Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Soryn

Pagini: [1] 2
1
Astronomie / Re: Constructii pe Marte? Google maps?
« : 13 Iulie 2017, 12:48:08 »
Mie mi se par interesante aceste constructii pe Marte.
https://www.google.es/maps/space/mars/@-4.5575205,137.390756,2844a,35y,270h/data=!3m1!1e3
Goole este din ce in ce mai interesa(n)t.
https://cloudplatform.googleblog.com/2017/03/Google-Cloud-Platform-expands-to-Mars.html Cineva s-a straduit foarte serios sa deseneze, cu atat de multe detalii, pe o planeta "pustie", unde mai pui si faptul ca daca nu faceau ei o "gluma", puteai gasi foarte usor "acul in carul cu fin" :)
O chestie faina, daca te invarti in jurul zonei, in cele de rezolutie redusa, apar repere si ferestre prin care poti intra in street view, si poti vedea imagini panoramice inregistrate de curiosity rover, am atasat doua sceenshoturi care mi s-au parut interesante, retusate bineinteles de catre specialisti :) Ma tot intreb, de ce zona asta pustie, prezinta un interes atat de mare?

Explorare placuta!

2
Diverse / Re: Asgardia Space
« : 15 Iunie 2017, 07:13:26 »
Prin deductie, prin intuitie, observand nave care intra si ies, in apropierea soarelui, https://soho.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html, chiar si atunci cand sunt acoperite de un dreptunghi negru, clar era careva prin  trecere, unii isi mai fac plinul, cu plasma. Oricum este un spectacol interesant, pentru cine este pasionat :)

3
Diverse / Re: Asgardia Space
« : 14 Iunie 2017, 18:50:25 »
Probabil asteapta sa se inchida carantina, si cand o sa se termine de construit statia orbitala asgardiana, sa taie panglica la inaugurare. Ca daca tot avem unul dintre cele mai importante portaluri de iesire/intrare din galaxie, in sistemul nostru solar, statia asgardiana va fi de mare atractie turistica, ceva de genu Deep Space Nine (se pot deduce multe de aici) De unde oare s-au inspirat?

4
Diverse / Re: Asgardia Space
« : 09 Iunie 2017, 07:25:26 »
Daca tot veni vorba de programe spatiale, ce i-o apucat si pe astia:http://edition.cnn.com/2017/06/05/asia/india-space-heavy-satellite-launch/  :? O mare parte din populatia lor sunt "lipiti pamantului" si ei cheltuie sume fabuloase pe programe spatiale  :-o O fi umbland "caini cu covrigi in coada" pe "bulevardele" galaxiei, da, eu nu unul, n-am chef sa devin un "paralitic gri", corpul meu este creat special pt condidiile specifice de pe pamant si mama, ce bine arata fetele si baietii de planeta nostra! Pe bune, cheltuiesti enorm in detrimentul celorlanti care sufera in continuare, agricultura e praf, apele poluate, munti cu paduri defrisate? Ma mir ca Gaia ne mai rabda? Vrei sa te intalnesti cu rase superioare? Cum se vor uita la tine? Cat de imatur si iresponsabil esti? Duceti-va frate, da duceti-va cat puteti de repede, da de raman aia cu mintea sanatoasa si vor transforma planeta asta intr-un adevarat paradis.

5
Ireale...pe bune! / Re: Shamballa - destinații interzise?
« : 15 Mai 2017, 17:19:10 »
Daca veni vorba despre cristale, ce parere aveti despre acestea:http://s.go.ro/3tvznre9  :?


6
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 14 Mai 2017, 20:42:06 »
Interview With Dr. Steven Greer! 5/12/17
https://www.youtube.com/watch?v=iwubPWt_lrE
 

7
@Xanadron, multumesc pentru incurajare!

Intradevar, trebuie sa fim precauti cu informatia care a fost/este furnizata prin diverse moduri de comunicare (viziune, vis, telepatie), aceasta poate fi "distorsionata" foarte usor, de catre minti intunecate :), care isi urmaresc propriul interes.

