Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Irwin

Pagini: [1] 2
1
Cafenea / Re: Ce se intampla cu vremea?
« : 27 Iunie 2014, 11:43:56 »
A auzit cineva din Bucuresti in aceasta dimineata in jurul orei 6 cred o bubuitura puternica , stiu traznea de zor la ora aia , doar ca sunetul a fost extrem de lung si vibratia a durat aproximativ 2-3 secunde , a pocnit ceva prin Bucuresti ?

2
..,<<Oare celelalte teste ( pentru ca sunt sigur ca vor mai fi multe ) vor ajunge la aceeasi concluzie? Sau vom fi martorii unor dezvaluiri in care vom afla ca laboratorul nu a fost sterilizat corespunzator sau ca acei savanti nu au luat in calcul anumiti factori ?">>

Ba nicidecum nu se va mai spune ca laboratorul a avut vicii de sterilizare/etanseitate etc..
Dupa cum bine se vede suntem in plin proces de disclosure.. respectiv in perioada de "pregatire" a multimii de bizoni furajati din care -cu onor-  facem parte
Si chestia asta e un mic subcapitol  rezervatpentru cei mai elevati -la IQ si cultura- (din marele proces) care contribuie la obisnuirea bizonilor cu ETs.
.... pentru restul sunt tot mai multe filme/seriale SF, declaratii de la tot felul de "fosti"importanti care cica nu mai au nimic daca dau pe gusa "The Truth" ca astia (adica extraterestrii) chiar exista
PS: in rest....asteptam provincia... ( cum se zice :p)

3
Evenimente OZN în lume / dogfight avion sovietic versus UFO
« : 23 Ianuarie 2014, 16:12:54 »
http://www.textfiles.com/ufo/UFOBBS/1000/1146.ufo

...Aceasta este unul dintre cele mai grave cazuri de vătămare a unui echipaj uman de catre un OZN raportate vreodată, (in spatiul ex-sovietic – N.T.) care implică ridicarea a două avioane sovietice deasupra orașului de Borisov în Belarus: Echipajele celor două avioane sovietice au raportat ca au vazut un disc mare in zbor avand cinci surse de lumina. Trei fascicule de lumina s-au îndreptat spre pământ și două au fost proiectate în sus atunci când obiectul a fost reperat. Controlorul de zbor l-a instruit pe unul dintre piloti sa-si modifice cursul și sa se apropie de obiect, moment în care discul a zburat la același nivel cu aparatul și a vizat cu una dintre razele sale avionul sovietic ce se apropiase, iluminadu-i cockpit-ul. "
     In jurnalul sau de bord pilotul a consemnat:, " În acest moment copilotul se afla la comenzi . El a observat manevra efectuata de acest obiect și a fost capabil să ridice mâna pentru a se proteja de lumina de nesuportat.
Comandantul aeronavei se afla pe scaunul invecinat cand  o rază strălucitoare de lumină avand un diametru de cca 20 cm. a fost  proiectata si a trecut peste corpul său.
Ambii piloți au simțit o senzatie de căldură .
Ambii membri ai echipajului mai târziu a devenit " invalizi ", se precizeaza in articol." Copilotul a fost forțat să părăsească locul de muncă din cauza unei deteriorari bruste a starii de sănătate, incluzand aici debutul unor perioade prelungite de pierdere a cunostintei .
Comandantul de aeronavă a murit in termen de cateva luni . Cauza morții a fost listata "cancer " și " vătămare a organismului urmare a radiației provenind de la un OZN" si a fost listat ca un factor care a contribuit la acest deznodamant, se consemneaza in dosarul oficial medical din spital în cazul decesului comandantului.

4
Extraterestri / Re: Stiri... despre OZN-uri si extraterestri!
« : 23 Ianuarie 2014, 01:03:25 »
Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile nu numai despre existenţa unei inteligenţe extraterestre, dar şi despre faptul că America este condusă de o rasă de extratereştri încă de la mijlocul secolului trecut.
.

