Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Lone Ranger

Pagini: [1] 2
1
@ Florin Croitoru
ASTA a fost cautatura de noduri în papura... Ceea ce tu numeshti "prostii evidente" sunt lucruri pe care le-ai fi shtiut daca te-ai fi ostenit sa citeshti colectzia "Magazin Istoric"...
 Constat ca respingi tot ce nu este conform modului tau de gîndire - nici macar nu ma mira! BTW, cînd nu ai paura la dispozitzie, în ce gasashti noduri? ^In fier beton?

2
Cum...cum....Carolicã din Basarabi ??? Chiar aºa o genealogie avea neamþu ?
AVEA

Citat
Prin cine se trãgea Carol din Vlaicu vodã ? dar din Basarabi ?De cînd Vlaicu vodã e între primii Basarabi ? ªi dacã ar fi fost aºa , de unde sã fi ºtiut el de conþinutul plachetelor ?A învãþat limba asta în Germania ?
Fii atent & nu mai cîrîi: :Vlaicu Voda a avut o fata, Ana pe numele ei, maritata cu tzarul bulgar Strashimir de Vidin. ~Ashtia doi au avut la rîndul lor o fata, martiata cu nu-mai-shtiu-care magnat ungur, cu care a avut la rîndul ei o fata, maritata cu un conte de Zollern - din care s-au tras Hohhenzollernii germani shi ramura care a domnit în România. Dupa abdicarea lui Cuza, Bratianu s-a dus - cu Almanahul de Gotha (daca shtii ce-i aia) sub bratz - la Napoleon al III-lea, pe vremea aia cel mai puternic om al Europei. Conditzia lui Napoleon al III-lea a fost ca viitorul rege al Romîniei (anumite lucruri erau "blatuite" chiar de atunci) sa fie ruda cu el. Karl von Hohhenzollern-Sigmaringen îi era var - se înrudeau prin familia de Beauharnais. El a fost omul care întrunea conditzia ceruta de Napoleon al III-lea (sa fie ruda cu el) shi cea ceruta de Bratianu (sa fie descendent al uneia din dinastiile româneshti). Iar dintre Basarabi, Vlaicu Voda (unchiul lui Mircea cel Mare), nu poate fi în nici un caz socotit printre ultimii...
^In sfîrshit, famillile domnitoare europene alcatuiesc un club destul de exclusivist, ai carui membrii "tzin aproape" (sau, cel putin,tzineau). Anumite lucruri care nu sunt trecute în cartzile de istorie ei le cunosc al dracului de bine - shi le cam tzin doar pentru ei.

3
OZN-urile lui Hitler
Data de 27 iunie 1947 - zi în care avionul particular al omului de afaceri american Kenneth Arnold a fost asaltat de "farfurii zburatoare" - marcheaza începutul ufologiei ca shtiintza (sau, daca vretzi, disciplina), al carei "obiect de studiu" îl constituie aparatele de zbor de provenientza extraterestra. O saptamîna mai tîrziu - mai exact, pe data de 4 iulie, taman de Ziua Independentzei - armatei americane i-a picat din cer o ditai pleashca, sub forma unui OZN doborît de un fulger. Asta se întîmpla în orashelul Roswell din statul New Mexico... Se pare însa ca data trebuie corectata, din acelashi motiv pentru care aria ufologiei trebuie extinsa: nu toate OZN-urile (cu aspect de "farfurie zburatoare" shi nu numai) sunt de fabricatzie extraterestra. Afirmatzia le apartzine cercetatorilor specializatzi în enigmele celui de-al treilea Reich german.[/i]"Fabrica de OZN-uri" de la Matthausen
^Intre anii 1938 shi 1945, nazishtii au realizat mai multe modele de "farfurii zburatoare" într-o uzina amplasata în lagarul de concentrare de la Matthausen, folosind mîna de lucru cu înalta calificare ce provenea din tzarile ocupate, sustzine W. Mattern-Friedrich în cartea sa "UFOs-Nazi Secret Weapon?" (OZN-urile, arma secreta a nazishtilor?). Sheful colectivului de proiectantzi shi constructori a fost inginerul militar Victor Schauberger care, dupa razboi, a plecat cu fiul sau în Statele Unite, unde a lucrat "undeva în Texas" pentru guvernul american. Oare în ce domeniu?
W. Mattern-Friedrich citeaza o scrisoare adresata de Schauberger unui prieten, în care inginerul militar afirma ca farfuria zburatoare a fost testata la data de 19 februarie 1945, în apropiere de Praga, ajungînd, în numai trei minute dupa decolare, la o altitudine de 15.000 de metri shi atingînd o viteza de 2.200 km/ora. Mai exista în acest sens shi marturia unui pilot militar din Luftwaffe, despre care Jan van Helsing (sub acest pseudonim se ascunde autorul german specializat în "teoria conspira]iei" Jan Udo Holey) ne spune doar ca "era ruda cu contele von Stauffenberg" - autorul unui atentat cu bomba (din pacate eshuat) asupra lui Hitler. Ruda contelui von Stauffenberg (colonel în Luftwaffe) afirma ca, în primavara anului 1945, a aterizat la Breslau (azi Wroclaw, în Polonia) pentru "reparatzii shi îmbunatatziri la mecanismele de comanda" ale avionului pe care îl pilota. Nevoit sa ramîna peste noapte, a vazut într-un hangar "doua farfurii zburatoare de tip Haunebu II", iar membrii celor doua echipaje (formate din cîte shase persoane fiecare) "i-au plimbat pe el shi pe ceilaltzi curioshi prin interiorul acestora", explicîndu-le ca, în apropiere de Pamînt, OZN-urile naziste "ating între 5.000 shi 7.000 de km/ora, dar în afara atmosferei terestre viteza lor depasheshte 100.000 km/ora". ^In dimineatza urmatoare, cele doua aparate de zbor au decolat sub privirile admirative ale asistentzei shi, dupa un zbor în jurul planetei, s-au întors la baza peste cinci ore.

