Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Xanadron

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 242
2
Ce cred eu :
1) Dl.@fiulploii are dreptate amintind "mitul peșterii". Exact asta e - clar desenat. Cu mențiunea că peștera e, simultan, interioară și exterioară (specific 4D, de unde se poate vedea concomitent inside-out).
2) Are dreptate si că omul cu togă din " bulă" e Aristotel. Doar că, evident, merge invers (urcă scări, fiind cu spatele, nu coboară cu fața). E inversiunea efect-cauză, și cred că cel din "spatele" său e chiar Platon (ce i-a fost dascăl) și care arată spre peștera "lui".
3) Are dreptate și dl.@abyss cu Christ. Nu e cel din bulă, adevărat, ci silueta " crucificată" ce susține ceasul fluid (relativitatea timpului în 4D). E desenată diafan, la prima vedere insesizabil (plan eteric)
(în treacăt fie spus, dl.@abyss a simțit-o, nu a văzut-o).
Știu, poate fi și Atlas susținând eșafodajul 3D - dar aleg să cred că e Christos.
4) Copacul din dreapta(gros-plan) e același cu cel din stânga (inversat, firește).
5) Negru-Alb înseamnă cheia de bază (inversiunea). Poate fi orice pereche (bine/rău, frumos/urât, +/-, etc). E indiciu bazal de interpretare duală a tuturor detaliilor.

Deocamdată, de astea sunt convins. Restul...și eu le bâjbâi.

3
Toate interpretările date sunt bune.
Depinde însă fundamental de înțelegerea a ce înseamnă 4D.
Inversuri...întrepătrunderi...umbre...
simultaneitate.
Pictura trebuie "ruptă" in anumite corespondențe logice ptr. a fi înțeleasă (logica de contrarii...coincidentia oppositorum, precum am mai zis.
Voi reveni cu "partajările" ce le intuiesc. Până atunci, vă ofer un decupaj mai clar (fragment)

4
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Mesaje pictate..
« : 03 Septembrie 2018, 17:54:13 »
In continuarea ideii cu mesajele pictate incluzand Cautarea celei de-a patra ..forțe  :wink:

Avem : Leda Atomica , Corpus Hypercubicus si The Great Masturbator.

PS. Cum bine zicea @prodcomb, rusii au chestii interesante . Uite si o imagine mai clara a dimensiunii 4. In atasament.

Dali se pare ca a utilizat on picturile sale si tehnica imaginii ascunse.

PS. In acea sfera trans-lucida nu este Christ ci un atenian.  :-D

5
A fost un raspuns de moment si oricum nu pot decat specula ce-i in imagine. Cat despre cele 10 lumini, cred ca-i vorba de Lumea celor 10 directii, adica cosmosul. Cand o persoana alege calea cultivarii, se spune ca zguduie "Lumea celor 10 directii". Cat despre alb-negru si partea inunecata,  de la un anumit nivel, in anumite practici,  asa pot fi vazute aceste forme de energie. Era interesant totusi sa fi avut o imagine de-o calitatea mai buna.  Sincer nu cred ca stau bine cu "benoaclele", dar uite ca voi observati niste lucruri, asa ca am sa comentez si eu ce va sare in ochi.

6
Este o aluzie la diverse metode sau căi de a căpăta sau accede la universul 4D , in reprezentare 3D  :-D
  Am avea deci Alchimistul la lucru pt realizarea acestui scop si gandind poate , la diverse combinari intre figuri geometrice poliedrale recte hipercub, mitul pesterii lui Platon, tehnici religioase,  proiecții ( chiar si astrale :))) precum si teoria relativitatii a lui Einstein.
   Se zice ca Dali a fost un admirator al lui Einstein.

Trebuie reținut ca unii pictori foloseau tablourile exact cum folosim noi forumul: pictând raspunsul lor la subiectul respectiv. Si in cazul de față zice-se că ar fi o completare la
"The school of Athens" de Raphael .

   Alchimistul , a nu se uita , este omul de stiinta ce nu are vreo reținere in a diseca tehnici sau elemente religioase pt a le folosi principiul in cautarea pietrei filosofale: transmutarea alchimistului insuşi.

PS. @uforever, te legi de pentagrama care e primul strat dar ce zici de cele 10 lumini ale pentagramei , aprinse intr-o parte si stinse in cealalta.  :lol:  Crezi ca e bine sa judecam figurile separat? E ca si cum dintr-o propozitie bagi in seama doar cateva cuvinte ce s-ar potrivi cu ideea ta, a mea, sau a altuia.
   Vreau sa zic ca nu putem judeca separat fiecare simbol, mai ales cele cu semnificatii diferite in diverse credinte.


Energia neagra ce inconjoara corpul uman ??? Da-mi voie sa fiu sceptic in privinta eficienței acestei metode de vizualizare. Nu esti cumva pe partea intunecata , necesara de altfel la "rotirea" lumii?  Intuneric si lumina sunt doar notiuni necesare orientarii umane, ele  nu exprima realitatea si deci nu trebuie luate prea in serios.
   Parerea mea...

