Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 7
1
Extraterestri / Re: Dr. Greer
« : 29 Aprilie 2013, 03:20:56 »
.. din momentul in care accesezi perceptia non-liniara ai certitudinea ca tu esti ceea ce esti.
Un capăt sau punct de perspectivă mobil aflat intr-o constructie dinamica ale carei parghii sau structuri depasesc timpul si spatiul- lumea liniara. 
   Dialogul este un schimb de informatii sau doar un tranzit informational cu scop clar definit. El are loc doar aflat fiind fara ancora in matrix. Mintea vida.
   Intr-un cadru non -liniar se construiesc lumi sau matrixuri. Sunt constructii spirituale. Dar dincolo de cadru ce o fi?
Multumesc si eu inca o data pentru raspuns si daca n-o fi cu banat imi expun mai detaliat punctul de vedere ca deh, din tot orizontul pe care l-am avut odata am ramas doar cu un punct  :lol:
  Aplicand protocolul x sau y am o anumita asteptare , nu? Mintea este vida si accesez perceptia non-liniara. Ceea ce imi permite sa interactionez cu noul decor sunt senzorii mei de un alt gen , ceea ce am putea numi lejer '' simtiri'' . Doar pe astea ma pot baza pentru orientare in acest alt spatiu. Deocamdata nu s-a scos la iveala tehnica ce permite o masurare etalonata a fenomenelor sau interactiilor din acest spatiu non-liniar astfel incat sa am o dovada '' palpabila'' ce poate transcede non-liniaritatea in liniaritate. Imi cer scuze daca formularea mea este greoaie, vorba ceea : nu am gasit alta rima .
   
 Am certitudinea ca eu sunt ceea ce sunt e bazata tot pe ancorele lasate in urma , ca sa zic asa , fie si prin simplul fapt ca eu nu imi transform SI corpul fizic astfel incat sa ''calatoresc '' in-situ . Din acest motiv, corpul este inca o ancora care conteaza in iluzia certitudinii ca sunt ceea ce sunt - dupa cum spuneai.
 Ma rog, e cam dificil de exprimat in cuvinte , pentru mine cel putin.
 La asta adauga te rog , asa cum am zis mai sus, acea asteptare pe care o am aplicand metoda sau protocolul - oricare ar fi el. Deci sunt clar canalizat - centrat pe ceva ... iluzoriu.
 Protocolul despre care facem vorbire pe acest subiect nu tine dupa mine de latura spirituala cea mai inalta ci este undeva mai pe la baza spiritualitatii.

 Tehnic vorbind cred ca este vorba de nivelul imediat urmator nivelului nostru de manifestare. Daca universului spatio-temporal in care traim acum ii acordam prin conventie 100% procent de iluzoriu , nivelului urmator ii estimez un procent teoretic de 70-80% iluzie.
  Sa ma explic. 100% ar insemna o iluzie totala si puternica care te convinge ca este reala, singura si nu poti si nu ai unde sa scapi/iesi din ea. Singura optiune de ''scapare'' este doar moartea - la fel de iluzorie si la fel de puternica.
  80% ar insemna o iluzie care iti permite evadarea din ea fara moartea interfetei prin intermediul caruia o accesezi si care te convinge la randul ei ca e reala si ultimul nivel accesibil. In rest, celelalte raman la fel de intangibile in cunoastere si se prezinta doar sub forma de loc de ''joaca'' in care se pot construi lumi sau matrixuri .. spirituale si totusi materiale. Aici avem inca o iluzie dupa parerea mea.
 Prin iluzie in cazul acestui subiect inteleg ceva real pentru orice subiect vietuitor , la fel de real ca si decorurile dintr-un film, de exemplu. Sunt reale dar iluzorii, spun doar o poveste , sprijina o poveste si fac reala o poveste.

