Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - kandaon

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 27
1
Cafenea / Re: Biserica egipteana a celor trei valahii
« : 29 Octombrie 2019, 18:58:51 »
Greu de legat acest personaj de nuclee...mai apropiate de esența subiectului.
Fost militar, posibil la trupe de intervenție, ulterior conexat cu mafioți ruși...masoni ruși...și, in fine, diverși finanțiști de-ai lui...Solomon.
Dar nu pot intui cine/cum/de ce i-a strecurat ideile Sinaia / plăcuțe /daci. Pentru doar a da un alt "tun", sau vreo altă escrocherie, nu-i trebuiau speculații despre sacerdoțiul post-dacic...
Nu pare, oricum, a fi o idee proprie. Și nici nu a mai apărut ulterior cu vreo completare...
Dubios. Dar merită reținută doar ipoteza (pur speculativă deocamdată) că între Mânăstirea Sinaia și religia dacă (sau protocreștină, să zicem) ar fi o conexiune cauzală...
Poate unii o vor relua, posibil prin alte "voci"...mai onorabile.

2
Cafenea / Ziua unui an de absență !
« : 15 Septembrie 2019, 15:23:46 »
S-a împlinit un an de când Xanadron nu ne-a mai răscolit imaginația,sper că este bine și sănătos!

3
Ete că-mi calc selfie-promisiunea :-D de-a posta cel mult once a week, observînd abia acum f. utila ta postare (pt unii), @fiulploii. Care doar aparent e offtopic, sintetizînd de fapt dilema nr.1 cînd vine vorba de orice alegere-n viață - mai clar, renunțarea la (cel puțin) una din bi/tri/quatro-furcațiile opțiunilor alternative posibile, în sens de oareșcum vizibile la orizontul așteptărilor proprii.

Stereotip perfect aplicabil și la tema matrixoidă sub forma întrebării:
*Să fie oare nevoie de-o ieșire prealabilă din Sistem = Grid, Establishment etc - ca să pot gîndi apoi măcar vag la niscaiva șpiluri de ușchire din Matrix ??!!*

Sintetizînd postările (deloc puține) de pînă acum, răspunsul majoritar ar fi DA, în sens de renunțare sine-qva-nonică la statutul nostru de *produs* util nu doar profitorilor NWO-Breakaways-PTB etc, ci mai ales contractorilor finali De-Mult-Mai-Sus . :star:
Jupîni solzoși sau nu :-) care-i capacitează pe primii prin favoritisme grotesc de evidente - doar unora, fiindcă pentru un procent facil psy-deviabil, mai mare oricum decît ăl din legea lui Pareto, totu-i OK/normal, de la kapitalizm la monarhism și multe alte -iszme.

...Continuarea însă, săptăluna aviatoare.


4
Dictatura AI :evil: se instalează insidios și-n bucătăriile noastre - unde se preconizează că-n curînd frigiderele, cuptoarele etc (și polonicele cred :-D) vor urma algoritmuri independente de voința noastră.
...Dar dependente de a cui? - Citiți și vă cruciți (inclusiv pe HPE.com și alte linkuri recomandate).
 - n.b. Evident că adepții *progresului* prin H+ nu se vor cruci deloc.

https://www.naturalnews.com/2018-03-22-future-food-services-may-control-what-you-eat-food-prescribed-by-doctors.html

P.S. @fiulploii: Am zis *deocamdată* fără comentarii, deci urmează și ele - deși ale voastre (inclusiv a lui @mr, concisă dar la obiect) au fost f. interesante, postarea stimabilului @StarDust merită ceva mai amplu... chiar dacă inutil, fiindcă pariez că va rămîne *pe metereze*.
Nici vorbă de temeri așadar - de fapt mă și miră temerea ta că m-aș (mai) putea teme de ceva/cineva, după atîtea călcări în străchini p-aici.  :lol:

5
Te salut, dle.@kandaon, si mă bucur că ai revenit printre noi.
Firește că tăblițele de la Tărtăria sunt reale, si chiar foarte vechi. Indiscutabil, sunt o valoare de patrimoniu național - doar că nu se știe exact c-ar fi o scriere (aici fiind o întreagă discuție, de la pictografie la...slove).
Si nici nu fac parte din cei care cred că în Pădurea Baciului nu e nimic.

