Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - StarDust

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 44
2
Cafenea / Re: Despre muzica ....altfel
« : 22 Septembrie 2018, 20:02:13 »
Oare la noi in tara a auzit cineva aceasta piesa live interpretata la orga ?

https://www.youtube.com/watch?v=zg5QMysuSYg

3
Diverse / Re: UFO caught on tape ...
« : 30 August 2018, 21:53:46 »
.

4
Laborator / Re: Un punct luminos
« : 11 Aprilie 2018, 23:14:06 »
@StarDust
  Fotografiile sunt interesante. Insă va trebui să te obișnuiești cu ideea că, foarte probabil, nu vei ști niciodată ce ai fotografiat...în orice caz, din cei aproape 280 de pixeli pe care îi ai tu acolo este complet imposibil să emiți o părere...cel puțin asta este părerea mea! În mod cert NU este o dronă de jucărie, gen DJI. Poate să fie alt fel de dronă...și eu am ceva asemănător, fotografiat în jurul unui avion...poate că îți amintești...


PS
cu un program de prelucrat poze am dat peste „niște linii de caiet dictando” care sunt pe poze; dar cu alte programe nu apar, așă că ...  ::)

Linile alea apar in PS atunci cand ai dat zoom pe imagine până se văd...pixelii. Este o caracteristică a PS, și nu are legatură cu imaginea în sine!

5
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 09 Aprilie 2018, 17:43:56 »
Că tot vorbirăm despre transhumanism...

Upgrade-ul la programul Nevasta 1.0 (ghid de instalare)
Anul trecut unul dintre prietenii mei s-a decis sa faca up-grade-ul de la Prietena 8.0 la Nevasta 1.0 si a realizat ca aceasta duce la un consum exagerat de memorie, lasind sistemului extrem de putine resurse disponibile pentru alte aplicatii.
El a observat de asemenea ca Nevasta 1.0 doreste din rasputeri sa se perpetueze (asemanator unui virus), ceea ce consuma de asemenea resurse deosebit de valoroase.
Nici o mentiune a acestui fenomen particular nu a fost inclusa in brosura produsului si nici in documentatie, chiar daca alti utilizatori l-au informat ca era un lucru la care trebuia sa se astepte datorita naturii acestei aplicatii.
Dar nu este doar atit, Nevasta 1.0 se instaleaza de una singura in asa fel incit se lanseaza singura la initializarea sistemului, de unde poate monitoriza toate celelalte activitati ale acestuia.
El a observat cu tristete ca alte aplicatii cum ar fi PokerNight 10.06, BeerParty 5.5 si Noaptea-nBar 7.7 nu mai pot rula in sistem deoarece il fac sa se blocheze cind sint selectate, desi inainte mergeau de minune.
In timpul instalarii Nevasta 1.0 nu atentioneaza asupra instalarii simultane a unor plug-in-uri nedorite precum Soacra 55.8 respectiv Cumnatul 16.1 in versiune Beta.
De asemenea si performantele sistemului se pare ca se diminueaza pe zi ce trece.
Iata citeva facilitati pe care le-ar dori in urmatoarea versiune, Nevasta 2.0:
- un buton “Nu mai spune asta inca o data!”
- un buton de minimizare la fiecare rulare a programului
- programul de instalare sa aiba doua optiuni, una care sa permita dezinstalarea ulterioara in orice moment fara pierdere de cache sau de alte resurse ale sistemului si alta care sa permita rularea driverului de retea, fapt ce ar permite sondei hardware a sistemului sa poata fi utilizata.

Eu insumi m-am decis sa evit durerile de cap asociate cu Nevasta 1.0 si am pastrat inca Prietena 9.0. Oricum, chiar si aici am gasit multe probleme.
Se pare ca nu se poate instala Prietena 9.0 peste Nevasta 1.0. Trebuie neaparat sa dezinstalezi mai intii Nevasta 1.0. Alti utilizatori spun ca aceasta este un vechi bug de care ar fi trebuit sa stiu.
Esrte clar ca toate versiunile de Prietena au conflicte pe utilizarea comuna a portului I/O. ca lucrurile sa fie si mai rele nici programul de dezinstalare pentru Prietena 8.0 nu functioneaza prea bine, lasind urme nedorite ale aplicatiei in sistem.
In plus toate versiunile existente de Prietena continua sa lanseze mesaje deranjante (chiar si dupa dezinstalare!) privind avantajele upgrade-ului la Nevasta 1.0 …

*** BUG WARNING ***
Nevasta 1.0 mai are un alt bug nedocumentat. Daca incerci sa instalezi Amanta 1.1 inainte de dezinstala Nevasta 1.0, Nevasta 1.0 va sterge fisierele MSMoney inainte de a se dezinstala singura. Si apoi … Amanta 1.1 va refuza sa se instaleze, pretextind ca sistemul are resurse insuficiente.

***EVITAREA BUG-ULUI***
Pentru evitarea bug-ului, incercati sa instalati Amanta 1.1 pe un sistem diferit si nu rulati vreodata aplicatii de transfer de fisiere intre cele doua sisteme.
De asemenea, aveti grija cu aplicatiile freeware sau shareware similare pentru ca se stie ca sunt purtatoare de virusi ce pot afecta Nevasta 1.0.

