Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - diluna_coa

Pagini: [1]
1
Administratie / Re: Un nou nivel - propunere
« : 10 Octombrie 2011, 15:15:01 »
Pur si simplu doresc o caracterizare a forumului din partea proprietarilor si o delimitare a lor in privinta tendintelor ...vremurilor .
    Deci , astept cu interes un raspuns de un anumit nivel .

In principiu sunt de acord cu mare parte a mesajului tau dar, totusi, sa pretinzi raspuns de la proprietari? Caracterizare a forumului in ce sens? Adica sa spuna clar ca se poate discuta despre orice "stiinta" de frontiera numai sa nu fie despre religii si credinte? Si delimitare a proprietarilor.... fata de ce/cine? Delimitarea, un alt fel de limitare.
 Ah... si cine oare poate stabili ad initium care sunt "tendintele vremurilor"? Acestea se schimba continuu, ceea ce se scrie acum in lume si aici pe forum nu se scria acum 3-5 ani si probabil ca in urmatorii ani iar se vor schimba tendintele.
 

Noi forumistii trebuie sa facem selectia si sa propunem promt scoaterea unui text din forum, aruncarea lui la gunoi si banarea - eventuala - a unui forumist. Noi avem timpul necesar sa disecam orice text ... tocmai pt ca suntem multi si abordam textele in functie de pasiunea/pregatire profesionala a fiecaruia.
Putem merge pe varianta filozofica discutand despre care text sau topic trebuie sa ramana si care trebuie sa dispara...
Eu as alege insa calea practica - apare un topic, il disecam un timp (o saptamana de ex.) si la sfarsitul perioadei trimitem votul lal administratie cu DA  - ne place/e util sau NU - e o idiotenie/trebuie sa dispara.
Eficient, democratic, cu efecte imediate. Iar actiunea mediatorilor este astfel ecoul interesului nostru pe subiect - fara sa ridice controverse de "tiranie", despotism" " masuri arbitrare ale administratiei"
(sublinierile mele)
Adica un fel de cenzura: "eficienta, democratica, cu efecte imediate" "Noi forumistii"...adica o mana de useri care au timp sa citeasca, sa scrie si sa hotarasca (tiranic si despotic?  :-D ) intr-o saptamana pe toate subiectele....  sa hotarasca pt. ceilalti "noi forumistii" sau neforumistii care cu placere citim forumul de ani de zile sau chiar pt cei care in treacat pica pe vreun subiect ce-i intereseaza?
Oare cati in timp nu au intentionat sa isi dea cu parerea - ca noi toti dealtfel - ueori proasta, dar de multe ori interesanta, si au renuntat in cateva comentarii, dupa ce le-au sarit in cap cu ironii, suficienta, zeflemea si apostrofari atoatestiutorii in toate domeniile?

Total de acord cu banarea oricaror referiri, trimiteri, ..., religioase, (.........) acest forum este si trebuie sa fie in continuare un loc propice evolutiei spirituale si mentale,
si
Propun ca toate referirile şi trimiterile la religii ori alte sisteme de credinţe să fie banate.

Cum adica, nici macar referiri? nici trimiteri? Nici pro nici contra?
Imi pare rau ca ma repet, dar tot ce propuneti se numeste CENZURA - cenzurarea unor concepte in functie de parerile/credintele/ideile unui grup, in defavoarea parerilor/credintelor/ideilor altui grup.
 Personal consider ca termenii folositi de voi: "referirile si trimiterile la religii sau alte sisteme de credinte" sunt mult prea ampli si cuprinzatori pt a nu crea confuzii la eventuala banare/cenzurare, si cred sincer ca excluderea conceptelor pe care le includ acesti termeni poate dauna si saraci aproape majoritatea subiectelor discutate aici.

Cred ca cel mai simplu mod de a nu dezvolta un subiect care nu ne place este de a nu-i "da apa la moara", dar e cam greu, ma rog...
Propunerea mea:
De exemplu mi-ar placea sa am posibilitatea sa elimin din afisarea comentariilor pe unii useri. adica sa ma duc pe user si sa am in stanga SI optiunea "nu afisa comentariile lui x,y,z" - cred ca sunt in asentimentul multora - astfel subiectele ar fi mai usor de citit, mai curgatoare, ca sa zic asa.
2
@Siberia

Nu foarte des, dar am avut si eu visele mele interesante, de exemplu: calatarii in trecut (vazandu-ma pe mine insami cand eram mica si vorbind cu parintii mei care erau tineri....), sau ozn si anumit semn rosu pe cer, cu primire de info "dragonul care se arata la mii de ani", apoi am intalnit persoana care a visat acelasi lucru dar cu alta info: "a explodat astrul" .... peste vreun an, cele doua "info" le-am gasit combinate intr-un articol de tipul bomba OTV, incadrat la "paranormal" care spunea ca "dragonii ar fi fiinte de pe planeta Astra care  a explodat, iar acestia - dragonii- s-au dus catre alte planete, unul pe/sub/in/etc cate o planeta, facandu-si simtita prezenta odata la 6000 de ani  :? ...  ma rog, asta e doar un scurt rezumat, astea se intamplau acum peste 15 ani cand nu eram nicidecum influentata de atata informatie cat este acum.
 Si da, visele astea sunt toate in acele culori extraordinare, "aprinse" ca si cand culorile din realitate ar fi o imagine palida a lor.

Defapt foarte interesant este cel mai recent vis, acum vreo saptamana:
Pamantul (lumea) a avut un fel de "shoc", o unda de shoc care a lasat totul ravasit ca dupa o puternica furtuna de vant. Eu nu vedeam oamenii, dar totusi cu mare patos le explicam eu (!) ce s-a intamplat spunandu-le: "s-au amestecat timpurile! Adica trecut, prezent si viitor sunt totuna". Cand m-am uitat in sus, pe cerul acoperit de nori (albiciosi) era un sirag de planete, distincte una de cealalta prin culoare sau marime...


@abiss
Foarte interesant visul fiului tau, cati ani are? daca este oarecum mic/tinar deci inocent atunci e si mai interesant pt ca el nu este influentat inca de tot felul de informatii...

Pagini: [1]