Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Sirius13

Pagini: [1] 2 3
1
Diverse / Re: Cutremure frecvente
« : 07 Octombrie 2013, 13:04:58 »
http://www.ziare.com/stiri/cutremur/specialistii-au-gasit-cauza-cutremurelor-din-galati-afla-care-este-1260981?utm_source=Newsletter__Ultimele_24h&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_99094

Citat:
"O alta ipoteza analizata este cea a efectului inundatiilor. "Este vorba despre efectul apei asupra activitatii seisimice, si anume in momentul retragerii apelor apare asa-numita seismicitate indusa. Deci poate influenta seismic si faptul ca ati avut o inundatie aici", a explicat seismologul."

http://www.ziare.com/stiri/cutremur/specialistii-au-gasit-cauza-cutremurelor-din-galati-afla-care-este-1260981?utm_source=Newsletter__Ultimele_24h&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_99094

Citat 2:
"Fracturarea hidraulică poate cauza seismicitate indusă care se manifestă ca evenimente microseismice sau microcutremure. Magnitudinea acestor evenimente seismice este foarte mică şi nu poate fi detectată la suprafaţa terenului, cu toate că, în mod obişnuit, cele mai mari microcutremure au magnitudini de – 1.6 Mw. Detectarea acestor microcutremure se face prin înregistrări cu seismometre de înaltă rezoluţie, amplasate în sonde de monitorizare, la diverse adâncimi.

În procesele de injecţie a apelor uzate în strate acvifere saline se utilizează fracturarea hidraulică pentru a mări capacitatea acestor straturi să primească o cantitate mai mare de ape uzate. Şi în cadrul acestor operaţiuni, care sunt în legatură cu exploatarea gazelor de şist, pot fi produse microcutremure, cele mai mari magnitudini înregistrate până în prezent fiind de 3,3 Mw.

Serviciul Geologic al Statelor Unite (USGS) a înregistrat şi raportat cutremure induse de activitatea umană, incluzând fracturarea hidraulică, atât pentru exploatarea gazelor de şist, cât şi pentru injecţia apelor uzate, în diverse localităţi. După datele USGS dintr-un total de peste 40.000 de sonde de injecţie a apelor uzate rezultate în cadrul operaţiunilor pentru petrol şi gaze, numai într-un număr extrem de mic au fost induse cutremure, care nu s-a resimtit la suprafaţa terenului, unele fiind foarte greu detectate de seismometre performante.

O comisie de investigaţie a British Columbia Oil and Gas a raportat 38 de cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,2 şi 3,8 pe scara Richter, ce au avut loc în zona Horn River Basin, înregistrate în perioada 2009 – 2011. Aceste cutremure au fost cauzate de fluidele de injective în timpul fracturării hidraulice, în vecinătatea unei falii pre-existente."

http://www.infogazedesist.eu/fracturarea_hidraulica_si_microseismicitatea.html
http://www.infogazedesist.eu/images/substantele%20folosite.jpg

2
Colega @fiulploii, iti raspund acum, fiindca mai tarziu n-o sa mai am cand.
   Deci, in timp ce tu aruncai cu reverul, eu am strans fileul  :-D

   O fii cum zici tu: o mare manipulare  pusa in scena de "micii grey". Si totusi, pe Youtube, clipul are 150.078 vizionari la ora asta. Hai sa mai fie vreo 100.000 pe Vimeo - dar restul de 6 miliarde si ceva de oameni care nu analizeaza acest videoclip, in al cui spectacol sunt si vor fi manipulati ?
   Probabil ca un Christ "flower-power" ar fi putut reprezenta iubirea si pacea care ar trebui sa ne inunde inimile, pe principiul "Make Love, not War". Poate producatorul o fi vreun hipiot cu suflet vesnic tanar, mai stii ?
   Or fi abureli, nu zic... dar pana la urma aburul in combinatie cu apa a dat nastere vietii materiale :-D Deci la origine, totul a fost o "abureala"  :-D
 
