Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - ReBorn

Pagini: [1] 2
1
Ok, sa vedem ce avem aici:

„România este vatra a ceea ce numim Vechea Europă, o entita-te culturală cuprinsă între 6500-3500 î.Hr. axată pe o societate matriarhală, teocratică, paşnică, iubitoare şi creatoare de ară (…).
Nu contest, mai ales ca au fost si descoperiri in acest sens(Hamangia, Cucuteni, si in special cultura Vinca)

Fratele nostru oltean de la Buciuleşti, comuna Tetoiu, jud. Vâlcea, pe Valea lui Grăuceanu are o vechime de 1.900.000-2.000.000 ani!!!
Sa inteleg ca Adam fuse ... oltean  :mrgreen:

„Nu sunt de neluat în seamă nici informaţiile pe care ni le transmite V. Flaccus (m.90 e.n.) care, referindu-se la drumul argonauţilor (din sec. XIII î.e.n.), spune că aceştia au văzut pe porţile templului Soarelui din cetatea lui Arietes: „reprezentarea înfrânderii egiptenilor, conduşi de Sesostris, de către geţi”.Dar Diodor din Sicilia (c.80-c.21 î.e.n.), în istoria lumii antice de la origini şi până la războiul lui Cezar în Galia din 58-51 î.e.n. intitulată „Biblioteca istorică”, prezintă campania egipteană din Tracia condusă de Sesostris, se pare din timpul domniei faraonului Ramses al II-lea (1290-1224 î.e.n.) (2). 
Ca sa ajunga la geti, egiptenii trebuiau sa treaca de hittiti, daca e sa reconstituim un traseu prin Asia Mica. Ori faraonii si-au cam furat-o aproape de fiecare data de la acesti baieti. In al doilea rand, nu exista la ora actuala nici un text egiptean care sa mentioneze o expeditie militara dincolo de Asia Minor.

Dar informaţiile de atunci se pare că situau Caucazuil la vestul Mării Negre după cum ne-o confirmă atât scrierile lui Ammianus Marcellinus (330-c.400 e.n.), general roman şi istoric, care aminteşte în secolul IV e.n. de un ţinut „Caucaland” situat pe malul stâng al Dunării la marginea bazinului Panonic, a cărei descriere corespunde cu Munţii Apuseni de la vestul Mării Negre…
"Caucaland" .. ce english suna :lol: ok, hai sa incercam si in latina .. ar veni cam asa "Terra Caucasis".

Cu toate acestea, pentru occidentali, România este ţara romilor, a hoţilor, cerşetorilor. Aceştia să fie cel mai vechi popor din Europa? Nu se pupă cu orgoliul britanicilor, francezilor, germanilor etc. România este la mâna unor „dizidenţi de catifea”, care, după decembriue 1989 nu au scris nimic. Dar se produc zilnic pe sticla televizoarelor, lucrând după „reţete” stabilite în altă parte. Privitul spre Vest a devenit sport naţional…
Pentru ca ne complacem in acesta mediocritate in care traim ... pentru ca suntem naivi, supusi, usor de manipulat ... pentru ca nu avem un lider, asta tot din cauza noastra, pentru ca atunci cand il alegem ne vindem sufletul pe 2 arginti unor lacuste lacome ...„La Congresul Mondial de Istorie, care a avut loc la Montreal, în Canada, în septembrie 1995, la care istoricii români nu au fost admişi, s-au emis o serie de teze, cel puţin bizare, după care statul şi naţiunea etnică ar fi nişte aberaţii sângeroase, care au provocat în ultimele secole cele mai îngrozitoare tragedii, încât ele trebuie să dispară, cedând locul „naţiunii culturale”. Prin „naţiuni culturale” autorii tezelor respective înţeleg religiile occidentale. Ca atare, frontierele trebuie…modificate, pentru că ele numai corespund „criteriilor culturale”, după care ar urma „spiritualizarea” lot, cum le place unora să spună. Primele victome se cunosc: Jugoslavia şi Cehoslovacia” (2).

