Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Quicksilver

Pagini: [1] 2
1
Cafenea / Contor "UFO&Co"
« : 04 Februarie 2012, 22:29:41 »
Va propun un exercitiu de atentie.
Deoarece lumea spune ca pasionatii OZN sunt nebuni si frustrati periculosi as dori sa semnalati in cadrul acestui topic de cate ori auziti mentionandu-se in jurul dumneavoastra pe parcursul unei zile (indiferent de sursa - cu exceptia RUFON :-P ) cuvintele OZN, extraterestri, rapiri, UFO, avioane secrete americane etc. etc. etc.

1. De exemplu, eu azi am urmarit de la ora 20:00 pe PRoCinema filmul "Autopsia extraterestrilor"  :roll:
2. Cineva apropiat a mentionat ca trebuie sa se intample ceva in acest an ca prea tot se arata la televizor diverse chestii "spuse pe jumatate"
3. Fiul meu a mentionat ca pe un film de mare audienta difuzat pe canalul x (sa zicem) au inceput sa vorbeasca brusc despre ET si lumi in univers.

Poate vi se pare aiurea ce va propun insa sunt de parere ca ar fi interesant sa observam de unde ni se inoculeaza aceste aspecte. Poate iese ceva interesant la suprafata!

3
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Lantul Supunerii
« : 14 Decembrie 2011, 17:57:31 »
    Cel mai urit proverb din lume?
     "Capul plecat sabia nu-l taie!"
                       :star:

   Cum sintem indoctrinati, conditionati, fortati
                       sa ACCEPTAM.

Un scurt clip interesant,deosebit de instructiv. Comentati liber daca doriti.Lantul Supunerii

4
Diverse / Re: Proiectul KIA
« : 19 Noiembrie 2011, 20:24:07 »
Angellla, stiind ca suntem in weekend si ca vom incerca fiecare dintre noi sa ne reincarcam bateriile pentru o noua saptamana de munca, va rog doar sa avem rabdare.
   Duminica la ora 23.00 vom relua jocul.
   Pana atunci, cei care mai vor sa participe si n-au apucat sa prezinte un inventar al obiectelor, sunt rugati sa o faca.
   Totodata, pana la acea ora voi prezenta cateva imagini ca sa ne facem o idee asupra imprejurimilor (am inteles din ce s-a spus pana acum ca va fi o zona deluroasa/semialpina).
   Sunteti rugati sa va prezentati skillurile (sincer) pentru a ne putea organiza.
   Aveti timp sa va ganditi pana atunci care este pozitia dumneavoastra vis-a-vis de vanarea in scopul hranei a animalelor ce le vom intalni, pentru a nu taragana apoi inutil lucrurile.
   Chiar daca totul este un joc, va trebui sa ne organizam pentru a-l juca. Deci, ganditi-va pana maine in ce interval orar credeti ca sunteti  dispusi sa ne intalnim pe acest topic pentru a stabili de comun acord "misiunea zilei" (fiindca trebuie sa respectam toti colegii de pe forum si sa ne pastram si timpul necesar accesarii celorlalte subiecte)
   Reguli care vor deriva din activitatile de supravietuire si intemeiere (pentru inceput) le vom stabili de comun acord pe masura ce vom inainta in joc.
   Daca vreodata jocul se va dezvolta si va impiedica activitatea normala a forumului, (sau din alte motive se va ingreuna activitatea normala a forumului) din bun simt si de comun acord vom intrerupe jocul sau il vom muta (vom decide la momentul acela daca va fi cazul - eu sper sa nu fie).
   Daca considerati ca mai trebuie adaugata o regula acum la inceput, va rog sa o faceti in intervalul de timp pana la reinceperea jocului.
   In cazul in care luarea unor decizii va presupune afisarea unei lungi succesiuni de raspunsuri pe Pagina de Start a forumului, ii rog pe toti colegii - cu repect - sa foloseasca butonul Afiseaza mesajele necitite postate dupa ultima vizita care se gaseste in partea Stanga-Sus a paginii deschise, langa avatar.

