Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Urban

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 52
1
Lucrarea lui J.H. Brennan - "Tehnicile Magice ale Tibetului" - constituie o lectură interesantă (chiar dacă de debut). Utilă atât neinițiaților (ca primă luare de contact), dar si preocupaților mai avansați, prin organizarea ideației.
Își are locul, neîndoielnic, în această bibliotecă.


3
Cafenea / Re: Religia
« : 26 Iunie 2017, 11:10:18 »
Discutiile despre religie vor genera mereu dispute, pentru ca perspectivele din care vorbesc participantii la discutie sunt foarte diferite. De aceea cred ca ar fi indicat sa fie evitate, in cadru public. In plus, pe cei care i-a atins habotnicia cu greu ii mai scoti din acea zona. Iar pe cei care solicita mereu instrumente de masura, nu-i va satisface niciodata nimic. "Valorile spirituale", in aceste cazuri de limita, vor fi nule mereu. Ei sunt cei care vor separare, "relegarea" neavand niciun sens logic. Si pe buna dreptate... ei gandesc in mintile lor ascutite, o extinctie.

In rest, pe unde mai apuca, "nebunii" vor delira in voie, vorbind mereu in dodii...:) :
"Traind în cercul vostru strimt
Norocul va petrece,
Ci eu în lumea mea mă simt
Nemuritor si rece."

4
Cafenea / Re: Filme care trebuie văzute!
« : 23 Iunie 2017, 13:47:28 »
In privința filmului eu zic sa stam liniștiti, va urma o continuare.
In realitatea noastră insa lucrurile stau exact așa, daca creatorul nu da dovada de omnipotenta sau de divinitate atunci el va fi eliminat . Asta e legea fiindca însuși creatorul se comporta astfel , el dând caracteristicile sale creației , făcând-o după chipul si asemănarea sa - sună cunoscut? Oricum , treaba e mai complicata . Daca ne luam dupa mituri , creatorii inițiali au venit , au făcut omul , i-au dat un sistem solar si au plecat lăsându-l sa evolueze . Ce s-a întâmplat cu ei nu știe nimeni. Tot miturile zic ca dupa ei au sosit altii si altii care au modificat fiecare Creația inițială dupa scopurile lor .

    Daca ne luam dupa știința de pana acum atunci omul actual e un hibrid intre cel putin doua specii asta daca nu se descoperă ca si-a mai băgat cineva genetic coada . Cand hibrizii au ajuns suficient de numeroși , au trecut la extincția celorlalți pt resurse. In plus, dupa ultimele studii, schizofrenia ar fi cauzată de glisarea intre cele doua specii.
    Eu zic ca nu numai ca ne-am ucide creatorii daca am putea dar îi si urâm pt asta fiindca nu corespund cu normele noastre de frumusețe si inteligenta .
    Si apoi hai sa judecam drept: roboții actuali pt ce ii construim? Ca sa ne facă viata mai ușoară, sa ne înlocuiască la munci grele sau plictisitoare , sa ne distreze, etc. Ei nu au constiinta de sine, deocamdată. Putem zice ca sunt sclavi ? Care nu au nevoie de hrana biologica si care nu gândesc decât in limita softului implantat. Hmmm, cu ce seamănă povestea asta? Cumva cu mitologia babiloniano-sumeriană? Nu dezvolt mai departe dar daca nu plecam curând spre alte planete va fi grav fiindca aici vor fi altii  :lol: Părerea mea...

   Am pus o știre acum ceva timp in care o imprimanta 3D e in stare sa facă o alta imprimanta 3D  :roll: Nu e clară calea?


http://www.wakingtimes.com/2015/05/07/8-reptilian-traits-in-human-beings/

5
Depinde de proprietatile atmosferi din acel loc si de unghiul de observatie. Par ciudate numai dintr-o anumita perspectiva, vezi filmul pus de StarDust. La sfarsit se vad clar patru dare cate motoare are avionul. In filmul pus de xperyens este un avion cu doua motoare.

6
Cafenea / Re: Hermeneutică & Cinema
« : 22 Iunie 2017, 15:10:53 »
Foarte bun link-ul, dle @kenjiro.
Dacă, precum zicea acel instructor, "in the early 1980s the US Army’s' Intelligence & Security Command {INSCOM} commissioned a study of alternative human learning technologies", inseamnă că șmecherii au evoluat mult de la vechiul MK/Ultra ('50-'70).
Ne putem doar imagina nivelul mult mai profund la care s-a ajuns. Pe lângă ce "rafinamente" includ în filmele (sau programele) de azi, ale lui Lucas & Co pot părea de-a dreptul primitive. Pe astea le-am putut repera, prin disecare, pentru că "săreau" totuși in ochi (prin exotism / stranietate), dar se prea poate ca azi să le facă atât de subtil, incât să le camufleze perfect intr-o aparentă banalitate.
Dacă mai adăugăm si jocurile de culori / sunete...ne putem chiar si ușor infiora...căci mergem, de ex.,să vedem o drăguță comedie Disney și plecăm acasă "încărcați" cu cine știe ce "semințe" programatice...

