Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - fiulploii

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 179
1
Buna ziua si bine v-am gasit !
Dupa vreo 8 luni de cand va urmaresc mi-am adunat curajul sa ma inscriu. Sper sa nu fiti prea aspri cu o reprezentanta a sexului frumos 😊😊😊!
Fiind si Ziua Nationala, va urez tuturor : La Multi Ani !

2
Ireale...pe bune! / Re: 📓 Biblioteca Ireala...pe bune!
« : 27 Noiembrie 2019, 17:28:48 »
Atașez aici materialul de infoenergetică de care am vorbit la Vril.
Unele aspecte sunt cunoscute, doar că privite prin prisma acestei controversate discipline, apărute pe meleagurile noastre.
Unele aspecte sunt valide. Altele...că de obicei, supuse criticilor.

3
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
« : 25 Noiembrie 2019, 13:29:41 »
Exista si un film pe aceasta tema
https://www.imdb.com/title/tt1905040/

Si cred ca are , incidentul real evident  :roll: , o legatura cu asa numitul fenomen Tunguska River si presupusul sistem de aparare stravechi din Siberia, desi Tesla credea ca experimentul lui a fost de vina pt acel fenomen. Dar s-ar putea sa gresesc... din spatele tastaturii.

E cam mare depărtarea íntre zona Tunguska și lanțul Munților Ural. (atașament).
Și e cam mare și distanța temporală íntre evenimente.
Dincolo de asta, Rusia e o țarà imensă (cà deh, se ínvecinează cu cine poftește !), iar incidente / accidente au fost multe. Dacă le-am pune ín corelație, ne-ar ieși o grilă ce ar avea nex-uri cam peste tot...

Aș crede mai degrabă că nefericiții alpiniști au dat peste alt sistem - dar mai laic. Anii '50 erau doldora de experimente sovietice, de tot felul (nucleare, cosmice...biologice). E mai probabil să fi dat peste așa ceva - prezentul e întotdeauna mai primejdios decât trecutul (proto)istoric.

4
Fenomene conexe si paranormale / Re: Incidentul Dyatlov
« : 24 Noiembrie 2019, 18:26:21 »
Nu cunosc prea multe despre această stranie pățanie, dar nu mă pot împiedica să nu remarc o coincidență.
Pe inginerul-șef de la Cernobîl (cel considerat, d.p.d.v oficial, principalul vinovat al dezastrului) îl chema Anatoli Diatlov (uneori scris "Dyatlov").
Ciudată potrivire.
Fie că e pură coincidențà, fie o tulburătoare sincronicitate...e clar că nu e un nume de bun augur.

5
Cafenea / Re: Agora
« : 21 Noiembrie 2019, 01:07:48 »
Ce ar mai fi rămas de discutat?
Cand albul devine negru si adevărul se oferă pe bani... ce ar mai putea fi spus? asistăm la o reala inversare/bulversare a polarităților.

6
- link
https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/vidaalien_signtimes02a.htm
De verificat ce e cu imaginea stupei si vortexuri.

7
Ați omis o categorie. in afara de specialiști și curioși ... sunt cei care au fost martori si care doresc/caută un raspuns dincolo de spionaj și fengșui sau conga. Un exemplu: câți au trecut pe lângă bateriile de la Bagdad ? Specialiștii arheologi ... vedeau niște simple vase bizare pentru ei. Din această cauză subiectul ozn/ufo este pluridisciplinar si cu subiecte conexe.  Daca ființe,  altele decât noi exista ne intereseaza spectrul total al informațiilor,  nu? Unii pot ntelege sistemele de propulsie, altii cele care furnizează energia, alții comunicațiile iar alții sistemele lor de gandire etc. Este un subiect cu spectru destul de mare iar noi... cam primitivi deocamdată.

8
De acord, in mare parte, cu această ultimă opinie.
"Ufologia" tradițională e o altă emanație a materialismului născut în sec. XIX. De aia și blocul socialist a preluat-o și încurajat-o, căci dădea apă la moară teoriilor gen "euglenă-maimuță", viața poate apare oriunde prin galaxii în același hazard evoluționist...etc., etc.

De altfel, în interbelic (adică înainte de "roșeață") nici nu aveam in România SF tip "nituri & bolțuri". Aveam proză fantastică, desigur (Eliade un titan !) dar fără "farfurii", "roboței" și tot cortegiul triumfalist științific.

Și da, lumea se schimbă, dar nu tranzitul conceptual limitează activitatea acestui forum. O asemenea platformă e oglinda user-ilor, și cu cât mai serioși / documentați sunt aceștia, cu atât părerile nu vor fi aruncate cu nemiluita sau "din praștie".

Eu am intrat aici în 2016, când zona a fost deja "asanată" prin eforturile adminilor și moderatorilor. De găseam forumul prin 2009--2011, nu doar că nu postam ceva, dar nu mai intram niciodată. Văd acum, citind retrospectiv, ce haos devenise...Zeci de neaveniți, zeci de amatori, opinând de-a valma, fără o minimă răbdare sau documentare...Sute de postări tip "chat", zeci de conflicte, insulte, tensiuni - fără nicio noimă.

Asta se regretă azi de către unii ? Ar fi culmea.

Da, prin efortul celor serioși, forumul a intrat pe un curs de aprofundare, chiar "elitizare". Nu oricine postează, ci doar cei care 1) înțeleg ce se scrie, 2) pot aduce plusvaloare.
Așa că, dintr-o hoardă de postaci (amatori de senzațional sau băgători în seamă) au rămas puțini. Acești puțini nu au vederi unitare sau congruent orientate, dar au în comun un singur lucru : grija ptr.ce postează - gramatical, argumentativ, și nu în ultimul rând politicos.

Și mie mi-ar place să fim mai mulți de acest tip, dar decât iarăși stilul din anii uitați...mai bine așa.
Puțini, dar buni.
Și demni de respectul meu, toți cu care am schimbat idei.
Chiar și cei cu care m-am mai contrat...

10
 The-Adam-and-Eve-Story

O carte secretizata de cia zeci de ani...

11
Extraterestri / Re: Nikola Tesla și viața extraterestră
« : 08 Iulie 2019, 11:30:05 »
Isi cheama un "special"(ist)...

Vazusem pe fuga secvențe dintr-un documentar recent și-mi pare rau ca nu mai stiu cum se numea. In secvențele respective arătau ca navele lui Tesla nu se alimentau de la turnul wireless  ci prin intermediul a 2 fascicule de raze ultraviolete. Foarte interesant,  pacat ca nu am reținut exact numele documentarului.

12
Ireale...pe bune! / Re: Die Glocke
« : 13 Iunie 2019, 13:59:28 »
 Pe acest topic in acest material:
http://www.rufon.org/forum/arheologie-astronautica-antica/son-of-the-sun-(h)annunakki-sf-paleoastronautica-ocultism/msg101790/?topicseen#msg101790
se vorbește despre un simbol al psihologiei care ar fi fost reprezetarea unui dispozitiv. Simbolul "psi" pare a fi secțiunea unui clopot ori Stupa.

15
Fenomenul OZN / Tura la Pădurea Baciu
« : 24 Mai 2019, 11:50:32 »
Mă gândesc că a trecut cam multă vreme de când nu am mai bântuit prin Pădurea Baciu...așa că propun o tură pe sfârșit de iunie, sau în iulie. Există doritori pentru așa ceva?As vrea să putem sta cu cortul direct la marginea pădurii 2 nopți...ce părere aveți?

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 179