   Putem spune si ca videoclipul are o tenta "New Age", nu-i asa ? Daca privim centrul galaxiei si cele 4 dimensiuni care sunt traversate de o unda in minutul 4.05... Dupa care barca intra in... inima (pe care ai imortalizat-o in primele doua poze expuse de tine). Eu una, vorbeam de "intrarea" de la minutul 4.52... cea cu ADN-ul  :wink: Iar la minutul 6.26, pentru a da apa la moara celor ce cred ca va exista o anumita aliniere galactica (in decembrie 2012 sau in iulie 2013) in stanga soarelui din fundal ai sa remarci si coada "Scorpionului". Si tot la fel, poate in sigla "Heliofant" nu este vorba de o eclipsa, ci de "Soarele Negru" - centrul galactic si "Soarele Galben" pe care-l vedem pe cerul nostru...
   Vorbeai despre balanganelile Christului... probabil ca bietul de el aude muzica clipului care incepe in ritmul batailor inimii si cu un ticait discret ca de ceas, continuand pe tot parcursul sa pastreze acelasi ritm "cardiac" si ii provoaca o stare narcoleptica... orice e posibil.

   In rest, precum am mai zis de multe ori: fiecare vede ce poate, cum poate, cand poate si cu ce poate - unii cu ochii mintii, altii cu ochii inimii, altii prin ochelarii de soare   :wink: De aceea avem atatea pareri diferite :)
   Daca clipul descrie doar un spectacol pus in scena de "micii grey", e perfect. Omenirea poate dormi linistita, oricum nimeni si nimic nu-i va mai bate la usa inimii.
   Eu una ma opresc aici si ma retrag in lumea mea: o lume minunata, in care vei gasi... numai copii - o lume cu mult soare si mii de jucarii, pentru... copii :-D (nah, ca m-a luat cantatul la 3 jumate' dimineata  :-D)


p.s. - Unii zic ca cele 2 jumatati identice, in oglinda ale marului, reprezinta notiunea: precum in cer, asa si pe pamant... iar LO intors poate fi 07... Eu nu mai zic... dorm  :wink:

3
@biss, toti avem 2 ochi si totusi toti vedem atat de diferit cu ei...  :wink:
   Eu spuneam doar ca cei ce au creat clipul au denumit-o Lily - e problema lor de ce  :-D
Daca vrei sa gasesti asemanari intre Lilitu si Alice care scapa si ea din lumea obisnuita, gasesti... probabil de asta au si pus indicii destule pe-acolo.

   Vroiam sa mai spun ceva - si am uitat - si de aceea am revenit pentru 2 minute. In legatura cu semnul acelui copil indigo sau mic-grey (ce-o fi el). Semnul de pe uniforma lui seamana al naibii de bine cu un semn folosit pentru Orion...  :-DApropos de asta, tocmai am dat click si m-a atentionat ca ai mai postat ceva ... gand la gand ? :D (mi se intampla des in ultima vreme  :-D)


4
Impresionant acest film! L-am revazut de multe ori, combinatia dintre succesiunea imaginilor si muzica transmite o cantitate enorma de informatie. Fiecare scena merita analizata separat si apoi gasita logica care uneste scenele, pentru ca exista o legatura clara intre ele. Desigur, perceptia este diferita si nu mai comentez aici de ce.

Cine a creat acest clip stapaneste in mod cat se poate de evident o intelegere complexa asupra imaginii de ansamblu a acestei versiuni de omenire. Si vrea, la fel de evident, sa o transmita mai departe, cu precadere celor care "vad si aud", zic eu.

Senzatia pe care am avut-o mereu dupa vizionare a fost aceea unui triumf al cunoasterii, intr-un final. Al cunoasterii initiatice care nu a parasit aceasta lume ci a stat cumva ascunsa, latenta in asteptarea momentului prielnic in care sa iasa la suprafata din nou pentru a crea o noua epoca de lumina si iubire. Trecerea "initiatului", christului adormit/hipnotizat prin infern si purgatoriu (cu toate evenimentele actuale sau imediat urmatoare), iesirea sa la lumina, cu toata suita de prabusiri pe fundal (religie-biserica si sistemul ierarhizat al cunoasterii-piramida) si starea de constienta si vitalitate redobandita pe final, arata un tablou pozitiv profetit demult, fie daca ne referim doar la Apocalipsa biblica.

