Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - prometeus

Pagini: [1]
1
Dupa vanzarea cu succes a elementelor(pamant, aer, apa, lemn, metal) si dupa incheierea vanzarii ...elementarelor(electroni, protoni, neutroni si a celor ce cu siguranta vor fi descoperite la Cern) aflata in desfasurare, probabil ca vanzarea a.d.n. ramane ultima solutie :rainbow: ...

2
Sa traiti mult si bine... (Am gasit o gluma in acest sens, dar se pare ca nu e chiar de gluma, fiind vorba si de celulele stem; din pacate nu mai gasesc saitul...) Este o formula deja consacrata, dar usor modificata...
 :star:

3
Daca ar fi sa rezum in cateva cuvinte priceperea, usurinta cu care este abordat un subiect atat de complex , as spune ca …moartea e un sfetnic bun
Observand in plus umorul, duioasa, superioara …detasare, nu pot decat sa constat ca …nici macar moartea nu mai e ce a fost
 :star:

4
Cafenea / Re: Agora
« : 17 Ianuarie 2012, 20:21:28 »
"Undele" e de vina  :wink:

In mod sigur. Pentru ca nimic nu este intamplator, am mari emotii cand aud ca au fost cutremure in Campia Romana.

5
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 02 Ianuarie 2012, 14:38:49 »
"Am zis " folosit (si) de masoni ?
Imi place  :-D :-D :-D :-D!
Dupa cum va amintiti - voi, cei mai vechi pe forum - formula folosita de mine initial pe aici era "Howgh" si o preluasem din limbajul indienilor, asa cum aparea (si) in cartea lui Karl May - adorata de mine in copilarie si adolescenta: WINNETOU. 
Ulterior am recurs la traducerea ei in romaneste pentru ca nu toata lumea intelegea ce inseamna ! Sa fie si la masoni, ca nu ma deranjeaza !Deci inchei edictul/comunicarea, ca de obicei cu :
Am zis ! :-D :-D :-D :-D


Bravos Romulus si LA MULTI ANI tuturor!
Am zis!!

6
 Citat din Calator astra-lez: "ps> ader la teoria Pamintului gol, continentele ar putea fi rufele in miscare in tamburul masinii de spalat...intotdeauna ramine un gol in mijloc datorat miscarii de rotatie."

Pamantul e o sfera, nu are forma de tambur. :ufo:
(Lezezi astrii daca nu esti atent...) :rainbow:

7
Diverse / Re: Exercitiu de Apocalipsa
« : 09 August 2011, 18:14:16 »
Nu se vor produce busculade pentru ca intre timp in Romania in sfarsit se va termina si constructia sistemului de autostrazi care se vor dovedi foarte utile in orientarea (vizuala) pe timpul zborului la mare inaltime... Poate ca se va produce si ceva agitatie intre cei de mai jos, de fapt de mai sus... :ufo: :moon: :planet:

8
Diverse / Re: Exercitiu de Apocalipsa
« : 02 August 2011, 12:04:55 »
Ultimul episod(si in sfarsit se va termina)-fara numar(dar numai in mod cu totul exceptional)
 :planet:
Citind randurile de mai sus aproape ca simt fara rost timidele mele incercari literare. Totusi:
Desi nu am cum sa stiu ce se va stabili la nivel foarte, foarte …Inalt, am imaginat un moment dintr-o istorie paralela/alternativa? in care masinile zburatoare (care vor fi antigravitationale sau nu vor fi deloc), cu un numar mare de megawati la bord (mai degraba fara numar) sunt la fel de numeroase ca automobilele de astazi. Deci nici vorba de criza a mijloacelor de transport. Nu am acceptat o discutie impartita pe puncte, pentru ca imi imaginez ca in fata Universului fiecare fiinta conteaza(chiar si micutele animalute sacrificate pentru hrana dupa ce li se spune cat sunt de cuminti- recunosc ca nu sunt vegetarian; si care urmeaza acelasi tip de evolutie ca noi, amintindu-si probabil la un moment dat toate incercarile prin care au trecut). In situatia imaginata oamenii se puteau deplasa fara oprelisti prin sistemul solar, rezolvasera problema hranei, durata medie a vietii trecuse de 100 de ani si crestea cam cu aproape douasprezece luni pe an, se calatorea foarte mult si oamenii nu erau foarte legati de locul de resedinta. Cei mai tineri si mai activi erau in buna parte plecati de pe planeta si se observase un lucru interesant(am aflat din arhivele ramase dupa trecerea prin centura fotonica sau norul cometar, nu se mai stie exact…): repartizarea pe corpurile ceresti invecinate nu se facuse imitand actuala geografie(orase, judete etc), ci dupa apartenenta la bloguri, forumuri, platforme. Desi acestea erau foarte numeroase, se facuse o repartitie corespunzatoare putandu-se opta intre inelele lui Saturn si centura de asteroizi. Nu rezulta foarte clar unde s-a mutat forumul Rufon…(Probabil va urma, dar numai dupa ce se va constata ca a fost vorba intradevar doar de un exercitiu.) :ufo:

9
Aici suntem, maria ta! Prometeam, boieream, balaceam! Cand partidul meu va veni la putere vom rezolva multe probleme;probabil ca el se va numi Adevaratul! partid al poporului!

10
Cred ca m-am grabit cu 'colonizarea...',mai sint inca multe probleme de rezolvat pana atunci.Si poate ca ideea nu este tocmai corecta,spatiul fiind deja colonizat.Probabil ca locuri cum este Pamantul sant putine in Galaxie,ele fiind un fel de incubatoare/rezervatii ...'naturale'si ca majoritatea fiintelor din Galaxie traiesc in afara acestora.Interventii asupra mersului civilizatiei umane s-au facut inca de la inceput,dar ele au devenit tot mai discrete pe masura evolutiei acesteia.

Pagini: [1]