 Ce ar putea fi dincolo de cadru? Intreb: care dintre cadre? Vreau sa ajung sa aflu ce e dincolo de ultimul cadru?
Din pacate nu pot sari etape oricat as vrea. Fiindca nu am acumulat destule cunostiinte - chiar si spirituale - si apoi nu am intelegerea necesara lor.
  Ca un exemplu banal : in clasa a XII-a ne intrebam toti la ce naiba sunt bune derivatele intregi si integralele. le invatam mecanic pentru ca trebuia sa le stim. Ei bine, mai tarziu a venit si intelegerea lor : calculul de arii si volume - asta ca sa ramanem tot in spatiul tridimensional.  :-D

  Amu' no , m-am intins cam mult cu scrisul . Promit sa nu se mai repete .  :-D
  As mai avea de discutat niste aspecte insa poate cu alta ocazie cand om fi mai dispusi spre palavrageli.

 Dialog de inceput din povestirea La o cafea cu Gardienii Solari
    - Nu te-am vazut la intalnirea urbanistica.
    - Nici nu aveai cum fiindca am lasat un bilet care nu stiu daca a ajuns la destinatar. 

2
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 11 Martie 2013, 12:59:30 »
*armata rusa afirma ca nu a intervenit asupra meteoritului pe traiectul acestuia (interceptat aerian);

Ufologul meu preferat Pablo Ayo, a studiat înregistrarea cu obiectul care "sparge" meteoritul şi se jură pe raţă ca "ceva" a lovit meteroitul ăla în aer şi probabil cineva acolo sus ne iubeşte. Acuma... că ceva-ul e "made in Alpha Centauri" sau "made in USA" rămâne de văzut, să sperăm că în această viaţă!

3
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 16 Februarie 2013, 22:09:43 »
@dab27* : cam aterizeaza in stepele ruse/siberiene, de parc-ar sti ca-s slab populate (vezi Tunguska si asta de ieri)
Curios!

4
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 16 Februarie 2013, 22:05:19 »
@Aliosa: eu spun de ieri asta... nu ma baga nimeni in seama... am dat linkuri si spre sistemele de interceptare americane/rusesti si vitezele lor... nu mai vreau sa repet despre timpul de reactie necesar interceptarii de catre racheta-interceptor! (pe thread-ul de legaturi spre stiri interesante) 
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,550.2835.html
Am zis inaintea lui VV (din linkul Arhanghelului) ca mi se par ciudate acele doua urme de fum paralele...  cum dreaq sa mai zic ca nu miroase a meteorit ci a cover-up sa ma bage cineva in seama? macar pe forum :))
No offense everybody! Open your eyes wide!

5
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 16 Februarie 2013, 16:03:33 »
Interesant :)

sursa: http://www.dcnews.ro/2013/02/traiectoria-meteoritului-din-rusia-un-pericol-pentru-romania-scutul-de-la-deveselu-este-neputincios-in-fata-meteoritilor-sustine-un-expert/

Au testat oare sistemul anti racheta rusesc ? .... crezicova ...  :evil: :-) :martiansmile: :mrgreen:

http://romanian.ruvr.ru/2013_02_13/Argumentele-Congresului-SUA-in-reconfigurarea-scutului-antibalistic-din-Europa/