De asemenea, ca urmare a „eşecului” Germaniei naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, extratereştrii, care i-au ajutat pe nazişti să ajungă la putere, au trecut Atlanticul şi au preluat controlul asupra Americii, considerând că această ţară are un potenţial mare.


http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-fost-dezvaluit-adevarul-despre-extraterestri-dovezi-incontestabile-video-1078267.html

5
@daos intîi (deşi offtopic): Ar fi chiar culmea să n-am şi io, ca tot omu’, păcate-n “dosarul” propriu De Mai Sus. :star: Fiecare-şi alege însă cîte-o cale personală de “spălare” a lor - cu condiţia să le şi conştientizeze, evident. Unii, mai comozi (e doar părerea mea …fiindcă alţii îi pot considera “mai smeriţi”) apelează la diverşi intermediari umani dintre Ceruri şi noi, sacii ăştia de piele umpluţi cu zemuri simţitoare -  şi cîteodată gînditoare :-D (78% apă parcă.)

N-am însă vreun gînd să (mai) abordez tema opţiunilor personale pe felia asta atît de sensibilă, chiar dacă stimabilii moderatori nu m-ar faulta poate prea tare - la fel cum şi despre prozelitism sau toleranţă-n creştinism am mai făcut p-aici greşeala să discut, dar n-o s-o mai repet.
În orice caz, crede-mă că unele… verdicte oarecum riscat emise de pe poziţii de credincioşenie “în litera cărţii” nu mă ofuschează deloc - ba chiar îmi par utile pentru autopoziţionarea mai corectă (“întru trezvie” ar zice unii) vizavi de 1001 repere spirituale inevitabil nebuloase la un moment dat. Meriţi (şi) mulţumiri aşadar.

Ontopic acum: din ultimul link (f. bun) postat de Urban - http://omega432.com/432-music/the-importance-of-432hz-music -  se pot extrage zeci de informaţii complexe, din care o să comentez doar cîteva:

- “Spirala Fibonacci” din urechea noastră internă (cohlee / melc) e clar un “dispozitiv” proiectat genial pentru transformarea energiei cinetice a vibraţiilor sonore în impulsuri electrice, direcţionate apoi spre creieraşe. Explicaţia lui Chad Stoddard apropo de localizarea precisă a zonelor sensibile la octave nu ia totuşi în consideraţie eventuala influenţă a evoluţiei dimensiunilor ei-cohleei asupra “recepţiei” diverselor frecvenţe de bază (în paralel cu creşterea continuă a înălţimii/dimensiunilor/masei oamenilor - există nenumărate statistici în sensul ăsta: olandezii de ex. aveau 1,68-1.70m în medie prin anii ’30-’40 şi-acum au ajuns la 1,83m).

- Dimensiunile nucleotidelor de ADN - 21 pe 31 Angstromi - par să fi rămas totuşi aceleaşi de-a lungul istoriei (chiar dacă nu-s 100% sigur nici de asta.) Pot fi de acord cu afirmaţia compozitorului Stuart Mitchell (că ADN-ul e afectat structural de frecvenţe, dar şi emite vibraţii proprii - Gariaev şi alţii dovedind experimental chiar şi efectul lor morfogenetic la distanţă), dar pînă la …bănuiala/impresia emisă ca verdict indubitabil că La-ul la 440Hz e perceput “mai strălucitor, dar şi mai… exterior cumva” faţă de La-ul de 432Hz (perceput “şi cu inima”) e cale lungă - zic şi eu.

- Teoria solitonilor, a căror formare-n natură ar fi favorizată la frecvenţa de fix 432Hz (sau armonice ale ei) merită aprofundată şi obiectivizată prin experimente, dar legătura dintre orbita şi durata revoluţiei lui Saturn în jurul Soarelui  şi cei 432Hz îmi pare forţată (“Saturn completes one precessional Great Year of 25,920 years every 864 of its “years,” a half cycle every 432 of its “years,” a quarter cycle every 216 of its “years,” and an eighth of a cycle every 108 of its “years.” This equals (108 x 30) 3240 years, or 45 degrees of precessional arc. We can continue counting in Saturn years down to 9, one 96th of the precessional year, or 3.75 degrees of arc and 270 earth years, which brings us to the alignment period of the galactic meridian and the zenith/nadir axis”).
Asta nu înseamnă însă că Saturn/Kronus :planet: n-ar avea vreo treabă cu noi (fiindcă şi cu Gaia / Terra.)

- N-ar trebui poate uitată nici ipoteza că actualul an terran are cu aproape 5 zile mai mult decîi cel “originar” (360 zile) de pe vremea cînd la fel de ipotetica planetă Tiamat se-nvîrtea şi ea prin zonă. Zic asta fiindcă actuala rată “impusă” de creştere a frecvenţei pare direct proporţională.