In spijinul acestei judecati pot aduce o secventa de la inceput in care marioneta Bush arata expresiv catre acea scara evolutiva in care omul obisnuit, dupa ce trece acel zid (care, in opinia mea, reprezinta tot continutul, intriga tablei mari) ajunge la o stare superioara, de cunoastere si iluminare interioara. Zidul reprezinta testul lumii fizice, aflata in apogeul sau  negativ, in plina iarna spirituala, in urma caruia obtine aceasta stare care-i ofera biletul de acces si starea de maturitate necesara accesarii si intelegerii efective a lumii galactice. Ceasul cu ora 12 fix poate simboliza ca este timpul ptr aceasta schimbare sau poate simboliza nordul, punctul in care sarpele isi inghite propria coada reluand astfel un nou ciclu evolutiv care incepe cu constienta si constiinta maxima.
Mai revin pe subiect...

P.S. Nu pot sa ma abtin: Bravo Xanadron! Si celor care dezvolta acest subiect!

5
Sa revin putin cu cateva adaugiri.
   
   Semnul pe care-l face Obama cu degetul la coltul gurii, semn care il recunoastem cu totii ca si apartinand lui Dr. Evil, a fost preluat dintr-un episod din Twilight Zone care se numea: "Number 12 Looks Just Like You" si era facut de dr. Rex.
   Fetita blonda (ma dispera faptul ca i-am mai vazut fata undeva, exact aceeasi fata, si nu-mi amintesc unde) ma duce cu gandul la Sophia, (nu stiu daca Lilith o fi fost blonda) sechestrata in cercul eternitatii (fata sta intr-un cerc) si care lasa sa-i cada marul cunoasterii la picioarele lui Obama (il ofera omenirii), care transpira simtind zadarnicia planurilor sale. Marul care se deschide in doua exprimand faptul ca cele doua emisfere si cele doua tipologii - masculine si feminine - s-ar uni in sfarsit in cunoastere si dragoste spre implinirea sufletelor.
   Psalmul 23 cred ca poate fi gasit si pe internet, nu ma ocup acum de el.
   Turnurile gemene care cad, dezbinarea americanilor pe acest subiect, spectacolul comico-tragic al celor ce se sinucid cazand (sau aruncandu-se) de pe culmile lumii materiale. Toate astea petrecandu-se in ultimul stadiu al omenirii, in iarna sufletelor in care Christul incearca sa revina navigand pe barca lui Anubis (zeu subpamantean, zeul sufletelor - referire clara la legatura dintre mitologia egipteana si cea crestina, Christul existand in toate timpurile sub diverse denumiri).
   Bin-Laden ca si agent CIA (asta o stia chiar si motanul meu :-D) care ajuta la punerea in scena a spectacolului de final sub ochiul Lunii Sangerii (semn de furtuna sau semn din Apocalipsa ?)
   Despre controlul media care ne inlantuieste inca din fasa, vedem cu totii, e mult prea evidenta legatura. Copilul ce se zbate sufocat de pilule, injectii (vaccinuri?) si intoxicarea TV, cu creierul smuls, peste care trec minunatele avioane noi (care pot fi lesne confundate cu OZN-uri, nu-i asa ?) in drumul lor spre bombardarea Orientului (este o semiluna acolo pe cladirea ce este bombardata). Lumea adormita (sau moarta?) si o bomba atomica detonata in  departare si astfel jocul razboiului incepe.
   Comunismul este efectiv inecat in mocirla (nah ca erau ceva inundatii in Rusia...) iar armonia oferita de un Yin-Yang se transforma intr-o eclipsa (a mintii?) in care tancurile marsaluiesc spre distrugere. O fata se pune in fata tancurilor cu un steag alb (aluzie la o miscare de pace) dar in mod ciudat, fata are un Tigru pe spatele hainei... Se pare ca luptatoarea pentru pace (si impotriva folosirii tehnologiei nucleare) e "prostita" de focul de artificii (lansat de media probabil) si renunta la impotrivire.
   Dansul distrugerii fiind deja inceput, biserica (cladita pe simbolul falusului - patriarhatul) se ascunde in turnul ei si priveste (prin telescop ? :-D) la un spectacol astronomic care va aduce atat lumina orbitoare cat si Christul inapoi in inimile oamenilor, acolo unde le este locul; Deci stiind ca sfarsitul ii este aproape, tremura aruncata in coltul propriei inchisori. In sfarsit lumea se trezeste din vraja in care era inlantuita de media, Christul zdrobeste inregimentarea omenirii, eliberand-o, iar Dervisul Rotitor isi incepe ceremonia Sama, aducand inaltarea spirituala si-n inimile musulmanilor.
   Un exponent al unei civilizatii galactice trecute deja prin acest stadiu (eu asta vad acolo, nu un mic grey.... imi pare rau) danseaza in mod frenetic in ritmul dansurilor civlizatiilor disparute care consemnau acest eveniment de reinaltare mistica, spirituala a omenirii - mastile schimbate facand referire la acele civilizatii a caror conducatori au fost consemnati ca si plecand de pe Pamant spre alte zari.
   Odata parcurs drumul Christului prin lumea tenebrelor sufletelor, acesta redeschide ochii, legatura a fost refacuta si astfel al treilea ochi (care fusese tinut prizonier) a fost descatusat. Biserica se prabuseste, nemaiavandu-si locul in acest nou inceput, Piramidele se prabusesc si ele, nemaifiind nevoie ca eliberarea cunoasterii sa se faca doar intre zidurile lor, fiindca adevarata piramida exista si trebuie parcursa doar in om.
   Si tot acest nou inceput sta sub un semn astronomic... care oare ? :-D