"valentin vasilescu
Post Time 16 februarie 2013 la 0:51 - Răspunde

Meteoritul din 15.02.2013, a avut viteza de intrare în atmosferă de 15-20 km/s ( estimată după întîrzierea bangului sonic, dar este posibil să fi fost pînă la urmă de 7 km/s ), un unghi foarte mic faţă de orizontală, masa de până la 7 tone, diametrul sub 15 m, densitatea de 4 g/cm cubi ( ceva de mărimea ultimei trepte a unei rachete, cu densitatea între bolovan şi aliaj metalic !!! ). Structura a fost compactă, a conţinut oxid de fier, oxid de siliciu, oxid de sulf şi probabil gheaţă. Globul de foc a apărut la 20 km altitudine, cînd s-a înregistrat o frînare uriaşă pînă la viteză subsonică care a condus la încălzirea meteoritului, volatilizarea unor compuşi şi spargerea sa. Strălucirea intensă a fost dată de volatilizarea aliajului de nichel-fier continut de meteorit sau ce o fi fost. La Miass şi Zlatoust (90 şi 110 km vest de Chelyabinsk ) nimeni nu a auzit unda de şoc ( !!!). În epicentru – unda de şoc a spart geamurile blocurilor dar nu s-au găsit cratere, singurul fragment recuperat avînd diametrul sub 1 cm. Un meteorit bine educat, parcă ar fi fost un ICBM …Spre deosebire de el, meteoritul Sikhote-Alin, a avut masa iniţială de 70 – 100 t, din care 23 t au luat contactul cu solul, sub forma mai multor fragmente, viteza de intrare a fost de 14 km/s. Au rezultat 100 de cratere şi o pădure doborîtă şi incendiată. Bangul sonic a fost auzit de la 300 km distanţă, vizual meteoritul a fost observat de la Vladivostok, aflat la 450 km distanţă.

http://cs6081.userapi.com/v6081385/508f/hhp8_8Hlg7g.jpg


http://www.rumaniamilitary.ro/ploaie-de-meteoriti-in-centrul-rusiei-exploziile-violente-au-provocat-raniti-mai-multe-cladiri-au-fost-evacuate

Erata:


*viteza meteoritului la altitudinea de 20km a fost aproximativ de 30km/s ;  ~7km/s
*viteza meteoritului la intrare in atmosfera a fost aproximativ de peste 40km/s;  ~20 km/s


1Mach =1224km/h(1200km/h val. rontujita) =340m/s

7km/s = 25.200 km/h = ~21Mach ;
20km/s = 64.000km/h = ~53 Mach;
30km/h = 108.000km/h = ~90Mach;
40km/s = 144.000km/h = ~120Mach.

6
Omul e un animal stupid, deoarece confiscă libertatea semenilor săi, oricum suntem captivi în univers. Ne ajunge această grozăvie.

                                                                                                                                      P. Ţuţea

7
N-o sa punctez decit ipoteza ca SI teritoriul libian a fost cindva condus de asa-zisii GETULI. :wink:

http://www.ariminia.ro/ro/kabirii-amazigh/

      Salustiu (86 î.e.n.-35 e.n.) spunea că: ,,Africa au ţinut-o mai întîi getulii şi libienii, popoare aspre şi necivilizate ce se hrăneau cu carnea fiarelor sălbatice şi ierburi”. Iar prelatul spaniol Isidor din Sevilla (560-636) scrie despre acest popor neascultător: ,,Despre getuli se spune că au fost geţi, care în număr foarte mare au plecat cu corăbiile lor şi au ocupat Syrtele din Lybia şi fiindcă veniseră din ţinuturile geţilor li s-a aplicat numele de getuli”.  O asemenea istorie nu se va învăța prea curînd de neamul românilor fiindcă ei au mințile otrăvite cu fel de fel de bazaconii care mai de care mai trăsnite. Unele mituri spun că amazoanele ar fi ajuns și în nordul Africii din care s-ar fi zămislit un neam deosebit de curajos și viteaz. Dar între cuvintele ,,amazan” în greacă dat amazoanelor cu sensul de ,,fără sîn” și ,,amazigh” numele kabililor folosit în unele regiuni, diferența nu este prea mare și dacă adăugăm faptul istoric dovedit mai sus, că neamul kabililor a venit din nordul Istrului și a Mării Caspice, atunci multe situații de neînțeles, încep să aibă un înțeles deplin.

8
Nimic nou sub Soare , nu-i asa?  8-)
Si totusi , pe mine m-ar interesa mai mult operatiunile speciale din Libia  :-D care se pare ca ar avea legaturi cu tematicile acestui forum.
 Restul tine doar de forta, puterea si sprijinul de care poate face rost sau poate beneficia o marioneta desprinsa din sfori. Cat si de talentul actoricesc- adica de ascundere a realitatii - al papusii ce vizeaza evadarea.
  parerea mea...