Va multumesc !

   

   


5
Cafenea / Re: Agora
« : 17 Noiembrie 2011, 12:35:10 »
"Ma silesti sa fiu dur, eu care nu pot sa omor un pui" (BD in actiune)

Stimate si preavenerabile frate, prieten, coleg... Orologiul universului a intersectat caile noastre de prea multe ori in ultimii 30 de ani si a stabilit ca tu sa-mi cunosti latura spirituala cea mai intima. Exista insa anumite lucruri despre mine pe care nu le stii si e mai bine sa ramana asa.  :lol: :-P

Cu aceasta ocazie in care ai iesit putin la suprafata forumului tin sa te anunt ca ai abandonat pt prea mult timp prietenii, admiratorii, clientii si oamenii care cu siguranta aveau nevoie de tine. Nu e de mirare ca intunericul se amplifica inghitind fiecare izbucnire timida de lumina...
Si totusi, am credinta ca acest intuneric atotcuprinzator nu face altceva decat sa anunte ivirea zorilor. Cred ca voi fi in asentimentul tuturor daca te-as ruga stimate coleg sa fii alaturi de noi, ca lumina ce va rasari in lume sa ne gaseasca impreuna.

Cu alte cuvinte... bai nasparliule pe unde umbli? e mai bine sa fii singur?

6
Administratie / ANUNT IMPORTANT
« : 17 Noiembrie 2011, 10:42:33 »
Cu neplacere constat ca acest forum unic in tara noastra a alunecat pe o traiectorie descendenta fapt remarcat si resimtit de catre toti membrii de buna intentie. Colegii fondatori ai acestei veritabile Agora in marea majoritate s-au retras ori nu mai participa la dezbateri din cauza modului in care au denaturat in ultimul an relatiile si modul in care se manifesta colegii nou veniti.

Cauzele si natura degradarilor acestui forum imi evoca faptul ca ceea ce a existat la inceput si anume: spiritul de echipa, o cauza comuna, respectul reciproc, starea de comuniune data de senzatia ca apartii unui grup unic de oameni rari si deosebiti... toate acestea s-au pierdut. Obiectivul principal si anume acela de a contribui la un efort comun de autoclarificare a fenomenului OZN cat si al celor conexe s-a destramat. Prietenia, placerea de a descoperi ori de a marturisi evenimente neelucidate cat si de a manifesta o pasiune catre un demers constructiv in acest sens s-a transformat in plictiseala, frustrare si episoade psihotice imprevizibile. Cei cativa care nu s-au considerat invinsi de aceasta situatie sunt pe ultimii metri ai rabdarii  - categorie din care nu stiu daca si eu voi mai face parte mult timp.

Trebuie sa inteleaga toata lumea inclusiv vizitatorii ca potentiali viitori colegi ca aici suntem o ECHIPA formata din TOTI membrii acestui forum indiferent de gradul de participare activa. Intr-o echipa fiecare membru nou venit trece prin anumite etape ori grade de "autoinitiere" ca sa le zic asa. Deasemenea nu exista "sefi" ci doar persoane/membri care prin natura conjuncturii unui subiect/topic ofera un anumit grad de coordonare dat de vechimea ori specializarea profesionala cat si de bagajul de informatii si experienta acumulata ori focalizata pe acel tip de subiect.

Conduita membrilor cu vechime e foarte importanta.
Ca si membru cu vechime aveti obligatia principiala sa demonstrati calm si intelegere vizavi de anumite provocari care imping, iata, forumul si relatiile dintre noi catre MEDIOCRITATE si tente sinistre dogmatice.

