Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - zamotrak

Pagini: [1] 2 3 4 5
1
Cafenea / Despre muzica ....altfel
« : 16 Aprilie 2014, 12:38:34 »

 Pentru a justifica alegerea subiectului (care poate parea a fi ca nuca in perete aici pe forum, darr acesta  e un forum mai ...special 8-)) voi face o introducere.
  Forumul Rufon, oamenii de aici, au devenit de cateva luni un alt fel de “acasa”, in alt plan, pentru mine    (ehei,  nu ma mai simt o singuratica). Chiar daca nu intervin in discutii urmaresc postarile des iar dezbaterile pe teme mai importante imi ofera raspunsuri, imi ridica noi intrebari, ma determina sa nu ma multumesc cu putin in cautarea adevarurilor. Pot spune fara sa gresesc ca gasirea acestui forum, postarile anumitor oameni care au scris , m-au ajutat ( de exemplu sa imi “revin “ dupa lectura P.Terra).  Voi si…. muzica … Cand agreezi pe cineva vrei sa afli cat mai multe despre acea persoana asa ca indraznesc si va intreb :roll::
   
  Ce muzica (albume ,compozitori, piese) ati alege sa luati cu voi  daca de exemplu ,prin absurd (?), ar trebui sa va mutati intr-o colonie pe Luna :-D.
 Ma refer la tipuri de muzica mai altfel, care nu ne "buimacesc" neuronii :lol:

 Eu simt ca “functionez” mai bine doar daca ascult aproape zilnic muzica preferata chiar daca nu intotdeauna baroc sau Mozart. Simt ca parca nu as mai fi in Matrix ( o iluzie ca nu sunt in iluzie  :lol:) , ca “aranjamentul” sunetelor anumitor piese muzicale imi restructureaza fiinta , ca pot sa o iau de la capat a doua zi , ca pot mai usor sa fiu atenta sa  gandesc in asa fel incat sa sper ca pot sa-mi construiesc realitatea ca in Scoala zeilor („Fiinţa noastră este cea care creează lumea, şi nu invers!") .Interesant ca singurul loc in care nu simt dorinta de a asculta muzica este in natura , in special la munte.
Si poate  dintre voi  ,care au cunostinte de specialitate , pot sa- mi spuna daca preferintele sunt  in 432hz sau nu  :wink:

Incep eu primele  5 alegeri (ordine aleatoare)
Va invit in “sala mea de concerte” :rainbow::
 2 Hours of Celtic Music
Loreena Mckennitt - Nights From The Alhambra
The Best of Bach
Vangelis - Direct .. Full Album
Mike Oldfield - Tubular bells

PS  Si poate asa ne si cunoastem un pic mai mult decat din postari :rainbow:

Numai bine va doresc... in 432hz :lol:2
@fiulploii: O să-ţi răspund c-un pas în urmă, aplicînd “teoria sertarului redeschis” (abia după o zi-două observi erorile primei reacţii).
Cred că aşa-ţi răspund măcar parţial (deocamdată) şi la… chestia aia de pe mail/PM, cam greu de expediat în două vorbe.. :wink:

.Traim intr-o insula. Am venit aici cu avionul energetic si la debarcare am primit un corp/costum adaptat supravietuirii zonale. Insula si tot ce se afla pe si in ea este din acelasi tip de materie ca si costumul nostru personal iar asta ne permite sa facem calatorii de explorare in conditii newtoniene .
  Scopurile acestor vizitatori care suntem noi sunt ascunse ceea ce ne face sa orbecaim in clarobscurul inconjurator dupa tel.


Scopul principal îmi pare clar: învăţarea progresivă (şcoala… sau chiar grădiniţa Terra pare să fie însă şi puşcărie simultan - deşi doar pentru unii “elevi” recalcitranţi). Imaginează-ţi deci c-ai fi pus pus direct la la manşa unui elicopter (experienţă 3D) cînd n-ai mers pînă atunci nici măcar cu bicicleta (2D).
Comparaţia asta o simţi cel mai acut dacă lucrezi în design industrial - majoritatea studenţilor “văd” proiectele doar în 2D şi abia după ani de hîrşire-n modelare (preferabil efectivă, manuală şi nu doar digitală) încep să aibă habar de manevrarea volumelor, intersecţiilor de planuri etc.
De… 4D ce să mai zicem? Tot în parabole simpliste extrapolînd, puţini designeri pot previziona de ex. uzarea morală a proiectelor ÎN TIMP -  a 4-a dimensiune.