Tehnologie "de inspiratzie" extraterestra shi societatzi secrete
^In lucrarea sus-citata, W. Mattern-Friedrich afirma ca "mai multzi ingineri militari germani implicatzi în realizarea proiectului" i-ar fi explicat principiul de funcctzionare al acestor farfurii zburatoare. "Se creeaza o zona de joasa presiune atomica, zona ce se formeaza în cîteva secunde, aerul sau apa fiind silite sa se mishte radial shi axial ca urmare a scaderii drastice a gradientului de temperatura".
Descrierea seamana întrucîtva cu aerodina lenticulara a lui Henri Coanda (constructorul primului avion cu reactzie care a zburat efectiv), proiect brevetat, dar nerealizat.
Sa fi furat nazishtii proiectul lui Coanda shi apoi sa fi reushit sa-l îmbunatatzeasca? Sau tehnologia de fabricatzie a farfuriilor zburatoare provenea din alta parte? Jan van Helsing, nostalgic declarat al celui de-al treilea Reich shi propovaduitor al celui de-al patrulea, afirma nici mai mult, nici mai putzin decît ca respectiva tehnologie era de origine extraterestra, provenind de la "stramoshii rasei ariene", care, în prezent, locuiesc pe planetele ce graviteaza în jurul stelei Aldebaran.
^In controversata lucrare "UFO Secrets of the Third Reich" (Secretele OZN-urilor celui de-al treilea Reich), semnata de Vladimir Terziski, apare o idee asemanatoare, shi anume ca, prin intermediul societatzilor secrete Tempelhoff, Vrill, Thule Gesselschaft shi Soarele Negru, extratereshtrii le-au transmis germanilor, înca din anii '20 ai secolului trecut, "conceptele lor filosofice, culturale shi cunoshtintze tehnologice de o valoare inestimabila", printre care shi secretul motorului antigravitatzional. "Gurile rele" specializate în "teoria conspiratziei" fac aici o paralela cu sistemul de propulsie al OZN-ului de la Roswell (care, împreuna cu alte "exponate" din aceeashi categorie, se afla depozitat în faimosul "Hangar 18" din nu mai putzin faimoasa "Area 51" din deshertul Nevada), pe care specialishtii americani nu l-au întzeles, se pare, nici acum. Dupa ce au desfacut o gramada de OZN-uri, inginerii americani au ajuns la concluzia ca tot de motoare antigravitatzionale e vorba shi aici... Mai exista shi ipoteza ca, înainte de cel de-al doile razboi mondial, nazishtilor le-a picat o pleashca asemanatoare cu cea de la Roswell shi s-au apucat de "reverse engineering" (inginerie inversa), adica au demontat unul sau mai multe OZN-uri pentru a asimila ce puteau întzelege din tehnologia acestora. Ipoteza este construita pe rapoartele de la Banak (Norvegia) shi Rechlin Roggenthin. La 14 martie 1942, respectiv la 29 septembrie 1944, pilotzii de vînatoare germani au plecat în urmarirea unor OZN-uri de care însa nu s-au putut apropia, deshi în ultimul caz aviatorul german dispunea de un avion cu reactzie Messerschmidt 262.
^In ultimul timp, în website-urile americane specializate în teoria conspiratziei s-a strecurat informatzia ca temuta NSA (National Security Agency) se teme ca "Statele Unite vor fi invadate de urmashii nazishtilor scapatzi în 1945 care shi-au facut o baza secreta în Antarctica". Bineîntzeles, invazia va fi realizata cu ajutorul faimoaselor farfurii zburatoare "made in the 3-rd Reich"...
Eduard Negru
 4
@Kymosabe
Povestioara postata de tine ceva mai devreme (aia de care ziceai ca l-ar amuza pe Urban) mi-a adus aminte de o keckstie superhaioasa - tocmai buna de Pagina Comica - pe care am vazut-o mai acum cîteva saptamîni la tembelizor.
Un reprezentant al etniei bronzate pe cale genetica afirma ca "voi trebuie sa ne spunetzi rromi, nu tzigani" întrucît "cuvîntul vine din sanscrita shi înseamna OM". Dupa care a urmat sublinierea:
"Asha spuneau sanscritzii!"
Va las pe voi (Kymo & Co) sa adaugatzi aici ce emoticoane  - rînjitoare sau nu - avetzi chef...

