Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Xanadron

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 311
1
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 14 Septembrie 2018, 15:51:28 »
Știrea-i veche (de pe 9 sept.) și - părerea mea - nu prea *ufologică*, restul observatoarelor solare merigane funcționînd bine-mersi.

The National Solar Observatory din Sunspot, New Mexico se află însă aproape de o cunoscută zonă de testare a :rocket: (White Sands Missile Range) și se pare că vizita febeiștilor e-n legătură cu veșnica secretomanie a vechiului / noului rezbel răcoros, :lol: mereu penetrată ba de ruși, ba de chineji, ba viceversa.
...În cazul ăsta gălbiorii folosindu-se - se pare, repet - de antenele numitului observator. :martiansmile:

Alte (doar :-D) 20-30 știri recente sînt realmente ufo-conexe, dar timp de ele - ioc.

2
F. interesante agerele voastre observații/deducții. Toate-s vechi și nouă toate de la Platon la Dali și, cum nu pot bunghi mai multe apropouri ocultate decît voi în 2D-urile discutate, vin cu oareșce date despre o nouă (sau veche, dar intensificată?) strategie PR a sforărimii globaliste :evil: de a neutraliza varii teorii ale conspirației. 

Mușcîndu-ne deci coada (ori capul) topicului, merită o revenire la Denver Airport, continuu renovat/extins de peste un deceniu:
https://imgur.com/gallery/ELGPdxR
+
https://www.flydenver.com/great_hall/denfiles

...Psihologie inversă & ascunderea *la vedere* a adevărului?! - Mai mult ca sigur, dar imposibil de probat... tangibil. Deocamdată.


3
Extraterestri / Re: Dr. Greer
« : 31 August 2018, 09:48:44 »
In alta ordine de idei pe mine nu ma intereseaza discreditarea  unei persoane sau ă alteia. Mă interesează faptele, dovezile , informatiile cu surse. Ca unul e egomaniac ori doar discreditat voit, ca alta e o torționara agreată de lege si conjuncturi ajunsă acum directoare... e alta. Afirmațiile facute public sunt insa serioase,  cu răspundere in fața legii, nu?
  Ramane de vazut, se pare că în a doua parte a webinarului chiar a zis lucruri noi. O să fac rost de el.
Absolut de acord cu non-împușcarea mesagerului, compadre.
Dar re-analiza mesajului din p.II a conferinței greer-iene nu aduce după mine multe noutăți, mai ales pe felia avertismentului ELE.
OK, SG rămîne un f. bun orator (calitate care a ajutat sigur la selecția lui de-către-cine-trebuie 8-) din anii 90, pe cînd era adept al lui Maharishi Mahesh Yogi, dar și *instructor* TM = Transcedental Meditation.)
n.b.: Înclin totuși să cred că nu-i un shill voluntar-conștient cu angajament semnat, ci e convins de misia lui oareșcum... mesianică, dar pe moment aș fi offtopic așa c-o las moartă.

Tabelul lui cu cele 3 mari categorii de *aliens* (termen pe care nici eu nu l-aș utiliza, fiind prea generalizator) e util ce-i drept neofiților, care inevitabil confundă termenul alien cu ET :-) și-atît, fără să includă și alte bâzdâgănii:
- IntraTerestre (inclusiv din Astral? - aici poate rezida o confuzie derutantă, la care voi reveni - pe scurt acu, Astralu ăsta-i doar un *cartier* al noosferei circumscris Terrei? - nici vorbă după mine...)
- ori entități man-made - care, cum bine a ajuns la urechile lui SG, nu-s doar bioroboții cunoscuți drept mici Gri după SG (PLF-uri=Programmed Life Forms), ci mai nou și-un gen de holograme... vivante. Mai clar, elementali *materializați = densificați* similari terifiantului monstruleț descris de (presupușii) experimentatori Montauk. Doar că acum unii controlabili grație progreselor AI, :evil: adică a computerelor cuantice.