În subsidiar - sau mai bine-n paralel, că-i la fel de important - “educatorii” noştri discreţi (nici ei perfecţi, că altfel nu ne-ar apărea cîteodată pur şi simplu din greşeală vizibili - v. cazul Kumburgaz, care zic eu face parte din categoria asta de obs. OZN) cred că ne “dresează” prin 1001 metode (cu sau fără bice) să devenim într-adevăr UMANI.

Ăsta ar fi de fapt ciclul cel mai greu de absolvit , fiindcă ar trebui să ne construim singurei caracteru’ la standarde galactice, ajungînd prin replay-uri liber-arbitrate intern la concluzii corecte apropo de acţiunea-reacţiunea karmică, rezultatele trifurcărilor opţionale tip “bine / rău / binişor” etc. Mai ales fiindcă alegerea “binelui” nu prea dă satisfacţii imediate, ca-n cazul alegerii drăcismelor :evil: - rapid, însă doar aparent “rewarding”.

Cand se termina sejurul este iarasi o enigma , depinzand de mai multi factori total necognoscibili si partial presupusi.

Termenul “absolvirii” pare variabil - de la 2-3 pînă la 2-3.000 de “reşcolarizări” - mai rar pe aceeaşi planetă şi mai des în locaţii variabile. Examinatorii  - ozenauţi sau nu - ar trebui să aibă timp berechet oricum (unii  De-Foarte-Sus fiind sigur în afara jurisdicţiei lu’ nea’ Kronos).
De subliniat ipoteza (credibilă) că “testările” unor “containere” se derulează de fapt simultan, pe linii temporale paralele.

 Problema e ca pe aceasta insula - gradinita   nu putem discerne intre noi, supraveghetori si personalul de intretinere.

Păi altfel s-ar alege prafu’ de şcoala terrană, da’ şi Universu’ ar fi făcut varză, fiindcă ar trece-n ciclul superior şi unii ca Fane Spoitoru sau Tony Blair (exemple aleatorii, doar aparent diferite), prefăcîndu-se zmecheros că-s băieţi buni. :wink:

S-ar parea totusi ca nu suntem singuri in aceasta situatie daca luam in considerare teoriile care zic ca suntem creatia genetica a unora ca si sclavi la baza si apoi ''uitati'' sau ''abandonati'' deoarece resetarea implica costuri prea mari.

Roboţii biologici (PLF - Programmed Life Forms) :moon: par să fie totuşi altceva decît noi. Nu degeaba se zvoneşte că Micii Gri au reacţii cam pavloviene (dacă vrei să scapi de ei… şi eventual să vină-n vizită şefii lor mai înalţi şi mai “self-conscious” care i-au trimis nu fără motiv la tine, ar fi deajuns să le vorbeşti în dodii :lol: - atenţie însă, ŞI gîndind dezlînat… asta-i ceva mai greu - şi-o rad imediat).

Gradinita e mare, are grupe de varsta diferite si mai ales, cel putin in cazul nostru , pare a fi exploatata energetic prin sentimente si emotii.

Cam aşa ar fi, dar exploatarea senti-emo e, după unii, un gen de privilegiu-recompensă acordat De-Mai-Sus “educatorilor” noştri. Care să nu-mi spună cineva c-ar putea fi… plătiţi pentru eforturile lor cu bani (egal putere deşartă…la nivelul lor cel puţin). 
"Conectarea lor emo" ar fi deci un “drog recreativ” de genu’ senzaţiilor - amplificate exponenţial însă la EI-Doreii-profesori invizibili - pe care le savurăm noi cînd ronţăim seminţe/alune/floricele urmărind un film hollywoodian.
(Apropo - din “holy wood” sînt făcute şi baghetele vrăjitorilor prin mituri - cam puţini ştiu asta…) 8-)

3
Nu cred ca trebuie inteles patriotismul din punctul de vedere al sistemului. Mereu va da cu virgula pentru ca sistemul a inlaturat partea de simtire si l-a redus la nivel de indemnuri seci si manipulatoare. Intradevar, in cazul unui razboi, un om care gandeste critic cat de cat nu are nici o motivatie sa apere ceva.