Din păcate, aceste jalnice teze sunt promovate în paginile aşa-ziselor manuale de istorie alternativă. De fapt o „Românai suverană şi independentă”, cum suna şi generosul crez politic al seniorului Coposu, nu cred că mai este posibilă. Am devenit un fatalist deoarece totul concură la recroirea geografiei politice europene. Subjugarea României a devenit totală. Acum se intenţionează ca din guvernul Boc să facă parte un ministru din C.E…
Tendinta globalizarii e tot mai evidenta in ultimul timp. E tot mai promovata ideea de stat multicultural si multietnic. Se doreste ca in final sa se ajunga la un asa numit "sat global" in care vom trai cu totii fericiti pana la adanci batranetii   :evil:

Dacă chinezii ori japonezii ar avea o cetate ca Sarmisegetusa Regia, ar transforma-o în lor de pelerinaj.
Noi trimitem buldozere sa darame zidurile. Si inca un lucru trist, o mare parte dintre romani fac o confuzie intre cele doua Sarmisegetuse. De fapt multi stiu doar de colonia romana de langa Hateg.

România este leagănul tuturor civilizaţiilor. Pământul Ardealului este „Grădina Maicii Domnului” şi locul de unde au plecat cele 12 trburi în lume. Dar noi, românii, rămânem ac eeaşi ignoranţi, cărora nu le pasă de istoria neamului. În loc să fim mândri că suntem poporul primordial.
Asta e boala veche. Tot incearca unii sa ne bage fortat in cap ideea ca stramosii nostri au fost crestini din cele mai vechi timpuri. Chiar dinaintea nasterii lui Iisus noi am fost crestini, cum zic unii  :?   :-D . Ei bine NU. Noi am fost crestinati printr-un proces indelungat care a durat cam 1000 de ani, din sec 5, de la sosirea primilor misionari bizantini si pana la mijlocul Evului Mediu, cand s-au consolidat Statele Romane si autoritatea bisericii s-a extins in toata regiunea. In al doilea rand noi nu avem nici o legatura cu neamurile semite din Orientul Apropiat. Noi ne tragem din arieni, oamenii nobili( [url]).

De ce ne este frică de ceea ce am fost?...
Ce am fost ? ...

La neamurile celtice din regiunea Walace (Marea Britanie) a fost identificată rugăciunea Tatăl Nostru, aşa cum îl rosteau românii din Muntenia, Moldova şi Transilvania.
Unde naiba o fi regiunea asta ca nu se gaseste pe harta.  :?

- „descoperirea scrisorii unui conducător chazar, referitoare la secolul al VII-lea e.n. din care rezultă existenţa în Transilvania a „ţării Ardil”, adică a ţării Ardealului, termen curat românesc, apărut cu două secole înainte de invazia triburilor migratoare războinice ungare în Bazinul mijlociu al Dunării, ceea ce dovedeşte că ungurii au fost aceia care au împrumutat termenul de Ardeal din limba română, după topica limbii maghiare, Erdely ” (3).
Ungurii au preluat termenul de la germanici care spuneau la pamant Erde sau Aarde.

- au fost descoperite sursele documentare ale lucrării „Cosmographie”, scrisă în limba română cu alfabet geto-dac, de către Aeticus Dunăreanu, ilustru cărturar şi explorator român din sec. al IV-lea.
Woow .. limba romana in sec 4. Bai da ce repede am inventat-o, la doua secole dupa cucerirea romana. De alfabet nu ma leg, stiu ca sunt cateva scrieri precum placutele de la Sinaia, dar in principiu dacii foloseau alfabetul grec.

Din hărţile antice nu s-a păstrat nici una care să înfăţişeze Dacia veche. În schimb, lucru foarte curios, s-au păstrat cele care reprezintă Dacia de după cucerire.
Sunt unele harti ale lui Ptolemeu care prezinta Dacia sau mai bine zis triburile dacice cu mult inainte de cucerire. Despre cartile si manuscrisele perdute, astea sunt ceva obisnuit si din cate am observat omenirea are obiceiul prost ca la anumite intervale de timp sa-si distruga sursele de informare, vezi cazurile incendiilor de biblioteci, in special cea din Alexandria sau cele din China. Nici in timpul fascismului sau comunismului n-au scapat multe carti.