Şi aş mai avea cîteva, da’ mă tem că s-o însera.  8-)

6
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 08 Septembrie 2013, 15:46:36 »
Stie cineva ce insemna "specialist in amenintari asimetrice"?
Habar nu am, dar cred ca amenintarile asimetrice sunt mai periculoase decat cele simetrice  :roll: :lol:

7
Cutremure in Vaslui ? In Constanta? Citeam mai demult pe undeva ca se lua in calcul prabusirea - ca nu stiu sa-i zic altfel - platformei continentale a Marii Negre astfel incat Dobrogea sa fie sub ape.   :-o Mi se parea un sf apocaliptic si nici nu am retinut informatia pe unde o fi fost insa uite ca acum mi-a venit in minte  :-D

"Riscuri specifice zonelor
Barladului si Dobrogei unde sunt vizate aceste extractii.
Acestea sunt:Activarea faliei geologice majore Vidraru -Snagov - Shabla ; P
ericolul Centralei Cernavoda (Fokusima 2); Prericolul Marii Negre (posibilitatea detonarii hidrogenului sulfurat din Marea Neagra ce poate echivala cu Tunguska 2); Efectul "Dopului de pluta" al Podisul ul Dobrogei."

"Pericolul Scufundarii zonei Dobrogea este fenomenul cunoscut si sub numele de "efectul  dopului de pluta",
care reprezinta o alta caracteristica geologica aparte a tinutului dobrogean. In urma unor cutremure dure repetate, Dobrogea are tendinta de a se comporta ca un fel de microplaca tectonica individuala ce are o densitate a rocilor mai mica si o integritate ceva mai mare (ca un fel de celula tectonica separata). Fenomenul este supranumit si "efectul dopului de pluta", deoarece aceasta insulita tectonica pluteste pe magma interna intocmai ca un flotor, putand sa oscileze relativ haotic si anapoda in urma unor viito are cutremure repetate. Aceasta face ca tinuturi intregi sa se ridice, sa coboare, sau sa se scufunde; intocmai ca un flotor care se balanseaza pe valurile magmatice (valurile fiind produse de cutremure
evident). Aceste fenomene tectonice, specifice teri toruliului dobrogean, pot face ca structura constructiv - geometrica a proi
ectului Centrala Cernavoda sa fi e ireversibil si foarte grav afectata !!!"

http://www.ecotoporadea.ro/images/pdf/metoda-fracturarii-hidraulice-o-metoda-pe-care-nu-as-oferi-o-nici-la-nazisti.pdf

"Pe langa panzele freatice obisnuite, Dobrogea este speciala si prin faptul ca, are o sursa inepuizabila de apa freatica de foarte mare calitate, cunoscuta ca si Dunarea Subterana.
Aceste ape freati ce se intind de la 100m pana la 700 - 800m adancime formand 2 mari bazine subterane de apa fosila,
asa cum se poate vedea in figura . Unul din aceste depozite acvifere este in nord, care merge pana la 100 de metri in adancime.
Celalalt, in sud, format in Cretacic - Jurassic, vine dinspre Bulgaria, unde acopera 200 de kilometri, iar la noi mai sunt inca
80 km , avand o viteza de curgere a apei subterane de 2 m/zi .

Resurse:
http://www.ziare.com/stiri/explozie/bomba-atomica-in-marea-neagra-1048141


P.S. Un coleg mai in varsta din birou (fost ing. geolog pe timpul lui Ceasca si imediat dupa Lovilutie) ... mi-a spus personal la o interpelare adresata de mine ce parere are despre "fracturarea hidraulica" & CO ... si el a raspuns ... simplu (foarte clar) ca va face placile tectonice (de pana la 3-10km adancime) bucatele ... mi-a spus ca stie de teste facute pe timpul lui Ceasca ... de incercari de extractie prin metoda "fracturari hidraulice" la care sa renuntat imediat din lipsa de eficienta economica si afectarea echilibrului zonei ... pe timpuri ...  popular le zice-au sisturi bituminoase ...