Ies acum fugărit de alte treburi, dar vă mai las și pe voi să deduceți incongruențele avertismentului apropo de apropiato-depărtatul :lol: ExtinctionLevelEvent. În orice versiune imaginabilă zic eu.

4
În fine, demult așteptata parte a II-a, botezată mai incitant (Întîlniri de gradul V parcă):
https://www.youtube.com/watch?v=t_EPLW2Ctvo

Are 1 h 40 min și n-am putut s-o urmăresc încă (îmi ia aprox. 3 h ca s-o disec atent - deh, bătrînețile) - va trebui deci să revin mai in extenso.

@abyss: De-nțeles unele :wink: din argumentele tale pro-retragere din discuție, compadre, dar știi mai bine ca Je că apar inevitabil chestii ofuscant-involuntare fiindcă f. interpretabile pe parcurs, așa că poate revii (pînă și părerile mele vs. narciso-Greierul sînt mai nuanțate-n ultima vreme - în bine, culmea.) :lol: Și, oricum, abia de-acum încolo par să apară detalii demne de analizat.

@Grifon: Iertare-n primul rînd, stimabile, pentru *testul* cu Wes Penre din topicul cu evadarea matrixoidă - care a fost de fapt o inocentă tentativă de a resuscita discuțiile (reușită, ce-i drept, replicile fiind f. valabile.) :-D Credeam oricum că 10 minute sînt suficiente pt lămurirea statutului de *fraud* a lui WP... și nu cîteva ore.
...Fiindcă tema are ramificații neașteptat de multe, pe linia creării unui *zgomot de fond* derutant taman pt cei (f. puțini) realmente dornici să *revină la Sursă*. :star: Dar care n-au atins nivelul înțelegerii Advaitei Vedanta chiar dac-au citit-o și bunghesc măcar diferențele dintre Brahma și Brahman.

O să revin deci în orice caz și acolo, fiindcă și fratele SLEAH19 merită nisțe clarificări, nu doar pe linie Enki / Yahweh-iană (care-mi pare și mie lately o altă farsă a altui impostor mai vechi  - pseudo-expertu-n limbi străvechi Z. Sitchin adică.)

5
http://www.wespenre.com/Articles/Article_2_Death_Trap_and_How_to_Avoid_It.htm
Take it with a pinch of salt, vorba savanților britanici :lol: ...da-i relativ credibilă povestea zic eu. Măcar 51% din ea deci.

Cred c-am depășit nr. de litere necesar non-ștergerii automate a postării, așa că ies - nici n-ar avea sens diatribe/comentarii lungi, mai ales înainte de-a citi și voi ce-i scris în link (ziceți-i SF dacă vreți, că nu greșiți prea mult.) Șansele unor replici multiple sînt totuși relativ scăzute după dispariția unor foști colegi, dar mai știi...?!

Nu mai zic că mă bătea deunăzi gîndul că-n timpul (aparent) pierdut cu postarile d-aici aș fi făcut destui €, din traduceri de ex. (la o scară mai mică, dar cam ca dr Greer cu alea 12 mil. $ pierdute cică de cînd a luat-o pe cărarea ufologică - altă gogoașă gogonată rău, c-a făcut MULT mai mult mălai din manglelile CE-5-ozenistice). :ufo:

Am scăpat însă de posibila influență indusă reptoid-materialist :-) și iată-mă-s din nou pe baricade, deși cam ca Bulă-n bancul cu *Mama-bubaa* :-D adică fără mâini-picioare, dar optimist oarecum (glumesc și nu prea, fiindcă așa-zisele contracte scaraoțchice :evil: există ca potențialitate permanentă.)

6
Da, Wffnbrdr (de cînd încerc să-nvăț o anumită limbă antică mai uit vocalele :-D) - lucrurile-s f. clare doar dacă nu le-am raporta totuși la *zgomotul de fond* al gulguto-dezinformărilor uzuale, depășind cu f. mulți decibeli semnalul sferturilor de adevăr conținute.

