Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Quicksilver

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15
1
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 05 Martie 2012, 21:33:40 »
Aşa-zisele piramide descoperite în urmă cu şase ani în apropierea capitalei bosniace Sarajevo radiază energie, conform unui anunţ făcut la Ljubljana de americanul de origine bosniacă Semir Osmanagic, un pasionat de arheologie, care le-a descoperit în premieră în 2006, şocând comunitatea arheologilor locali, transmite portalul earth-chronicles, citat de Agerpres.

Câteva dintre formaţiunile piramidale bosniace au un câmp energetic puternic, potrivit acestuia. 'Cu ajutorul fizicienilor şi specialiştilor în ingineria electrică am demonstrat că partea de sus a "Piramidei Soarelui" radiază o energie ce vine din adâncurile ei', a spus Osmanagic, indicând că astfel de anomalii se pot observa şi la câteva piramide de alături.

Sub 'Piramida Soarelui', un grup de arheologi, sub conducerea lui Osmanagic, a mai descoperit tuneluri subterane cu o lungime de câţiva kilometri. Deocamdată, aceştia au reuşit să cureţe un tronson de 600 de metri de tunel, deschis deja accesului public.

Piramidele din Bosnia au fost descoperite în 2006, în apropiere de satul Visoko, situat la aproximativ 30 km nord-vest de capitala Sarajevo.Toate sunt acoperite cu un strat gros de sol şi până atunci au fost considerate simple coline. Cea mai înaltă dintre ele măsoară 70 de metri şi era cunoscută ca dealul Visocica până în momentul în care a fost denumită 'Piramida Soarelui' de Osmanagic, un personaj controversat, a cărui 'descoperire' a fost puternic contestată de comunitatea arheologilor din Balcani, care susţine că dealurile de lângă Visoko sunt formaţiuni geologice naturale şi nicidecum piramide.

Arheologul crede că structurile piramidale descoperite de el sunt făcute de mâna omului şi au fost construite aproximativ în secolul al XII-lea î.Hr. de vechii iliri. Dacă această ipoteză ar fi corectă, atunci acestea ar fi de trei mai vechi decât 'surorile lor' de la Giza (Egipt).

Sursa: http://www.realitatea.net/piramidele-descoperite-in-urma-cu-sase-ani-in-bosnia-radiaza-energie_919961.html

2
Cafenea / Re: Frumusetea Naturii!
« : 25 Ianuarie 2012, 05:34:52 »
Intr-adevar, frumoasa poza. O mai ai pe cea originala (fara sepia)?

3
Va recomand acest canal de YouTube pentru ca trateaza, informeaza si discuta despre lucruri cotidiene, de la criza pana la otravurile din produsele pe care le folosim zilnic, punandu-le intr-o perspectiva interesanta.

http://www.youtube.com/user/storyofstuffproject

4
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 27 Decembrie 2011, 20:52:15 »
Citat
Blasfemie Wikipedia pentru lumea creştină: "Iisus este îngropat în Japonia, nu la Ierusalim"

Un fragment de text apărut pe Wikipedia răstălmăceşte tot ceea ce creştinii stiu despre moartea mântuitorului Iisus Hristos. Potrivit acestui text, fiul lui Dumnezeu ar fi îngropat în satul japonez Shingo, din regiunea Amori, şi nu la Ierusalim.

Sursa: http://www.realitatea.net/wikipedia-tulbura-lumea-crestina-iisus-este-ingropat-in-japonia-video_898900.html#ixzz1hlLDni2K

5
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 23 Decembrie 2011, 15:12:02 »
Citat
Descoperire misterioasă în Namibia: NASA, solicitată să explice provenienţa unei sfere metalice căzute din cer.

O ciudată sferă din metal a căzut pur şi simplu din cer, recent, într-o regiune de câmpie din nordul Namibiei, anunţă AFP. Sfera metalică are un diametru de 35 de centimetri şi a căzut la aproximativ 750 de kilometri nord de capitala Windhoek, lăsând un crater de 33 de centimetri adâncime şi cu un diametru de 3,8 metri. Sfera cântăreşte 6 kilograme şi are o suprafaţă rugoasă ce pare să fie compusă din două emisfere metalice îmbinate.

Sursa:
http://www.jurnalul.ro/externe/descoperire-misterioasa-in-namibia-nasa-solicitata-sa-explice-provenienta-unei-sfere-metalice-cazute-din-cer-599869.htm

6
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 17 Decembrie 2011, 13:12:38 »
Citat
Obiectul misterios care a îngrozit un orăşel american. Dronă sau OZN? VIDEO
O ciudată farfurie zburătoare le-a dat fiori locuitorilor unui orăşel american.