Insa daca ne referim la valorile naturale care ne apartin si ne identifica in multimea de popoare de pe planeta asta, observam ca acestea creeaza intre noi o legatura care transcede orice forma de organizare a sistemului.
Astazi nu avem cum sa realizam plenitudinea acestor simtiri, dar putem apela la istoria neamului nostru traco-dac, scrisa de altii. Se pare ca erau un popor foarte unit, drept... si mai ales respectat in acele vremuri. Cu putina imaginatie putem intelege sacrificiul pe care erau dispusi sa-l faca si pentru care erau recunoscuti. Dacii nu degeaba se considerau a fi liberi, sentiment pentru care erau dispusi sa-si dea viata. Actul de sacrificiu este inaltator, intr-un context natural, incarcat de simtiri. Este foarte greu de inteles astazi acest lucru cand totul pare a fi facut ca sa "arati bine" in fata altora. Ei faceau pentru ei insisi in raport cu divinitatea. De aici rezulta si respectul...
Franturi din puterea reala a acestui popor s-au propagat si mai tarziu prin descalecatele Basarabilor, prin sacrificiile pline de semnificatie ale unor domnitori. Semnificatie pe care cu greu o mai patrundem...

Sunt sigur ca notiunea de patriotism nu exista in trecut astfel definita. Pentru ca atunci toate regulile erau scrise in sufletele oamenilor, onoarea venea din simtiri, respectul incununa o atitudine verticala. Astfel, engregorul poporului roman era unul foarte puternic si bine definit.
Noi mai regasim astazi vagi ecouri ale acelor vremuri marete. Si acestea mai dau fiori celor care au si receptori cu care sa le inteleaga. Trecutul aproape ne obliga la o forma de patriotism veritabil. Nicidecum la un patriotism constitutional precum cel propagat de sistem...
Parerea mea...

4
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Al treilea razboi mondial
« : 25 Martie 2014, 10:48:17 »
Roxaline :
Citat
Daca ii spui piticului ca este normal ca o zgaiba sa se vindece complet, fara urma in 24 de ore ( vorbesc de diverse zgaibe, de la zgarieturi de la pisici la viroze ) atunci asta o sa ai, pe masura ce poti crea povestea  aceea credibila mintii rationale asa incat sa permita alta ansamblare a realitatii / aka schimbarea punctului de ansamblare. Si "merge"

Cam pe aici se invarte "problema" atinsa subtil si de zen.
Cu vre-o 10 ani in urma o "doamna educatoare" invata copiii ca pot invinge legile fizicii gandind liber - iar copiii isi dezvoltasera un "magnetism" personal si se amuzau ridicand de jos, doar prin atingere, diferite obiecte, de la foi de hartie la carti sau jucarii.
"Doamna educatoare" a scandalizat parintii si a fost declarata "satanista" si in consecinta obligata sa stopeze acest experiment care invata piticii sa iasa din matrix, sa depaseasca limita "imposibilului".
Asta e partea benefica a "problemei" sforarilor, caci exista si o parte care nu convine in contextul unui pitic care gandeste liber si invinge imposibilul.
Un astfel de pitic, banal in felul lui si mai ales imposibil de detectat pt ca reprezinta 0,01% din populatia terrana, poate gandi ca de maine Pamantul va inflori, sau ca vor dispare conflictele si barierele care-l opresc sa ajunga intr-un loc anume, sau ca se va juca linistit cu chinezii, indienii, patagonezii sau arabii - si culmea lucrurile astea chiar se intampla.
Si atunci apare impetuos necesara, din partea sforarilor, intoxicarea piticilor cu filme apocaliptice, cu eroi care distrug un oras pentru a-si salva o gagica, cu monstri ce stapanesc pamantul, cutremure, inundatii, catastrofe - intoxicarea piticilor cu sentimente de furie si frica.
Nu e greu sa observi ca multe din secventele filmelor apocaliptice apar in viata reala la un timp dupa difuzare - asa cum secvente ale filmelor creative, inteligente, frumoase, anuleaza in realitate crize gata facute.
Intamplare, coincidenta sau lupta in domeniul "vibratiilor" ?
Nu luati prea mult in seama cele de mai sus ...sunt parte ale unui roman SF.

Dar oare cat la suta din acest roman este SF si cat e trait de noi in fiecare zi ca parte a unei noi ere, aflate sub semnul  "esti ceea ce gandesti" ?  :rainbow:

5
Cafenea / Re: Agora
« : 12 August 2013, 13:54:46 »
Treaba cu RV e complicata desi nu asa ar trebui sa fie. Nici eu nu-s mare expert dar ma gandesc ca daca toti expertii o dau in realitati paralele...ceva o fi la mijloc. In sensul ca noi acum suntem pe un alt drum, unul secundar si foarte improbabil. De ce? Cum si ce s-a intamplat? Numai Marele Matrix stie... Bine ca e asa. In fond tot murim candva...but not yet.