8
  Totusi nu exista nici macar o dovada a existentei vreunei sali sticloase. Doar povesti, presupuneri si alte gesturi artistice. Daca asa-zise obiecte zburatoare cu aspect si caracteristici nepamantene au mai fost vazute/pozate/filmate/descrise, salile si tunelele respective descrise ca fiind "sticloase" raman o presupunere cherosenata. Dupa cate am observat concertul unor asemenea sforaieli sa da in apropierea unor tzinte militare sau zone de importanta strategica a tzarii respective. Sforaielile au ca sursa mai mereu tovarasi sau "fosti" de la CIA sau NSA sau NRO, KGB si care or mai fi.
   Rezultatul e simplu: se initiaza "expeditii" cu fraieri in care se mai strecoara si agenti operativi cu o acoperire in acest fel foarte buna, si incepe culegatoarea de informatii pe teren. La un foc de tabara si ceva vinatzuri limbile se mai dezleaga si scuipi fel si fel de lucruri.
   Sa dau un exemplu la un virtual foc de tabara si cateva palinci virtuale stinse cu bere de aceeasi calitate: Mai fratilor, ce credeti ca am aflat? un cutare om serios, prieten cu alt cutare si mai serios, a auzit de la X super om serios ca in timp ce se afla anul trecut prin muntii Apuseni la o "expeditie" cu pesteri si alea-alea era departe de grup intr-un boschete la treaba mare. A vazut el de acolo cum au aparut 2 elicoptere negre-negre ziu in amiaza mare, care au coborat si din ele au iesit soldati imbracati in negru cu super arme brumate si echipament de ramaneai capiu. Si s-au apucat tovarasii respectivi sa caute de zor pe acolo ceva... Acesta, super omu serios X, facea treba mare cu si mai multa ardoare, adica o facea de frica acum, in ideea ca aia sigur il omorau de l-ar fi gasit. Povestea se intampla pe langa Rosia Montana.

Eh, cum suna? mai adaugi pesteri, sali "sticloase", si cine trebuie stie sa asculte. Pe de alta parte, tunelele mult cherosenate pot fi orice. De la galeriile vreunui animal care a disparut pana la oastea lui tata mare. Totusi, pe langa ele dai de  uraniu, aur, amplasamente militare si tot felul de discutii...

Inca o data pentru Nasu Mare: traiasca NRO - CIA - DOD - NSA - NGA - DIA - etc - etc sper ca v-au sunat telefoanele la toti bai teleghidatilor. Sa traiti, sa infloriti ca va iubim pe toti.
Si pentru Nasu mic: sa traiasca ...SVR - FSB - GRU - etc - etc. sper ca va suna si voua claxonu´ mai draga. Sa traiti, sa infloriti ca va iubim pe toti, ce ne-am face fara voi...

Shalom!

9
   În seara acesta când veneam spre casă am observat două "mingi" de culoare roşie-portocalie, care s-au succedat, pe aceiaşi traiectorie (NE-SV), la un interval de aproximativ 1 minut. Timpul observaţiei 22:02-22:05, ora locală (20 iunie 2013).

    Primul obiect l-am observat în zona 1 (vezi marcajul pe hartă) şi la un moment a intrat într-un unchi mort din cauza blocurilor din intersecţie, grăbind pasul (alergat uşor) l-am prins din nou în vedere doar pentru câteva secunde. Luminatul stradal este puternic în intersecţie şi aproximat la acelaşi "nivel" cu respectivul obiect. Maxim un minut a durat observaţia.

   Al doilea obiect l-am observat în zona 2, după ce am traversat intersecţia. Aici observaţia a durat aprox 30 secunde. Unghi de vizibilitate prost, copaci pe trotuar cu coronament mare şi la fel iluminatul stradal puternic. A trebuit să ies de pe trotuar şi să merg pe marginea părţii carosabile ca să continui observaţia. Am trecut pe lângă două persoane care observaseră şi ele obiectul respectiv.

   Din păcate nu am reuşit să filmez, deşi scosesem telefonul şi comutasem pe modul video, în plus eram şi în mişcare.
   Nu pot estima viteza, dar era relativ "mare", iar ca altitudine cred că erau sub 5000 de metrii.

O chestie similara am vazut si eu la mine la Braila. Era dupa Anul Nou, prin februarie cred. Afara era un ger de crapau pietrele, cerul era limpede ca cristalul si se vedeu foarte multe stele. La un moment dat am vazut un obiect care venea dinspre Nord si se indrepta initial spre sud, oarecum paralel cu cursul Dunarii. La un moment dat s-a oprit, a stationat cateva secunde si dupa aceea a facut un viraj de forma unui "ac de par" cum se zice in F1 si am vzut cum s-a inaltat spre cer disparand in 2-3 secunde din vedere. A doua oara am vazut un OZN similar pe la inceputul lui martie, dar era ziua si l-am vazut cand "pleca". La fel, totul s-a petrecut f repede.