Nu doar în avertismentele analizate aici, ci-n mai toate pseudo-informările - atractive unele ca lectură SF, dar total chele de dovezi - livrate de alți formatori de ufo-opinie. Știu bine ce zic fiindcă, volens-nolens, în ultima vreme am posibilitatea să urmăresc mai atent evoluția tuturor *sifonatorilor* de pe tarlaua asta. Cu excepția cîtorva analiști remarcabili și pînă acum (J. Farrell, Wes Penre, Richard Dolan sau chiar băboiul antipatic ție L-M.Howe :lol:), restu-s parcă atinși d-o streche mult mai alarmantă decît apocalipsele prezise.

Și totuși, banii curg gîrlă-n direcția lor, de la Corey Goode și-ai lui păsăroi albaștri care-l încîntă pe ex-colegul Călător Astral (Goode fiind asociat de-o vreme și cu hiper-escrocul Emery Smith - v. gulguta *Cosmic Disclosure*) pînă la jenantul new-ager David Wilcock ori jalnicii impostori auto-botezați To-The-Stars-Academicienii lui DeLonge & Co.

Nasol însă că și tipi aparent serioși pînă acu au luat-o pe arătură după mine (Jim Marrs la TTSA, Jay Weidner cu mumiile alea dubioase la Gaia TV, dar și alții.)
...Nimic anormal de fapt, dacă ne gîndim că fiecare din bâlciurile pomenite sînt puse-n scenă de profesioniști ai simulărilor derutante. Altfel n-ar conține blue-eyes boys ca Elizondo (să mai repet de ce nu iegzistă noțiunea *fost securist*??) ori un big chief de la Skunk-Works-ul Lockheed !!! :-o (care tace mîlc orice l-ai întreba, inclusiv ref. la vestita afirmație a răposatului său șef *Putem să-l ducem pe ET acasă*, deci nici nu merită să-l numesc.)

Suficient să vezi clipușoarele... ușurele rău de pe Youtube cu grăsunul Luis Elizondo, ref. la așa-zisa *operațiune ADAM* a TTSA-ului - mai exact, despre începerea tot așa-zisei studiere a unor materiale exotic-extraterestre, deși cuvîntul ET pare verboten la ei (mdeh, ordinul de zi pe unitate nu se discută.) Apare p-acolo și tartorul bătrîn Hal Puthoff - ca decor convingător pt investitori face toți banii, da-n rest v-am mai zis că se... preface c-ar studia aceleași materiale din 1996-99 încoa... 
Nasol, galactic-cosmic de nasol chiar. :x

P.S. M-am mai liniștit în orice caz aflînd că apoca-lipsurile :-D vin abia peste 8-9-10 ani, cînd le-oi urmări oareșcum detașat - ori de f. sus, :star: ori de f. jos. :evil: (nu doar de la 2 m adîncime însă, deși inevitabil o să miros relativ curînd florile... de jos în sus. :lol:)
To be continued.

7
OK compadre, contextu-i important mai ales pentru *rookies*, deci și completările tale-s binevenite. Chiar dacă mie cel puțin nu-mi descîlcesc încă neuronu rămas blocat în buclele ilogice deja comentate pe puncte de mine zilele trecute. Fiindcă linkurile postate nu clarifică / substanțiază de nicio culoare avertismentele lui Greer din prima parte a conferinței.

S-o luăm deci pe rînd, tot cu numere pt ușurința replicilor:
1. De acord în principiu - și nu de azi/ieri - cu disperarea-n creștere a cabalinelor :lol: (pardon, kabbaliștilor - termen generic impropriu poate, dar se-nțelege despre cine-i vorbirea) de a-și prelungi hegemonia asupra noastră = Slave Species. Călărire (doar noi sîntem mîrțoagele :-D) bazată pe 1001 mangleli derutante = psy-ops, știri MSM 99% mincinoase, finanțe cămătărești cu Fiat Money și-ndatorări perpetue, false dihotomii de circ politic, energii poluante ȘI monetizabil-controlabile, programe spațiale la harneală, digi-comm-tech accesibil doar aparent util nouă, rezbeluri interminabile etc.