5
Ce este Igypsia Ecclesia? Cine a descoperit-o? Cand eram mic existau niste romane cavaleresti cu Mircea cel Batran undese vorbea de un ordin cavaleresc intemeiat de Mircea, ordin ce era asemanator Ordinului Dragonului? Vorba aia: mai in gluma nu am gasit-o pe google decat aici... Care sunt refereintele vremii la aceasta organizatie secreta? Simboluri? samd...
Romanele alea cavalereshti ale lui Ioan Dan mi-au încîntat shi mie copilaria... Actziune, mai ceva ca-n "cei Trei Mushchetari" shi seria Cavalerul de Pardaillan plus un umor de te strîmbi de rîs!
Nu, aici e vorba de o chestie mult mai serioasa, cu ramificatzii templiere chiar. He-he-he, daca shtia Dan Brown... Daca trece prin Frankfurt, pls nu-i da ideea!!!! :-D Just kidding...

Prin anii '20 a aparut o carte, semnata de un anume Emilian C. Grigorash, un tip care se ocupa de criptografie. Mai exact, de inscriptzii criptate in fresce bisericeshti din Muntenia, Oltenia, Serbia shi Bulgaria. Omu' daduse peste ceva superinteresant, am scrijelit shi eu la vremea mea un articol inspirat de cartea lui. Anyhoo, pentru amatorii de enigme ale istoriei, este un "must read". Va trebui sa gasesc articolul, sa-l scanez sau sa-l dau din nou la cules si sa-l postez, i-am shi promis ceva lui Kymo in acest sens, dar cum stau cu timpul shi de ce, shtii prea bine...

6
...Mihai Viteazu si cei care au facut placutele faceau parte dintrun ordin secret care apoi se va transforma intr-o organizatie secreta
Chiar a facut. Totzi domnitorii din ramura Draculeshtilor (sau macar o mare parte din ei) shi împaratzii Asaneshti au facut parte dintr-o organizatzie secreta cunoscuta sub numele de Igypsia Ecclesia.
...care in anii 80 era departementul Zero al securitatii!
Aici exagerezi... hai sa nu-l imitam pe Pavel Corutz! Se pricepeau bajetzii de la Secu la istoria Daciei precum Iliescu la limba engleza. Sau chiar mai putzin...

7
... linia "ortodoxa" a istoricilor si filologilor romani considera ca nu putem vorbi despre o scriere daca.
Chiar crezi ca sunt dispusi sa recunoasca faptul ca altzii shi nu ei, conservatorii, au dreptate? Atashamentul fatza de dogme al celor care se ascund în spatele unor diplome shi alte patalamele i-ar putea produce crize de furie chiar shi sfîntului Francisc din Assisi. Fie-mi iertat ca ma exprim în termeni creshtinocentrishti pe marginea unui topic dedicat unei civilizatzii pagîne pre-creshtine.

8
In placute, insa, am vazut ca se intalnesc forme cu m-l (vezi "Zamolsxoy"), lucru considerat de Sorin Olteanu ca fiind una din dovezile in sprijinul ipotezei falsului.
Nu cred! Mai degraba Zamolxis ar fi forma corecta, prin analogie cu termenul slav zemel = pamînt. Iar Zamolxis, dupa cum se shtie, s-a retras într-o peshtera = în lumea subpamînteana. O forma de descensus ad infernos, cum ar spune chiar Eliade.