Experienta lui @Aseneth, a trezit in mine amintiri a unor experiente similare, reale pe care le-am avut personal, altele mi-au fost relatate de alte persoane, unele au ramas destul de marcate, in urma unor intamplari paranormale din viata lor.
O persona mi-a relatat (intre patru ochi), ca a vazut zeci, poate sute de persoane vindecate, miraculos, unele ranite in timpul razboiului, a atras atentia, la randul ei, prin "manifestari nemaivazute", uimind zeci de oameni prezenti la eveniment.

Revenind la citatul din Law of One, avand in vedere contextul,
sunt convins de efectele celor descrise de Ra,
stim ca istoria umanitatii a fost schimbata de evenimentele din primul secol.

Faptul ca stiintific/tehnic/inginereste nu am ajuns inca la experienta/intelepciunea necesara sa putem practica cele descrise de Ra, nu putem infirma faptul ca s-au intamplat astfel de cazuri.

Experienta lui @Aseneth, la randul ei atrage atentia unor aspecte destul de tehnice,
mai concret, am vazut o conexiune intre
"Femeia trage cu degetele ceea ce pare un cip, dar nu e format din metal si fire, ci din energii de diferite culori. Din acele energii, “cercetatorii” incep sa traga niste fire formate tot din energie, si cu degetele in aer, formau anumite modele (programe)."
si
"Legi Naturale din continumul vostru spaţiu/timp şi reţeaua sa de surse electromagnetice sau puncte de intrare a energiei (chakrele)"

Tesla spunea: “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency, and vibration”. Inca nici nu cunoastem toate Legile Naturale, implementate de creatorul suprem, care guverneaza aceast univers in care traim.

Probabil unii dintre noi, reusesc sa revina la algoritmul de baza (blueprint-ul ADN original) si se vor insanatosi.

Este o veste imbucuratoare!

8
@Aseneth, interesanta experienta prin care ai trecut.

M-a dus cu gandul la cele citite din cartea intitulata Mintea de dincolo, scrisa de d-nul Dulcan (neurolog, psihiatru, scriitor, profesor universitar, om de stiinta, cercetator in domeniul constiintei) http://www.libris.ro/mintea-de-dincolo-dumitru-constantin-dulcan-EIK978-606-8699-26-9--p940157.html

Am facut o conexiune si cu ce am citit in Law Of One, cu acele "realitati virtuale/dimensiuni/densitati":
"Eu sunt Ra. Cei care vindecă pot fi de orice densitate, care are conştiinţa spiritului.
Aceasta include densităţiile 3, 4, 5, 6 şi 7. A treia densitate poate fi una în care se
realizează vindecarea, la fel ca în orice altă densitate. Cu toate acestea, există o cantitate
mai mare de material efemer, care trebuie înţeles, acceptat şi echilibrat.
Poarta către infinitatea inteligentă poate fi deschisă doar în momentul când vindecătorul,
înţelege fluxul energiei inteligente. Acestea sunt aşa zisele Legi Naturale din continumul
vostru spaţiu/timp şi reţeaua sa de surse electromagnetice sau puncte de intrare a energiei.
Primul pas este cunoaşterea minţii şi a corpului. Aşadar, odată ce spiritul este integrat şi
sintetizat, acestea sunt armonizate într-un complex minte/corp/spirit care se poate mişca
de-a lungul dimensiunilor şi poate deschide poarta către infinitatea inteligentă, prin
urmare vindecând sinele datorită luminii şi împărtăşind acea lumină cu alţii.
Adevărata vindecare este pur şi simplu strălucirea sinelui, care cauzează apariţia unui
catalizator într-un mediu, ce va iniţia recunoaşterea sinelui de către sine, sau a
proprietăţilor de vindecare a sinelui." - Legea lui Unu, Cartea 1, Sesiunea 17
3 Februarie, 1981
http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_pdf/the_law_of_one_pdf.aspx
(prima carte a fost tradusa si in limba romana: http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_romanian/the_law_of_one_book_1_romanian.pdf)

9
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 13 Decembrie 2016, 13:52:38 »
Vezi si articolul: ENDGAME II: The Antarctic Atlantis and Ancient ET Ruins  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1209-endgame-pt-2?showall=1&limitstart= by David Wilcock and Corey Goode, December 11, 2016, povestea cu Antarctica, incepe sa devina interesanta.

