Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Forest Gump

Pagini: [1]
1
Stiri / Re: TRAPPIST-1
« : 07 Martie 2017, 13:37:11 »
Poate sa fie stele pitice de diferite varste si origini. Practic cele mai multe sunt varstnice si fara metalicitate, adica vechi cat galaxiile.
Alte stele pitice sunt stele vechi, dar peste care au trecut valuri de materie complexa de la novele si supernovele din apropiere, producand o modificare spectrala, astfel acest gen de stele desi sunt foarte vechi ele par foarte tinere datorita metalicitatii de imprumut.
O alta categorie sunt stele mici dar recente, avand deci metalicitate din start.

Alta categorie sunt stelele mici si dense care si-au pierdut invelisul exterior ca nova.

2
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Război intr-un cuvant!!!!
« : 14 August 2014, 16:23:03 »
 :-D Multam de raspuns Forest Gump, chiar nu mai vazusem nici eu niciodata emblema aia si mi s-a parut ceva interesant, iar cum poza e cam neclara poti sa-ti imaginezi una alta hehe, mai in gluma mai in serios (mai mult in gluma, e drept)

3
Extraterestri / Re: Cum arată extratereştrii
« : 24 Octombrie 2012, 20:57:44 »
    Sa fiu sincer chiar la asta ma gandeam in timp ce urmaream clipul(doream chiar sa scriu ceva foarte asemanator cu ceea ce au exprimat atat de bine Xanadron si Jean in postarile lor.)Pentru ca m-am trezit tarziu nu imi ramane decat sa ma alatur lor ...Pe bune... chiar intrebarile astea ti le ridica clipul asta.

4
                                           
Peşterile rupestre din Munţii Buzăului

Sub denumirea generică de ”Peşterile rupestre din Munţii Buzăului”, o intreagă pleiadă de autori, mai ales internauţi, încadrează vestigiile rupestre din zonă.  Certaţi cu dicţionarul şi cel mai probabil şi cu limba română, aceşti autori vehiculează un non-sens, pe bază de antagonism. Iată de ce:
Conform Dicţionarului Explicativ al limbii române, ”peşteră, peșteri, s. f. Cavitate, scobitură naturală subterană adâncă și mare, formată prin dizolvarea unor roci solubile de către apele de infiltrație; grotă, cavernă; P. ext. Vizuină, bârlog. - Din sl. pestera”, iar ”rupestru, -Ă, rupeștri, -stre, adj. 1. (Despre plante) Care crește pe stânci. 2. (Despre locuințe) Care este construit în stâncă. 3. (În sintagma) Artă rupestră = denumire dată manifestărilor artistice (desen, pictură, gravură sau sculptură) de pe pereții peșterilor sau de pe stânci. - Din fr. rupestre”.
Aşadar, este bătătoare la ochi provenienţa naturală vs. provenienţa antropică. Să păstrăm, în respectul celor care s-au muncit să sculpteze în piatră, denumirea consacrată ”vestigii rupestre”. E mult mai apropiată de adevăr, şi de limba română...

5
Cafenea / Re: Ucideti Sistemul
« : 03 Octombrie 2012, 18:02:30 »
Mie mi se pare ca fiecare om este valoros atunci cand se afla in locul care i se potriveste. Nu putem fi toti pe aceeasi treapta a scarii valorice ca altfel omenirea ar sta in loc.
De acord si-acum cu ideile tale f. valabile la nivel de principiu de obicei, panta_rhei. Tot ca de obicei insa, :-D mai circotesc un pic macar in citeva rinduri daca nu pagini.
Fiindca, lasind la o parte maxima "omul potrivit la locul aranjat", :lol: valabila nu doar in capitalismul nostru mioritic "de cumetrie", cred c-ar merita sa ne gindim mai ales la o noua structura a pozitionarii "locurilor" astora - ce-ar trebui incluse implicit intr-un cu totul alt Sistem. Ca altfel de ce-am mai aiura pe topicul asta in definitiv?

Sa fim deci oare atit de "anesteziati" de conditionarile Matrixului :evil: incit sa nu realizam ca actualul Sistem nu-i doar injust si antiuman-destructiv la nivel material(ist), ci dezintegreaza si fibra spirituala a majoritatii? De aia morala ce sa mai zic... :|
De ce? Simplu: rapacitatea nativa a unora e stimulata permanent, in timp ce totu-i iscusit regizat ca astilalti mai "umani" aparent :-D sa fim ocupati exclusiv cu grija zilei de maine si nu de ideea revoltei anti-sistem - prin "n" mecanisme (din care umflarea continua a pretului energiei e primul, combinat cu crearea de crize la comanda, in paralel cu bani fiat-money "din nimic", prin speculatii perverse si camatarie legal generalizata).
Birocratia macina si ea energii imense in raport cu alte activitati creative (blocindu-le p-astea, evident), docilitatea turmei e dusa la rang de virtute in frunte cu Beserica, :evil: legile n-au vreo tangentza decit cu nevoile alor bogati, represiunea si pseudo-justitia au privilegii aproape egale cu politicul si finantza corporatista, abstactiunea numita "Stat"e cel mai adesea o adunatura ipocrita de indivizi santajabili/controlabili ajunsi "sus" prin antiselectie...

...Si tot asa, dar gata, ma opresc inainte de-a umple 2-3 monitoare, adaugind doar ca nu cred in varianta "statului in loc al omenirii" daca, in loc de actualul raport de cca. 1:1000000000000000000000000  :lol: dintre cei mai bogati 1% si cei mai saraci 99% traitori de pe planeta (printre care clar ca se numara si minti redutabile din pacate, la fel cum destui idioti fara scrupule se lafaie-n prima categorie) s-ar ajunge la un 1:10 sa zicem. :roll: Raman deci la parerea ca socialismul real (non-corporatist deci, asa cum se vede-n paradoxala China) e de departe preferabil si comunismului, si capitalismului.

Prin ce parghii s-ar putea ajunge insa la el si nu doar la parodii demobilizatoare ca epoca egalizarii-n saracie de-o trairam si noi cindva, asta-i o cu totul alta poveste...

Pagini: [1]