6
Later Edit:
Citat
Cel care le foloseste se expune riscului de a decadea atat moral cat si ca nivel de cunoastere, lucru care e deja vizibil.
Asta mi-a scapat!!! E viceversa, tocmai pentru ca a decazut moral, le foloseste. Nu poate vedea adevarul clar, asa ca face lucruri fara nici o baza, un inceput ar fi fost moralitatea. Toti vorbesc despre valori materiale, despre valori spirituale, toti creeaza doar pentru binele si confortul omenirii, dar sunt intr-o stransa competitie, oferind ofranda entitatilor ce-i conduc in actiunile lor.
A nu se intelege ca fac pe iluminatul/luminatul  pe aici :lol: :lol: :lol:, e doar intelegerea si simtirea mea, in urma unor experiente. 
asta trebuia sa apara in primul post... :wink:

Citat
Cand o sa vad si alte cai de a evolua si progresa in universul fizic probabil ca o sa discut de ele.


Esti sigur ca ai eliminat toate posibilitatile? Intreb si eu, nu fac pe desteptul. Eu m-am riscat si am incercat si alte cai. Culmea e ca lucrurile au devenit foarte "fizice" la un moment dat. Toti avem acces la univers, dar calea e grea, deoarece am prins radacini puternice in societatea asta umana. Iluzia e foarte mare, altfel ne-am trai fiecare secunda diferit.


7
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 23 Februarie 2018, 15:47:34 »
Despre ....

8
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 07 Februarie 2018, 15:31:04 »
Varianta romaneasca!!!  :rocket:

9
Cafenea / Primiți plugușorul galactic ?
« : 31 Decembrie 2017, 21:30:36 »
Aho - aho, rufonauți
Mai volubili, mai tăcuți,
Unii mai cu ochi pe cer
Alții dornici de mister,
Mulți cu poftă de știință,
Dar mai toți cu conștiință !

Să urăm cu veselie,
Prin întreaga galaxie
Și să colindăm din greu,
Până-n steaua lu' Perseu !

Ca suntem isteți si buni,
Moștenire din străbuni
Și așa mereu vom fi,
Până-n anu ' patru mii !

Toate cele bune vă doresc, stimați colegi !
Vivat 2018, vivat RUFOn !!

10
La multi ani! Noul an sa va aduca tot ce-i mai bun si ce va doriti sa devina realitate. Toate gandurile bune pentru voi.

11
Va doresc tuturor un nou an plin doar cu dorinte implinite!

La mai multi ani!

12
.

Printe stele si mistere un gand bun pentru anul care vine dragi prieteni.
                                                                                                       LA MULTI ANI !
13
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 20 Decembrie 2017, 18:33:34 »
M-am interesat si la o persoana care lucreaza in domeniu si am aflat urmatoarele date:
Avioanele comerciale respecta diferite norme in functie de clasa spatiului aerian. In anumite clase ale spatiului aerian avioanele comerciale nu sunt obligate sa foloseasca sistemele TCAS. Daca se penetreaza spatiul aerian care obliga la avea sistemul TCAS (Traffic Collision Avoidance System) si pilotul nu-l are activat atunci aeronava este interceptata de catre armata. Aeronavele comerciale care zboara in clasele A, B si/sau C sunt obligate sa aiba sistemul TCAS activ. Avioanele mici fac exceptie in anumite situatii.

Sistemul TCAS este o tehnologie mai noua a sistemului ACAS (Aitrborne Collision Avoidance System). Sistemul TCAS practic comunica cu transponderele si astfel afla informatiile de care are nevoie. Se bazeaza pe sistemul SRR (Secondary Surveilance Radar).

In cazul in care sistemul TCAS detecteaza alt avion prezentand risc de coliziune, pilotii trebuie sa vireze amandoi catre dreapta lor. Am inteles ca anumite avioane au sistemul TCAS cuplat la auto pilot si acestea evita singur anumite situatii.

Practic un avion comercial nu poate detecta un obiect aerian necunoscut deci in cazul nostru nu a fost vorba despre vreun sistem de avertizare aflat la bord.

15
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 06 Decembrie 2017, 19:21:00 »
Scuze pentru dubla postare dar voi da si eu exemplu de un caz care sigur nu va aparea public de la acei martori.
Am cunoscut un copilot si acesta are acces la tot felul de patanii si mi-a relatat una dintre ele:

Pilot si copilot, cursa comerciala undeva deasupra Europei. Altitudine de croaziera. La un moment dat pilotului ii vine sa se duca la treaba mica, se ridica de pe scaun si ii da copilotului mansa. Acesta se ridica de pe scaun si da sa iasa din cabina. Inainte sa inchida usa dupa el, il aude pe copilot strigand ca ars: AAAAAAA!!! Pilotul se intoarce repede si deschizand usa mai larg observa in fata avionului un disc luminos de pe marginile caruia porneau lumini in toate culorile curcubeului.  Si acesta a avut impresia ca vor intra in coliziune si a urlat sa traga spre stanga mansa. Copilotul trage de mansa spre stanga dar obiectul parca era lipit spatial de ei acesta neclintindu-se. Dupa cateva secunde bune obiectul se deplaseaza in stanga avionului si continua sa mearga alaturi de avion. Dupa alta cateva secunde bune obiectul dispare fara urma.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 44