9
U.S. Gov nu prea exista de fapt. E doar o marioneta sforarita de corporatii (parerea mea, dar nu numai), iar abia corporatiile (unele) sint ghidonate de aia MARI. :evil:

Asa ca lantzu-i lung, veriga-i tare, nici in Kourou (baza franceza de lansari cosmice) pe noi nu ne doare. :-D

Concluzie: vrajeli aburinde. :wink:

10
Cafenea / Re: Agora
« : 08 Ianuarie 2013, 19:01:09 »
Exista un grup de facatori de realitate situat in afara Sistemului. Cred ca nu ar fi vizibile directiile, materializate in efectele apasatoare asupra maselor, daca nu ar exista un astfel grup. Si efectele impuse s-ar constitui intr-o suma de dovezi indirecte, pe principiul cauzei si al efectului. 

Ader la parerile lui Xanadron in privinta locatiei si logisticii. Mai adaug doar ca in filmul John Carter ( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,337.msg79051.html#msg79051 ) rasa Thern-ilor martieni, cu profil Arhontic, se plaseaza cumva in zona facatorilor de realitate pamanteni. Doar ca sursa este indirecta/neconforma/nepalpabila: film SF.

Pai sensul pozitiv moral-uman este dat de rezultanta armonizarii celor trei corpuri ale omului intreg. Pe cand cel negativ este dat de o inteligenta sclipitoare localizata doar la nivelul unui singur corp. Nu cred ca mai este vorba de armonizare si de acelasi rezultat. Vibratiile nu pot fi aceleasi. Automat bazele aprecierii din exterior, difera.
In cazul de fata Codexul, impreuna cu ceilalti factori inhibatori, sunt folositi tocmai pentru a nu permite aparitia acelor  vibratii inalte. Chiar daca unii indivizi fenteaza acesti inhibatori, intr-o forma sau alta, accentul se pune pe mentinerea unei mase critice formata din cei controlabili.
Parerea mea...

Hai sa ne mutam aici departe de E-urile din codexul alimentar  :-D
Dupa parerea mea cred ca idealizam putin .
   Zic unii ca la baza interzicerii Stiintei Stravechi in totalitatea sa a stat faptul ca Ascensiunea rezultata din armonizarea celor 3 corpuri nu presupune in mod obligatoriu un sens pozitiv al moralei umane. Liberul arbitru ramane nestirbit si fara consecinte . Pentru intarirea acestui tabu au fost lansate elemente ajutatoare de genul : vinderii sufletului agentilor Necuratul srl   si incasarii acestuia la termen , etc, etc.
    Foarte plastic si poate profan vorbind , vibratiile unui cutit raman neschimbate , fie ca este folosit sa cureti un mar de coaja , fie ca este folosit la o crima  :-D Aprecierea din exterior difera functie de privitor .

   Zici ca e posibila folosirea codexului pentru impiedicarea aparitiei unor vibratii inalte. Nu exista nici o dovada in acest sens , zic eu. Pentru ca, se pare ca sunt 3 nivele - d.p.d.v. al alimentatiei - pe drumul spre armonizare : primul nivel are nevoie de hrana naturala, curata ; al doilea nivel are nevoie de hrana vegetala curata, proaspata ; al treilea nivel deja nu mai conteaza calitatea hranei ingerate fiindca in interiorul organismului respectiv se produce o transmutatie necesara si suficienta . Exemple in acest sens sunt destule , mai ales prin lumea religioasa si mai nou prin lumea stiintifica, de laborator - vezi apa...japoneza.
    Prin alimentatie probabil ca s-au operat si modificarile genetice ..celelalte ...sau poate ca nu . Cu propozitia de tocmai am scris-o , am pro-mulgat    :lol:  existenta unei conduceri din afara Sistemului . Eu nu contest aceasta existenta , o banui sau o intuiesc si as vrea ceva mai palpabil decat intuitia  :-D  . Si nu ma multumeste - ca e sub cincizeci  :lol: - romanele lui E.R.Burroughs .
     Tot pe linia asta cu Conducatorii , eu banuiesc ca tipii astia nu mai sunt demult prin zona iar ceea ce vedem noi este fie ceva automat, de genul unui program holografic , o interfata cu banuita elita ultra-absconsa a Pamantului uman , fie niste tipi destepti au gasit niste scule - pe Luna, pe Marte sau chiar aici pe Pamant- cu care se joaca de-a zeii . Spun asta fiindca exista cam multe rateuri in indeplinirea Agendei-asa cum ne place sa o numim.
    Deocamdata atat, e doar parerea mea exprimata mai sus si chiar vreau si eu niste dovezi indirecte cum ca Aidesus sau Aidejos inca mai exista pe aici.