E bine însă a păstra un ochi critic, luând în ecuație și anumite conjuncturi.

6
Omul-masina cred ca este un deziderat impotriva scopului initial pentru care a fost creat omul.
Binenteles, traim vremuri in care nu ne mai aducem aminte, insa chiar si asa, ideea acestei mixari e una nefireasca, cu incompatibilitati evidente (atat pentru materialul biologic cat si pentru ceea ce-l anima). Nu cred ca reprezinta urmatorul pas spre progresul a ceea ce inseamna umanitate, in sensul ei profund. Tehnic e un progres, dar nu spre folosul scopului initial. Poate doar pentru satisfacerea unor pofte...

Iar de cat de benefica poate fi, nu cred ca ne mai putem imbata cu apa rece, radiografiind societatea umana din ultimile doua mii de ani, cel putin... :rainbow:

7
Vorba lui Andrei Gheorghe, puțin intoarsa: ,, salutare umanitate. Am  venit sa va spun ca suntem proşti,,  :lol:

Pun atat sursa cât si articolul intreg fiindca merită.

https://republica.ro/scandalul-facebook-cambridge-analytica-ce-s-a-intamplat-se-numeste-exploatarea-prostilor-de-catre-smecheri
Scandalul Facebook - Cambridge Analytica. Ce s-a întâmplat se numește exploatarea proștilor de către șmecheri. Cam asta e ideea în mare

2018-03-22 08:42:00

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ok, Facebook a făcut niște chestii dubioase cu recoltarea datelor despre utilizatori și vânzarea acestora către cine știe ce organizații și mai dubioase care le-au folosit să schimbe rezultatul alegerilor. Niște băieți deștepți de-ai lor au creat niște algoritmi extrem de puternici care pe baza unui volum de date imens au putut să identifice categorii psihologice de alegători și modul în care aceștia pot fi influențați de la distanță.

Așa că au targetat oamenii cu reclame și conținut creat exact pentru slăbiciunile lor psihologice, în funcție de cum arăți, ce mănânci, cu cine te vezi, ce studii ai, ce preocupări ai, ce frici ai, dacă ai un job sau nu, dacă ești religios sau nu. Gândiți-vă la modul în care politicienii români targetează pensionarii de exemplu, dar pe steroizi.

Din păcate, nu e nimic nou ce se întâmplă acum, nu e prima dată și nu va fi ultima dată. Se numește exploatarea proștilor de către șmecheri. Cam asta e ideea în mare.

În Evul Mediu chestia asta se făcea direct, fără mănuși și disclaimere, erai stăpân feudal, aveai drepturi asupra clasei de țărani asupriți care munceau pentru tine de le săreau capacele, pe câte un petic de pământ. Le dădeai la schimb cât să nu moară și să creadă că așa e lumea și n-ai ce face, îi lăsai să aibă micile bucurii ale vieții, pe unii mai destoinici chiar îi promovai, le dădeai un job mai bun sau îi luai în armată cu tine când te chema Stăpânul tău (că aveai și tu stăpân) Regele. Dar în esență îi exploatai. Nu le recoltai profilele, ci munca, pe care o vindeai altora ca produse ale muncii și primeai în schimb ce aveai tu nevoie.

Situația a evoluat, țăranii s-au răzvrătit, lumea a mai evoluat, feudalismul a fost înlocuit de capitalism, unde la fel, masele nu aveau Facebook, dar aveau un job, plătit, ba chiar o pensioară acolo, lucrai în mine și trăgeai pe gât fum și substanțe care te omorau la 40 de ani, dar măcar aveai cu ce să bei un gin și să mergi cu iubita la cinema.