7
Pentru ca nu am timp sa traduc , pt ca s-ar pierde din savoarea textului prin traducere , vorba italianului " tradutorre traditore"" , atașez imaginile cu paginile din carte .

8
Cafenea / Re: Disclosure? - Steven Greer
« : 21 Iunie 2017, 00:13:18 »
O să ne cunoastem xperyens, cu siguranță. Poate vom ieși mai mulți... dar eu momentan sunt prins cu recolta. Culeg ce am semănat timp de 4 ani. Asta dupa ce am vazut ca ET-ii nu vor nici in ruptul capului sa iti lase vreun sac cu bani... si ajunsesem sa mor de foame tot postand pe Rufon cu niste ani in urmă. Ba chiar dezvoltasem o fixatie... dimineata cum ma trezeam bagam okiu pe forum. Aveam un motiv. Unii ii cauta pe extraterestri...eu fugeam de ei. Cine nu stie cum e nu înțelege situația. Si cărțile lui Greer m-Au ajutat sa înteleg. Plus materialele lui despre protocoalele de contact , le am aplicat . Acele exercitii m-Au deschis si am reușit sa percep mai mult fapt care a ajutat înțelegerea.
   Si chiar functioneaza faza cu laseru. Chiar clipeste ceva pe cer, dar nu asa aiurea ci daca respecți etapele. Bun, si ii scriu lui Greer , il intrebam  prin 2009 cum faci diferenta in RV dintre un contact fals pus la cale de terani si unul real. Ei ..si nu prea a zis clar decat ca vei sti. Acum zice ca nu mai poti face diferenta, atat de grav e.
  Numai că...cu niste ani in urmă am zis că decat sa ma framant aiurea cu intrebarea asta si cu practica ei ... mai bine fac ceva pentru mine si familie. Si m-Am redresat, m-am recompus,  am bagat cărbuni si acum după peripeții cumplite am un plus de bucurie personala.
   Raspunsul nu l-Am aflat la ce ma rodea însă... framantarea am impins-o spre fundul minții,  ET-ii devenind un hobby de clipe libere.

Si ca sa iti răspund la intrebare, niciunul din cei care au avut contact de gradul 5 nu au dat-o in culte sau secte. Ba chiar nici nu mai vor sa audă de extratereștri. Pe ăștia ii stiu io. Alții cu cultele si sectele.... or fi ori sonați ori in misiune...on the payroll...

In orice caz , concluzia mea e ca viata fiecaruia si in special momentele frumoase (sunt si acelea) contează cel mai mult. Secretul e sa stii sa le găsești, sa le distingi...fiindca sunt foarte prețioase si se gasesc in lucruri peste care trecem prea des cu vederea.

9
Romanian UFOnetwork / Re: Agenția Aerospațială RUFON
« : 18 Iunie 2017, 14:35:43 »
Citat
Asta inteleg eu prin a-ți urma visele si pasiunea intr un context realist.
Citat
...o sa mancam din palma si-o sa bem odicolon pana vedem un proiect Rufon finalizat  :-D Prietenii stiu de ce.

Pt. Agenția spațială
De fapt, pentru început nici măcar un ONG nu trebuie făcut. Se poate activa ca departament independent într-un ONG care deja e funcțional. Ulterior, dacă se simte și/sau există nevoia, se poate desprinde oricând într-o entitate separată. Se economisesc astfel timp, bani, chestii administrative, etc., fără nici un impediment.

Structura departamentală propusă de abyss e OK. Însă trebuie formulată o agendă clară de la început. Inclusiv termene (nu foarte strânse, dar trebuie să existe termene). Altfel, se repetă povestea: fiecare se plânge de efortul și timpul depus, iar rezultatele rămân acolo unde erau și la început și acum - adică pe zero.

Propun o împărțire pe programe a departamentelor, iar pentru fiecare Program să existe responsabili de program (denumiți coordonatori de program).

Nu știu la ce-ar ajuta personalitățile citate la început. Oricum, nu ne-ar băga în seamă, sau poate ne-ar trata de sus (avem niște exemple mai vechi și nu tocmai onorabile).

Cu satelitul poate fi de viitor. În 15-20 de ani tehnica va evolua și se va ieftini într-atât, încât un astfel de proiect ar putea fi fezabil. Ar fi însă gogonat să plecăm din start cu ideea ”sau satelitu, sau nimic”. Ușor, ușor, în pași mărunți. Însă pt. o serie de pași, trebuie făcut primul...