RELIGIA
Pe forum sunt participanti la discutii ce fac parte din diferite religii. Ca si oameni deosebiti ce ne dorim a fi consider ca ar fi de bun simt sa avem in vedere ca in toate religiile cat si in alte curente de idei libere se marturiseste existenta unei Cauze pentru tot ce exista in Univers/Etc. De aceea propun ca de la bun inceput pentru a evita interminabilele discutii de genul "Dumnezeul meu e mai bun decat al tau pt ca are alt nume" sa adoptam nume general acceptate precum "creatorul" "sursa" "principiul" sau oricare alt termen general valabil care face trimitere la acelasi Lucru, dar intr-un mod universal recognoscibil.
 
Ceea ce incerc sa va prezint este calea de mijloc care conduce printre opozitiile aparent contradictorii ale personajelor "albe" sau "negre", bune sau nebune, prezente prin intermediul nostru, al tuturora, in aceasta demult pretuita Agora. Deasemenea trebuie sa fim constienti ca ne aflam pe un taram de idei necunoscut in care imaginatia multora alearga cu viteza luminii refuzand sa se supuna regulilor stricte ce permit adoptarea unei atitudini moderate ce evita dezechilibrele.
  Ne confruntam in dezbateri cu notiuni depasite si chiar daunatoare la care trebuie sa avem curajul sa renuntam fara a mai porni in cautarea unei justificari iluzorii al carei efect nu este acela de a dovedi, ci doar de a distruge si dezradacina!

E bine sa cautam sa ne ferim de raspunsuri cu exemplificari prin interpretari aproximative, uneori indoielnice, niciodata studiate in profunzime, reluand pur si simplu definitii ori texte intregi ale unor site-uri care nu au facut altceva decat sa reia ceeace s-a spus de 1000 de ori inaintea lor.

Daca unim ceea ce s-a risipit pe acest forum si poate si in vietile noastre avem posibilitatea de a nimeri sansa sa deschidem fereastra unei realitati inefabile dupa cum bine spunea Goethe.

...


In incheiere propun si voi sustine una masura (1) administrativa menita sa stopeze ori poate macar sa controleze in oarecare grad haosul forumului.


1) Membrii noi inscrisi sa nu poata posta pe forum pe o perioada de minim 6 luni (sa fie MODERATI) timp in care sa se acomodeze cu modul in care se poarta o conversatie intre membri, sa descopere cum si in ce fel se desfasoara lucrurile pe aici.
-Faptul ca unii vin cu argumente de forta de genul "citesc de 10 ani forumul" si se lanseaza direct in certuri si dezbinare trebuie stopat. Totusi daca au ceva serios de raportat, de genul unui eveniment deosebit, sa o poata face prin intermediul unui moderator sau al adminului.
- Aceasta masura e buna si in cazul celor care au fost BANATI si care asemeni unor neispraviti isi fac alte conturi si vin sa toarne din sacul lor cu ineptii.


Sa ramana doar oamenii seriosi dornici de a face parte dintr-un grup special si rar de prieteni adevarati.


Vincit omnia veritas

7
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 15 Noiembrie 2011, 15:25:03 »
De aici se poate descarca documentarul:
http://www.demonoid.me/files/details/2779886/0012784238604/

L-am facut mai usor de coborat ... aveti linkul mai jos ...
Spatiu minim recomandat 1,4Gb ( Atentie daca salvati pe partitia C: si/sau Desktop si/sau in My Documents )...

http://fastupload.rol.ro/ae9e917f843d4346e13f36bcf0383591.html

8
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 15 Noiembrie 2011, 14:40:03 »
De aici se poate descarca documentarul:
http://www.demonoid.me/files/details/2779886/0012784238604/

10
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 08 Noiembrie 2011, 12:35:29 »
"Casa Albă: Nu avem dovezi privind existenţa extratereştrilor

Administraţia prezidenţială americană este suspectată că ştie ceva despre omuleţii verzi de pe alte planete. Casa Albă spune că nu ştie nimic.

Casa Albă a răspuns oficial cererii publicului privitoare la existenţa extratereştrilor, spunând că nu are nicio dovadă că extratereştrii există sau că ar fi încercat vreodată să intre în contact cu oamenii notează NewsIn.