Aveai senzația că ești liber, dar tot un fel de exploatare era și asta, una benevolă, nu te mai obliga nimeni să muncești pământul, te duceai de bună voie, astea erau condițiile, dacă erai deștept aveai libertatea să găsești altceva, iar în America chiar te bucurai de oportunități variate. Dar dacă alegeai să stai în Facebook-ul de atunci cu fabrici și uzine, erai recoltat. Asta nu a înțeles nebunul de Marx, care a crezut că e ceva inerent bolnav în capitalism, fără să realizeze că acest capitalism venea cu acest dualism: erai recoltat, dar ți-o făceai cu mâna ta. Aveai alternative, cât de mici.

Din păcate miliardele de oameni de pe acest pământ se împart din punct de vedere al inteligenței după legea paretiană. Care spune cam așa: cam 80% din întreaga capacitate intelectuală a umanității se concentrează în 20% din creiere.


Nu știm de ce, dar e o lege verificabilă. O puteți verifica oricând, mergeți pe un post de Facebook cu multe comentarii și veți observa că vreo 20% sunt la obiect și cât de cât relevante, restul de 80% variind între imbecilitate crasă și nebunie curată.

Cu alte cuvinte, vorba lui Creangă, dacă am fi toți învățați, n-ar mai avea cine să ne tragă ciubotele.

Așa că acest mare paradox al umanității este exploatat de Facebook: marea majoritate a utilizatorilor pot fi influențați prin mesaje simple, subliminale, să facă ceva. Până la alegerea lui Trump, chestia asta nu punea o mare problemă, pentru că se concentra pe reclama la articole de cumpărat de care nu ai nevoie. Și, pop! vezi reclama targetată către tine gospodina care se uită la „Bravo, ai stil!” și ziua următoare când ieși de la muncă te duci frumușel și cumperi zeamă de stafide, că așa ai văzut pe Facebook că face bine la ce te doare pe tine.

Și chestia asta funcționa de minune, tu erai mulțumit că ai cont pe Facebook gratis și pui poze cu pisici sau comentezi la vecina pe pagină, Facebook era fericit că ți-a luat profilul, l-a împachetat frumos și l-a vândut lui Cambridge Analytica. Dacă făceai parte din ăia 20%, trebuia să te întrebi de ce e gratis? Și ți-ai fi răspuns că e gratis că nu ești tu clientul. Clientul e ăla care primește profilul tău. Tu ești produsul.

Și e ok. Foarte mulți oameni nu au o problemă cu asta, atâta timp cât știu ce se întâmplă. Și aici intervine liberul arbitru care face diferența între 20% și 80%. Spiritul critic. Până la urmă, în final, când ești față în față cu alegerea finală, nu stă Facebook sau Cambridge Analytica cu un pistol la tâmpla ta. Tu ești responsabil pentru ce decizie iei în final, fie că cumperi un produs, fie că votezi o persoană.

Cu alte cuvinte, legea lui Pareto funcționează la nivel macro, global, dar nu funcționează neapărat la nivel individual: tu ai puterea să alegi din ce statistică vrei să faci parte, și Facebook nu are ce să facă aici. Ai puterea să nu mănânci rahaturile alea despre care vezi reclame, ai puterea să nu cumperi telefonul ăla de care nu ai neapărată nevoie, și da, ai puterea să nu-l votezi pe politicianul ăla doar pentru că ai văzut în feed o reclamă cu el cum apăra lumea de zombie cu un zid.

Așa că da, revoltă-te contra Facebook, da, arată-i cu degetul că au minat și au recoltat și pentru că e imoral ce au făcut. Dar în același timp nu uita că în final, în the money time, E DECIZIA TA. Asumă-ți-o.


””Cu alte cuvinte, vorba lui Creangă, dacă am fi toți învățați, n-ar mai avea cine să ne tragă ciubotele.””

© 2018 Republica.ro


9
Prin urmare placerea furnizata de actul sexual bate...General Grammar, Aristotelian Logic, and Classical Rhetoric.
Pam-pam!