2. Deloc de acord însă cu regizarea unor ELE de capu lor-elitelor. Și nici măcar cu eventuala profitare de pe urma unui ELE cumva independent de voința lor, dar de care ar avea cunoștință prin forțe proprii. Fiindcă doar căpoșii mici/mari gri, :fullmoon: solzoșii :-) ori insectoizii :martiansad: le-ar putea sifona daravele d-astea cosmice. :star: (și probabil au făcut-o deja !!!) Nu mai revin însă la ierarhizarea establismentului planetar cu elitele plasate p-un etaj de middle-management, c-ar fi plicticos. Plus că non-dovedibil concret.

3. Tanti Rosin e credibilă, însă doar pînă la un punct (părerea mea, clar.) Zic asta nu doar fiindcă SG a debitat încă din 2002 avertismente tip ELE conexe cu spusele ei - adică ale lui von Braun - și mai nimic cataclismic nu ne-a faultat d-atunci. De ce n-o cred pînă la capăt? Fiindcă nici Wernher von Braun nu era scutit de principiul *strictly what you need to know is allowed to you*. Și evident știa (doar) de planurile facțiunii - malefice - căreia îi aparținea. Rămîn deci convins că-i erau necunoscute planurile/strategia facțiunii opuse (obligatoriu existentă, că polarizarea-i de bază-n testările nivelului nostru, dar și AL LOR. :evil:)

Mai am 10 sau poate 100 de puncte :lol: (inclusiv motivele logice pentru care Trump NU va fi autorul vreunei Disclojăr), dar și timp destul să mai halucinez p-acilea - deci I ll be back.

(n.b.: A nu se uita sforile vizibile care-i încordează mușchii de bodybuilder ai hiper-narcisistului SG, dar nici tortura psihică insidioasă la care riscăm să fim supuși dacă punem botu la contradicțiile eructate continuu de minionii Sistemului - un singur exemplu: europenii/occidentalii sînt sfătuiți să nu mai procreeze c-ar fi anti-ecologic, simultan spunîndu-li-se că-i nevoie de primirea cu flori a +200 milioane africani ca să nu aibă o disoluție demografică, hehe.) :evil:

8
...pentru disecția stării de conștiență a ufologiei în genere, stimabile @Grifon (zic *disecție* fiindcă-i utilă și analiza inițiată de d-ta a unor foste=practic *moarte* programe oficiale - v. Project Sign etc.; clinic vorbind, aș compara-o însă pe tanti ufo-ilogia actuală cu o pacientă demult schizofrenică aflată-n comă superficială după o nouă supradoză de gulgute. :-D)

Pe de altă parte, S. Greer se află încă - egal de-mi place sau nu asta - într-un Top-5 al cercetătorilor/activiștilor pe felia ufo-conspirologică, datorită-n principal celebrei lui conferințe din 9 mai 2001 de la National Press Club. În fine, zic unii celebră, din moment ce majoritatea pămîntenilor habar n-au totuși de ea (ar fi și culmea, din moment ce unii nu știu nici în ce județ viețuiesc.) :-o
https://www.youtube.com/watch?v=Vq3kM_3mmGk
N-are rost să mai revin însă, că m-aș repeta, pe tema anilor următori dezamăgitori (nu doar pt mine) ai carierei greer-iene începută fulminant. La fel, despre dezinteresul aproape total pînă și aici, pe Rufon, pt topicuri d-astea esențiale-n definitiv.

@abyss: Dincolo de polarizarea mai dihai ca-n Rezbelu Rece a părerilor noastre pe tema Greer, trebuie să remarci că asta-i (și) un semn de disonanță cognitivă indusă... de către cine oare?! Chiar de afirmațiie controversatului ufolog, exact. Și chiar unor indivizi cu mintea la purtător măcar, dacă nu geniali (cum cred că sîntem de fapt.) :lol:
...Nu cumva ăsta-i și unul din principalele scopuri urmărite de S. Greer & Co.?!
În fine, te asigur că-i doar o falsă senzație aparenta mea *învîrtire derutantă* de +9 ani sugerată-n apelativul amical Spin Master. :mrgreen: Cauza impresiei tale (sau și-a altora) e doar permanenta RE-sedimentare a unor concluzii logice interne, chiar dacă unele-s rezultate post-analiza unor evenimente ET-related fără pic de logică umană inclusă.
Din păcate - sau poate din fericire - un grafic al evoluției ideilor unui postac insignifiant p-un forum asemenea nu poate fi creionat nici măcar de coana A.I., :evil: fie și din aproape 5.000 postări. Promit însă c-o să-i ușurez misiunea - și vouă probabil - spre finele anului ăsta, adică după 10 ani de aparent inutilă scribomanie rufonică.

