Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - StarDust

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 43
1
Trebuie să le spunem și nord-coreenilor care le lansează peste Japonia; sau poate sunt prieteni?
Și nici nu au auzit de "strict secrete"!   :roll:

Nord coreenii n-au de ales. La cit e tarisoara lor nu prea au pe unde sa se desfasoare cu rachetele. Asa ca dau cu piatra peste curtea vecinului si din cauza asta s-au cam inflamat spiritele. Sa nu imi zici ca nu stiai... Dar no' ti-am reamintit.
Avind in vedere ca ce a cazut din ea nu a cazut in curtea lor fi sigur ca racheta n-a avut nimic secret la bord(ogiva, etc) ci doar au testat cum si cat duc treptele rachetei o greutate echivalenta. Treptele si tehnologiile de rachete(in sine) nu prea mai sunt secrete pentru multi.

2
Da, au voie. Nu insa si rachetele militare (cu traiectorii) balistice. Componentele lor sunt strict secrete si nu sunt lasate de izbeliste sa cada prin curtile "prietenilor".
Cu restul, care reintra din spatiu de pe orbite si ard in (aproape) in totalitate nu sunt o problema.

3
La Multi Ani!!! Un an nou mai bun si tot ce va doriti sa vi se implineasca!  :star: :star: :star:

4
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 17 Decembrie 2017, 18:38:54 »
Acum imi explic de ce cateodata vad avioane schimband usor directia. Pilotii vad reflexii pe hublouri si incearca sa le ocoleasca. Super!  :mrgreen:
Apropo, mai sunt vre-o doua-trei cazuri in care au fost vazute aparate ovoidale sau sferice cu lumini multicolore rotindu-se in jurul lor.

5
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 19 August 2017, 16:01:21 »
 :lol:

6
@prodcomb

Daca vrei sa insinuezi ca David Pritcard si E. Mack sunt doi "faliti" te inseli(de fapt asta doar vrei sa cred, in realitate e vorba de altceva).
Conferinta chiar a avut loc la M.I.T pe acest subiect si au participat cei doi.

Postarea ta anterioara nu e decit un exemplu(inca unul) de debuncareala ieftina(pe romaneste "asa nu").

Mi se pare cam ciudat cum ai categorisesti pe unii "faliti", pe ce criteriu? Dar e si asta o tehnica de manipulare...

8
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 04 August 2017, 18:19:58 »
Sursa: o retea de socializare. :)

9
Cred ca trebuie sa te integrezi in peisaj si sa memorezi totul fara sa te intrebi "de ce" e asa. Traiesti doar momentul, iei notite apoi (in aceasta realitate) analizezi. Dar nu e deloc usor asa ceva.  :-)

12
Pai posibil sa existe, dar nu-s ale noastre :) . Si cam fac ce vor si cind vor so cred ca-i cam "doare-n cot" ca ne place sau nu.
Din pacate, mai departe de Luna, propulsati de rachetele noastre chimice noi inca n-am fost.
Iar daca se adevereste ce s-a expus pe aici nu se va intimpla nimic deosebit, voi accepta realitatea. Pina una alta, eu asta cred, si nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine.

13
Imi re-exprim din nou punctul de vedere asupra acestui subiect.
Nu exista nici o flota stelara, nici macar solara, de nave antigravifice sau chestii de genul asta. Eu le consider pure SF-uri si nu le amestec cu realitatea.
Boom-ul tehnologic din timpul si de dupa WW2 se datoreaza exclusiv materiei cenusii a unor Homo Sapiens care erau peste medie, a aparut o idee, tranzistorul, etc... apoi totul a inceput sa evolueze exponential, lucru care e in derulare si acum.
Iar ceea ce numim intalniri OZN de gradele I,II,III,IV, sunt fenomene ce nu tin neaparat de realitatea asta in care traim noi ci, cel mai probabil sunt de natura interdimensionala si complet in afara controlului nostru, al umanitatii. Dimpotriva noi suntem cei influentati/controlati(includ aici si guvernele din tarile avansate tehnologic).
E rusinos si umilitor sa recunosti ca n-ai ce face si nu poti controla fenomenul, asa ca cel mai preferabil e sa pastrezi tacerea, iar mai apoi teoriile conspiratiilor infloresc si ghiciti cine castiga din asta?
Cam asa vad eu realitatea.
Insa, mesagerii amagirii sunt pretutindeni, si fiecare e liber sa creada ce vrea.

14
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 05 Mai 2017, 16:15:51 »
 :-)

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 43