Deși nu pot vorbi în numele lui, propun să-i contactați pe @fiulploii și @abyss în privat și să puneți pe picioare un ”Grup de inițiativă”. Chiar dacă nu iese nimic, acțiunea va fi relevantă, deoarece va scoate rapid la lumina zilei frânarii, sabotorii, și restul faunei mereu bănuite, dar niciodată punctată explicit. 


10
Ireale...pe bune! / Re: Die Glocke
« : 17 Noiembrie 2016, 15:36:22 »
Normal ca-i logic sa fie fireasca, subintzeleasa si naturala (cvadruplu pleonasm, da) :lol: paralela facuta de tine, colega @Grifon, intre mini/mega clotzopeii proiectati intru co-vibrarea ceacrelor budiste (sau doar a timpanelor unor babe habotnice-n alte cazuri) si DIE Nazi Klopotzeinung.

La fel si teoria farurilor :star: poate fi bagata-n ecuatie - sau mai recenta teorie a... practicii "motorului warp" al NAZA - ala ca un fel de cuptor cu microunde inchis intr-un spatiu cu geometrie simpla, dar bine gandita, desi din el nu "iese" absolut nimic) - deja testat cu rezultate zice-se promitzatoare, desi mie-mi pare pe dos (gasiti si voi usor linkurile cu cei doar 0,0000001 N :-D tractiune pt fiecare kW consumat.) In fine, la 'merigani e mai eftin corentu' - deocamdata... :wink:

Serios acum, in cazul Die Glocke ceva-cumva ar fi trebuit totusi sa iasa - prin partea inferioara, evident - si-nca ceva amplificat / focusat.
Ei, hai mai spuneti si voi CE anume...

11
Evenimente OZN în România / OZN Bucurestii noi 19.10.2016
« : 19 Octombrie 2016, 19:56:05 »
Buna seara!

Chiar acum 10 minute am observat pentru prima oara un obiect neidentificat.

Totul a inceput cand am parcat masina si m-am dus la portbagaj sa scot cumparaturile gata facute. Deodata se aude un turuit de motor pe care nu l-am auzit niciodata in viata mea. Trecea un obiect imens prin fata ochilor mei, cu o viteza extrem de mare. Dupa 2 secunde de contact vizual, am scos telefonul si am facut poza. Eu am -10 miopoie la ochelari, asa ca e extrem de posibil sa nu fi vazut corect. Eu am vazut cu miopia mea un soi de masinarie in jurul careia se formase o lumina circulara care se rotea. Nu mi-a trecut prin cap sa fac video, dar poate ca oricum era doar ceva elicopter.

P.S: DRONA (JUCARIE) sigur nu era, nu sunt handicapat mintal, stiu ca vazusem oznul cand era departe de mine, si turuitul se auzea de departe.

12
Cafenea / Re: Despre muzica ....altfel
« : 12 Septembrie 2016, 15:27:36 »
Mai pun una din colectie:

https://www.youtube.com/watch?v=UWy-B_entAU

Eu cam asta ascult, Lauge & Baba Gnohm, Stellardrone, Vangelis, Carbon based lifeforms... Bitte! :)

13
Fenomene conexe si paranormale / Re: Mandela Effect
« : 12 August 2016, 08:35:23 »
 - Subscriu la evenimentul "Qirk Duglas". Cand "a murit" am cautat sa cobor de pe net toate filmele lui - asa cum fac de fiecare data cand dispare un mare actor. Ma bucur sa aflu ca in aceasta "linie temporala" inca mai traieste.
 - Subscriu si la faza cu piciorul de argint al robotului din Star Wars. Pana la aceasta postare eu nici nu-mi pusesem problema ca ar avea un picior argintat pt ca din primele vizionari si pana azi il tineam minte ca fiind total aurit (si am vazut aceste filme de zeci de ori...).
 - Nu stiu cand a aparut "fenomenul Mandela" ca obiect de studiu dar stiu sigur ca am avut discutii pe aceasta tema  ca posibile modificari/calatorii in timp. Nu cred ca e cineva pe aici caruia sa nu-i placa o carte, doua, trei... pe care sa le reciteasca de cateva ori de-a lungul vietii. Si nu cred ca e cineva pe aici care sa nu se fi mirat ca in cartea preferata apareau pasaje noi, care schimbau uneori radical perspectiva actiunii din carte. Initial am dat vina pe editura, pe traducere - pana cand si in editiile vechi au aparut modificari. Sa fie doar un "joc al memoriei" care a "sarit" unele pasaje interpretand initial actiunea cartii altfel sau sa fie o "bucla temporala" in care lucrurile se modifica subtil in functie de repere pe care acum inca nu le percepem ?