9
The tidal wave, several hundred metres high, moved northward from Antarctica at 500 km per hour, like a giant circle around the world; it destroyed all lands lower than 2,000 metres above sea level.”
[asta scria sud-africanul Michael Tellinger în controversata lui lucrare Slave Species, :martiansad: pag. 472 – 473].

...Că s-o fi petrecut acu 13 sau 29 de milenii (după some Oxford scholars mai nou), un lucru-i totuși sigur: Potopul a avut loc.

La fel de discutabile sînt acțiunile zeităților din miturilor sumerane (pentru noi, că cine trebuie 8-) le știe-n amănunt), la fel și bănuitele echivalări Enki = Lucifer și Enlil = Yahweh.
...Dar faptul că Enki și fiul său Ninurta, frate-su Enlil, soră-sa șefă-n genetică Ninhursag ori Galzu mesagerul supremului Anu, sau Ziusudra (=Noe, strămoșul meu poate... fiindcă aproape omonim :-D) au existat și ei.
Ori, mai știi, unii dintre ei încă mai respiră... și conspiră încă :wink: pe undeva.

10
Posibil să fie cum zici tu, compadre - deși eu văd lucrurile mai altfel. Prea complicat poate? - posibil.
În fine, la tine există cred și parti-pris-uri măcar infinitezimal conexe experimentării proto-ocoalelor CE-5, cu toată cohorta de influențe subliminale. Nu zic c-ar deforma cuiva dublul astral trebile astea cumva ritualice (cum presupun unii că li s-ar întîmpla masonilor), dar prin ADN-ul practicanților tot pot rămîne mici urme - de șenile ET-iluzorii. :-)

Însă nu neapărat p-o scară mai largă văd eu greer-iada asta recentă (deci nu cu trepte urcate pînă-n al nouălea Cer :lol:), ci mai degrabă ca p-un psy-op cu Greer ...victimă colaterală a sforarilor lui, urmărind acum prin livrarea către el de fear-porn la greu (părerea mea) să-l pună într-o poziție la fel de penibilă ca a altora post-gulguta 2012. Entități care pot paria oricît/oricînd că-s ăia răii :martiansad: - ori minionii lor umani, tot un drac, scopul lor fiind comun.

Și anume menținerea status-qvo-ului toxic actual, prin confuzie și frică perpetuă. Plus pasivizarea f. eficientă prin convingerea oricărui six-pack-Joe că-n el zace puterea de a se opune celor mai terifiante comploturi genocidale, dacă și un procent din boboru planetar i se alătură.
...Clar că doar dacă va fi luminat :star: de încă un film banal gen Sirius ori Unacknowledged.
 
Terminînd cu orice rant, SG mi-a părut în orice caz mai trist/deprimat ca alte dăți (parcă regreta și c-a pierdut 12 milioane coco :-D abadonînd cariera medicală), mai uman recunoscînd  - în premieră - că-n trecut a făcut și destule greșeli, dar și mai haotic prin ratarea a aproape oricărei conexiuni logic-convingătoare între afirmațiile lui de o asemenea gravitate.
To be continued însă - pe măsură ce apar noi evoluții. :mrgreen: Zic totuși că nu-i cazul să vă retrageți în bunkere. :lol:

11
Extraterestri / Re: Dr S. Greer și... ELE :-)
« : 16 August 2018, 09:55:21 »
Precizări utile-n economia discuțiilor (eventuale):