Se pare ca este o avanpremiera la spectacolul oferit de si pentru Omenire... dar cine este Dirijorul:?  :-D


Daca am uitat ceva din interpretare, mai revin... deocamdata vreau o cafea...
   

6
buna asocierea Sirius13 eu te si felicit ca ai sesizat-o. Si dupa umila mea parere, nu exista coincidente, in simbolistica si "servicii". Inca aici e partial vualata, dar si la noi acasa avem o multime de "coincidente", verifica spre exemplu stema SOCIETATII DE MEDICINA LEGALA DIN ROMANIA.


7
Cafenea / Re: Hinduism şi Yoga: uneltele Satanismului?
« : 08 Octombrie 2011, 22:32:16 »
Deciiii.....hinduism si yoga uneltele satanismului....!?,dar cretinismul patriarhal-crestin?,oareee....mozaica credinta si musulmana siii ..sii...etc... credinte patriarhale care se inchina masculului zeu creator si odioasei lui ideologi...indiferent de numele de "botez" a IMBECILULUI domn/dum zeu,NU FAC PARTE, OARE...DIN ACEIAS MARE FAMILIE PATRIARHAL'O/SFINTA????,care de la accederea la putere/guvernare pina la ora actuala au produs HAOS SOCIAL si astfel SFERINTA sub toate formele Fiintei Umane,inclusiv "creatilor" (ca doar sunt si ei fiinte, numai ca nu sunt NASCUTI ci "creati/obiecte").
cristuuu/cristosuuu dimpreuna cu tatsuu si sfintuu duhuuu,NU zisau ei ca cei ce pacatuiesc(produc o suferinta fizica,materiala,morala etc..) impotriva semenului sau au de tata pe diavoluuu/satanistuuu!!!???
Nu zisauu ei dimpreuna si sub forma de porunca nouaaaa...patriarhala??? NU va impotriviti celor ce VA ASUPRESC/NAPASTUIESC VA PRODUC SUFERINTAAA??,adicalea celor despre care tot ei imbecilii spun ca au de tata pe diavolul.
ASADARRR...cine este marele ocrotitor a SATANISTILORRR!!!!???,din cele afirmate de trinitatea patriarhal-cretina reiese ca, creatorul zeu mascul cu creatul lui fiu nascut(iar nu facut/creat) cristuuu/cristosulll dinpeuna cu duhul sfint ce pune in miscare creatiii....acestiiia ar fi satanistii.