    Unul din arhetipurile Omului este nevoia de un Parinte ocrotitor precum si nevoia de un Bau-Bau pe care sa poata pune vina si pe care sa-l arate cu degetul acuzator.  :roll:

11
Cafenea / Re: Agora
« : 08 Ianuarie 2013, 15:54:08 »
Citat
De acord cu tine romulus, sunt si multe clisee pe aceasta tema. Superficiale, egoiste etc ...nu mai conteaza. Sunt!

Ma gandesc ca Maria Marcus nu a avut cunostinta de chiar toate aceste clisee cand a scris despre Occident. Si pare ca zice din inima ceea ce zice, azi. Maine este posibil sa se mai schimbe omul. Eu ii dau credit, poate doar pentru faptul ca am pe alocuri aceleasi pareri cu ea.
Ok, sunt si eu convins de asta si sincer, apreciez. Eu am scris ce scrisei mai sus, mai mult cu naduf, ca multi scuipati  si pumni in freza mi-am luat eu, zicand semenilor si concetatenilor ce spune fata asta din strainatate!
Am zis!

12
Cafenea / Re: Agora
« : 08 Ianuarie 2013, 15:09:33 »
Citat
"Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi pe pământ străin, când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere care au vândut ţara , cu resursele ei, pe nimic. Care de 22 de ani n-au fost în stare să creeze infrastructura. Instituţiile. Nimic."
Maria Marcus
Da, domnule mr (ori MARIA MARCUS pe care o citezi) sunt de acord cu tine/voi ! Cum ramane insa cu cliseele :
-"In America/RFG/Franta, etc... m-am <realizat>, in Romania nici vorba sa fi putut asa ceva" { si daca il luai la bani marunti p'ala de zicea asa, el era sclav pe la cine stie ce institut de cercetari, ori  garaj, ori aiurea, avea o casa si o masina pentru care platea "mortage" pana la sfarsitul vietii.....ori si dincolo de ea si isi plangea notile in pumni de dor de casa....}
-"Romania e o tara inapoitata, aflata cu sute de ani in urma occidentului" {O fi bre, dar sutele de ani de jaf si japca de pe taramurile astea, incepand cu ala, "Darius al lui Istaspe" si pana'n ziulica de azi facute de ai din occidentul ultrabogat si ultracivilizat??! Ha, nu se pun?}
Si muuuuuuulte altele pe care nu ma mai obosesc sa le notez aici ?
Ei, cum ramne cu astea?!
 Si daca as sta sa ma gandesc mai bine, daca asa ceva, ca in citatul de mai sus, aveai curaj sa spui prin anii '90 ai secolului trecut, mai ca te-as fi etichetat ca "securista nenorocita, care a supt sangele poporului"!
Da' n-am io inima aia :cry:!
Am zis!