Două petiţii pe această temă au fost postate pe site-ul "Noi, poporul" (iniţiativă pentru a se permite americanilor să-şi prezinte îngrijorările preşedintelui şi administraţiei). Ambele au primit 17.000 de semnături.
"Administraţia nu are nicio dovadă că ar exista viaţă în afara planetei noastre sau că vreo prezenţă extraterestră ar fi contactat vreun membru al rasei umane", a spus un oficial, Phil Larson. "În plus, nu există informaţii credibile care să sugereze că vreo dovadă este ascunsă de public", a subliniat el.

Larson a spus totuşi că posibilitatea vieţii extrarerestre este discutată şi explorată, inclusiv prin unele proiecte NASA, şi nu a exclus existenţa ei. "Mulţi oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia că, probabil, printre stelele din univers, există o planetă alta decât a noastră care găzduieşte viaţă", a subliniat el."

http://www.realitatea.net/casa-alba-nu-avem-dovezi-privind-existenta-extraterestrilor_885002.html

La comunicate d-astea evident mincinoase :x s-ar putea raspunde eficient doar prin adoptarea unei legi privitoare la sanctionarea penala a sperjurului politic.
Care presupun c-ar duce insa la golirea brusca :-D a Parlamentelor si Guvernelor de pe toate meridianele.

Dincolo de "revolte virtuale" insa, chiar exista asemenea proiecte complexe de schimbare a paradigmei globale actuale, inclusiv legislative (similare cumva ideii "Ligii Ultimilor Romani"). Pentru cine are rabdare, recomand amplul studiu "The Venus Project":

http://www.thevenusproject.com/en/the-venus-project

11
Cafenea / Cea mai inteligenta fiinta de pe Terra
« : 08 Noiembrie 2011, 03:01:09 »
Delfinul este fiinta cea mai inteligenta de pe Pamant, potrivit ultimelor cercetari ale oamenilor de stiinta de la Universitatea Pennsylvania, care au studiat timp de multi ani cum comunica delfinii intre ei.
S-a constatat ca aceste animale folosesc in comunicare aproximativ 14 mii de semnale.
In convorbirile lor zilnice oamenii se multumesc sa foloseasca o mie de cuvinte.
In plus, un singur semnal al delfinilor cuprinde mult mai multe semnificatii decat un sunet sau un cuvant.
Delfinii produc un sunet de o masa care depaseste cu mult cantitatea cuvintelor folosite de oameni.
Fiecare delfin scoate un sunet aparte, care il caracterizeaza doar pe el, si are o gandire specifica.
Unii dintre oamenii de stiinta de la Universitatea  Pennsylvania care au studiat creierul acestor mamifere marine au caracterizat societatea delfinilor drept o civilizatie paralela cu cea umana.
Inainte de toate, marimea si constructia creierului delfinului i-a surprins pe cercetatori.
Potrivit inregistrarilor realizate cu MRI  (Magnetic rezonance imagining), sistemul nervos al delfinului are o constructie perfecta, chiar mai dezvoltat decat cel al omului.
Au fost descoperite specii de delfini care au creierul de 1700 de grame, cu 350 de grame mai greu decat creierul uman.
Creierul acestui mamifer marin concureaaza cu cel al omului si in privinta complexitatii sale, dar exista domenii in care il si depaseste.
Delfinii au mai multe celule nervoase decat omul... Anterior, oamenii de stiinta au presupus ca creierul delfinilor este atat de mare din cauza ca celulele nervoase din interiorul creierului lor nu se aseaza atat de strans in interior.
Acum au descoperit ca asezarea respectivelor celule este identica cu cea a omului. Scoarta cerebrala a  delfinului are zone de asociere corespunzatoare cu cele ale omului, iar indirect si acest fapt reprezinta o dovada a inteligentei lor.
   