14
Îmi plac mult imaginile comparative, am citit cu plăcere și atenție linkul dar încă nu pot spune că ți ai făcut temele corespunzător pe acest subiect. Îți pot oferi simbolic doar un 7 de încurajare. Însă ce au scris rușii aceia e .... amuzant și profan. Adică e de ras.
   Ideea e ca sunt și alte asemenea picturi murale , nu doar la Pompei. Acolo s-au păstrat mai mult ca si suprafete picturale fiindcă au fost îngropate în cenușă.
  Imaginile seamănă. Dar intre ele e cale de mii de detalii care denotă nu doar distanta dintre evenimente ci și tehnica în care au fost realizate. Tehnicile picturii au suferit transformări. ....transmutari. ... ca sa nu mai vorbim de stiluri în zona decorațiunilor interioare care înglobează nu doar aspecte murale ci țin și de mobilier , pavimente , arhitectura , structura masivului de zidărie , tehnici de construcție, materiale , compartimentarea interioarelor , etc ....
  Și da ...sunt subiecte care s-au tot pictat prin timp. Cele trei gratii .... subiecte din mitologie și tot așa. Renașterea de aceea s-a numit și așa. .... au renăscut după ani de mizerii , ciuma , popi și alte rahaturi.
  Nu îl uita pe Giordano Bruno ce a spus și în ce hal a fost anihilat.
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Giordano_Bruno

Nu ți ai făcut temele corespunzător.
Vreau analiza tehnicilor picturale din ambele tablouri.
Aaliza pigmenților folosiți.
 

15
[...] Dar nu te pot da afara, trebuie sa iesi tu.
Ba, io cred ca te pot exmatrixula :lol: de dracii te gasesc (sau de fapt nu te mai gasesc nici cu molifte), da' nu-i deloc in enteresu' LOR [-Operatorilor] :-( - adaugire necesara, ca Creatorii :star: nostri par a fi cu totul alte entitati.

Abia ALEA :star: inclin sa fiu convins ca aplica o strategie "non-interventionista" dupa conceperea si punerea-n miscare a moristii Samsarei, care - printre multe alte scopuri evolutive - le satisface Creatorilor si nevoia nu doar umana de-a se tavali de ris periodic urmarindu-ne timpeniile.

Eventuale suceli majore ar fi totusi posibile, dar dupa JE numai sub forma de DELETE total, en-gros al cite unui univers rebutat din graba de neatentie, :lol: fiindca n-au ei timp/chef de bibiliri punctual-punctiforme ale infinitelor pacatosenii derulate pe trilioanele de planete pe care viermuie catralioane de alte spirite (re)ambalate la foc continuu in containere fizice aiuritor de diverse.

Vag tangential am mai postat de fapt (unii, JE included) si presupuse premize ale actiunilor concrete, dar valul de indoieli  - la fel de neargumentate "palpabil" - iscat de fiecare ipoteza ne-a cam taiat elanul. In orice caz, discutiile practice tip "training" in vederea uschirii d-aici (Catre ce? Cind? Cum? Ireversibil au ba? Din lac in putz sau invers? etc.), nu stiu cit de utile ar fi, atita timp cit n-am bunghit raspunsurile macar 51% plauzibile la intrebarile din paranteze, ba nici de chestii mai simple n-avem habar.
Exemplu luat la-ntimplare: unii initiati credibili sustin ca educarea /grija atenta pentru a fi in forma perfecta cu "ambalajul fizic" pina la ultima suflare e o premiza de baza-n pregatirea evadarii din ochiurile Plasei, in timp ce altii la fel de orientali - v. topicul cu mumificare IN VIVO - au o alta abordare.
Un punct comun ar exista totusi - "Asteptindu-ti moartea linistit, ca sluga simbria" - v. Milarepa, da-n rest difera multe, iar daca adaugam si povestile despre programarile voluntare ale mortii in functie de x factori nebulosi se-mbirliga si mai mult treaba.

...Poate asta-i totusi tabloul real al listei cu "plecari-sosiri" din Gara Incarnatilor? - adica unul f. variabil fiindca personalizat pentru si de catre fiecare suflet in parte?!... Posibil, mai ales in cazul Incarnatilor Incomozi :wink: - tema atinsa cindva pe alt topic, dar la care ar merita revenit si pe coordonatele de-aici.

P.S. La fel, nici cu stilul chat-istic al ultimelor postari cam prea concis-criptice-n tramvai nu cred s-ajungem undeva - ba chiar putem avea soarta babelor (una surda, alta chioara) incinse-n discutii despre nimic :-D pe trecerea de pietoni.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 52