Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Soryn

Pagini: [1]
1
Cafenea / Re: Disclosure? - Steven Greer
« : 21 Iunie 2017, 00:28:13 »
Te pup omule, si-l pup si pe Godaku desi nu merita (l-am vazut mai devreme online), si-l pup si pe Razvan, stie Godaku la cine ma refer! Va pup pe toti, noapte faina!

2
Cafenea / Re: Disclosure? - Steven Greer
« : 21 Iunie 2017, 00:13:18 »
O să ne cunoastem xperyens, cu siguranță. Poate vom ieși mai mulți... dar eu momentan sunt prins cu recolta. Culeg ce am semănat timp de 4 ani. Asta dupa ce am vazut ca ET-ii nu vor nici in ruptul capului sa iti lase vreun sac cu bani... si ajunsesem sa mor de foame tot postand pe Rufon cu niste ani in urmă. Ba chiar dezvoltasem o fixatie... dimineata cum ma trezeam bagam okiu pe forum. Aveam un motiv. Unii ii cauta pe extraterestri...eu fugeam de ei. Cine nu stie cum e nu înțelege situația. Si cărțile lui Greer m-Au ajutat sa înteleg. Plus materialele lui despre protocoalele de contact , le am aplicat . Acele exercitii m-Au deschis si am reușit sa percep mai mult fapt care a ajutat înțelegerea.
   Si chiar functioneaza faza cu laseru. Chiar clipeste ceva pe cer, dar nu asa aiurea ci daca respecți etapele. Bun, si ii scriu lui Greer , il intrebam  prin 2009 cum faci diferenta in RV dintre un contact fals pus la cale de terani si unul real. Ei ..si nu prea a zis clar decat ca vei sti. Acum zice ca nu mai poti face diferenta, atat de grav e.
  Numai că...cu niste ani in urmă am zis că decat sa ma framant aiurea cu intrebarea asta si cu practica ei ... mai bine fac ceva pentru mine si familie. Si m-Am redresat, m-am recompus,  am bagat cărbuni si acum după peripeții cumplite am un plus de bucurie personala.
   Raspunsul nu l-Am aflat la ce ma rodea însă... framantarea am impins-o spre fundul minții,  ET-ii devenind un hobby de clipe libere.

Si ca sa iti răspund la intrebare, niciunul din cei care au avut contact de gradul 5 nu au dat-o in culte sau secte. Ba chiar nici nu mai vor sa audă de extratereștri. Pe ăștia ii stiu io. Alții cu cultele si sectele.... or fi ori sonați ori in misiune...on the payroll...

In orice caz , concluzia mea e ca viata fiecaruia si in special momentele frumoase (sunt si acelea) contează cel mai mult. Secretul e sa stii sa le găsești, sa le distingi...fiindca sunt foarte prețioase si se gasesc in lucruri peste care trecem prea des cu vederea.

3
Cafenea / Re: Disclosure? - Steven Greer
« : 20 Iunie 2017, 23:47:21 »
Citat
si ca sa fiu si mai al dracu' as baga si laserul pe cer, ce credeti ca ar crede persoanele de langa mine?

Ciobanul si laserul

Cand romanii au inventat
Laserul, cum e firesc,
Amercanii isi pun spionii ,
Sa vada, daca-l folosesc.

Au fost astia, prin Moldova
Si prin tara Romaneasca
Si-au gasit ei, scris, pe drumuri
"Aici sunt banii dumneavoastra"!

Oameni saraci, dezamagiti,
Din Muntenia, in Ardeal,
Prea devreme incaruntiti,
Cu vreo vaca sau vreun cal.

Si un munte ei batand
Dupa ce-au trecut o vale,
Iat-un ciobanas pazind,
Cam vreo suta de mioare.

- Bade, ai cam multe oi!
Poti sa le pazesti pe toate?
De ati fi, macar vreo doi,
Nu v-ati face griji pe noapte.

Badea: - No, d'apoi-i usor,
Ca am Laseru' cu mine!
Mi le prinde si din zbor,
N-am patit nici o rusine.

Raman astia inmarmuriti.
- Cum dom'le, o tara-intreaga,
Cand spui laser stau tampiti
Si-un cioban sa inteleaga?