Sursa:
http://www.realitatea.net/obiectul-misterios-care-a-ingrozit-un-orasel-american-video_896234.html

7
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 12 Decembrie 2011, 19:06:33 »
Citat
Sunt mari şanse ca oamenii de ştiinţă să prezinte mâine, în timpul unui seminar organizat la Geneva, dovezi ale existenţei bosonului Higgs, particula despre care se spune că dă masă tuturor particulelor din Univers.

Sursa:
http://www.realitatea.net/particula-dumnezeu-a-venit-vremea-sa-aflam-cel-mai-mare-mister-al-fizicii_894772.html

8
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 10 Decembrie 2011, 21:31:06 »
Citat
Mai mulţi reprezentanţi ai unor ONG-uri pentru protecţia şi susţinerea drepturilor omului s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Universităţii, fiind ridicaţi de jandarmi, întrucât nu aveau autorizaţie. Manifestanţii, adepţi ai mişcării Occupy România, au reevenit însă în Piaţă după ce au fost eliberaţi de jandarmi, iar aceştia din urmă au fost nevoiţi să-i ridice din nou.

Sursa: http://www.realitatea.net/ocupati-romania-manifestantii-din-piata-universitatii-au-fost-ridicati-de-jandarmi_894245.html

9
Astronomie / Re: Astronomie - Stiri
« : 09 Decembrie 2011, 20:59:09 »
Citat
După ce a fost scos în funcţiune din lipsă de fonduri în luna aprilie a anului curent, Allen Telescope Array a fost repus în activitate de către SETI Institute, iar în prezent, acest telescop de ultimă generaţie este folosit în căutarea formelor de viaţă şi civilizaţiilor extraterestre.

Sursa: http://www.descopera.ro/dnews/9040729-se-reia-cautarea-extraterestrilor

10
Cafenea / Re: Agora
« : 09 Decembrie 2011, 19:11:28 »
Citat
Episcopul din Varna a anunţat că va demisiona după ce s-a afişat într-o limuzină de 35.000 de euro, stârnind astfel mânia opiniei publice din Bulgaria. În condiţiile în care maşinile de lux sunt în contradicţie cu valorile fundamentale ale creştinismului, precum smerenia şi abnegaţia, REALITATEA.NET vă întreabă dacă vi se pare normal ca Patriarhul Daniel să se deplaseze în limuzine cu preţuri de peste 50.000 de euro.

Sursa: http://www.realitatea.net/dezbatere-realitatea-net-de-ce-merge-patriarhul-daniel-cu-masini-de-lux_893642.html

Doamne-ajuta ....?

11
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 06 Decembrie 2011, 22:58:07 »
Imi cer scuze pentru postarea de sus. Vroiam sa o postez in "chat". Rog putin ajutor din partea moderatorilor. Multumesc anticipat!

12
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 06 Decembrie 2011, 22:36:56 »
Citat
Episcopul de Varna, Kiril, i-a lăsat muţi de uimire pe enoriaşi. Nu cu harul său, ci pentru că a venit la slujba de Sfântul Nicolae cu o limuzină pe care doar preşedintele SUA o mai are.

Sursa: http://www.realitatea.net/episcopul-de-varna-a-uimit-congregatia-cu-limuzina-obama-video_893087.html

13
La multi ani, frati romani!

14
Stiri / Re: Legaturi catre stiri interesante!
« : 18 Noiembrie 2011, 22:58:55 »
Citat
Neutrinii au depăşit din nou viteza luminii, într-un experiment îmbunătăţit. Dacă se va dovedi că neutrinii sunt într-adevăr mai rapizi decât viteza luminii, teoria relativităţii a lui Albert Einstein va trebui rescrisă de la zero. În plus, călătoriile în timp devin teoretic posibile.

Sursa:
http://www.realitatea.net/neutrinii-au-depasit-din-nou-viteza-luminii-intr-un-experiment-imbunatatit_887989.html

15
Citat
Super bomba hipersonică: SUA poate lovi orice punct de pe Terra FOTO şi VIDEO

Dispozitivul a fost lansat cu ajutorul unei rachete, de la baza din Kauai /Hawaii/, la ora 11.30 GMT, şi a zburat 'cu o viteză hipersonică' în straturile înalte ale atmosferei terestre, deasupra Pacificului, pentru a atinge ulterior solul în atolul Kwajalein, din insulele Marshall, se menţionează în comunicatul Pentagonului, citat de Agerpres.

Sursa: http://www.realitatea.net/sua-poate-lovi-orice-punct-de-pe-terra-a-testat-cu-succes-bomba-hipersonica_887813.html

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 15