PS.Cine NU pedepseste NEDREPTATEA,PORUNCESTE sa fie FACUTA
 Leonardo da Vinci

     Numai o rusine cunosc eu pe pamant si aceea se chema:NEDREPTATEA
 Franz Grillparzer

8
Cafenea / Re: Hinduism şi Yoga: uneltele Satanismului?
« : 08 Octombrie 2011, 21:38:17 »
Nu vad unde am spus eu, sau altii, ca doar religia e rea. E sursa multor rele, dar e departe de a fi cel mai mare, sau unicul rau. Si nici nu v-am jignit in mod direct si repetat asa cum faceti voi. Fiecare cat poate/stie, atata face (mai ales cand nu mai are argumente).

Diferenta dintre hinduism si crestinism este ca prima nu are nevoie de intermediari (a se intelege biserica si intregul sau colectiv) pentru a mantui si/sau promova credinta. Fiecare e responsabil pentru regasirea propriului eu si de apropierea de Brahman (echivalentul lui Dumnezeu, fiinta suprema, creatoare a Universului).

9
Cafenea / Re: Hinduism şi Yoga: uneltele Satanismului?
« : 08 Octombrie 2011, 20:46:49 »
<ironie>Biserica e intradevar intruchiparea binelui pe pamant; ea incearca sa ne mantuiasca pe noi, muritorii de rand, sustragandu-ne chiar elementul satanic: banul...</ironie> Biserica o pot defini ca pe-o organizatie specializata in spalat creiere si antrenat turme de oi (ca sa fac analogie cu insasi conditia omului vazuta in biblie) sa creada si sa nu cerceteze. Daca aparea religia cateva mii de ani mai repede, inca pictam bizoni prin pesteri. Personal, biserica nu mi-a facut bine niciodata, si ma indoiesc ca o va face vreodata. Altora le face "bine", oferindu-le sperante false.

Religii precum hinduismul sau buddhismul nu considera alte religii precum crestinismul satanice, atata vreme cat promoveaza si ele bunatate, iubire, iluminare.

Saver, de ce spui "dreapta credinta"...? De unde stii tu ca practici religia "dreapta"...? Asa simti tu? Sau se merge pe principiul "crede si nu cerceta"? Argumente obiective ai?

SLEAH19, de ce noi, toti restul, suntem satanisti? Satanistii is aia care-l venereaza pe ingerul vostru cazut, nu? Eu cred in Dumnezeu, o entitate suprema, care face ordine din haos, da` nu pot sa cred in niste fiinte umane, intr-o institutie specializata in aspirat bani, sau intr-o carte (biblia) scrisa tot de oameni. In plus, de ce suntem noi sclavii lui Dumnezeu? Suntem fii lui mult iubiti, sau sclavii lui...?

10
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Ce cu/minti sinteti Toti
« : 03 Septembrie 2011, 00:05:40 »
de la fii-mea citire  8-)

avea vreo 4 ani si un pic si o luasem cu mine la biserica, eu m-am rugat in felul meu, ea s-a plimbat prin biserica.

Fii-mea: - Mamiiiii, da' de ce au facut adultii icoanele asa triste? Doamne Doamne nu este trist, e bucurie cum ma joc eu.
Eu: ... muta ... aaa .. nu stiu. Dau ochii roata si-l vad pe preot. Si ma gandesc ca scap, asa ca spun:" Mama nu stie, dar hai sa-l intrebam pe parinte". Si-mi tarai copilul in fata preotului. Si stiti faza cu mama care-si imboldeste copilul sa spuna ceea ce copilului nu prea-i vine sa spuna in fata persoanei respective. Cam asa si eu. "Hai, spune-i ce m-ai intrebat pe mine".
Fii-mea: " aaa ... stiti ... am intrebat-o pe mama de ce au facut icoanele asa triste, ca Doamne Doamne nu e trist.
Preotul cu o fata lunga:  aaa ... e prea complicat, tu esti mica sa intelegi asa ceva.
Fii-mea .. iesind din spatele meu pe unde se ascunsese si stand dreapta ca bradul, parand ca-l domina pe preot cu toata inaltimea lui : "ahaaa... si dumneavoastra tot mintit sunteti si credeti ca Doamne Doamne e trist. Cred ca-i boala de adulti."

... si face stanga imprejur lasand in urma mama chinuindu-se sa nu rada in hohote si un preot mut.  :roll:

Pagini: [1] 2 3