Multi n-au auzit de el,
Uite draga, ce situatie!
Si ciobanul ast tembel,
I-a gasit si-o aplicatie.

- Bade, poti ca sa ne faci
Si noua, o demonstratie
Ca sa nu murim, de prosti
S-avem si noi, satisfactie?

- No, io voi face, daca vreti,
Ca nu-i greu a va-arata,
Dar pititi-va-n boscheti:
Haide LASEEEER! CUtU NA!

Hateg
09.10.2009

Sursa:
http://www.haios.ro/rezumate.php?id=25&sct=8541

4
Romanian UFOnetwork / Re: Satelitul RUFON
« : 16 Iunie 2017, 21:57:55 »
Un satelit e greu de pus pe orbita, la fel si constructia unei aerodine Coanda dar imi place ca unii oameni macar se gandesc.

Eu unul daca as avea bani as merge mai degraba pe constructia unei drone de mare inaltime, din materiale ultrausoare, cu motor (motoare) electric si acoperita cu panouri solare, care sa poata sta in aer un timp indelungat (noaptea zboara pe baterii si ziua se reincarca de la soare).
Pui ceva camere foto sau /si video bune pe ea (eventual conectate tot la bateriile alea solare) si filmezi spatiu sau asa, poate poate trece vreun OZN  :-D
Ma gandesc ca ai avea oricum o vizibilitate superioara daca urca la 15.000 m sa zicem (nu stiu daca ar putea, eventual ii pui si un balon cu heliu deasupra, sa ajute la urcare dar sa se mentina la o altitudine potrivita, din pacate nu sunt specialist in aviatie si poate o mai iau pe campii).
Probabil insa ca nu s-ar primi aprobare pentru asa ceva, sa nu incurci traficul aerian sau mai stiu eu ce.

Eventual sa mai ai si un telescop bun la sol, tot asa, poate cuplat cu un soft care sa inregistreze ori sa marcheze imagini doar cand apar fenomene neobisnuite.
Care fenomene au mai fost inregistrate pe Luna de ex., mai e acum discutia cu nu stiu ce stea unde se inregistreaza ceva ciudat, observat tot asa, cu niste telescoape.

5
Romanian UFOnetwork / Re: Satelitul RUFOn ?!
« : 16 Iunie 2017, 12:15:20 »
Citeva remarci pe scurt deocamdata:
1. Nu cred c-ar fi prea... originala ideea lansarii (pt. 20.000 UK pounds) unui cubuletz botezat "satelit" doar ca numele RUFOn sa se-nvirta un pic printre debris-urile spatiale, alaturi de cubuletzele multor altora - si ei facind traista unui intreprinzator care profita de foamea rusilor "a-toate-lansatori" in ultima vreme.
Mi-ar parea (poate numai mie) doar o inscriere-ntr-un trend / "moda".

2. Din pacate, nici ideea cu balonu' satelizatoriu :-D nu (mai) e originala de multisor - si nici altele apropiate, gen iPhonu'-n spatiu (tot atirnat d-un balon).

3. Atacarea "gradata" a unor proiecte mai simple/ieftine pt. inceput ar fi preferabila, zic eu, dar uite ca evenimente gen  RedBull Flugtag nu se mai tin in Romania din 2010 (din cauza unui accident stupid.)

4. Ar ramine valabila doar "hipnotizarea" :-D unui sponsor valabil pt. proiecte mai ambitioase (desi ramin la opinia ca numai escrocii gen A.R.C.A. au succes in initiative d-astea).

5. Sa nu uit - pina si-un OZN "pe bune" :ufo: ar fi fezabil, zic eu (v. premise teoretice pe topicul dedicat eterului :star:), darr, lasind deoparte sumele relativ mari necesare, ramine insurmontabila problema psihologica a neverosimilitatii unei asemenea propuneri, care ar declansa hohote de ris interminabile :lol: oricarui eventual sponsor.

6. Hai sa bag totusi si-o idee concreta-n final (si posibil profitabila) - ca RUFOn sa dezvolte un sistem propriu de lansare a unor mici sateliti, dar unul reutilizabil si mai controlabil decit baloanele.
Detalii, doar daca ideea ar interesa macar vag pe cineva.

