Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dab270277

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 7
1
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 20 Iulie 2014, 16:51:59 »
Acelasi lucru sa intamplat si in Bosnia. De data asta "rusii" sunt o nuca tare si doar marea masa de "blegi" nu inteleg ce se petrece cu adevarat. Niciodata Rusia nu o sa accepte ca bazele militare americane sa fie la cateva sute de kilometrii de Moscova. Romania trebuia sa nu accepte niciodata o Ucraina in Uniunea Europeana fara a face anumite aranjamente macar de ordin economico financiar daca territorial nu se poate. O sa vedem ce se va intampla cu cea  a mai ramas din industria noastra precum si cu agricultura dupa aderarea Ucrainei in Noua Ordine Mondiala (in devenire).

2
Eu unul optez pentru cenzura. A afla adevarul este un privilegiu pe care il obtin doar cei "premianti". Cei care prin valoarea lor ca indivizi aduc o contributie majora in evolutia societatii in care traim. Daca ar avea loc acest contact in clipa de fata lumea ar suferii un soc cultural, politic si emotional profund. Nu este cazul comunitatii Rufon. Perioada de acomodare a societatii noastre este de circa 100 de ani (terestrii). Sunt inca indivizi care desii au fost privilegiati sa se nasca in aceste vremuri de rascruce nu fac cinste cu nimic speciei umane.

3
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 18 Februarie 2013, 02:07:29 »
Nu stiu sigur daca acest film a mai fost postat de catre cineva.

http://www.liveleak.com/view?i=fe7_1361092044

UFO saved Chelyabinsk?

4
Extraterestri / Re: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 12 Februarie 2013, 20:51:36 »
Depinde doar de noi daca suntem alesi sau refuzati. Personal doresc doar un simplu rezumat al "evenimentul pe care il traiesti". Doresti sa adresezi un mesaj umanitatii sau doresti doar a genera trafic pe acest forum? Ambele scopuri le consider nobile. Tine cont de faptul ca pe acest forum chiar daca exista o structura de conducere, toti suntem legati de pasiunea sau intrebarile  care nu ne dau liniste (suntem egali  in cuget si-n simtiri). Nu trebuie sa faci o discriminare intre utilizatori si pe unii sa ii consideri alesi iar pe altii sa ii respingi.
Multumesc

5
Extraterestri / Re: Intalnire ciudata cu un extraterestru
« : 12 Februarie 2013, 00:40:35 »
Cred ca marea majoritate dintre cei de pe acest forum au avut o experienta la limita dintre real/ireal. In general oamenii care experimenteaza acest aceste lucruri fie se inchid in ei incercand sa gaseasca singuri raspunsuri fie ajung sa fie declarati nebuni. Poate ca ma insel, oricum este doar parerea mea personala. Sunt extrem de curios in a afla mai multe amanunte despre experienta ta.

6
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Codex Alimentarius
« : 12 Ianuarie 2013, 23:53:15 »
Noi "oamenii trecutului si al prezentului" in nici un caz ai vitorului, din care fac parte si eu binenteles avem tendinta sa punem eticheta "Conspiratie" in tot ce nu putem intelege. Exista o conspiratie din care se va naste omul cel nou care va ajunge la stele.

7
Extraterestri / Re: De ce ne amagesc extraterestrii ?
« : 05 Ianuarie 2013, 09:56:17 »
Pe langa toate astea, celebrele farfurii zburatoare + alieni grey ca's cei mai la moda au o vechime ca aparitie in cultura noastra de aproximativ  70 ani.


Au o vechime de cateva mii de ani. Singura diferenta este ca au ramas doar ei (cel putin asta se doreste). Posibil ca marele razboi intre "bine" si "rau" sa fii facut curatenie ca sa zic asa. Te sfatuiesc sa citesti despre Pumapunku sau daca ai ocazia sa ajungi in Bolivia sa vezi cu ochii tai.

8
Diverse / Re: Solicit INCHIDEREA contului
« : 27 Decembrie 2012, 21:20:29 »

ADEVARATA CAUZA A MODERARII MELE ESTE REFUZUL DE A CEDA SANTAJULUI PRACTICAT DE MODERATORUL ABYSS CARE A INSISTAT IN MAI MULTE OCAZII PRIN MESAJE PRIVATE SI PRESIUNE DIRECTA SA II TRIMIT STENOGRAMA CURSURILOR DOMNULUI R U D A N.
Administratorul @alx mi-a cerut sa ma execut :" da-i odata cursurile alea !".
Moderatorul @abyss a insistat din nou precizind ca toti colegii lui vor cursurile respective.
Am refuzat. Nu cedez in fata santajului


________________________


Se pare calatorule ca ai fost expulzat din societatea secreta prezenta pe acest forum. Pana la urma si acest forum este o lume, nu ? In momentul cand tastam www.rufon.org/forum si dam enter ne teleportam automat in aceasta lume a ideilor exprimate prin cuvinte. Nu este un atac la administratorii sau moderatorii acestui colt de cunoastere dar ceea ce a spus calatorul suna un pic ciudat.
     

9
In primul rand acesti extraterestrii micuti si cenusii sunt si ei la randul lor creatia singularitatii ce a existat la un moment dat.

10
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Noua ordine mondiala
« : 23 Decembrie 2012, 20:13:29 »
,,Toți oamenii se nasc liberi și egali în demnitate și drepturi ", acest lucru  il afirma clar  primul articol al Declarației Universale a Drepturilor Omului.. :wink:..dar tu vezi in vremurile noastre  nu mai avem  demnitate si drepturi egale astea   ne sunt violate suntem din ce in ce mai manipulati  de catre cei care  vor sa  transforme  planeta in un imperiu dragonian  :wink:


Cat timp in structura omului o sa existe acele parti animalice o sa fie nevoie de law & order. Noi alegem sa fim manipulati elena.

