Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Quicksilver

Pagini: [1] 2
1
Va recomand acest canal de YouTube pentru ca trateaza, informeaza si discuta despre lucruri cotidiene, de la criza pana la otravurile din produsele pe care le folosim zilnic, punandu-le intr-o perspectiva interesanta.

http://www.youtube.com/user/storyofstuffproject

2
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 23 Decembrie 2011, 15:12:02 »
Citat
Descoperire misterioasă în Namibia: NASA, solicitată să explice provenienţa unei sfere metalice căzute din cer.

O ciudată sferă din metal a căzut pur şi simplu din cer, recent, într-o regiune de câmpie din nordul Namibiei, anunţă AFP. Sfera metalică are un diametru de 35 de centimetri şi a căzut la aproximativ 750 de kilometri nord de capitala Windhoek, lăsând un crater de 33 de centimetri adâncime şi cu un diametru de 3,8 metri. Sfera cântăreşte 6 kilograme şi are o suprafaţă rugoasă ce pare să fie compusă din două emisfere metalice îmbinate.

Sursa:
http://www.jurnalul.ro/externe/descoperire-misterioasa-in-namibia-nasa-solicitata-sa-explice-provenienta-unei-sfere-metalice-cazute-din-cer-599869.htm

3
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 12 Decembrie 2011, 19:06:33 »
Citat
Sunt mari şanse ca oamenii de ştiinţă să prezinte mâine, în timpul unui seminar organizat la Geneva, dovezi ale existenţei bosonului Higgs, particula despre care se spune că dă masă tuturor particulelor din Univers.

Sursa:
http://www.realitatea.net/particula-dumnezeu-a-venit-vremea-sa-aflam-cel-mai-mare-mister-al-fizicii_894772.html

4
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 09 Decembrie 2011, 20:59:09 »
Citat
După ce a fost scos în funcţiune din lipsă de fonduri în luna aprilie a anului curent, Allen Telescope Array a fost repus în activitate de către SETI Institute, iar în prezent, acest telescop de ultimă generaţie este folosit în căutarea formelor de viaţă şi civilizaţiilor extraterestre.

Sursa: http://www.descopera.ro/dnews/9040729-se-reia-cautarea-extraterestrilor

5
Cafenea / Re: Agora
« : 09 Decembrie 2011, 19:11:28 »
Citat
Episcopul din Varna a anunţat că va demisiona după ce s-a afişat într-o limuzină de 35.000 de euro, stârnind astfel mânia opiniei publice din Bulgaria. În condiţiile în care maşinile de lux sunt în contradicţie cu valorile fundamentale ale creştinismului, precum smerenia şi abnegaţia, REALITATEA.NET vă întreabă dacă vi se pare normal ca Patriarhul Daniel să se deplaseze în limuzine cu preţuri de peste 50.000 de euro.

Sursa: http://www.realitatea.net/dezbatere-realitatea-net-de-ce-merge-patriarhul-daniel-cu-masini-de-lux_893642.html

Doamne-ajuta ....?

6
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 17 Noiembrie 2011, 20:18:51 »
Citat
Lacuri de dimensiuni impresionante, la fel de mari precum Marile Lacuri nord-americane, ar putea să existe sub suprafaţa îngheţată a Europei, unul dintre sateliţii strălucitori şi misterioşi ai planetei Jupiter, au anunţat miercuri astronomi americani.

Această descoperire, dacă va fi confirmată de o viitoare misiune robotizată, este emoţionantă, întrucât apa reprezintă unul dintre elementele esenţiale pentru întreţinerea vieţii, în formele ei cunoscute de oameni.

Sursa:
http://www.realitatea.net/descoperire-impresionanta-a-astronomilor-ce-ascunde-un-misterios-satelit-al-planetei-jupiter_887612.html

7
Extraterestri / Re: Misterul extratereștrilor a fost elucidat
« : 30 Octombrie 2011, 00:17:22 »
Priviti esentialul din acest articol, fratilor. Practic, ei recunosc faptul ca putem face (si facem - chiar abuzam) chestii foarte smechere cand suntem "logged out". Ba mai mult! Intaresc aceasta teorie/ipoteza/"what have you" printr-un experiment. Cititi printre randuri. De ex.
Citat
mai mult de jumătate dintre voluntari au reuşit acest lucru, iar şapte dintre ei au reuşit chiar să 'comunice cu extratereştrii' în această stare.
Potrivit unuia dintre participanţii la experiment, atunci când a avut senzaţia că se află în afara corpului său, a întâlnit trei extratereştri.

Nu ar fi logic si normal ca o rasa avansata de E.T. sa poata comunica astfel?!

Citat
Orice tehnologie suficient de avansată nu poate fi deosebită de magie.
Arthur C. ClarkeDar inainte de asta, avem:

Citat
Astfel, organizatorii experimentului au instruit 20 de voluntari cum să se cufunde în faza de somn REM, în timpul căruia să iasă în 'astral', adică starea în care sufletul pare că se separă pentru puţin timp de corp.

Adicase porneste de la premiza ca treaba cu "astralu" nu e doar un banc cu Itic si Strul, ci un procedeu numai bun de folosit in experimente solide. Practic, ei au prezentat acest concept "ezoteric", ca fiind total valid d.p.d.v. stiintific - i-au dat o denumire stiintifica: REM. Gata! "Myth Confirmed!" Next!