Chiar în mediile academice se vorbeşte foarte puţin despre strămoşii noştri. De ce? Pentru că sunt „barbari”. Dacă vrem în Europa trebuie să susţinem că „de la Râm ne tragem”, trebuie să ne uităm trecutul şi tradiţiile. Toţi guvernanţii de după decembrie 1989 au lăsat în paragină vestigii inestimabile ale trecutului!
Acum e cool sa zicem ca ne tragem din romani am observat. Insa sunt cateva mici probleme. In primul rand romanii au cucerit doar 1/3 din teritoriul locuit de daci. Dacii liberi din cine se trag ? In al 2-lea rand, colonistii romani nu prea erau ei de la Râm. Foarte putini care veneau direct de la Roma sau din peninsula Italica. Grosul, adica 80% dintre colonisti provenau din randul populatiilor cucerite: celti, iberi, iliri, anatolieni, sirieni, etc. Populatii care atentie ! nu aveau latina ca limba materna !!! Ori baietii acestia ne-au invatat pe noi in mai putin de 200 de ani limba latina.

2
parerea mea ca acest text este:
1. rodul imaginatiei unor persoane (amatori) care, neavand de lucru, incep sa inventeze idei.
2. opera unor baieti platiti din banul public care fac teste de inteligenta pe contribuabili.

de ex:
- ciuma, provocata de un virus  :-D
- Bucurestiul atestat documentar in anul (si nu anii) 292 BC  :-D
- "actualele excavatii pot scoate oricand la suprafata mortii adormiti de ciuma"  :lol: pai ori suntem morti ori nu mai suntem (si ne prefacem ca dormim)
- Ioana Matei, arheolog .. Iulian Georgescu, profesor .. etc.
  in acest text, avem doar numele si profesia.  Incomplet !! :x
  cand scrii un material esti obligat sa dai detalii despre surse. ex: Ilie W., profesor la Universitatea X, Facultatea dublu Q, din orasul Y sau Ioana B, arheolog la Muzeul K, din orasul Z. astfel am pune capat multor suspiciuni legate de provenienta unor declaratii.
 
fara nici o legatura cu ce s-a discutat pana acum, eu inca mai cred ca la "serviciile din 3 litere" avem personaje capabile  :|, care sa nu comita astfel de greseli de amatori, starnind amuzamentul unor persoane cu capul pe umeri.

3

     Bucurestiul de acum 2300 de ani
Cu toate acestea, exista o minune care pana acum a facut fata pericolului din adancuri: canalele si subteranele Bucurestiului. Si nu vorbim despre canalele construite de comunisti, ci despre subteranele existente de mii de ani in aceasta zona. Domnul Iulian Georgescu, profesor de istorie, are propria sa opinie:
“Aduceti-va aminte ca fanariotii se plimbau cu trasura pe sub pamant. Chiar credeti ca intr-o suta de ani, acei fanarioti puteau sa construiasca asemenea coridoare tainice? Pai sa nu uitam cit a durat ca sa fie preschimbate subteranele si transformate in metrou, asta la sfirsit de secol XX, cu utilaje si oameni. Deci cum va inchipuiti ca puteau sa faca acei fanarioti lucrarile de amenajare a subsolului cu o sapa si o galeata rudimentara? ! Nu, domnilor, subteranele au existat dintotdeauna si ele sunt pomenite chiar si pe vremea dacilor. Pentru ca Bucurestes, in anii 292 i. H. era atestat documentar ca fiind capitala Gaetiei (Getiei), condusa in acei ani de Dori regis thracum: Dromichaites, cum i-au spus grecii sau Doru Mihaita, asa cum i se spunea in realitate”.


