Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - terraflorin

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 17
1
La 22 ianuarie 1958, Donald Keyhoe a apărut la o emisiune de televiziune CBS, Armstrong Circle Theatre, pentru a vorbi pe tema OZN-urilor. Keyhoe a acuzat că un comitet al Congresului american a evaluat dovezi care, făcute publice, "vor dovedi absolut că OZN-urile sunt mașini sub controlul unei inteligențe" (“will absolutely prove that the UFOs are machines under intelligent control.”) Totuși, CBS a tăiat sonorul emisiunii live. Herbert A. Carlborg, directorul de editări al CBS, a declarat că "acest program a fost curățat cu atenție din motive de securitate".

La 8 martie 1958, Keyhoe a apărut la Interviul lui Mike Wallace de pe ABC și a vorbit despre farfuriile zburătoare, contactați și a oferit detalii despre cenzura din cadrul emisiunii Armstrong Circle Theatre, el a învinuit mai degrabă Forțele Aeriene decât pe CBS pentru întreruperea sunetului.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Donald_Keyhoe#Apari%C8%9Bii_la_televiziune

3
Astronomie / Re: LUNA, satelit natural sau nava spatiala?
« : 02 Aprilie 2017, 17:59:28 »
Teorii despre Luna goală în interior (ro.wikipedia - traducere partială de pe en.wikipedia)

În 1970, academicienii sovietici Michael Vasin și Alexander Shcherbakov //Михаил Васин и Александр Щербаков // au avansat o teză conform căreia Luna este o navă spațială creată de ființe necunoscute. Articolul era intitulat „Является ли Луна созданием инопланетного разума  Este Luna creația unei inteligențe extraterestre?“ și a fost publicat în revista Sputnik.  Ipoteza lor se baza foarte mult pe faptul că cele mai mari cratere lunare, despre care se crede de obicei că sunt formate din impactul cu meteoriți, sunt prea puțin adânci și au fundul plat sau chiar convex. Jason Colavito subliniază faptul că toate dovezile lor sunt circumstanțiale și că în anii 1960 Uniunea Sovietică a promovat conceptul de astronauți antici într-o încercare de a submina credința Occidentului în religie / creștinism.

După ce, în 1969, Apollo 12 a prăbușit în mod deliberat racheta Modulului lunar pe suprafața Lunii lângă un seismograf amplasat anterior în apropiere s-a afirmat că Luna a vibrat ca un clopot timp de o oră, ceea ce ar fi un argument că Luna trebuie să fie goală în interior. Experimentele seismologie lunare ulterioare au arătat că satelitul are cutremure mai puțin adânci decât cele terestre și că acestea acționează în mod diferit față de cutremurele de pe Pământ datorită diferențelor de textură, tip și densitate a straturilor planetare, dar nu există nicio dovadă a oricărui spațiu gol mare în interiorul Lunii

Posibil să fi fost creată şi de o rasă umană antică avansată - după alte teorii ar fi existat de fapt 3 Luni la un moment dat ''deasupra'' Pământului:

Cu peste 143 000 ani in urmă, se învârteau în jurul Pământului  trei Luni: Lel, Fatta și Luna. Lel - luna mică, cu o perioadă de 7 zile, Fattah -   luna cu o perioadă de 13 zile (se învârtea în jurul planului ecuatorial) și Luna - o lună mare, cu o perioadă de 29,5 zile.  Confirmarea acelor timpuri ar fi păstrată în miturile și legendele diferitelor popoare.


4
Toată teoria este foarte interesantă, lasă omul într-o stare de depresie şi poate duce la sinucideri în masă dacă este larg acceptată, teoria arată şi sună bine dar îi lipsește cu desăvârșire obiectul muncii: sufletul!