11

 Reamintesc tuturor ca mayasii nu au prevazut nicidecum "Sfarsitul Lumii" ci
sfarsitul unui ciclu din Istoria Omenirii, de altfel am intrat in Varsator la scara planetara.

Pentru ca nici eu nici alt user nu a afirmat ca vom dispare in totalitate ca rasa sau ca vom fi atacati si anihilati de annunaki.

Daca tot e vorba de ciclu si subconstientu ne duce instantaneu cu gindul la ciclul natural al femeilor, ei bine acum s-a terminat menstruatia, mai sint eliminate citeva picaturi de singe purificator, dupa care foarte natural va urma o lunga perioada de stabilitate care va culmina cu aparitia ovulului, cea mai mare celula a corpului uman, terenul fertil pentru noi idei/concepte, daca extrapolam la Evolutia Omenirii.

  Sau poate hibrizi ai unei noi rase modificate de inginerii genetici care se joaca de-a ucenicii vrajitori

             :wink:

undeva in subconstientul colectiv va persista reminiscenta psihozei 21 Decembrie 2012, cu siguranta ideea ca maine putem dispare in vidul interstelar si-a croit drumul, efectele pe termen mediu si lung nu pot fi deci decit exclusiv benefice, sintem ca elefantii de pe firul de paianjen care inca nu se rupe...                :rocket:
                calator

Ma bucur ca ai ajuns la un grad mai ridicat de intelepciune. Sper sa nu fie temporar. Constientizezi ca omul in actuala forma este limitat doar la aceasta existenta si nu poate atinge stelele :)

12
Ar fi interesant de știut ce invataminte am tras noi oamenii de pe urma fenomenului 2012. Sunt curios sa vad câțiva oameni vor mai crede in viitoarele profetii apocaliptice. Ma gândesc ca ar fi potrivită deschiderea unui nou topic "post-apocaliptic" in care sa se facă o analiza obiectiva a tot ceea ce a însemnat 21.12.2012.

Franciza 21.12.2012, eu asa o numesc a generat profituri colosale si a facut parte din experimentul de analiza (socio, spiritual al maselor). Ideea ta este extrem de buna, in contextul in care toti userii activi participa la aceasta discutie. Nu cred ca vrem ca un singur personaj sa acapareze si acest subiect :)

13
2012 / Re: 2012 o farsa uriasa
« : 14 Decembrie 2012, 18:14:07 »
sint de acord cu aceasta viziune a Evenimentelor ce vor veni.

propun un scurt clip in sprijinul acestei eventualitati:

2012 Something Is Going On!.mp4

Sfarsitul are loc in fiecare clipa pentru cineva din acesta lume si nu numai. Sfarsitul este un nou inceput si ar trebuii sa ne bucure ca suntem partasi la acest ciclu.

14
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 22:14:10 »
Pe urma vorbim de realitati istorice:
- Decebal conducea o uniune de triburi, la vremea aia neexistand conceptul national.
Urmand un exercitiu de imaginatie, daca ar fi posibil ca vreunul dintre noi sa-l poata intreba pe vreunul de atunci: "Ce esti?", cu siguranta nu i s-ar raspunde "Sunt dac", ci respectivul i-ar indica descendenta tribala.
Observati?
Ei insisi nu s-ar fi socotit "daci"!
Pe urma pierdeti din vedere un aspect esential: etnogeneza noastra s-a intins peste un mileniu, o mie de ani! Vorbim de 50-60 de generatii, in conditiile-n care britanicii s-au cristalizat ca popor in numai 3-4 generatii.
E stupida simplificarea daco-romana, ignorand toate celelalte influente, cum, la fel de absurda este teoria existentei unei radacini perene romanesti pe care s-au altoit restul.
Alta:
- Vlahii, gresit asimilati peste tot drept romani, sunt prezenti in toata Europa, incepand cu nordul Italiei, trecand prin Grecia, Albania si terminand cu Lituania.
Retineti: vorbim de populatii cu limba si cultura distincte, nu de legende precum dacii scandinavi.

Asta e ISTORIE, domnilor, nu eresuri de doi bani.

Daca vreodata o sa ajungi in nordul italiei in zona (friuli- venezia -giulia) si ai sa incerci un dialog cu batranii de peste 80 ani in limba romana o sa ai surprize!.  O parte din greci, o parte din albanezi, o parte din lituaniei o parte dintre sarbi, o parte dintre ucrainieni, o parte dintre bulgari cunosc destule lucruri despre neamul daco-getilor.

15
Cafenea / Re: Tara Daciei, istoria interzisa
« : 12 Decembrie 2012, 22:02:31 »
Teoriile se pot dovedi false ori reale, nicidecum imbecile.
Imbecili, in schimb, exista.
Sunt din tagma alora care tin mortis sa fie "miezul".


In neamul meu exista si nume "latine" singura deosebire este ca din vechi stramosi a existat o repulsie fata de tot ce inseamna italia de astazi. Eu nu am nici o repulsie fata de istoria consemnata si anume ca "triburile existente sub conducerea lui Decebal" vorbitoare toate a unei singure limbi apropiate cu latina au pierdut in fata imperiului roman. Daca nu pierdeau noi astazi nu mai existam si nu mai aveam placerea sa ne contrazicem pe viata si pe moarte pe acest forum.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 7