Specialistii din toata tara au reusit sa invete si alte fiinte superioare primatelor sa imite comportamentul uman civilizat.
Atentie, urmeaza un video interzis sub 18 ani! limbaj licentiat!
https://www.youtube.com/watch?v=dAFDvcWbNTY

chiar ca iti vine sa fugi naibii din matrix.

11
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« : 18 Iulie 2017, 16:03:26 »
Am mai găsit un articol pe Net, apărut după analizele noastre din anul trecut (mai precis octombrie 2016).
Materialul e de pe SpyNews și explică, oarecum generalist, felul in care au lucrat pistele cei de la FBI. Nu aduce multe noutăți, dar indică totuși cãteva aspecte pe care nu le știam.
1)  Asigurarea de viață fãcută de IPC, ìn valoare de 150.000 $ nu era în beneficiul logodnicei Wiesner (așa cum s-a scris prin alte articole). Asta o scoate de tot din suspiciuni pe tipă (care, suspiciuni, erau oricum cam forțate) însă ridică întrebarea : în beneficiul cui era, totuși ? (asta nu se menționează)
2) Ultimul telefon dat de Culianu, în Columbia (în ziua morții) se pare că era, cu adevărat, a unui boss din sfera drogurilor (element pe care doar l-am bănuit) - iar aspectul poate fi legat de posibila implicare a lui IPC în asemenea....negoț.
3) Însă, dincolo de amănunte, poate cel mai important element din acest articol e următoarea mențiune :
" FBI roagă pe oricine ar putea oferi informaţii privitoare la crima făptuită pe 21 mai 1991, să scrie la următoarea adresă:
Mr. John Fisher PO BOX A-2118 Chicago, IL 60690
"

Ar fi tare dacă le-am scrie, nu ? Mai ales dacă le-am propune scenariile "cuantice" sau "ireale"... hihihi ! Cu "fantasme", entități extra-matriciale, s.a....
http://spynews.ro/actualitate/fbi-implicat-in-cazul-uciderii-unui-roman-celebru-detalii-infioratoare-despre-o-crima-care-a-socat-doua-continente-116084.html

12
Eu am o intrebare pentru @SLEAH19
Aceasta trecere "brusca" de la paganism la crestinism in tara noastra, cum s-a petrecut si cat a durat? De asemenea majoritatea sarbatorilor noastre au corespondent vechi... suntem crestini sau pagani?

     Orice cuvânt adaogi la Cuvântul lui Dumnezeu generează o nouă religie, nu s-a făcut nici o trecere ,,bruscă,, de la păgânism la creştinism  în ţara noastră, Cuvântul a fost adus pe meleagurile noastre  într-adevăr ,,la prima mână,, de Apostolul Andrei, primul chemat de Iisus şi frate a lui Petru dar nu suntem o naţiune născută din nou decât într-o mică măsură, elementele păgâne, sărbători, ritualuri etc  şi  ,,evanghelia după babe,, s-au strecurat foarte aproape de ,,Cruce,, .

 Dar de fapt nu contează cine aduce vestea ( Cuvântul),  ...dacă un curier îţi aduce vestea că ai moştenit o avere, nu înseamnă că acel curier ţi-a dăruit-o!

  Petru şi Ioan mergeau la Templu şi un cerşetor olog le-a cerut îndurare :

-   Argint şi aur n- am, a spus Petru, dar în numele Lui Iisus , ridică-te şi umblă!

Astăzi Biserica nu mai poate spune ...,, argint şi aur n-am, , dar nici ...,, ridică-te şi umblă ! ,, , nu mai poate spune!

   Uită-te bine în Biblie, Dumnezeu a lăsat fiecărei naţiuni pe care a pedepsit-o într-un fel sau altul, sute de ani la dispoziţie pentru ca ea  să se întoarcă la EL, prin creaţie toţi sunt urmaşi ai lui Dumnezeu dar Fii ai lui Dumnezeu devin doar cei care urmează ,, Calea,, ,  nici românii nu fac excepţie, suntem creştini doar cu numele, Dumnezeu nu ne vrea mai religioşi, ne vrea doar mai vii în trăire faţă de El cu tot ce decurge din asta!