10
Citat:

"„Era in seara de 24 decembrie 1989. Reusisem sa evitam atacul electromagnetic (bruiaje care fac radarele inutile), cand in curtea unitatii un sergent incepe sa strige: Parasutistii! Parasutistii! Pe radar nu se inregistrase nimic, asa ca eram nedumeriti de unde si cum fusesera lansati! Am iesit afara si-am vazut ca cerul era intr-adevar intesat de parasute albe…Am pornit imediat instalatiile M-4 (mitraliere antiaeriene cu patru tevi), cu care am tras intens, fara insa a dobori ceva. Masa de parasute a disparut rapid, iar noi am fost socati de faptul ca nu intelegeam cum s-a putut intampla asta!” Declaratie data Comisiei de ancheta…"

Sursa:
http://www.rumaniamilitary.ro/enigmele-romaniei-decembrie89-misterul-de-pe-cerul-patriei

Resurse:
http://jurnalul.ro/vechiul-site/acum-20-de-ani/aviatia-militara-agonie-si-extaz-pe-cerul-patriei-560783.html
http://jurnalul.ro/special-jurnalul/decembrie-1989-teroarea-a-venit-pe-ecranele-radar-563241.html
http://adevarul.ro/news/societate/a-doua-crima-militarucaderea-elicopterului-nuta-mihalea-1_50ad41bb7c42d5a66391aff9/index.html
http://www.antena3.ro/romania/misterul-avionului-de-pasageri-prabusit-in-decembrie-1989-dezlegat-in-premiera-cu-carmen-avram-212609.html

11
Şi acest forum are rol formator de opinie, deşi la o altă scară, mai redusă, după cum am subliniat în mesajul anterior, dar îl are, şi sunt mulţi care doar citesc (vezi statisticile de trafic). Dacă te ajută să dormi bine noaptea atunci poţi să crezi în ceea ce susţii.

Nox, nimeni nu doarme "bine" noaptea pe aici, din cand in cand eu ma uit cine-i "pe treaba"(stiu si cine nu apare online), ca sa vezi, RUFOn-ul e "tanar si nelinistit" :lol: Bine ma Nox, forumul are "rol de formator de opinie", te simti mai bine daca spun asta? nu cred, pentru ca tu sti foarte bine ca p'aici, interactionam fiecare cu ce a pregatit pe acasa, sunt absolut convins ca nu fac parte dintr-o "adunatura de salbatici", ce cauta sa-si impuna fortat o opinie. Cel mai concludent, a spus-o SLEAH: "nu sunt aici sa am dreptate", ce vrei mai sincer, mai "altruist", mai clar decat atat? Un "formator de opinie" se tine de manipulari tatii, e ca-n presa, pe cand noi, aici, facem schimb de informatii, interactionam intre noi, indiferent ca suntem crestini, liber cugetatori, atei, scriitori, psihologi...mama zmeilor...etc.  De exemplu, eu nu am avut  niciodata pretentia,  ca opinia mea sa fie "slavita pana la cer" de colegii mei, din contra, am primit "uppercut la mansarda" si-am raspuns cu aceeasi "moneda", adica civilizat si cu "picioarele pe pamant".....deci, despre ce vorbesti NOX?  :-D Imi pare rau, dar gresesti cumva, nimeni aici, chiar si asa cum spui tu "la scara mai redusa", nu-i "formator de opinie" si sper ca nimeni nu are astfel de intentii, chiar ar fi pacat. Rolul acestui forum cred ca este "trezirea"(nu te poti "trezi" printre prosti) si nu in ultimul rand[/b]interactiunea[/b](eu pentru asta sunt aici).
p.s. Sper ca nu am fost prea enervant, vorba aia, parerea mea :lol:

12
S.H. imi pare - dati-mi voie - un fel de trambitza a sforarilor NWO, are rolul lui bine definit in toata "schema"... Probabil pregateste terenul pentru vreo desfasurare de forte regizata din "culise" (Blue Beam).