1. Se pare ca avem ceva indicii in text: cine este acest profesor de istorie Iulian Georgescu ? preda (sau a predat) la vreo facultate, la un liceu sau la o scoala generala ? ori mai bine zis, exista in realitate sau este rodul imaginatiei unor persoane care au prea mult timp liber ?

2. Bucurestes, in anii 292 i. H.  :-D era atestat documentar  :-o
in ce surse s-a gasit atestarea documentara ?

3. avem asa : Getia, cu capitala la Bucharestes, condusa de un rege trac, Dromichates pe nickname-ul sau sau Doru Mihaita  in buletin  :lol:
ce stim de la istorie: Dromihete (Dromichates in greaca) a fost regele getilor ordessensi, trib localizat pe valea raului Arges (Ordessos). si tot pe valea acestui rau, undeva pe cursul sau superior era si capitala, legendarul oras Heils, neidentificat pana acum.
http://enciclopedia-dacica.ro/regii/dromichete.htm

In alta ordine de idei, despre tunelurile subterane am mai auzit, a fost si pe Pro Tv un reportaj mai demult (cand a fost isteria cu cutremurul) despre solul din Bucuresti si gaurile (naturale) din el.  despre lac, nu stiu mare lucru, insa totul e posibil .. in trecutul indepartat aici a fost vechiul ocean Tethys. din el s-a desprins mai tarziu, Marea Sarmatica, iar o data cu inaltarea muntilor aici a ramas un mare lac, care acoperea partea de campie de pe teritoriul actual al Romaniei si Bulgariei. numele lui, Lacul Getic.

4
Tehnologii vechi și noi / Raspuns: DACIA-TRACIA si 666-VIATA
« : 13 August 2010, 23:24:52 »
informatii despre legatura dintre carbon si 666 gasiti si aici:
http://carbon666.com/

5
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Raspuns: Suntem toti sclavi!?
« : 13 August 2010, 22:50:11 »
Credeti ca e vreo deosebire intre sistemul sclavagist si cel capitalist de azi ?
Eu nu prea cred. Ne explica si Mircea Badea in video-urile urmatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=4vrRWLBb7Dk
http://www.youtube.com/watch?v=_RfC7Yx9Sak

6
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Conspiritus Remake
« : 06 August 2010, 16:49:11 »
Acest film e un remake al mai vechiului "Conspiritus - The Satanic Illuminati Conspiracy" ...
Din cate se pare poarta semantura lui Alex Jones
Il gasim pe youtube impartin in 13 parti

Partea 1 aici :
http://www.youtube.com/watch?v=vsea-oXMxGI

7
Astronomie / Nassim Haramein - Teoria unificata a campului
« : 06 August 2010, 16:35:13 »
Dacã nu sunteþi familiarizat cu lucrãrile minunate ale lui Nassim Haramein, pregãtiþi-vã pentru o extraordinarã odisee în hiperspaþiu ºi dincolo de el. Haramein, ce ºi-a petrecut întreaga viaþã cercetând în domeniile fizicii începând cu teoriile cuantice pânã la ecuaþiile relativiste ºi cosmologie, vã va conduce printr-o discuþie fascinantã dirijatã spre o înþelegere laicã a naturii fundamentale a Universului ºi a Creaþiei, ce include gãuri negre, forþe gravitaþionale, dimensiuni, ºi chiar structura spaþiului în sine – toate reprezentând pãrþile componente ale Teoriei unificate a câmpului acum terminatã. Prezentarea nu se terminã doar cu introducerea în teoria sa, ci include descrierea drumului sãu ce i-a determinat aceste perspective, ce se þes între textele ºi monumentele civilizaþiilor antice, biologie, chimie ºi rolul primordial al Conºtiinþei – toate contribuind la îmbogãþirea credibilitãþii teoriei sale. Conferinta este þinutã în vara anului 2004 la librãria de metafizicã din Rogue Valley, Oregon, SUA.