13
Cafenea / Re: Agora
« : 07 Ianuarie 2013, 01:46:07 »
Citat
precum a fost  @calator astral

elena care esti pe forum
sfinteasca-se limba romana
"vie-ti" mintea la cap
faca-se gramatica ta
precum in carti, asa si-n posturile tale
linkurile tale cele de toate zilele
nu ni le da noua astazi
si iarta "greselile" lui Stardust si alx
precum si noi ti le iertam pe ale tale
si nu ne duce pe noi in prostie
ci ne mai scuteste de informatii sterile
caci a ta e "moderarea"
si marlania
si ghiorlania
acum si-n vecii vecilor
precum a vrut calator astral sa fie...

14
Ultimele postari de mai sus imi demonstreaza ca nivelul 'telectual al ideilor emise pe RUFOn n-a scazut deloc - asa cum unii nostalgici ziceau cindva (sau, mai recent, remote-vieweri circotasi care ne fac semidocti, complexati, bolsevici, mediocritati etc. :-D). Ba chiar dimpotriva, eu cred c-a crescut.

Semne bune 2013 are deci, dar sa revin la tema, cu informatii ceva mai "la obiect" decit consideratiile voastre teoretic-speculative (desi foarte bine punctate cu argumente).
Cercetatori seriosi ai fenomenului "rapirilor ET" (abductions) au remarcat deci in ultima vreme o continuare a scaderii progresive a frecventei raportarilor chiar si-n SUA (dupa o prima "prabusire" prin 1995), informatorii inalt plasati ai unora indicind drept cauza o posibila "completare a stocurilor de hibrizi umano-ET" :-). :roll:

Unii presupun din... presupunerea asta si ca apasarea butonului DELETE pentru programul genetic global Umanitatea-n versiune 4.0 (post-atlanteeana) ar fi abia acum pregatita, iar iesirea de prin eventualele subterane a numitilor hibrizi ar fi si ea iminenta. In paralel sau nu cu o noua terraformare de ajustare fina a unor constante de mediu - nu doar din pdv geofizic/meteo (prin chemtrails, "concerte" la HAARPa etc), ci si la niveluri mai subtile.

De fapt si zvonistica asta-i tot speculativa, :lol: asa ca o sa mai revin la tema abia dupa ce-mi stringe minutza primul ET :martiansmile:(eventual la usa OZN-ului, :-D da' tot trebuie sa mi-o stringa ca sa fiu convins ca-s EI si nu vreo holograma migrata de pe Youtube).

Un weekend perfect tuturor pina atunci! - si, daca pozati vreun ET, nu uitati sa-l luati si din profil. :wink:

15
Extraterestri / Re: De ce ne rapesc extraterestrii ?
« : 05 Ianuarie 2013, 13:09:49 »
Luand in calcul ultimii 20 de ani sa analizam mental filmele, cartile, revistele si internetul. Daca inainte era o ceata generala asupra subiectului ozn si conactul cu e.t. (includ si rapirile), in anii astia ultimi e o invazie de informatii. As avea tendinta sa zic ca e din cauza ca presa si cinematografia doresc sa profite de subiect si sa vanda senzationalul. Insa pe la colturi, simti miros de finantare. Adica de ce se doreste implementarea in mentalul colectiv a troacelor zburatoare de o anumita forma, a fetelor de e.t. de o anumita tipologie si ca e.t. sunt agresivi si superiori tehnologic? Apoi a venit valul de apocalipse.

Ce credeti ca s-ar intampla, daca maine dimineata coboara un lighean zburator  :ufo: in fata Casei Albe, unul la Kremlin si unul la Beijing? Iar de acolo sa coboare ceva chestiute ca in filme care sa inceapa sa zica ca ei sunt de pe alta planeta si ca obligatoriu trebuie sa facem cum zic ei ca altfel rasa umana va disparea intr-o apocalipsa. Cine poate garanta ca nu sunt oameni modificati genetic in aparatura perfectionata in secret, ca multe avioane de lupta pana acum ?
Asa-i ca suntem pregatiti psihic sa acceptam conducerea planetei de catre extraterestrii? Doar ca sunt foarte sceptic ca ar fi extra si nu umani.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 7