7
Cum ce legatura are? Pentagrama, cele cinci elemente(apa, foc...etc.). Cand parasesti taramul/dimensiunea din aceasta lume, cele 5 elemente dispar, totul este transformat intr-o energie inalta, nu poti transcende apartinand inca celor 5 elemente. Transformarea se face asimilandu-te naturii universului(la un nivel superior). Energia ia forma fiecarei particule, deci nu mai faci parte din cadrul celor cinci elemente. Legatura cu Iisus? Pai nu spunea Iisus ca regatul lui nu e din lumea aceasta? probabil se intrupase aici, din propia dimensiune unitara, propiul paradis. Din pacate nu prea disting nimic in poza, pacat ca n-avem una mai buna, poate fi o viziune crestina.
Acum vad un steag alb-negru, dualitatea, lupta intre bine si rau. Albul te duce cu gandul la dha(virtute), negrul la karma, enegia neagra ce inconjoara corpul uman.

8
Acesta nu e protocolul de chemare ci rezultatul atacului la portofel.... Protocolul a fost aplicat inainte, furnizând se informația cu localizarea in timp si spatiu (cosmic chiar) a grupului respectiv , intenția grupului etc.

9
Desi nu am o reproducere bună,  acolo jos pare a fi Cristosul impreuna cu cineva, intr un soi de bulă, arătând spre pentagrama emergenta de pe acel perete litic.
  Ce legătură ar putea avea pentagrama cu intrarea în peștera 3D si iesirea aparent 2D si evident cu Iisus Cristos?

10
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 02 Septembrie 2018, 11:19:58 »
.

12
Lăsându-l deocamdată pe Rivera (și fiindcă am vorbit pe subiecte paralele de Dali sau despre multi-dimensionalitate), ce părere aveți de această lucrare (atașament) ?
Se numește "În căutarea celei de-a patra dimensiuni", și e realizată în 1979 (remarcându-se recurența tezelor extra-D în concepțiile lui Dali).
Nu e ocultă în sensul conspiratologic, e ocultă în sens inițiatic.
Se încumetă cineva la o analiză - chiar și fragmentară / fragmentată ?

13
Extraterestri / Re: Dr. Greer
« : 31 August 2018, 19:47:15 »
Tabelul lui cu cele 3 mari categorii de *aliens* (termen pe care nici eu nu l-aș utiliza, fiind prea generalizator) e util ce-i drept neofiților, care inevitabil confundă termenul alien cu ET :-) și-atît, fără să includă și alte bâzdâgănii:
- IntraTerestre (inclusiv din Astral? - aici poate rezida o confuzie derutantă, la care voi reveni - pe scurt acu, Astralu ăsta-i doar un *cartier* al noosferei circumscris Terrei? - nici vorbă după mine...)
Iată, mă declar eu neofit și încerc să înțeleg drăguța expunere.
Ce remarc, fără multă caznă ? Că numitorul comun, liantul întregului eșafodaj, este multidimensionalitatea.
Interesant, nu zic nu - mai ales că domeniul mă pasionează intens și pe mine.
Deci, după SG, toată treaba e "dincolo" (interdimensional /transcendent). Cu diferența, abil punctată, că treaba e fie în multi-D, fie...prin multi-D.Dar oricum am lua-o, ptr.dottore e clar -"dacă transcendent nu e, nimic nu e".
Încep prin a fi de acord - mai ales că speculațiile "ET vin din spațiu" mai sunt luate de bune doar de cei ce habar nu au de teoria relativității (sau de cei ce mai cred că " ăia" stau pitulați pe fața nevăzută a Lunii).
Greer (ca și Vallee, înainte) caută a salva (și relansa) ufologia prin mutarea în...altunde. Și cum singurul "altunde" rămâne suprasensibilul, se năpustește și el într-acolo, mai ales că a și practicat tehnici de transcendență.
Deci, "astralul" non-fizic e (după Greer) nu doar "sălașul" unor entități extra-dimensionale, dar și "zonă de tranzit", " portal" pentru E.T (la care ține prea mult, îmi dau seama, ca să-i nege). Nu întreb (căci aș fi malițios) dacă "locatarii" astralului nu sunt deranjați de traficul lui ET, ci întreb doar atât:
"Cum face onorabilul distincția între ceva ce vine din si ceva ce trece prin " astral", de vreme ce pentru noi, umilii 3D, aparițiile extra-D abia de pot fi înțelese strict (si deocamdată exclusiv) matematic ?

P.S. - Abia asta ar fi mai înteresant de evaluat - căci inepții precum ...E.L.E...sunt, cred, sub nivelul de dezbatere al forumului.


14
Bun citat - utilă trimitere.
Coincidentia oppositorum - îndemn vechi (bimilenar).
Doar că...nu e destul să-l citeşti. Sau să ți-l aminteşti.
Abia când este interiorizat - devenind astfel reflex - se transformă în "prima cheie" pentru a descuia "porțile" matricei.

15
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 30 August 2018, 21:53:46 »
.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 242