Voi fi succint :)
Modelul nostru actual e tare interesant. Avem in primul rand un fundament al acestui model alcatuit din religii. Acestea au reusit sa condenseze atentia oamenilor de-a lungul mileniilor prin manipulare desfasurata pe multiple planuri, tintind ca scop un anumit tip de rezultat. Unul "nobil" sa ipotetizam.

Totusi sunt multe voci care sustin cu diferite dovezi ca marile religii ale lumii au fost initiate de inteligente ET, sau ca noi suntem o rasa hibrida dintr-un material genetic inferior/local.
Intrebare: - Oare arunci cu buna intentie un chibrit intr-un butoi cu dinamita?

Care sa fie scopul crearii atator religii? In mare ele transmit acelasi tip de mesaj... Totusi, conflictele umane majore isi au obarsia modul aparent diferit de a plonja in aceste teme "sacre" ori de a gestiona un anumit tip de raspuns vizavi de necunoscutul ce poate deveni cunoscut, reactie de multe ori manifestata prin xenofobie, etc.

Privind in trecutul indepartat al civilizatiei umane deslusim dovezi relativ vagi ale unor perioade de inflorire tehnologica si spitituala. De ce au disparut ele in negura uitarii? Sa nu fi corespuns ele tipului de rezultat urmarit de cei care ne-au creat?

In istoria mai recenta a omenirii religiile au creat sau rasturnat imperii. In viziunea mea religiile se manifesta ca un program de control ce nu permit atingerea unui punct critic, in care o singura tara, ori coalitie de indivizi sa poata detine controlul asupra unei eventuale "decizii" la nivel de putere economica si tehnologica planetara. De ce oare? Ce anume ar trebui sa realizeze in plan fizic fiinta umana ori poate mai degraba in planul realizarii/intelegerii/constientizarii de ordin spiritual? Pentru ca in fiece enclava religioasa te-ai afla iti poti permite a continua un demers personal de evolutie spirituala, constient ori nu, prestient ori nu. Deci mecanismul nu ia in calcul indivizii in parte ci doar marile "asociatii" numite imperii... care au mai fost pe pamant, oamenii de pe atunci zburau oriunde... sunt destule teorii sustinute si de dovezi in acest sens... oare de ce nu s-au lasat lucrurile sa evolueze? De ce au fost literalmente "obliterated" si s-a instaurat o presupusa "carantina cosmica"? Dar cine a instaurat-o? Si chiar si asa, oare este o instanta cosmica ce poate manifesta aceasta decizie oriunde in existentza indiferent de timp si spatiu ori linie temporala? Inclin sa cred ca da.

Cine a "sters" cunoasterea veche si totusi s-a straduit s-o pastreze in mod subtil prin edificii, simboluiri, etc?

Care este scopul? Ce trebuie noi sa-ntelegem si incotro va trebui sa ne intreptam, din t.p.d.v.? Pentru ca am puternica senzatie ca multi se vor reancarna pacilea pana la "nemurire" sau pana le-o iesi pe nas, in timp ce altii vor re-veni pe acest taram cu intentii nobele...

Intrebari si ganduri "aiurea" as mai avea... :)

  Una din teoriile interventiilor spatio-temporale zice ca o modificare in timp facuta in anul ''x'' se propaga de-a lungul si de-a latul timpului precum valurile facute de o piatra care cade in apa linistita a unui lac. Si fara o intervantie exterioara facuta in anumite momente aceste valuri de modificari se ''sting'' precum o unda a carei amplitudine se amortizeaza o data cu cresterea distantei parcurse.
   Conform acestei teorii acum s-ar parea ca suntem intr-o zona temporala in care incep/au inceput sa se intalneasca undele diferitelor modificari facute pana acum si urmeaza fie o noua ''stimulare'' - vezi aici diferitele profetii mai mult sau mai putin apocaliptice- fie o ''stingere'' completa cu revenire totala pe traseul initial.
  Perioada asta de intalnire oarecum simultana a diverselor unde  temporale este o perioada de framantari si convulsii in care se ''ciocnesc'' mai multe variante .
  Scapa cine poate :lol: - sau fiecare e pe cont propriu pare a fi regula vremurilor.