Video aici (cu subtitrare in limba romana) :
Partea 1
http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741#
Partea 2
http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741#docid=-307198015401224128

8
deocamdata tot ce a aparut au fost niste articole pe niste site-uri obscure, nimic oficial  :|

9
piramide gasim peste tot, chiar si in mijlocul Pacificului, in misteriosul oras Nan Madol ...

mi s-a parut interesanta si alinierea acestor monumente pe glob ...
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_geographic_geometry_1.htm#14
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_geographic_geometry_2.htm

10
acest oras a apartinut unei civilizatii misterioase, numite cultura Andronovo ... ceva informatii gasim aici http://en.wikipedia.org/wiki/Sintashta-Petrovka, sunt destul de putine insa e un inceput ...
o cultura care a inflorit in mileniile 3 si 2 BC, in zona Muntilor Ural si Asia Centrala ... nu se stie inca cine au fost si de unde au aparut, iar datele despre succesorii sai sunt ambigue (http://en.wikipedia.org/wiki/Sintashta-Petrovka#Successors), sunt pomeniti cimerienii, scitii, indo-iranienii si chiar tracii, ceea ce ne face sa ne gandim ca miticului popor arian i-si are originea in aceasta enigmatica civilizatie ...

Oricum, aceasta zona a muntilor Ural e destul de ciudata, cu fenomene geofizice curioase: fluctuatii de temperatura si de electricitate, variatia campului magnetic in interiorul cercurilor, conductivitatea solului etc. ... in plus a aparut si o controversata harta in relief numita "Harta Creatorului" http://www.bibliotecapleyades.net/esp_map_creator.htm ... deocamdata nu stim cine sau ce a facut-o, sau daca e autentica macar, doar teorii  ...

11
Arhiva / Raspuns: adevarat sau fals?
« : 03 Iunie 2009, 23:22:30 »
mi se pare un mic fake ... acele lumini pot fi reflexia in geam a unor lanterne sau alte surse, oricum nici filmarea nu ajuta foarte mult (vezi imaginea tremuranda) .. 

12
interesant e ca la terminarea razboiului Marea Britanie a cerut Turciei eliberarea prizonierilor si implicit a Regimentului 14 Norfolk. Raspunsul primit a fost stupefiant : turcii nu au capturat niciodata acest regiment ...

13
Tehnologii vechi și noi / Raspuns: DACIA-TRACIA si 666-VIATA
« : 08 Martie 2009, 14:35:02 »
pai in Apocalipsa dupa Ioan se spune clar, printre randuri, ca 666 e numar de om. Ioan, cel care a scris acele texte, cunostea Gamatria (o stiinta folosita de evrei, in care fiecare litera, sau cuvant putea fi codificat in cifre), astfel a putut denigra pe imparatul roman Nero, fara a suferi consecinte.

14
... in primul s-ar putea sa nu existe civilizatii care sa fi atins 1 miliard de ani, din mai multe motive, sa luam exemplul Terrei, unde au avut 5 mari extinctii ale speciilor, plus altele mai mici si mai numeroase, in care au disparut aprox. 90% din speciile cunoscute; specia noastra are in jur de 70-80 de mii de ani vechime si daca nu intervine ceva se indreapta spre autodistrugere, deci n-o sa atinga probabil 1 miliard vechime; o civilizatie cu cat evolueza mai mult material, involueaza spiritual, iar evolutia materiala e limitata. Dar se presupune ca universul are in jur de 15 miliarde vechime, deci ar fi ceva sanse ca o civilizatie sa fi atins aceasta bariera, depinde de conditiile unde s-a dezvoltat ...
... referitor la civilizatiie alaturi de care e posibl sa locuim, as aduce in discutie un factor, RH, care ne imparte in 2 specii diferite : cei cu Rh negativ, majoritatea si cei cu Rh pozitiv, circ. 15% ...

15
Diverse / Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
« : 07 Noiembrie 2008, 12:05:34 »
Am vazut asta vara un film foarte interesant despre aceasta mult discutata cipare a oamenilor, un film facut de sarbi, INGERUL DIGITAL se numea ... am incercat sa-l gasesc acum dar din pacate toate link-urile au fost sterse ...

Pagini: [1] 2