Sufletul nu este nemuritor, sufletul nu rămâne după moarte. Sufletul este unirea dintre trup (tărână, materie) şi spirit (duh, energie). Nicăieri în Biblie (căci Toni începe teoria cu şi de la Biblie) nu scrie nemetaforic că sufletul trăieşte conştient în afara trupului, dimpotrivă spune clar că moartea e ca un somn fără vise, un fel de teleportare cuantică în viitor la momentul învierii (nu ar exista înviere dacă sufletul celor dragi morţi de curând ar veghea conştient de ... sus!!! e logic. Şi ar fi total incomod pentru suflet să vadă cum familia ei vie de exemplu trece prin necazuri în viaţă) Care a fost prima minciună cu care a venit Forţa Răului: ''Nu, nu veţi muri!'' (adică staţi liniştiţi: sufletul există şi este nemuritor - total greşit!!) Să facem analogia cu becul: trupul este lampa fizică, spiritul este trecerea curentului electric iar sufletul este aprinderea filamentului. Odată oprit curentul/decedat trupul lumina se stinge/sufletul nu mai există. Sufletul este un efect cu durată limitată în timp a unirii dintre trup şi spirit. Spiritul este cel care se întoarce la Divinitate, (spiritul este la fel de conștient de sine ca şi curentul electric!!) prin intermediul spiritului introdus într-un corp nou şi totuşi acelaşi (cea mai bună variantă a decedatului probabil) are loc învierea în viitor. Să privim acest viitor despre care am pomenit mai sus (nu doar odată) ca o perioadă de timp care are sens doar pentru cei vii, de aici; pentru ceilalţi decedați timpul nu există (aşa cum îl întelegem noi).

PS - Am început primii ani din viaţă ca ortodox, acum sunt liber-cugetător neafiliat niciunei organizaţii religioase aiurea de pe planetă (toate sunt secte mafiote care colectează bani şi intoxică masele). Cred intr-un Dzeu creator desigur sau cum vreti sa ii ziceti sunt doar simple cuvinte 

PS 2 - am incercat de dimineata sa pun acest comentariu aici dar era ceva in neregula cu serverul sau forte oculte lucrau din umbra  :-)

5
Fenomene conexe si paranormale / Re: Mandela Effect
« : 29 Decembrie 2016, 15:25:29 »
Subiectul acesta începusem să-l mai discutăm odată dar nu prea a prins ... Greșeli în Matrix

Cât despre psihiatrie normal că e mai simplu şi mai comod să clasifici tot ce tine de paranormal ca boli  ... dacă vine cineva acum şi zice că e fecioară şi totodată a rămas grea cu duhul sfânt cămaşa de forţă scrie pe ea ... deşi poate chiar unii din cei care o leagă cred într-o poveste de acum 2 mii de ani ...

6
OZN - generalități / Incidentul din Insula Maury
« : 26 Iunie 2016, 20:00:00 »
Incidentul din Insula Maury din iunie 1947 se referă la afirmațiile lui Fred Crisman și Harold Dahl conform cărora ar fi observat aeronave necunoscute și ar fi fost amenințați de oameni în negru să nu dezvăluie acest lucru.
 
Cazul este considerat a fi o farsă.

La 23 iunie 1947  echipajul unei ambarcațiuni ai pazei de coastă format din Harold Dahl, fiul său, câinele său și un alt membru navigau către Puget Sound, o localitate apropiată de Insula Maury, o insulă din Statul Washington. Foarte mediatizata observație OZN a lui Kenneth Arnold a avut loc la 24 iunie 1947, după Incidentul din Insula Maury.  Din cauza apropierii unei furtuni, Harold Dahl a încercat să acosteze într-un golf al insulei, la cca. 3 km de Tacoma. Manevra a fost întreruptă de apariția a șase obiecte circulare de treizeci de metri în diametru. Un OZN a coborât spre suprafața apei, aparent din cauza unor defecțiuni tehnice. Acesta avea la mijloc o deschizătură de cca. 30 m și acea două rânduri de hublouri la exterior. Dahl a fotografiat obiectul de 4 ori, în timp ce OZN-ul a început să oscileze din ce în ce mai tare, împroșcând cu obiecte din metal incandescent, care au lovit barca și au ucis câinele. Obiectele ar fi lăsat la sol o substanță necunoscută. Apoi cele șase obiecte au accelerat puternic și au dispărut deasupra apelor Oceanului Pacific.
A doua zi, un prieten al lui Dahl, Fred Crisman, ar fi văzut fragmente dintr-o navă necunoscută pe insula Maury și ar fi observat un OZN care zbura într-un cerc larg deasupra golfului.
Întrebat de Kenneth Arnold, Dahl a afirmat că ulterior ar fi fost avertizat de un om îmbrăcat într-un costum negru să nu spună nimănui despre acest incident.
Doi ofițeri de informații, căpitanul William Davidson și locotenentul Frank Brown, au venit la Tacoma unde s-au întâlnit cu Dahl și Crisman, în prezența lui Arnold. Cei doi ofițeri au plecat cu fragmentele de metal găsite la locul incidentului cu o aeronavă B-25. Deși aeronava B-25 era într-o stare perfectă de funcționare, a început să aibă probleme imediat ce metalul necunoscut a fost urcat la bord, în timpul zborului aeronava a luat foc și s-a prăbușit la 1 august 1947 lângă Kelso, statul Washington, iar cei doi ofițeri au fost uciși în accident. Alte două persoane de la bordul B-25 care au reușit să salveze au susținut că incendiul a fost atât de intens încât s-a răspândit foarte repede încât era inutil să încerce să-l stingă.