  Merci @uforever   8-) Multe chestii interesante sunt pe forumuri si saituri de limba germana si ca fiecare natie potentata are pretentia ca altii sa le invete limbajul daca considera interesant.  :lol:  Oare de ce nu ar invata altii limba romana?  :wink:

6
Citat
Cat despre simtire , simturile pot fi inselate cam usor; la fel si cunoasterea.
  Suntem cam in deriva, nu?

  Cam asa este insa numai pana cand punem mana pe un subler si masuram. Sau pe un alt "etalon". Dupa ce intervenim cu inteligenta din dotare, lucrurile pot fi scoase din deriva. Problema e daca facem acest lucru ca actiune/inteligenta personala sau in grup, sinergic,  ca "inteligenta de grup". Pentru ca daca ne furam caciula unii altora... (in cadrul grupului din care facem parte) lucrurile devin confuze automat. Ca si cand atitudinea "de grup" limpede ne-ar transporta in zone calme si limpezi iar atitudinea "de grup" negativa ne-ar transporta in zone tulburi; spre implinirea legitatii binecunoscute in yoga, a rezonantei - pe ce frecventa te afli ca "unitate" vie, pe acea frecventa vei rezona cu "unitati" de aceeasi frecventa. [In biologie, unitate este si o colectivitate.]
  In acelasi fel, cred eu, poate deveni logica afirmatia ca noi cream realitatea (noastra, din jurul nostru).
  Musca, inainte de a deveni una cu vaporul, isi modifica directia si valoarea propriei viteze.
.

7
Extraterestri / Re: Fortele malefice
« : 08 August 2013, 10:30:46 »
Citat
pentru un caracter vizionar, pentru un spirit liber si eliberat prin propriul sau echilibru interior.
De acord monser, dar daca acel spirit liber si vizionar pastreaza doar pentru el totul, geaba chichirez galceava !
The big ideea, e sa face ceva/cumva si pentru altii, ca altminteri geaba s-a mai apucat, duce cu el in mormant vizionareala si libertatea cugetului si e ca si cand n'ar fi fo'p'aici!
Este -bine'nteles- doar parerea mea!
Am zis!

PS
Misto figura de stil cu tancul bisse ; mi-o placut :-D

8
Extraterestri / Re: Fortele malefice
« : 07 August 2013, 21:39:39 »
Varianta 3: respecti niste reguli si esti in rand cu lumea dar urmarind propria gandire si propriile idei. Societatea in care traim are punctul nevralgic camuflat in ceea ce se doreste a fi punctul ei forte: respectarea unor dogme. Dogmele si sistemele de control ce se intind catre noi prin diferite "retzele" ori "filiere" sunt doar biete perdele de fum pentru un caracter vizionar, pentru un spirit liber si eliberat prin propriul sau echilibru interior.
Respecta varianta 3 si vei arata cel putin asa  :lol: :