1. ELE ăsta ar fi de fapt un *false-flag event* - deducem așadar că nu o simplă apocalipsă natural-aleatorie, ci altceva care să semene
2. False-flag despre care SG ar fi fost informat din aprilie a.c., inclusiv c-ar fi fost *aprobat* definitiv-irevocabil
3. De către cine totuși?! Iar ne punem cu burta pe deducții și ies clasicele tabere white hats vs. black-hats.
4. OK, să acceptăm ipoteza pălărioșilor (ori sutaniștilor?) *negri* drept inițiatori ai daravelei - dar cine/de ce (nu mai întreb și *cînd*) îi vor ajuta cu deschiderea-militarizarea portalurilor ID?
5. Atît de certă să fie cifra de 75 milioane *treziți planetar* pentru prevenirea mega-evenimentului?
6. Atît de new-ager să fi devenit SG-n ultima vreme întru motivarea cererilor de finanțări?
7 TTSA-ul lui DeLonge-Elizondo-Puthoff etc (beștelit de SG - pe bună dreptate cred io) să fie și el implicat în mega-scenariul ăsta?

...Și gata - deocamdată, c-am intrat deja-n zona dătătoare de migrene. :lol:
Concluzii proprii (tranzitorii): posibil să fie așa cum prezice SG, deși vag / contradictoriu, dar eu rămîn la părerea că apocalipse d-astea - ajutate au ba - NU pot fi prezise. Vorba lui John Lennon - *Viața e ceea ce ți se-ntîmplă în timp ce-ți faci planuri*. :-D
Și narcisismul greer-ian exacerbat e posibil să-i joace feste din nou, dar despre asta + (multe) altele, într-un episod viitor.

12
https://www.youtube.com/watch?v=ZEht3iVnf2Q

...e înregistrarea webinar-ului greer-ian cu un mesaj cel puțin straniu după mine, de care am făcut vorbire recent.
Titlul *The Atacama Cover-up* e însă derutant, doar prima parte a conferinței (ținută pe 12 mai a.c. dar uploadată pe Sirius Disclojăr abia pe 31 iulie) axîndu-se pe tema respectivului pricolici miniatural de origine presupus ET. :-) Temă pe care am discutat-o de altfel in extenso și noi la-nceputul topicului - inclusiv pe baza unor informații concrete venite din partea stimabilului @alx.
Mari clarificări din partea dr. Greer n-au apărut însă nici acum, așa că prima oră (aprox.) a clipului poate fi sărită.

Șocant e anunțul lui SG - deloc voalat și sub influența unei stări emoționale aparent puternice - referitor la un apropiat ELE (Extinction Level Event). Unul cu cca 5 miliarde victime :-o din actualii +7,5 miliarde *contaniere* terrane! Și despre care ar ști cert, fiind nu doar briefuit de la nivele înalte, ci și cerîndu-i-se consiliere din ambele extreme ale dușmănologiei :-D actuale vest-est atît de verde-n față stimulată.

Un avertisment de o asemenea anvergură merită bineînțeles analizată. Inclusiv contradicțiile conținute-n afirmațiile tale quale, cît și-n non-continuarea dezvăluirilor promise într-o a doua parte niciodată publicată - pînă acum cel puțin. Parte-n care S. Greer ar fi trebuit să dea citire, precum promisese, și unei declarații cumva oficiale *către lumea-ntreagă*.

N-are rost să mai repet poziția mea... blînd zis *dubitativă* :lol: apropo de personalitatea dr. Greer - un tip f. inteligent, dar c-un ego cît casa, acumulări de acareturi-vile-iahturi la fel și alte destule defecte - umane și ele însă, d-aia nu pedalez deloc pe ele. Toate corespund totuși portretului-robot al agentului de influență perfect - nu pentru Rockefeller Foundation, c-ar fi prea simplu.

