Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 122
1
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 18 Ianuarie 2018, 23:25:57 »
  Toata lumea e supusa greselii, @abyss. Inclusiv eu.  :lol: si fiecare are chestii pe care le digera usor iar pe altele deloc, functie de experienta, convingeri, credinte.
  De aceea incerc sa folosesc logica in masura in care o cunosc.

  Daca acele poze ar fi aparut pe forumul acesta care ar fi fost primele intrebari ? ceva de genul: ce aparat de fotografiat, timp de expunere, ora, etc. Adica majoritatea datelor ce se gasesc in metadata. Si ghici ce? La pozele zise originale, cele 6 atasate pe exopolitica, proprietatile lipsesc cu desavarsire. Parerea mea e ca au fost sterse. Iar asta deja ridica un semn de intrebare asupra credibilitatii si originalitatii pozelor.
  Repet, daca pozele ar fi fost puse aici pe forum , cum ar fi fost analizate?

  Tot dupa parerea mea, mi se pare un pic dubioasa aventura colaborarii lui JP cu exopolitica , anul de inceput fiind 2008 cu o chestie braziliana. In privinta contactului telepat, cu mesaje primite prin intermediul unei voci auzite in cap, ce sa mai zic ? Eu personal sunt mai critic fata de asa ceva din cauza ca receptorii umani pot fi foarte usor pacaliti iar perceptia asupra unui fenomen poate fi usor fabricata in absolut orice mod. Tehnica este analoaga cu cei care aud o voce ce le spune sa omoare oameni, pun maina pe arma si intra in magazin sau scoala si trag la intamplare. Astfel de cazuri se banuieste ca au un suport tehnic, nu?

 
  Bune concluzii, nu mai am ce comenta .

 Da, @Ganditorul, are si ,, fotosopatu',, limitele lui functie de indemanare. La una din extreme se aranjeaza "pic-sel cu pic-sel"  :-D


:-) Tu poate ai citit in diagonala articolul ori/si pe cele conexe. Faptul ca lansezi a la prima o parere bazata pe o facatura din "65 toamna crosetata apoi cu niste concluzii alternative care cam neaga orice fapt important, evitand o discutie despre problema in sine si a evenimentelor implicate, raţionand invers sau utilizând o logică deductivă care neagă orice fapt real important mergand pe linia unui interes pierdut ....and so on...and so on...  :wink:

Mai pe simplu zis , cam tot ce iti pica tie legat de subiectul UFO e o enigma fara solutie completa, si ce digeri greu e bine de pus sub negatie, ori de plasat in zona manipularii psihopupu tehnologice.  :roll:

Toate cazurile UFO si conexe, pentru tine corespund unor concluzii alternative. Iar daca lipsesc dovezi sau detalii , inseamna ca acel caz nu exista şi deci nici o problemă care sa fie abordata.  :-D

Treaba nu e asa de simpla.  8-)
 Poate tie nu iti pica bine la digestie fara un colebil  :mrgreen: , ceva. Cred ca noua tuturor nu ne pica usor. In special acelora care am vazut si experimentat trairi precum cele relatate de JP care poate sa fie fictiv, activ sau cum vrei.  :fullmoon:

2
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 15 Ianuarie 2018, 01:10:36 »
Fiecare cu parerea lui.

On September 14, 2017, JP supplied photos of a cigar shaped craft flying near MacDill Air Force base...
M.  Salla e de parerea ca sursa acestor imagini ar fi.de încredere, il cunoaste pe individ.de 9 ani.
http://exopolitics.org/cylindrical-ufo-near-macdill-afb-points-to-usaf-nordic-et-alliance/


http://exopolitics.org/more-triangle-ufo-sightings-macdill-afb-evacuated-irma/

3
Video [legaturi] / Unacknowledged 2017 - Steven Greer
« : 10 Ianuarie 2018, 23:20:49 »
Unacknowledged 2017 online subtitrat in romanahttp://magazinweb.net/film-neconfirmat-unacknowledged-2017.html4
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 27 Decembrie 2017, 12:13:12 »
Vril forever!

5
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 25 Decembrie 2017, 21:39:52 »
   Va admir pentru abordarea metodologica eleganta si eficienta asupra problemei definirii principiului cât și a utilității tehnice. In acest sens îmi place sa cred ca împărtășesc aceeași viziune.
   Sunt cred zeci de ani de când nu am mai practicat fizic efectul vibrational cu excepția poate a câtorva ocazii. Am realizat după mai mult timp de practica ca sunetul realizat mental, acordat si localizat potrivit are aceleași efecte. O varianta care m-a ajutat mult in a deveni si mai perceptiv in acele timpuri.
    Sunt nerabdator sa ajung a parcurge si cartea doctorului Sagan. Va multumesc pe aceasta cale tuturor celor care contribuiti la biblioteca ireala !!
   

6
Sărbători fericite, toate urările de bine!

7
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 25 Decembrie 2017, 01:18:47 »
Am gasit pe net cautand un text despre kameswara chakra, un comentariu oarecum bizar in cache fiindca blogul pare inchis. Poate si din cauza ca erau scrise o gramada de vulgaritati... (https://barceankarkaran.wordpress.com/author/karkaran/page/23/)dar, iata ce scria cineva acolo:

citez:
"Numai prin identificarea corecta poti transmuta SI12 (sa folosim terminologia lui Gurdjieff) in SOL12 (energia emotionala care apartine supraconstientului) si in MI12 (genialitatea/superintuitia supraconstientului) si mai departe spre LA6 si DO6.