9
Apa este rece ca gheata, evident nu am eu norocul sa dau peste vreun lac termal asa ca ma spal pe fata si pe maini cu apa glaciala. Ma pregatesc sa dau ocol cavitatii cand brusc am impresia ca nu sunt singur, ceva care are o culoare diferita de a peretilor si a apei imi atrage atentia. Putin mai jos fata de locul unde stau, o forma indefinita se agita usor in apa. Intepenit de groaza zaresc un picior care se termina la capat cu un ditai laboiul prevazut la capete cu niste gheare respectabile. Trec asa cateva minute pana cand ma linistesc cumva si incerc s vad ce e cu aratarea asta. Deja Petz-ul a inceput sa ea semne de oboseala. In lumina chioara cu fascicul ingust ma apropii tiptil cu inima cat un purice. Aratarea zace pe burta semiscufundata in apa lacului, pielea este de culoare negricioasa cu niste vinisoare proeminente. Frica lasa locul groazei. Ceea ce se afla la picioarele mele nu este nicidecum vreun monstru peristoric ci un scafandru care zace cu fata in jos in apa si care trebuie sa stea acolo de ceva vreme, judecand dupa oboseala neoprenului. Incerc cu o mana sa tin mica lanterna led si cu cealalta sa-l intorc pe tip pe spate. Reusesc dar oroare, tipul e mumificat deja iar privelistea e cat se poate de neplacuta. Il scotocesc prin compartimentele rucsacului ventral. Gasesc o legitimatie plastifiata cu inscriptia Shayetet-13 si data February 23, 2030, curios lucru dar suntem numai in 2012, ma rog fiecare cu calindarul lui. Gasesc intr-un compartiment etans un semi-automat Glock scurt cu teava brumata si doua incarcatoare pline, cateva pachetele cu ceva indefinit si inscriptionate in ebraica, caut termenul de garantie si iarasi curios lucru, apare pe fiecare pachet data de 04.2033. La incheietura mainii necunoscutul poarta un ceas marca KONTIKI care din pacate nu functioneaza iar bratara pare tare uzata. Renunt sa desfac neoprenul si sa caut in interiorul costumului, va inchipuiti de ce. Pe glezna stanga intr-un ham gasesc un pumnal cu lama de carbon – la astea ma pricep, he, he si un fir de sarma subtire dar rezistent prevazut la capete cu niste mici manere de plastic. Intr-un al t compartiment situat la sold gasesc cateva bete ciudate dar ma dumiresc imediat ca trebuie sa fie luminiscente. Agit unul din ele cu putere si nu se intampla nimic. Precis ca si astea sunt expirate. Privesc bastonasul cu atentie si descopar o inscriptie cu o sageata si cuprinsc brusc de inspiratie sucesc baza bastonului si Pffiitt! se aude un fasait si il scutur din nou : Bravo! Cilindrul incepe sa emita o lumina galbuie suficienta ca sa-mi vad varfurile bocancilor.
Gata, inspectia s-a incheiat si atunci incep sa ma intreb cum a mierlit-o tipul asta. Cum nu am vazut nici o urma pe solul nisipos trag concluzia ca trupul a plutit pana aici. Aparent nici o urma pe corp numai ca mi-a scapat ceva, din cauza intunericului, o gaura zdravana in crestetul capului.

10
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Masonerie
« : 06 Iunie 2013, 15:50:57 »
Daca tot am scris de masonerie pe alte topicuri , hai sa-mi dau si eu cu parerea pe aici:

Masoneria, pe langa alte curente - sa le zic ideologice moderne -  a fost la randul ei pervertita si penetrata de exponenti ai formelor fara fond. Precum biserica, ale carei manifestari comerciale sunt pe fata, si masoneria s-a adaptat realitatilor si oamenilor care compun aceste realitati. A devenit pe cat de "discreta", pe atat de putreda in esenta ei.

Pe alt topic vorbeam de ceea ce devenea un mason de grad 30, de cunosterea si perspectiva din care ajungea sa priveasca viata, pe sine si comunitatea, devenind un altruist activ, in spiritul initierilor din stravechile scoli de mistere. Astazi, cred, un mason de grad 30, nu face decat sa ajunga in antecamera gradelor care considera, fara nici un fel de calificare naturala a membrilor, ca trebuie sa decida directia in care o ia comunitatea.
Intotdeauna faptele vorbesc, pentru orice om. Iar oamenii, mai mult sau mai putini vizibili, care au ajuns sa decida rece ce se intampla cu poporul asta, ca exemplu, au demonstrat prin faptele lor de mai mult de 20 ani, ca valoarea invataturilor asimilate este la 180 grade de cunoasterea straveche. Pentru ca cei mai multi din sfera de decizie 0 sunt si masoni de grad peste 30.

In mod logic, ei nu-si pot creea decat o structura dupa chipul si asemanarea lor. Nu generalizez, pentru ca sunt sigur ca exista si masoni absolut respectabili si verticali, dar tonul este dat de majoritate. Ca sa poata exista official in sistem au devenit "discreti".

Colegul SLEAH19 cred ca are dreptate. Adevaratii masoni nu sunt vizibili. Masoneria lor capata accentele pustiniciei. Iar secretul masoneriei adevarate este in acelasi registru cu cel al pustniciei. Actiune total dezinteresata in folosul sinelui si al comunitatii, pe fondul unei cunoasteri care depaseste gradul mediu de intelegere al maselor!

Cati dintre oameni cunosc secretul unui pustnic?

P.S. Poate o sa spuneti ca nu exista om dezinteresat. Cine stie....cunoaste!