Incidentul a fost ulterior descris în cartea lui Gray Barker, ''They Knew Too Much About Flying Saucers'' (''Ei știu prea multe despre farfurii zburătoare'')   ceea ce a dus la popularizarea conceptului de Oameni în Negru.


Posibilă farsă
Mai târziu, Dahl a afirmat că toată povestea este o farsă, deși susținătorii teoriei OZN ar putea specula că a cedat la presiunile oamenilor în negru. Substanța despre care s-a pretins ca a fost abandonată de obiectele necunoscute s-a dovedit a fi zgură de la o topitorie locală. Fotografiile realizate de Dahl au fost neclare și inutilizabile.
Scriitorul american Fred Crisman ar fi inventat această poveste de la zero, iar prăbușirea avionului ar fi fost accidentală. Charles Dahl ar fi negat categoric că ar fi fost rănit la braț de un fragment metalic din OZN.

Surse şi referinţe:
https://books.google.com/books?id=ORNcQUBAEjUC&pg=PA123
https://ro.wikipedia.org/wiki/Incidentul_din_Insula_Maury
https://en.wikipedia.org/wiki/Maury_Island_incident
https://fr.wikipedia.org/wiki/Incident_de_l%27%C3%AEle_Maury
http://www.formula-as.ro/2010/913/enigme-16/cazul-maury-island-12321

7
Diverse / Re: Ufologi (biografii, bibliografii etc)
« : 26 Iunie 2016, 19:52:34 »
Albert K. Bender

Albert K. Bender (n. 16 iunie 1921, Duryea, Pennsylvania  – d. 29 martie 2016) fost un autor și ufolog american. Este cel mai notabil pentru scrierea în 1962 a cărții de non-ficțiune Flying Saucers and the Three Men. Bender este unul dinte cei mai influenți ufologi din anii 1950-anii 1960. A luptat în armata americană în timpul celui de-al doilea război mondial.  A fost obsedat de fenomenul OZN și a devenit un cercetător al acestui fenomen. A fondat International Flying Saucers Bureau (Biroul Internațional pentru Farfurii Zburătoare) și a editat revista Space Review, cu un tiraj de câteva sute de exemplare.

La sfârșitul verii 1953 a anunțat în Space Review că misterul farfuriilor zburătoare a fost elucidat, urmând să publice un articol în acest sens. Cu toate acestea articolul nu a mai fost publicat, Bender susținând că a fost vizitat de trei oameni în negru care l-au convins să nu mai publice nimic, la scurt timp revista a fost închisă, la fel și organizația condusă de el, International Flying Saucers Bureau.

Referinţe şi surse:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Albert_K._Bender
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6159/4/
https://www.newspapers.com/image/60156435/?terms=Albert%2BK.%2BBender

Cărţi scrise
https://www.amazon.com/s/ref=dp_byline_sr_book_1?ie=UTF8&text=Albert+K.+Bender&search-alias=books&field-author=Albert+K.+Bender&sort=relevancerank

8
Cafenea / Re: In curand la Cinematograf!
« : 02 Ianuarie 2016, 12:04:08 »
Gods of Egypt - apare 26.02.2015

 

În 2016 poate vrei să zici !  :rocket:

9
Stiri / Re: Legaturi catre stiri despre Charlie Hebdo
« : 22 Martie 2015, 08:41:13 »
Ipocrizie: Cei de la Charlie Hebdo se ceartă pe banii pătaţi de sânge după ce publicaţia a fost ţinta islamiştilor

Angajaţii şi proprietarii publicaţiei Charlie Hebdo, a cărei redacţie a fost decimată într-un atac terorist, au păreri diferite în ceea ce priveşte felul în care trebuie să fie redistribuite veniturile de 30 de milioane de euro obţinute de acest săptămânal de satiră după tragedia din 7 ianuarie. La peste două luni după atentatul comis în redacţia din Paris a săptămânalului Charlie Hebdo, jurnaliştii care au supravieţuit acelui atac au păreri împărţite: 11 angajaţi au cerut ca toţi colaboratorii să devină acţionari cu părţi egale şi să devină astfel proprietari ai acestei publicaţii, care a obţinut venituri de aproape 30 de milioane de euro după tragedie, informează afp.com.

10
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 20 Martie 2015, 19:41:25 »

11
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 15 Martie 2015, 11:03:02 »

Imagine: Vladimir Putin şi generalul Nikolai Patruşev, Secretar al Consiliului de Securitate al Federației Ruse. Se presupune că Patruşev ar fi organizat o lovitură de stat la Kremlin şi ar fi preluat puterea

Ce s-a întâmplat cu Putin?
Președintele rus Vladimir Putin nu a apărut în public din 5 martie 2015, iar vizita planificată de către un lider rus în Kazahstan a fost anulată. Potrivit unor surse Reuters - din cauza bolii.

Что случилось с Путиным?
Президент России Владимир Путин не появлялся на публике с 5 марта, а запланированный визит российского лидера в Казахстан был отменен. По данным источников Reuters – из-за болезни

Fostul consilier al lui Vladimir Putin, Andrei Illarionov, în urma unei analize, a ajuns la concluzia că forțele de securitate ruse au conceput “o lovitură de stat, de palat”. Illarionov a atras atenția asupra faptului că, spre deosebire de Putin, șeful administrației prezidențiale Serghei Ivanov (fost ministru al Apărării al Federației Ruse), a apărut în public, pentru prima dată din 27 februarie și s-a întâlnit cu Patriarhul Kirill, ar fi cerut sprijinul bisericii.

Ilarionov presupune că Medvedev va fi scos din fotoliul său de premier, iar în locul lui va fi numit Ivanov.

sursa: gordonua.com  http://www.timpul.md/articol/program-de-ocupare-lovitura-de-palat-scandalul-cecen–ce-s-a-intamplat-cu-putin-71443.html http://deschide.md/ro/news/externe/11883/Dmitrii-Peskov-Putin-%C3%AE%C8%9Bi-rupe-m%C3%A2na-c%C3%A2nd-s%C4%83-%C8%9Bi-o-str%C3%A2nge.htm

12
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 14 Martie 2015, 08:33:04 »
Lăsaţi-o baltă cu dispariţia lui Putin, eu ştiu că prea mult timp liber dăunează grav sănătăţii  :-D aşa că ori cu Putin ori cu altul în locul lui tot aia este... Rusia in imensitatea ei (teritorială şi atomică) nu poate fi condusă niciodată democratic... doar dictatură cu faţadă democratică (de multe ori extrem de nereuşită), aşa că să sperăm la mai bine după el nu se poate... 

apropo - era o ştire mai veche că a fost clonat încă de acum minim zece ani... dă bine pe net cu ''astea'' cu teoria conspiraţiei  :-D

14
Diverse / Re: Re: Re: Pagina Comica
« : 08 Martie 2015, 09:43:48 »

15

Antônio Vilas-Boas (în mai multe surse în engleză scris greșit ca “Villas Boas”) (1934-1991) a fost un fermier brazilian (mai târziu un avocat) care a susținut că a fost răpit de către extratereștri în 1957. Deși povești asemănătoare au circulat ani de zile înainte de acest incident, afirmaţiile lui Vilas Boas “au fost printre primele relatări privind răpirea extraterestră care au devenit cunoscute la scară largăE de ajuns sa pui adresa blogului tau la semnatura...daca mai dai link-uri spre propriul blog,o sa consider ca iti faci reclama,si asta se plateste...OK?   o seara buna   alx

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 17