10
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Cele 4....3....2.... rase
« : 12 Decembrie 2016, 16:38:53 »
Am ramas uimit, citind asta:

Executive Order, December 05, 2016 — Safeguarding the Nation from the Impacts of Invasive (ALIEN) Species https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/12/05/executive-order-safeguarding-nation-impacts-invasive-species

Printre altele se spune:

Sec. 2. Definitions: (b) ‘Eradication’ means the removal or destruction of an entire population of invasive species. ... f) ‘Non-native species’ or ‘alien species’ means, with respect to a particular ecosystem, an organism, including its seeds, eggs, spores, or other biological material capable of propagating that species, that occurs outside of its natural range.

Am inteles ca exista specii scapate de sub control care provoaca pagube, molime,
dar acesta directiva lasa sa se inteleaga si altceva.

Sunt destule cazuri pe planeta asta in care s-au distrus specii,
inclusiv mebrii speciei umane au fost decimati, erau 'alien species’?

Unde vom ajunge pana la urma cu aceasta?


11
Da, am remarcat-o si eu, dar neavand aparatura necesara, sa poti stii exat ce este, tot degeaba.
La fel cum am vazut pe viu un ozn in iunie anul asta, ce se plimba pe sub nasul meu cu 4-5km/s, am ramas gura casca, nici gand sa fac o fotografie, filmare, asa numa in armata la radiolocatie am mai patit, cand au venit rusii in app de ne-or lasat masca. E rasuflata, dar daca intereseaza pe careva, pot da mai multe detalii.

Dar pun si eu o intrebare pt cei care se agita mult pe tema asta, bun, colectati informatii cat de multe, exacte, detaliate si intr-un final ce faceti cu ele? Decretati, da, exista fenomenul ozn? Programati o intalnire amicala cu ocupantii navelor respective, le facem cinste cu o sarmaluta si un vin bun romanesc, si ne luam la revedere?

Sa nu ma intelegeti gresit si eu imi doresc sa cunosc si sa am relatii de prietenie cu oricine din galaxia asta.

12
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Cele 4....3....2.... rase
« : 27 Noiembrie 2016, 19:53:21 »
Ma intreb ce culoare, trasaturi vom avea dupa ce vom fi expusi la super undele galactice emise de soarele central  :-D, probabil culoarea barbarismului se va dizolva complet.

13
Evenimente OZN în lume / Re: OZN observat in Italia
« : 07 Noiembrie 2016, 21:51:27 »
Inclin sa cred ca era o formatiune cirrus spissatus, de o simetrie/iluminare/consistenta aproape perfecta, dar in comentarile de mai jos ale lui Midolo Corrado scoate in evidenta si un orb albastriu, vezi https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1098237713617387&set=p.1098237713617387&type=3&theater stranie coincidenta,
camuflarea era aproape perfecta, daca nu trebuia sa permita celuilant obiect sa participe la meeting, ca sa fabulez un pic  :ufo:

14
Evenimente OZN în lume / Re: OZN observat in Italia
« : 07 Noiembrie 2016, 20:06:26 »
dupa fenomenul OZN din Italia, este prezentat un fenomen energetic "paranormal"

15
Evenimente OZN în lume / Re: OZN observat in Italia
« : 07 Noiembrie 2016, 19:25:59 »
O persoana din Jamaica a trimis o filmare, prezentata aici https://www.youtube.com/watch?v=aWTF02mTiw8, de la minutul 5:44

Pagini: [1] 2