Lăsînd însă toate astea pentru eventuale disecții viitoare (care ar putea include și celebrele protocoale CE-5 - după mine, pe f. scurt, *chei* parțiale date lui SG de către Paznicii Programării Iluziei :evil: întru brambureală mentală și mai abitir vizavi de fenomenul OZN / ET), rămîn întrebările - măcar unele simple deocamdată, că altele mai complicate le las pe mai încolo, să nu vă ia durerea de cap ca pe mine:

1. Ce urgență mai e asta a unui ELE neanunțat la timp...
2...și care mai poate să aștepte vreo 12 luni (Greer dixit) - pînă venim noi-voi cu finanțarea pt încă 2-3 filme *lămuritoare*?! :wink:
3. ...dar și iluminatoriu-mobilizatoare a conștiinței colectiv-planetare (la +1% din pămînteni ar fi deajuns după Greer)
4. Cum vine trebușoara cu *weaponizarea* = militarizarea unor portaluri ID prin care probabil vor intra diverse orătănii arhontoide - din afara țarcului nostru, clar -, :martiansmile: cînd lozinca lui de pînă acu era a ET-ilor exclusiv buni?
5. Că i-ar face ufo-brefing-uri lui Trump mai treacă-meargă, dar și lui Putin?!...

...și tot așa, dar mai aștept și nelămuririle voastre. Sau dezacordurile voastre - că nu mă supăr, parol (spre deosebire de dr. Greer în nenumărate ocazii.)

13
https://en.wikipedia.org/wiki/1561_celestial_phenomenon_over_Nuremberg

Băgat linkul pe post de contra-argument, fie el doar parțial, la ipoteza grifoniană :wink: a contiguității mitomaniei unora cu peisajul high-tech spre SF al fiecărei epoci în care se raportează deseori aiureli senzaționaliste.
...Ipoteza dumitale, stimabile coleg, rămîne valabilă totuși în +80% din cazuri, trebuie s-o recunosc (v. cazul deja celebrului p-atunci personaj Robur, conex pseudo-observației din America deceniului următor.)

Pînă și Biblia e însă plină de descrieri ale unor vehicule *îngerești* cu o arhitectură atipică epocii, deși descrierile lor rămîn circumscrise limitărilor lingvistice, tot ale epocii - ca să nu mai zic de filtrul mai mereu deformant al traducerilor (il traduttore-tradittore :lol: Mauro Biglino să trăiască, dar nu mai are rost să ...re-bat apa-n piuă pe tema agerului lingvist italian.)

Revenind însă la vinculis-urile mai apropiate vremilor noastre, rămîn (c-o căpoșenie demnă poate d-o cauză mai bună) la părerea că toate cele trei proiecte aduse aici în discuție au la origine decizii ale unui eșalon secund al conducerii establishmentului american.

Mai precis, decizii (doar) ale șefilor *la vedere* ai guvernului, dar și armatei SUA d-atunci. Și mai exact, ale unora care habar n-aveau  de esența fenomenului - fiind ștampilați de și-mai-sus cu *No need to know* . Însă nici de evoluția problematicii UFO în istoria măcar recentă a SUA  n-aveau habar decidenții de fațadă (Roswell fiind doar vîrful aisbergului ...deloc întîmplător popularizat taman post-WW-II).
Și nici atît nu erau la curent cu tentativele de *retro-engineering* ale AAV-urilor ET în amerika, încă dinainte de anii 40-50 (posibil și-n cadrul unei colaborări cu savanți gen Wernher von Braun.)

...Fiindcă tartorii veritabili :evil: nu dădeau nici p-atunci doi cenți pe veridicitatea *rezbelului rece* (normal, doar ei pritociseră demult respectiva polarizare necesară planetei-închisoare întru *reeducare*) - temerea că respectivele ozeniciuri :ufo:  ar fi fost proprietatea *ciumaților roșii* sovietici :martiansad: fiind poate cel mai important motiv al declanșării studiilor respective.