Citat
acest lucru i se poate întâmpla oricui
In other words ... Ce-astepti? Invitatie speciala?!

10
In legatura cu tunul electromagnetic, as dori sa postez un comentariu cules tocmai de pe pagina Realitatea.net care gazduieste articolul respectiv:

Citat
Duminicã, 19 Iunie 2011 20:57
b-ula a spus:
CITEZ: "Super arma - tunul electromagnetic - dispare" Daca OFICIAL SE SPUNE CA NU SE MAI FABRICA (produce, exploateaza..... etc....) din cauza costurilor, inseamna ca deja exista..... altceva mult mai avansat tehnologic. Deci? Renunt la trenul cu aburi, deoarece exista TGV, (tren pe perna magnetica, etc. - viteze de 300 km/h fata de 10 - 100 km/h) SAU renunt la pusca pentru bomba atomica........

Mi s-a parut interesant acest punct de vedere si, pentru mine, astfel de reactii sunt dovezi (al caror numar este intr-o crestere accelerata) al declansarii eminente a proiectului "Apocalipsa" (Blue Beam, Al III-lea Razboi Mondial, sau oricum doriti sa il numiti dumneavoastra). Practic, toate informatiile care ne sunt servite, ne sunt servite cu un (sau mai multe) scop precis.

(Offtopic)
De exemplu, aceasta distragere a atentiei la care suntem cu totii supusi in ziua de azi:
- Americanii au acest exercitiu FEMA pentru educarea populatiei si pregatirea pentru potentialele dezastre la scara mare;
- Rusii pun accent pe dezavantajarea lor d.p.d.v. militar de catre sistemul American anti-racheta;
- Noi, romanii, suntem in plina hora politica (reorganizari teritoriale, s.a.m.d);
Acestea fiind doar cateva exemple prin care atentia noastra este deviata cu usurinta spre anumite subiecte.
Vorba unui prieten: "Poate asa mai uita si romanul ca moare de foame ..."

11
Desi le-am putea numi "jucarelele viitorului", acesta se prezinta a fi modelul urmatoarelor generatii de arme cu proiectil.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UBTbhSFfuNM[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y09QIZZ9AWA[/youtube]

Citat
Americanii au fost nevoiþi sã renunþe la o tehnologie militarã futuristã din lipsa banilor. Comisia pentru Apãrare a Senatului SUA, care a redus bugetul Pentagonului (exceptând cheltuielile pentru rãzboiul din Afganistan) cu 5,9 miliarde de dolari, faþã de cele 553 de miliarde cerute de Administraþia Obama, a pus tototdatã capãt dezvoltãrii tunului electromagnetic – o armã futuristã pentru care au fost cheltuite deja 211 milioane de dolari, informeazã jurnalul.ro.

Citat
În prezent, navele de rãzboi americane pot atinge þinte aflate la aproximativ 20 km, dar acum, forþele navale sperã cã noua armã le va permite lansarea focului pe o razã mult mai sigura. Totuºi, ar mai putea trece încã cinci, sau poate zece ani, înainte ca dispozitivul de rãzboi sã poatã fi montat pe cruciºãtoare. Cercetãtorii cred cã, pânã în 2025, tehnologia aproape va dubla forþa armei, capacitând-o sã lanseze un proiectil la o depãrtare de peste 300 km în doar ºase minute.

Sursa:http://www.realitatea.net/americanii-nu-mai-au-bani-pentru-tunul-electromagnetic_845652.htm

12
Diverse / Raspuns: Criptozoologie
« : 30 Decembrie 2010, 19:54:06 »
Creierul uman asociaza necunoscutul cu ceea ce cunoaste deja ... incearca sa faca analogii. Desi, sunt sigur ca nu e vb de asa ceva. Goa'ulzii sunt doar in serialul TV (parerea mea  :-D)

13
2012 / Raspuns: Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?
« : 24 Septembrie 2010, 17:31:23 »
Parerea mea umila: Urmeaza scenariul - "Oh my God! We have to backup our satellites!" a.k.a. o coperta perfecta pentru misiunea de plasare a armelor in spatiu si nu numai ... Eu cred ca daca se vor intampla dezastre in acea perioada, toate vor fi cauzate de om.

Off topic - Abea astept conferinta din Arizona, din octombrie, cu Richard Hoagland si S. Greer. Cica or sa ne dea pe toti pe spate cu niste dezvaluiri fenomenale din acest domeniu (programe spatiale secrete, etc.).

Apropo, imi place cum prezentatorul reportajului de mai sus crede ca New York (/USA) este capitala high-tech si umreaza sa fie cea mai mare victima de pe Terra  :lol:

14
Astronomie / Re: Luna
« : 23 Septembrie 2010, 09:56:17 »
Offtopic:

@Vlad6: Eu propun sa facem o cheta, sa cumparam niste unelte serioase pt societatea RUFOn.

Ce ziceti?

15
2012 / Raspuns: Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?
« : 09 Septembrie 2010, 11:45:24 »

Poti s-o mai spui o data  :wink:

Si inca o data  :-D

Pagini: [1] 2