Delfinii ”vad” in primul rand cu ajutorul ultrasunetelor emise si recunosc foarte clar toate formele subacvatice.
Auzul lor este de o mie de ori mai bun decat cel al omului. Sunetele emise de ei sunt receptionate de tovarasii lor si la o distanta de o mie de kilometri.
In acelasi timp si organul vederii lor este deosebit de dezvoltat.
Indiferent din ce cauza, nivelul dezvoltat al sunetelor emise si al auzului lor le permite o comunicare extrem de variata.
   
Creierul delfinilor le permite sa poata sesiza 3000 de impulsuri intr-o secunda.
Din acest motiv, acestor mamifere marine inteligente li se pare vorbirea umana prea lenta...
Oamenii nu sunt in stare sa sesizeze rafinamentele sunetelor emise de mamiferele marine.
Cele mai recente studii si cercetari au descoperit ca delfinii au capacitatea sa faca niste comunicari foarte complicate intre ei.

Oare cum s-a format aceasta inteligenta?
Se cunoaste faptul ca rechinul, care are un creier mult mai mic, este stapanul tuturor marilor.
Una din ipotezele emise privind inteligenta delfinilor a fost ca a existat o perioada a evolutiei pe pamant, cand stramosii nostri au fost nevoiti sa paraseasca uscatul si sa se scufunde in mari pentru a-si cauta hrana.
S-ar putea ca o parte din aceste fiinte inteligente sa nu mai fi parasit apele marii si din acestea s-au dezvoltat delfinii?

Sursa: de pe net dar interesanta ideea
 :-D

12
Extraterestri / Re: Misterul extratereștrilor a fost elucidat
« : 29 Octombrie 2011, 15:44:21 »
Dupa logica asta ... si intalnirile biblice au fost tot niste ... REM-uri ...
Doar au visat ...  carul lui Dumnezeu si aratari " in " vise "fura" ingerii ... vai de sarmanul Isus multe vise a mai vazut ...
Daca extraterestri nu exista ... poate nici demoni nu exista ... asa e logic ca nici seful lor sa nu existe ... pai de ce sa nu rationam  pana la capat negarea pana la Creator ... vai ,vai ... se jerfira  degeaba miliarde de oameni si finte in numele lor ... in numele himerelor ...
____________________________________________________________
Aparent off topic ...
"Charles Baudelaire, despre Satana: “Cea mai frumoasă şiretenie a Diavolului constă în a ne convinge că el nu există.” O fi, n-o fi, alba-neagra, aici e şade pitită maimuţa lui Dumnezeu, imitatorul în răspăr al divinităţii."

http://constiinte.ro/mic-tratat-de-demonologie-partea-diavolului

Pricepusi visul   :-)   ...   :evil:?

13
Administratie / Re: Modificare forum: sistemul Likes
« : 22 August 2011, 09:30:34 »
@Spooky
Slabut background-ul, e loc de mai bine dar apreciez totusi ca cineva isi da silinta intr-un final.
Despre chestia cu botoanili roz no comment, sper ca nu o sa apara si alte botonase cu stelute, clipoceli sau alte gadgeturi asemanatoare haifaiv...

@Urban
tu ai vazut rezultatul acelui sondaj? Astept raspunsul tau, dupa care iti dau si eu analiza mea.
Crezi ca Karma aduce trafic in plus sau in minus?

Vezi poza atasata mai jos... la data initierii subiectului se discuta despre Karma veche... eu cum ii mai dau lu' Calator Astral un sac de minusuri?
In concluzie, sondajul s-a terminat... rezultatul e clar, afisat negru pe bleu si totusi nu s-a tinut cont de el...
Mai are vreun rost sa mai facem si alte sondaje?

@Calator Astral
Esti gretos, nu te mai gudura atat ca il bagi in corzi pe Paul dupa aia...
Formidabil spooky! E superfain, imi plac stelele.

Pagini: [1] 2