Extraterestrii ne stiu ei de mult timp, sunt dovezi in acest sens, mai mult sau mai putin evidente, inca din cele mai vechi timpuri, scrijelite pe pietre, pictate prin pesteri, ori prin temple si biserici medievale. Iar acest fapt nu mai constituie o noutate/ un mister, in special pt. membrii acestui forum  :-D Terra pare a avea chiar un fel de protectie (stil NATO  :wink: ) din partea ET-ilor, ca sa ne ducem linistiti traiul pe aici, asa cum stim si cum putem...
Tot ce se poate... ne protejează... e acolo un robot cosmic/sondă spaţială care ne apară... dar cu ce scop?? Că şi ciobanu îşi apără oile de lupi uneori şi cu preţu vieţii... şi apoi îi mai taie gâtu la una să facă o frigăruie...  :-D

13
Cercetătorii din Marea Britanie, de la Universitatea din Southampton, au descoperit un oraş-port numit Dunwich, complet scufundat, folosind tehnologie de scanare 3D. Poreclit „Atlantida Marii Britanii”.
Procesul de scufundare a localităţii a început cu o mare furtună în 1286, care a băgat sub ape o mare parte din oraş, ridicând totodată albia râului Dunwich.
http://www.gandul.info/magazin/descoperire-sub-apa-ar-putea-fi-mica-atlantida-10869456

14
Laborator / Re: OZN?
« : 10 Mai 2013, 11:44:33 »
Pentru a confirma sau infirma ipoteza unui balon, in primul rand, va trebui aflata marimea obiectului. Voi incerca asta, facand o poza din locatia unde am vazut prima data obiectul pe fundalul padurii, cand era la inaltime mica, si cunoscand distanta, as putea aprecia marimea lui. Sper ca in weekend sa pot face poza respectiva. Inca ceva, cartierul cu case de la poalele dealului e o zona populata cu persoane nu f. instarite ca sa zic asa...  :-) cred ca ultimul lucru care l-ar face cineva pe acolo ar fi sa se joace cu baloane, dar cine stie?
Oricum, prin binoclu, eu sustin ca numai balon nu am vazut, dar binenteles, asta e o parere pur personala.

15
Laborator / Re: OZN?
« : 10 Mai 2013, 09:58:37 »
ALX :

Citat
Mai este insa un aspect,si cred ca acesta este CEL MAI IMPORTANT : cresterea,exploziva as putea spune,a numarului de observatii de acest gen in tara noastra...nu ca aceste fenomene nu s-ar fi intamplat si inainte,ci faptul ca de data asta nu mai nu se mai iau "masuri de prevedere" ma ingrijoreaza...fie e un exod,fie o invazie,fie amandoua!

Ar mai fi a 3-a varianta - fenomenele au existat dintotdeauna, numai ca noi am evoluat, utilizam probabil o parte mai mare din creier, ceea ce da un alt spectru de perceptie si incepem sa le vedem mai des abia acum - si argumentez asta astfel :
Am o colectie bunicica de poze cu ciudatenii (unele le-am trimis spre analiza si lui Alx ...si astept in continuare un raspuns avizat). Incercand sa scap de toate erorile posibile in interpretarea acestor poze am facut in aceasta mini-vacanta un experiment inedit : aparate foto identice si 2 fotografi diferiti, aceleasi subiecte de fotografiat = poze diferite pe aparate, unele cu ciudatenii, altele fara.
 - Si atunci trebuie introdusa variabila umana a unei biorezonante care se interfereaza cumva cu frecventele de utilizare/functionare/comanda ale aparatului foto.

Tot asa, din nu stim care motive, unii dintre noi au devenit receptivi la un alt spectru de imagine/sunet - aruncand aceasta capacitate biorezonanta si celor aflati in jurul lor, la o distanta de cativa metrii.
 - Numai asa se poate explica de ce "sunetele ciudate" care ar trebui sa asurzeasca un oras ... sunt auzite numai intr-o anumita zona delimitata (probabil de biorezonanta omului/oamenilor care au aceasta capacitate), imaginile "ciudate" sunt  vizibile numai la anumiti oameni (si de aici lipsa de credibilitate ... toate i se intampla numai tipului/tipei X, deci fabuleaza sau e "dusa cu capul" ), imagini ale unor obiecte (OZN) ce survoleaza o localitate si care, normal, ar trebui vazute de multi, de grupuri de oameni aflate la distante mari - si totusi observatia este doar dintr-un singur punct, maxim 2 (un obiect la o atitudine de 1000 m se observa la distante de km in jur)  si exemplele pot continua.

E o ipoteza ...nu dati cu parul.


Pagini: [1] 2