Este un Univers a Lui Dumnezeu şi trebuie să ne supunem regulilor Sale, poate într-o zi El ne va explica de ce a făcut astfel lucrurile!

13
Părerea mea despre @Turnul Babel

   Deci, pe pământ la acea vreme nu se vorbea decât o singură limbă. Nu ştiu care era acea limbă, dar indiferent de limba care a fost  ea va fi folosită din nou pe pământ în timpul Statului Global al celor 1000 de ani de pace, creat de Dumezeu şi Guvernat de Iisus prin regentul său David şi va fi vorbită şi în ceruri  ....

 Dumnezeu a dat după potop ordin omului să se împrăştie pe suprafaţa pământului şi să-l repopuleze ; Ham , Sem şi Iafet s-au dus unul spre Asia, unul spre Africa şi ultimul spre Europa.

   În opinia mea singurul scop al acelui turn a fost pentru a-i ţine pe oameni laolaltă. Turnul Babel a fost un zigurat cum sunt foarte multe ruine de ziguraţi pe valea Eufratului şi astăzi, a fost un simbol al rebeliunii omului împotriva lui Dumnezeu. Nimrod a construit oraşul Babel şi  evident şi turnul,  intenţia era aceea de a se crea un imperiu care să fie împotriva lui Dumnezeu. Turnul era un fel de comandament,  o capitală, un loc la care să privească oamenii. Acesta este motivul pentru care a construit el acest turn, avea nevoie de un punct de atracţie pentru acei omeni,nu era vorba  de un punct geografic, ci de unul psihologic, unul care să ofere inspiraţie, unitate. Este asemenea unui imn sau steag, avea nevoie de motivaţie, de ceva care să-i constrângă,  această dorinţă “Să ne facem un nume!” este de fapt rebeliune, sfidarea lui Dumnezeu, era un simbol religios, reflectarea faptului că oamenii se închinau creaturilor şi nu Creatorului.

   “Globalizarea” care o  trăim noi astăzi face ca barierele acestea impuse de amestecul limbilor de la Turnul Babel  să  începă să cadă tot mai mult. De multe  ori s-a menţionat pe Rufon încercările naturii umane păcătoase de a reconstrui acest imperiu al răzvrătirii cu o singură capitală şi cu o singură limbă.

    La Turnul Babel, Dumnezeu a transmis că nu aceasta este calea de a ajunge la El, dacă alăturăm acestui eveniment pe cel al Sărbătorii Cincizecimii vedem că acela a fost un moment opozabil, în care oameni din diferite naţiuni, prezenţi în acel loc, înţelegeau ceea ce spunea ucenicii lui Iisus în toate limbile pământului iar ceia ce ei comunicau nu era altceva decât Evanghelia, care  este pentru toată lumea şi acolo este menţionată ,,Calea,, .

  Începând de la dărâmarea Babilonului, Dumnezeu nu judecă doar pe oameni, judecă şi naţiunile , peste toate civilizaţiile care nu au avut ca pilon central pe Dumnezeu , ,, latră câinii pustiei,, , aşa a judecat Babilonul,  aşa a judecat Egiptul, aşa a judecat Grecia şi Roma antică, aşa va judeca şi pe americani şi pe europeni si pe toţi cei peste care domneşte natura păcătoasă şi bineînţeles şi pe noi românii!


 Pe sistemul ,, Cine a zis ?,, iată o părere avizată&calificată, implicită şi explicită, vis a vis de una din încercările continue a recreerii Imperiului Babilonian :

    ,, - ... Iluminismul şi Renaşterea nu au reprezentat decât o injecţie de păgânism antic pentru a altera parcursul unei lumi crestine!!,,

                                    .... mai vechea noastră cunoştinţă – Ioan Petru Culianu !!
 

14
Ireale...pe bune! / Re: Nemuritorii si Babilonul
« : 14 Iulie 2017, 04:51:45 »
 Interesantă relatarea ta, @xperyens . Am sa imi spun părerea ceva mai încolo ca sa nu sar etape in a înțelege ideea ce încerc sa o prezint aici.