11
Citat
trebuie sa recunoasteti ca toate Uniunea Europeana merge pe spatele Germaniei

  Lucrurile sunt mult mai complexe in dinamica lor programata. Germania doar pare sa aiba un privilegiu din dezvoltarea in exces a industriei sale. Pe langa faptul ca aceasta dezvoltare se face cu "personal" absorbit din terte tari (imigranti care au darul sa-i enerveze pe germanii insisi), trece complet neobservat faptul ca aceasta "concentrare industriala" se face pe baza dezindustrializarii (initiale) totale a tarilor estice, esalon din care si noi facem parte.
  Pe de alta parte, industria germana (multinationala) face pui proprii in esalonul numit mai sus, functionand ca furnizor de industrie, locuri de munca (si ca absorbant al profitului esticilor), un fel de nedorit patron suprastatal.
  De altfel, "Uniunea Europeana" - si ma refer la esticii de noi - nu are/au deloc nevoie sa "mearga pe spatele Germaniei" (cand in mod evident Germania & comp. sunt pe spatele nostru) ci s-ar fi descurcat binemersi de capul lor, pe picioarele lor (daca ar fi fost lasati in pace).
  Aceste simple observatii evidentiaza o strategie pe termen lung, in care "locomotiva germana" joaca un rol anume (nu neaparat in folos propriu), o strategie de macinare a popoarelor (ca efect secundar, sa zicem asa). Si nu numai.

  In contextul complicatei absurditati a vietii europene din ziua de azi, Angela Merkel poate fi fiica sau nepoata lui Hitler (de care nu se stie sa-l fi capturat sau omorat cineva, dand apa la moara celor care au afirmat ca l-au vazut dupa razboi prin America) dar acest lucru nu conteaza in mecanismul de macinare, care functioneaza neabatut. Important este ca ea face vointa ... cui trebuie si nu neaparat a celor pe care (teoretic) ii reprezinta.

12
... Este vorba de acea energie pe incearca sa o fure demonii de la om atunci cand "pacatuieste" sau cand II STARNESC FRICA...
EXTRAPOLARE: Un om atacat de un caine sau de o haita de caini. Ce se intampla cu un individ atacat de un caine de mari dimensiuni ce-l il pun in pericol pe om? Este cuprins de frica. Daca vi s-a intamplat asa ceva, amintitiva de senzatia de fior pe sira spinarii atunci cand un caine mare si asa ... mai fioros si furios v-a atacat. In acele momente omul cedeaza energie catre caine, mai exact, in cele mai multe cazuri la un demon ce si-a gasit salas in trupul cainelui...

Acum cativa ani, impreuna cu un amic montaniard, coboram de pe munte in zona Bunloc linga Brasov. veneam de la Pestera de Gheata. Incepuse ploaia si am hotarat sa coboram mai repede si nu am folosit ca la urcare telescaunul ci am coborat prin padure. Am iesit in marginimea Brasovului intr-o zona saraca, populata de romi. Cand mai aveam cam 1/3 de strabatut din aceasta ulita am trecut prin dreptul unei cocioabe de unde un pusti cu o privire dementa a asmutit la comanda pe mine un caine imens cenusiu ceva corcitura cu dog german (asta ca sa va dati seama de dimensiuni). Animalul a scos un latrat gros lugubru si atunci am simtit ca mi se ridica parul pe ceafa am mai facut 2,3 pasi si
m-am intors, bestia venea direct catre mine, aveam la mine betele de trekking si tunci mi-am zis : nu are rost sa fug oricum ma ajunge, tre' sa fac ceva sa-l handicapez grav pe cainele asta daca vreau sa scap cu viata, m-am infipt bine pe picioare am ridicat betele am inspirat adanc si am expirat incet ca atunci cand te pregatesti a apesi pe tragaci, m-am golit de ganduri si am asteptat sa ajunga aproape si sa sara, asteptam sa sara, (ma pregateam sa-i infig tot batul de trekking prin gura larg deschisa in gat) pustiul a vazut scena, a vazut ca nu fug si in ultima secunda cu o fluieratura scurta si-a chemat cainele inapoi care caine l-a ascultat instant. Cred ca distanta a fost de juma' de metru.
Frica mi-a fost atunci la inceput, pus brusc in fata unei situatii neprevazute, ulterior m-am adunat si nu am avut nici frica nici nimic, decat o mare liniste si atat. A fost ceva de tip care-pe-care.
Probabil ca ar fi trebuit sa-i despagubesc pe bronzati pentru caine sau sa-mi plateasca aia spitalizarea sau mai grav, cine stie.