9
"Viitorul luminos al omenirii" în viziunea lui Ted Turner:
Global warming could lead to cannibalism
http://www.ajc.com/metro/content/news/stories/2008/04/03/turner_0404.html

10
...isteria de a  crea dinastii dacice pe baza lui "Decebalus per Scorilo" = Decebal fiului lui Scorilo (da' de unde per=fiu eu nu am vazut nici o demonstratie) imi aduce aminte de sfortarile lui Matei Caragiale, ce a scris o proza extraordinara, de a cosntrui o genealogie nobila pentru ca nu suporta idea de a se fi nascut in Haimanale, fiu nelegitim al lui I.L. Caragiale.... Cu toatea acestea a scris "Craii de Curte Veche" care a fost una din cele mai fascinante carti pe care le-am citit vreodata.
La ASTA (dar numai la asta) chiar îtzi dau dreptate. Dinastiile dacice nu se poate sa nu fi existat, dar inscriptia de pe ciobu' sus-citat ma umple shi pe mine de rîs de cînd eram in clasa a treia. Voi mai reveni zilele urmatoare, summitul NATO îmi haleshte complet timpu' & nervii.

11
^In anul 1964, jurnalistul Joseph Alsop publica lucrarea "From the Silent Earth: A Report on the Greek Bronze Age", tradusa în româneshte cu titlul "Invazia Dorienilor". Lucrarea era prefatzata de arheologul britanic Sir Maurice Bowra, care scria în introducere ca "istoria e o treaba prea serioasa pentru a fi lasata pe seama istoricilor care se pretind a fi serioshi". Idee care se aplica perfect si la cartea lui Djuvara. Mie, unul, machedonul ~asta nu mi-a placut niciodata ca istoric - shi nu numai. Posibil ca Negru Voda sa fi avut shi sînge cuman, nimeni nu neaga asta... Dar faptul ca era 100% cuman... sucks Beavis!  Istoricii din secolul trecut sustzineau dimpotriva, ca Basarabii se trag (pardon, se trageau, ca familia s-a cam stins, in ciuda invaziei de "descendentzi ai lui Voda Tzepesh" - am cunoscut shi eu unu') din ai vechii dinastii dace. Ipoteza asta explica mai multe decît faza cu "originea cumanica", pe care Djuvara o scoate la înaintare ca sa  se dea mare. De fapt, avemde-a face cu forme din ce in ce mai grave de denaturare a adevarului istoric... Asta e doar una din ele!!!!

12
Igypsia Ecclesia sau Gypsia Ecclesia ?
Igypsia Ecclesia. Organizatzie secreta din care au facut parte împaratzii Asaneshti shi voievozii Basarabi din ramura Draculeshtilor, pîna la Mihai Viteazul inclusiv. Se cam leaga de "ciudatzeniile" la care faceam trimitere într-un alt topic...

13
Cafenea / Raspuns: Departamentul zero
« : 27 Martie 2008, 16:25:21 »
...clanul Becalian ( alt neam de extraterestrii, dintr-o ramura derivat reptiliana ).
Mai degraba ciobaniana!  :-D

14
Cafenea / Raspuns: Departamentul zero
« : 27 Martie 2008, 15:36:07 »
Eu cred ca genul asta de carte face parte dintr-un scenariu care pune pe o pista gresita lumea in timp ce adevaratii 'inamici' isi vad nestingheriti de 'opera' lor...opera in care si noi, prin propaganda anti-masonica, suntem 'actori'...

Vezi la site-ul de mai jos 'tehnica' pe care au mai folosit-o si in alte perioade ale istoriei.

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/content/content.php?cat.26

Redau putin...

"De aceea au fost publicate aºa de multe cãrþi care demascau comunismul, comisia trilateralã, imperiul Rockefeller, sionismul, iluminaþii, opus dei, clubul de la Roma, etc. Partea tragicã este cã cei mai mulþi dintre scriitori ºi cei ce-i urmeazã, sunt orbi la faptul cã Roma (The Jesuits) a creat cele mai multe dintre aceste organizaþii, precum ºi pe cele ce luptã împotriva lor. Este un joc imens."
Traim într-o lume cladita pe minciuni. Care, pentru a fi mai credibile, contzin shi jumatatzi de adevaruri. E foarte, foarte greu sa descîlceshti tot acest paianjenis...

15
PENTRU CA CEI CARE SUNT IN SPATELE POLITICIENILOR, BANCHERILOR,A GRUPULUI BILDEBERG, CFR, COMITETUL CELOR 300, ORDINUL ROSICRUSCIAN, ETC ETC ETC, ENTITATILE CARE TRAG CU ADEVARAT SFORILE, SUNT ABSOLUT OBSEDATE CU SIMBOLISM SI DETALII.
Corect!!! Indivizii ashtia sunt obsedatzi de magia ceremoniala, domeniu în care au ceva experientza....

Pagini: [1] 2