S-ar putea zice ca Nimrod a descifrat secretul de a deschide portalul ' podului Einstein-Rosen' , o adevarata poarta stelara ce i-ar fi permis sa atingă înălțimile râvnite de Satan: Tronul ceresc al Nordului . Cartea lui Enoch pomenește de 12 asemenea portaluri cerești - cu puncte de destinație clar undeva departe in Spatiu si poate si in Timp , portaluri aranjate câte trei in patru sferturi de cerc , N, S, E si V. Profeția lui Zaharia zice ca Domnul va veni dintr-un vârtej de vânt dinspre S. Enoch ne zice ca primul cvadrant sau sfert de cerc este cel din E pt ca este primul - ce explicație faină  :lol: , al doilea este cel din S pt ca Cel Preaînalt va coborâ acolo
 Ar părea plauzibil ca aceasta coborâre sa fie motivul pt care Domnul zice :
  "    Ridicaţi, căpetenii, porţile voastre şi vă ridicaţi porţile cele veşnice şi va intra Împăratul slavei." in Psalmi 23 cu 7

   Pare-se ca Nimrod a fost modelul pt o întreaga serie de zei adorați sub nume diverse: Osiris, Horus, Hercule, Mitra, Marduk si ceva mai recent Regele Arthur. Am enumerat doar cativa . Ce au in comun toți aceștia?
   In plus , toate legendele si credințele se sfârșesc cu promisiunea întoarcerii zeului in zilele finale ale omenirii imature si începerea unei noi ere. Nici acum vreun Clic intre doi neuroni ?  :roll:

  Babilon a devenit sinonim cu Bestia - nu aia mică, simpatică si cu gheruțe care se numește in popor ' mâță'  :lol: deși circa 20 de secole înainte ca perșii, grecii si romanii sa rescrie miturile primordiale in favoarea lor , străvechea țară a Sumerului a consemnat prin scribii săi cum adevărați ' zei' au coborât din ceruri câteodată in mașini zburătoare , câteodată folosind porți magice asociate cu anumiți munți .
   Aceste vizite s-au soldat cu cunostiinte științifice si magice pt locuitorii regiunii respective, cunostiinte codificate mai târziu sub personalizarea diverșilor zei : Ishtar, Ashtaroth, Baal , etc.
   Nu mai reiau repetarea aceluiași model in mitologia sumeriană a creației precum si in istoria biblica a creației si a căderii lui Lucifer ori a vizitei Observatorilor . Interesant totuși cum circula simbolurile , cum se translateaza intre culturi , uneori invetsându-si sensul . Astfel, simbolul lui Marduk este dragonul aka balaurul care este Satan in Apocalipsa biblica
"   Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el."
Marduk fiind - pt cine nu cunoaște - marele zeu al Babilonului .
   
In Facerea , cap 10 avem scris
"8.Cuş a mai născut de asemenea pe Nimrod; acesta a fost cel dintâi viteaz pe pământ.
9.   El a fost vânător vestit înaintea Domnului Dumnezeu; de aceea se şi zice: "Vânător vestit ca Nimrod înaintea Domnului Dumnezeu
10.   Împărăţia lui, la început, o alcătuia: Babilonul, apoi Ereh, Acad şi Calne din ţinutul Senaar.
11.   Din pământul acela, el trecu în Asur, unde a zidit Ninive, cetatea Rehobot, Calah"

   Cum ajungem aici ? Păi după manipulările genetice ale Fiilor lui Dumnezeu - v. Cărțile lui Enoch , cărți citite de teologii timpurii ai bisericii , Clement Alexandrinul, Origene, Tertulian, Eusebius, Augustin si altii - acei Observatori zburători ce si-au depășit atribuțiile de servici si i-au învățat pe oameni diverse științe si magii , dupa toate acestea Dumnezeu s-a supărat puțin si a distrus totul prin potop mai putin pe Noe si familia lui plus specimene sănătoase din aproape fiecare specie - pt ca de exemplu familia dinozaurilor nema, inorogul a fost pedepsit si el se pare deși exista mărturii nu tocmai credibile ca ultimul unicorn ar fi fost vânat undeva prin secolul 16. In fine, sa revin la apele inițiale  :lol:

   Dupa potop , familia lui Noe s-a răspândit repede si a refăcut societatea umana insa ceva lipsea : vechea cunoaștere , secretele îngerilor ale navigației si localizării tras dimensionale . Si astfel ajungem la Nimrod si ale sale planuri de construcție.
   Interesant consider ca este faptul ca atat babilonienii cat si sumerienii credeau sau știau in existența mai multor ceruri si pamânturi ( planete) . Astfel exista niste incantații din al doilea mileniu ien ce fac referință la 7 ceruri si 7 pamânturi posibile create de 7 generații de zei . Cele 7 ceruri sunt parte a cosmologiei religioase din iudaism si islam insa tradiția sumeriană nu are o origine cunoscuta , se pierde undeva in trecut . Astfel, Inanna- regina cerului trece prin 7 porți pt a cobori in lumea de jos , la fiecare poarta fiind nevoită da lase sau sa renunțe la o putere divina . Interesant ?
   Tot de la sumerieni vine ' credința ' ca munții pot fi legături intre ceruri si pământ .Locul unde au coborât Observatorii ar fi intre muntele Hermon si muntele Lebanon loc care se afla la 33 grade longitudine estica si 33 de grade latitudine nordica dupa meridianul zero al Parisului  :-o
   Cred ca ar fi interesant de aflat echivalentul dupa meridianul Parisului si al altor locuri !
  Vestitele zigurate au fost portaluri in toata regula intre cer si pământ dacă ar fi sa ne luam dupa numele lor.
    Marele zigurat din Ur , ăla de a fost vizitat de armata americană si apoi peste ceva timp a fost distrus - la ordin zic unii - de niste unii , a fost construit având caracteristici similare cu turnul Babel .

In loc de va urma , o întrebare : nu i se pare curios nimănui ca Dumnezeu a zis referitor la oameni ' nimic nu poate sta in calea lor, ce își imaginează aia fac' sau mai după canoane

6.   Şi a zis Domnul: "Iată, toţi sunt de un neam şi o limbă au şi iată ce s-au apucat să facă şi nu se vor opri de la ceea ce şi-au pus în gând să facă."

   Construcțiile din ziua de azi au până la 900 de m înălțime si totuși Dumnezeu nu este impresionat inseamna ca turnul Babel avea si altceva decât înălțime , nu?


L.E. Acum văd ce postare lunga am scris , promit sa nu mai fac  :lol: Parole d'honneur!  :wink:

15
Diverse / Re: Detectivi din spatele tastaturii
« : 12 Iulie 2017, 19:12:31 »
Am citit topicul avand cateva zile libere, lux pe care mi l-Am rezervat cu deja multa vreme in urma...
   Pana in acest moment îmi apar 2 variante finale provizorii :)
1. A fost ucis.
2. Nu a fost ucis.

La pct 1 motivul ar fi fost pierderea formulei matematice de intelegere si manipulare a realitatii , formula mostenita (probabil masonic) de la tatal sau. Pierdere sau furt . Aici cred ca specialii romani au intrat in posesia ei , carate dischetele cu televizorul.... si mesajul "nu mai (ai) vin"... sau ti-am luat "vinul"/rez.,munca... mă rog, mesaje criptice de-ale românilor. Dar poate asa se explica de ce nu am fost zorabiti? Sau de ce băieții nostri sunt asa deștepți de se calcă pe degete in propria ograda pe sticlele cu vin?
Si a plătit cf uzanțelor masonice.

La pct 2, dupa "pierderea" materialelor.....a fost bagat la adăpost omul fiind (poate) specialist de prea mare valoare si era deja hartuit cu amenintari prea serioase. Asta explica toate ciudățeniile si neconcordantele din ziua atestatului.

Cand ajungem domnule Grifon la Eros....si Magie?
   

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 27