Atunci cand sunteti in pericol nu fugiti, nu va lasati cuprinsi sau dominati de frica, incercati sa va adunati, sa va echilibrati, sa va faceti rapid lista prioritatilor si daca se poate, sa intoarceti in avantajul vostru orice detaliu. Demonul se ascunde acolo, in detalii.   :evil:

13
Cafenea / Re: Agora
« : 19 Aprilie 2013, 19:41:52 »
Uite cum se baga groaza in oameni in mod oficial si cum se face sa fie cat mai putini martori :
Poliţia le-a cerut locuitorilor din Watertown, în apropiere de Boston (nord-est), "să stea departe de ferestre" în timp ce continuă urmărirea unui al doilea suspect în atentatul de luni, în care trei persoane au fost ucise iar alte 180 au fost rănite.
Eu zic ca au trecut la nivelul urmator. Incep sa introduca in mentalul colectiv efectele unei legi martiale.
"Populatia din Boston a fost somata sa ramana in case" , "Intedictiile sunt valabile pentru cca 7 milioane de oameni" , "Sunt vizate Boston si alte 7 localitati"...scrie acum pe banda la Antena 3

14
Cafenea / Re: Roman doar aparent SF (fragmente)
« : 02 Februarie 2013, 16:23:31 »
I-am zis bunicii ce ai scris mai sus  :lol:
A zis sa iti transmit ca nisipul curge in clepsidra  :-D
 
Zi-i bunicii tale scotiene ca aterizeaza strabunica mea calare p-un mop mag-lev pe la ea :-D daca ma mai ameninta - strabunica daco-getica :lol: ce-i si mai dracoasa, desi nu la fel de scottish-chitroasa.

Ca sa nu-mi pierd insa pina atunci paltalonii, ete un alt mic fragment:

[....]      Nu adormise atât de repede precum sperase după o zi destul de încărcată, poate și din cauza încercării de procesare a schimbului de idei cu atât de greu definibila entitate numită Flora. Toate concluziile lui, deși tranzitorii deocamdată, convergeau spre confirmarea cunoscutului adagiu ezoterist “Nu suntem fiinţe materiale aflate în căutarea experienţelor spirituale, ci spirite care şi-au asumat experienţa de a fi umani.” Ultimul gând ce-i alungase somnul fusese o confruntare între mai vechile zvonuri privind adevăratele motive ale ascunderii “agendei OZN” și indicațiile primite aici pe tema controlului capacității de a concretiza modele mentale. Afirmațiile fostului ofițer ONI (Office of Naval Intelligence) George Hoover privind celebrul caz Roswell din 1947 îi păreau acum întemeiate: presupușii extratereștri “recuperați” atunci de armata americană veneau realmente din viitorul nostru și nu degeaba susțineau că și noi, strămoșii lor așadar, posedam capacitatea de a manipula în mod direct realitatea înconjurătoare. Unica, dar marea problemă ar fi rezidat însă în lipsa măiestriei omenești de a ghidona cu finețe aceste talente și implicit în haosul pe care l-am fi putut crea – evident că numai în cazul când prea mulți dintre noi ne-am fi activat puterile aproape demiurgice.
      Somnul îl cotropi totuși într-un final, deși cu halucinări imaginative la fel de acut resimțite ca în "realitatea" din noua lui lume. La modul poetic s-ar fi putut spune că avea vise… într-un alt vis, dacă nu ar fi fost vorba de adevărate coșmaruri, mult mai terifiante decât în înțelesul pământean al cuvântului. Nu-i de mirare așadar dacă, la trezire, acea noapte i se va fi părut cea mai lungă din lungu-i șir de vieți anterioare. Și chiar a fost probabil o noapte petrecută “în afara timpului”, fiindcă în cursul ei se derulase o bună parte din ultima-i existență încarnată. Una privită sau de fapt… trăită nu prin ochii și simțurile lui, ci prin acelea ale ființelor și/sau persoanelor cărora le făcuse cândva rău, cu sau fără intenție.

15
Scuze pt dubla postare (din greseala, m-am autocitat in loc sa clicuiesc pe "modifica mesajul").

Daca tot am facut-o insa, uite ca promit solemn cite-un exemplar (cu autograf, normal - c-o sa fiu cindva celebru, evident ca doar dupa ce mor) :-D - tuturor celor care-au postat ori macar au citit (si dat Likes) p-aici.

Pagini: [1] 2 3 4 5