  In contextul de mai sus am avansat propunerea cu lansatorul gen aerodină lenticulara deși mai simplu de realizat imi pare Discul Schriever .

 @jean, ai si nu ai dreptate dupa părerea mea. Cum stabilesti ca un proiect e viabil? Bineînțeles ca analizezi si rasanalizezi opțiunile si variantele teoretice si practice si te stabilesti la o cale de urmat. Insa, pe măsura avansării proiectului o sa fi nevoit sa faci modificări , inevitabil  :lol: Si in majoritatea cazurilor constați la sfârșit ca deși tu ai vrut sa faci calul lui Făt-Frumos , a ieșit măgarul lui Buridan  :lol:  Nu ar fi rau nici așa fiindca măgarul are niste avantaje față de cal - aici sper sa nu va gândiți la prostii gen " un cal trăgea la drișcă .."  :lol:
    Una peste alta, eu personal iti Multumesc pentru intenția de participare in condițiile expuse de tine.
In continuare, astept sugestii si idei de cum ar putea sa fie viabil un asemenea proiect si nu de ce nu merge un asemenea proiect . Valabil pt toți cititorii acestui topic.
     Daca dețineam toate cunoștiintele necesare, know-how-ul afacerii , nu cred ca il expuneam sub forma asta . Un proiect comun nu inseamna in opinia mea ca unul sa vina cu ideea si ceilalți sa o sfârtece fără a pune nimic in loc  :lol:
 
@prodcom, astept critici dure din partea ta dar constructive. De exemplu, cred ca oricine știe ca aerodină Coandă nu funcționează decât intr-un fluid sau daca porți fluidul cu tine iar dincolo de atmosfera s-ar putea folosi efectul MHD dar ar trebui sa existe ceva mai simplu si elegant decât sa-ti porți "benzina" in rucsac, nu?

  Cum am zis, opțiunile sunt deschise si da, @ xperyens, nu ma astept sa sara toți in sus cu participarea fiindca un grup uman nu poate fi pornit precum un laser, adica dai comanda sau arunci ideea si sare lumea excitată sa dea lumina coerentă  :lol:

  Părerea mea...

6
Romanian UFOnetwork / Re: Satelitul RUFON
« : 15 Iunie 2017, 14:17:03 »
Nu sunt de acord sa facem ceva doar asa de dragul artei, trebuie sa urmaresti ceva cand pornesti o actiune, sa ai un plan viabil si capacitatea de a duce actiunea la bun sfarsit intr-un timp optim.
Inca o problema, aerodina lui Coanda nu functioneaza de cat intr-un mediu in care exista un fluid, ex: aer. In spatiul cosmic nu poate avea loc efectul Coanda.

7
Romanian UFOnetwork / Re: Satelitul RUFON
« : 12 Iunie 2017, 13:36:09 »
Și dacă folosim aerodina lui Coandă ca vector purtător ? Asta chiar ar fi o noutate, nu?
http://discaircraft.greyfalcon.us/Coanda.htm
Linkul de mai sus doar ca lectura din pauza de masa .
Deci, e doritor cineva sa intre in proiect?

http://diydrones.com/m/blogpost?id=705844%3ABlogPost%3A232052

11
Ce înțeleg distinșii colegi prin sintagma ”flotă stelară”? Că ar putea însemna pur și simplu orice.

O țin americanii la sol, după efortul urieșesc de a o construi? Sau zboară? Spionajul rus ce face? Radarele ruse ce fac? Sau au și rușii o flotă stelară a lor? În oricare dintre variante, ar permite binomul Rusia-China un avans atât de mare al US în militarizarea spațiului cosmic? Adică ar sta ca mielul la tăiere?

