Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - CHIP

Pagini: [1] 2
4
Cafenea / Re: La Multi Ani!
« : 06 Ianuarie 2012, 18:48:54 »
La multi ani tuturor!!! :ufo:

5
Razboiul parapsihologic - Dezvaluiri uimitoare (documentar RO)
Razboiul parapsihologic - Dezvaluiri uimitoare (documentar RO)

7
Romanian UFOnetwork / Re: Revista RUFON
« : 17 Decembrie 2011, 07:34:24 »
O idee foarte inspirata de a crea revista.O astept cu nerabdare

9
Dar cine mai crede la ora asta ca o sa recunoasca ceva din toata povestea asta.Nici un copil macar nu ar crede.

10
Fenomene conexe si paranormale / Re:Psihotronica -Arma Zeilor
« : 29 Octombrie 2011, 20:51:58 »
Pe ce te bazezi @romulus cand ai spus ce am subliniat si mai ales ce dovezi ai - daca pot fi prezentate, bineinteles !

Un topic interesant atat ca istorie a impresiilor , conceptiilor si credintelor cat si ca evolutie .
Supranumita si arma Zeilor   este in zona de clar-obscur fiind impanzita de povesti si mituri , de manipulare si cacialma .
  Ar fi interesant de reluat discutia din perspectiva prezentului . Discutii in contradictoriu vor fi pentru ca dpdv stiintific nu se poate demonstra mai nimic , adica da, dom'le , asta e cauza - aparatul care face asta si asta si astea sunt efectele , repetabile de fiecare data si de catre oricine- are un asemenea aparat . Si ma refer atat la cronovizorul unui iezuit - nu imi mai amintesc acum numele dar o sa revin pe tema asta - cat si la teleportare , bilocatie , amplificare proprietati para-psiho-placebo-etc.
 Si mai ales , daca vrei sa repeti un experiment si nu iti reuseste e fiindca .. ori nu esti destul de curat   , ori nu esti destul de credincios , ori-ce-altceva-decat-tu-insuti-esti-vinovat  :roll:
 Eu zic ca, asa cum pot sa respir indiferent ca mananc slana cu pita si cu ceapa - rosie neaparat  :lol: - cu branza sau cred in cedru ca si celtii , capacitatile reale para-psi ar trebui sa se manifeste .
 Se va zice probabil ca trebuie o anumita curatenie   trupeasca si mai ales sa transformi energia de un anumit tip in alt tip de energie , prin abstinente de diverse tipuri pentru ca , nu te poti apropia de Divin cu gura plina si mirosind a ceapa . Adevarat ca trebuie o anumita pregateala , un anumit ritual - in nici un caz religios - zic eu ca doar nu te duci la intalnire fara sa te speli pe maini si pe dinti . Insa de aici si pana la a exagera ritualul cu abstinente si privatiuni e .. o cale de a zice ca numai metoda ta e adevarata  :-)
  Pentru ca , in esenta si dezbarate de haina religioasa si/sau fanatica , toate ritualurile de accedere la para-psi se regasesc intr-un singur punct sau poarta de trecere sau stargate - ca sa sune bombastic  :lol:
 Sunt curios ce pareri aveti acum la sfarsit de 2011 .
 Parerea mea .....a fost exprimata mai sus ... in limba romana  :wink:
Pai e normal ca nu are legatura religia cu dezvoltarea capacitatilor psi asta asa la prima vedere pentru cine intreaba.Pentru avizati e doar o cale de acces pentru alte planuri.Poti sa ai acces chiar si daca nu esti un sfint si chiar daca nu mergi la biserica.Aceste capacitati se dezvolta si fara curatenie trupeasca ,Iar abstinenta de care discutai mai sus te poate ajuta insa nu e hotaritoare si de aceea cred ca e o prostie sa apelezi la ea

11
Colega Aliosa, eu nu am nici o indoiala ca tu nu  te inchini la moaste...cred ca nimeni de pe acest forum nu o face....Aici este un forum al oamenilor cu mintea deschisa...Open Mind...cum ar zice englezii....si nici la icoane...Dar asta e religia ortodoxa...si noi apartinem de ea...cel putin ca religie oficiala a Romaniei...Cel putin asa s-a declarat la Marele Recensamant din 2011....Repet am toata stima pentru tine si Calatorul...Fiecare  e liber sa aiba propria sa parere...iar ceilalti sa i-o respecte...Asa zicem noi ca e ...civilizat in secolul XXI....

Ce intelegi prin minte deschisa?Si ce stii tu despre moastele sfintilor si despre icoane?

12
Cum Se Spala Creierul Unei NATIUNI - Interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov manolescubd

http://www.youtube.com/watch?v=eE2M0Pr0m_I&feature=player_embedded

15
foarte bine punctate intrebarile, dar raspunsurile adevarate  cred ca noi poulatia , nu le vom sti niciodata.
Cred ca asa va fi.Detaliile accidentului cred ca vor fi facute publice dupa 100 de ani.Pina atunci ...mai este!

Pagini: [1] 2