Acesta este motivul pentru care orientalilor nu le iese pasenta deloc: nu isi pot accesa SOL12 si MI12, astfel incat dupa decenii de practica, nu prezinta puterile paranormale superioare: genialitatea in domeniul ales de activitate (rezultate de nivel mondial), superintuitia, si darul profetiei.

Asa ne-au pacalit si ne-au inselat pe noi occidentalii, mai ales la inceputului secolului trecut, cu puteri paranormale inferioare (clarvedere, mutarea vreunui obiect, oprirea batailor inimii) care insa erau obtinute printr-un pret cumplit, posedarea.

Dar nu le aveau pe cele superioare.

Sa presupunem ca o persoana va sublima corect, SOL12 si MI12, dar va eja_ula rar (sa zicem o data la cateva luni de zile): el va fi in avantaj net fata de practicantul care nu va eja_ula deloc, dar care nu ajunge niciodata in sferele superioare ale sublimarii. Identificarea cu zeitati hinduse/taoiste te va duce doar la astral, si nu mai departe.

Si mai putin cunoscut de cei care practica cultivarea este circuitul inima-glanda pineala.

Prin identificarea adevarata cu Dumnezeu, cu Iisus, atomii de calciu vor fi transmutati de inima, de supraconstient, de feminitatea divina adica sufletul lui Dumnezeu, in atomii eterici de calciu (implozia atomului), acestia ajungand la glanda pineala, oglinda divina, cu efect piezoelectric eteric, care va mentine nivelul energetic al corzii de argint prin care primim subquarks levogiri (kameswara chakra), dextrogiri (soma chakra) si bosoni (sahashara chakra).

Cel care sublimeaza cu adevarat deci isi va hrani glanda pineala si mai departe glanda pituitara, intregul sistem hormonal (...)

Si mai exista si tehnicile inventate de cei din Thule si Vril, aplicarea dublei torsiuni asupra kameswara chakra, chakra soarelui negru, sau ceea ce ei numeau projekt kronos, adica revitalizarea biochiralitatii spatiale ale moleculelor in mod mecanic, cu efecte miraculoase, insa insotite de urmari secundare mai putin dorite asupra corpului emotional.

Cei din Thule, nazistii, lucrau cu chakra #8, chakra kameswara, prin care corpul uman absoarbe tahionii levogiri si care repara efectele gravitatiei terestre dextrogire asupra aurei."

8
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 18 Decembrie 2017, 00:47:43 »
Si unde ati gasit acele exercitii , domnule Grifon? Daca puteti sa ne impartasiti si noua, desigur.

9
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 14 Decembrie 2017, 23:54:09 »
Cyclone on Saturn
https://m.youtube.com/#/watch?v=Z9iIw4OQNXc


The word Merkaba means the spirit/body surrounded by counter-rotating fields of light, and is considered to be a light vehicle for space/time/dimensional travel. It is the vehicle of Ascension designed to transition you to light body; to assist in the attainment of higher levels of conscious awareness; and to travel or transition between dimensions and realities.
Once activated, this shape creates an energy field that spreads out in a saucer shape about 55 feet wide. This energy field is capable of carrying one’s consciousness directly to higher dimensions.
Sursa:
http://www.ascensionnow.co.uk/star-tetrahedron-merkaba.html
Dar nu spune cum se activeaza, doar ca unii o fac , au făcut o sau o vor face cândva ori ca tine de reamintire. Cam vag...
  In principiu cred ca e posibil, dar ai cunoștință despre ceva surse referitoare si la tehnica de obtinere a plasmoidului dublu-vortex? Fiindca degeaba plimbam teoriile altora daca nu pot fi verificabile. Macar de catre unii/unul.

10
Cafenea / Re: Hermeneutică & Cinema
« : 11 Decembrie 2017, 11:19:30 »
In orice caz, se pune mare accent pe tranzitul lui Saturn. Saturn se misca încet, da influențe de parca omul ar vorbi in reluare si ar fi somnambul. Nu gasesc imaginea cu pricina... Si in acest an avem un tranzit al lui Saturn...

11
Fenomene conexe si paranormale / Re: Armonice
« : 10 Decembrie 2017, 10:07:42 »
Cred ca FSN (fenomen sonor neidentificat) e mai potrivit. Fanul e legat de fenomenul aerian neidentificat.
...pai sunt destule explicații pe internet.
   Pe de altă parte, cei care studiază așa ceva în legătură cu f. Ozn mai au pe lângă alte instrumente de înregistrare și detectoare  radar de mașină portabile (conectate artizanal la o baterie) pt a identifica și perturbări electromagnetice. ..se pare ca ar fi în legătură. ..

12
La multi ani Xperyens !  Si la cat mai multe împliniri !

13
La multi ani, multă fericire si la cat mai multe bucurii, dragul nostru Waffenbruder Xanadron !

14
Cafenea / Re: Hermeneutică & Cinema
« : 27 Noiembrie 2017, 00:40:57 »
Pe harta apar marcate stelele cu auriu, rosu iar in plus apare o cometa. Ce inseamna? De ce auriu si rosu?

15
Cafenea / Re: Hermeneutică & Cinema
« : 24 Noiembrie 2017, 10:08:33 »
Cu siguranță ca luna e o forma de "releu".
Imi propusesem sa revăd seria 3 integral si sa scot screenshot-turi cu acea configuratie de stele ce tot apare, dar nu am avut când. In acelasi timp am observat ca la inceputul fiecarui episod din s.3 exista un logo cu un cerc si 3 de A (literele sunt rosii). Logoul isi schimba culorile si elementele de fundal in functie de  acțiunea din episod... (si pe acestea o sa le scot).

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 122