P.S./ Disclaimer: A se lua rîndurile de mai sus drept simple speculații - logice totuși.
Nu de alta, dar văd (deși nimeni nu pare să fi observat p-aici) că Al-ex.Jones :-D și InfoUarz-ul său au fost banate de pe mai toate mega-platformele internautice și - mai știi? - unele forumașe ca ăsta al nostru ar putea avea aceeași soartă. 8-)

14
Astronomie / Re: Perseide, capricornide 2018 - la Comana
« : 13 August 2018, 12:40:40 »
Un timelapse de la observatiile perseidelor. In clip apar diverse: avioane, sateliti, dublet de sateliti, perseide dar si ceva ce inca nu am identificat inca, pe la secunda 37:
https://www.youtube.com/watch?v=y61hsPRZfTs
Aprecieri sincere pt. munca depusă, colega @xperyens - mai ales în perioada asta de concedii și implicit calm aproape plat pe RUFOn. Nici eu nu prea am bunghit însă *neidentificatu* de la sec. 37, așa că unele still-shots etc. ar fi binevenite.

P.S. Sfat pur amical de la unu mai bătrîn... dar nu și îmbătrînit în rele (amical fiindcă nu-s psiholog în misiune p-acilea și nici nu dau cu psihotronica-n lume :-D): lasă naibilii râcile pe teme insignifiant-chatistice și axează-te ca pînă acum - c-o faci bine, minuțios și la obiect - pe analiza/prezentarea unor FAN, fie ele și *dubioase*, adică posibil debunkerizabile.

Ca să nu mai zic de aprecierile subiective apropo de caracterul ori *talentele* unor coforumiști - nu zic asta fiindc-ai zis că nu-mi recunosc greșelile (rămîne între noi, dar află că nici nu greșesc vreodată :lol:) - dar unii poate-s mai puțin je m'en fiche-iști ca JE și ar putea să-i supere remarci/trimiteri ad personam.

15
http://earthmysterynews.com/2016/07/03/mind-over-matter-scientists-study-woman-who-can-grow-a-seed-into-a-plant-in-20-minutes/

...e articolul (inevitabil semi-senzaționalist) care aduce însă-n atenție isprăvile QI-conexe ale unei chinezoaice (în anii 90) - tipă practicantă p-atunci a unui anume tip de Gong-uială și capabilă să dirijeze / concentreze mental Vril-ul :star: făcînd semințele - uscate, n.b. - să crească 8-10 cm în 20 de minute-n loc de cîteva zile.

Săpînd mai atent cazul, pe lîngă detalii irelevante (n-o chema de ex. Ciulin Sun) am aflat că a fost într-adevăr studiată atent de savanții britanici :-D - scuze, chineji - și că procentul ei de reușită nu era 100% ci p-aproape, iar verdictul final a fost *habar n-avem despre ce-i vorba*.
Plus confirmarea *distorsiunilor temporale* create pare-se de tanti asta aparent fragilă - ceasurile de lîngă ea ticăind de ex. cca 20 minute, iar pe camera-recorder apărînd doar un minut-două de filmare.
 
În fine, disclaimerul uzual rămîne valabil: ăsta-i deci adevăratul Vril doar după mine poate (și cîțiva nemțălăi un pic morți ce-i drept :lol:)

P.S.: Comentarea ultimelor (terifiante) avertismente ale dr. Greer ref. la un deja sigur/cert/confirmat/briefuit ELE (Extinction Level Event) cu 5 miliarde de victime preconizate :-o mai poate să aștepte cîțiva ani buni - ori măcar luni de zile.
Zic asta nu doar apropo de feedback-ul fantastic :-D de pe RUFOn, ci mai ales de pauza inexplicabilă dintre filmarea webinar-ului respectiv (12 mai) și uploading-ul lui pe site-ul greer-ian Sirius Disclojăr (30 iulie).
...Păi ce urgență mai e asta, bre?!
Plus inexplicabila NON-publicare a celei de-a doua părți a conferinței în care ar fi venit clarificările, plus-plus-plus...

...Și totuși, dincolo de glume, S. Greer (f. inteligent chiar dacă-n tușe malefice nu doar în opinia mea... dar niciodată mare *actor*) mi-a părut acum mai emoționat ca niciodată. Și poate merită studiate mai atent afirmațiile lui, chiar conținînd destule contradicții interne.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 311