Sunt distinșii colegi convinși că înțeleg implicațiile unei existențe reale a flotei lor stelare merigane?
...Constructiv ȘI gică-contrismul tău de astă dată, colega @Godak - la care o să-ți răspund totuși în rate (=pasaje din foste postări proprii - unele actualizate -, în nota observației făcute la fel de distinsului @Grifon.) ...Care nici el n-avea cum să fie exhaustiv în săpături rufonice :lol: nici dacă, prin absurd, ar fi avut ordin de serviciu s-o facă. 8-) :lol: 

O să mai revin deci pe felia asta - conexă după mine ipotezei unui gen de nato.kozmic - findcă nu-i deloc simplă nici măcar creionarea parțială a unui tabou veridic al șerpăriei tentaculare  :-) ascunse sub mai multe straturi ale jenibilului bâlci geopolitic citat cu atîta convingere (și) de tine - zic mai multe fiindcă și alea considerate secrete (pînă la un anumit nivel) par să fie... vax-albinoase.
Disclaimer și de data asta - e poate doar părerea mea, evident.
(...)
"O știre (din 16 dec.2014) care n-ar avea ce căuta pe topicul ăsta - doar aparent însă...
Lockheed Martin, Boeing to explore deep space together with Russia
http://itar-tass.com/en/non-political/767115

Prima întrebare născută-n mintea... aproape oricui ar fi: "Păi stai un pic, e sau nu-i Rusia sancționată economic?" :-o
Ca să n-o lungesc prea mult, raspunsu-i ambiguu: și da, și nu.
- DA - pe linia "vizibilă" prin zoaiele canalelor TV / MSM pururea vărsătoare a megatone de gogoși (n.b.: din est și vest deopotrivă)
- tot DA - și pe "scena politică" (tot aia vizibilă, cu actori... nu doar la propriu mimând guverne "independente" ș.a.m.d.)
- ...dar NU și la nivel de megacorporații :evil: - in care trebuie inclusă si Energiya rusă pe lîngă Lockheed Martin, Boeing etc.

...Toate, sub umbrela "The Breakaway Civ." :ufo: care trage de sfori (și de urechi cînd e nevoie) toate corporeișănurile astea - da' nu cum vrea mușchiu' ei totusi.
Fiindcă - zic și eu - ȘI numita/bănuita Omenire 2.0 nu pare a fi decît o verigă din lanțul transmisiei "mișcărilor" de la Ceruri la Pamînt și-napoi.
Nu-mi cereți totuși să expun structura exactă a lanțului ăstuia, că n-am habar de ea (si dac-as ști-o n-as posta-o aici.)"


13
https://www.youtube.com/watch?v=DC_65iCRCWU
e sinopsisul apropiatei conferințe centrate pe tema topicului nostru (sau al altora gen Omenirea v.2.0), organizată de MUFON.

...Organizație veterană-n domeniu (din 1969) și aparent serioasă, deși invitarea unor dubioși :lol: ca Corey Goode sau Andy Basiago mă face să cred afirmațiile răposatului Bill Cooper despre rolul de sleeper (și) al MUFON.

Bill Tompkins (195 de ani în curînd :-D) are totuși o ultimă șansă de-a mă/ne convinge că-i the real deal și nu un alt shill băgat pe țeavă de TPB :evil: în cadrul mega-operațiunii de... neo-frăgezire a Turmei - una actualizată pentru era feudalismului digital.

14
ca sa fie mai usor de urmarit firul / filmul:

PROIECTUL CAMELOT: WILLIAM TOMPKINS: Selectat de extratereștrii

Partea a1a:
https://ok.ru/video/276460538535

Partea a2a:
https://ok.ru/video/276460472999

spor la vizionat.

P.S. indeed master Xanadron, indeed!

15
Ca să nu-mi mai tocesc deștele:
http://www.rufon.org/forum/ireale-pe-bune!/vril/msg98675/?topicseen#msg98675

...deși moșul merită cîte-o altă (psih)analiză la fiecare nou interviu, cam dezlînate ca și cartea lui deja discutată sau, în fine, un pic recenzată într-un monolog recent.

Pe scurt: omu pare să știe destule, dar sforarii lui din US Navy etc. par să fi ales cam tîrziu momentul activării lui cu schepsis  pentru amorsarea unei Disclosure parțiale și deformate - cînd o perucă nu mai poate înlocui glagoria. :lol:
Varianta doi: unele dume-s la a doua mână (implantate și nu efectiv trăite) și d-aia sînt amestecate confuz.

Oricum, măcar sferturi de adevăr sînt conținute-n sifonările lui, ceea ce-i terifiant mai ales dacă le conectăm cu ceea ce nu i s-a permis să spună. 8-)

Pagini: [1]