Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 127
1
Ba e chiar foarte bine sa va amestecați, oricine e binevenit ! Meciul amical cu @Xanadron se tot anunță de ...9 ani iar noi doi tot la faza de "incalzire"...sunt. :) . Eu il mai intzep , domnia sa mai lanseaza un FAN de hârtie....si tot așa. Dar îi port o apreciere totală, un coleg de mare caracter si calibru. Chiar dacă uneori ma păcălește si pe mine lasandu-mi cateva parti prisuri cofuze vizavi de o posibila pozitie a domniei sale, chiar daca infinitezimală vizavi de "placarea cu aur" a anumitor spooks, fie ei cu șapcă alba la exterior. ;)
 

2
Deja mă simt mai bine decat daca as fi la emisiunea pensatului cu trei cravate :)
  Aici nu era vorba despre apocalipse ci despre un posibil eveniment de tip false flag al celor care sustin ca discurile lui Tesla sunt ale extraterestrilor Rai , da nu asa ... ci rai de tot si care vor veni sa ne amenințe cu termenarea.... In aceste conditii , ciudații securismului umbros crează cale liberă in fața evenimentului amintit (despre care Dr. Rosin a vorbit acum 25 de ani , ea primind spovedania finală a lui VBraun) eliminând dovezi despre uriași, spiridușul din Atacama etc, pentru a nu se naste ideea ca specii care umblă pe acilica de.....milioane de ani , vin asa deodată sa ne termine, sa ne suga vrilul, banii , femeile etc.

3
Aprobat de catre democrați, desigur si servicii,  alea de mint si sting , periaza stiinta , au creat Marea Minciuna... Satul din Umbra , ozn urile si multe altele. Am strania convingere proprie si personala ca daca mai ramaneau belitzii nițel o puneam de un "borș" cu rușii. Asa le au rămas doar jucăriile și farfuriile .
1.Posibil să le folosească in ELE
2. Se maschează un alt eveniment aflat in derulare (schimbarea polilor+fenomene climatice conexe sau....you name it )

4
Suntem interesați, domnule Grifon. Vă rugăm să detaliați acele condiții. Vă multumesc !

5
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 25 Iulie 2018, 10:02:42 »
Citisem despre L.C.V. putin in biblioteca pleiade. La randul meu am fost frapat sa constat asemănarea. Vă multumesc pentru pista de studiu. Scoala nocturnă e un subiect destul de puțin abordat , probabil nu sunt multi constienti de "frecventarea" cursurilor wireless.
  Nicolas Roerich pomenea ceva despre o antena aflata in Shambala care emite la nivel global asemenea turnului marelui Tesla. Acest aspect l-Am considerat tulburător...

6
2000 de ani poate?!?! Esti sigur ca toti "privilegiatii" astia fac chiar tot ce doresc, taie si spanzura, stabilesc parametrii, traseaza ei destine, pacalesc pe cine vor la nesfarsit? Nu fac si ei parte la randul lor dintr-un "sistem", nu urmeaza si ei niste aranjamente celeste? O fi pamantul asta "groapa de gunoi" a Universului, dar orice lucru trece prin formare, stagnare, degenerare si distrugere.
Asa cred eu, ca ei au impresia ca fac cum doresc.
Altfel nu ar mai fi paranoici, speriați și crispati. Nu ar mai dori sa amestece rasele în Eurabia, nu ar mai fi dat cu nucleare atatia ani, s-ar fi concentrat pe lucruri frumoase nu pe o viață falsă. La ce bun ca s-a ajuns la un control obsesiv care se manifesta malign în toate statele?
  Stăpânii de sclavi sunt umani, au forma umană, sunt vizibili și îi vedem zilnic.
Daca erau cu adevărat depozitarii unor adevăruri înalte atunci erau darnici, milostivi nu răi și nesatui,.cruzi și neiertători, depravati și cinici. Ar fi ajutat nu ar fi născut durere.
  Bineinteles ca voi aveti dreptate si zeii se vor arăta, reconstruiti de oameni sub forma unor PLF-uri (Programmed Life Forms) cu AI-uri în bostane și o regie pe masura? Mai stii...

7
E ca si cum s-ar spune stați cuminți ca sa nu va omorâm, noi ăștia umani, privilegiați , speciali si secreti fiindca iata Disclosure vine... si între timp muriti voi așteptând bine mersi fara sa fim noi nevoiti sa o mai facem. Între timp lagărul planetar e mai cu față umană, aveți ore libere, bucurati-vă ! Împărăția Disclosure e aproape ! .....si vor mai trece 2000 de ani...poate.

8
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 23 Iulie 2018, 19:18:24 »
Da,
Si in plus majoritatea cred ca nu se mai întreabă daca a fost sau nu un ozn, ci daca-i american sau chinez ori al altcuiva.
  Extratereștrii sunt buni atata timp cat mai e petrol sau orice alt combustibil fosil. Si vor fi si mai utili atata timp cat vor fi răi.

Despre propulsii exotice nu se discuta fiindca fizica actuală anulează din start orice alta teorie. Prin urmare, când o zice soacră mea ceva de propulsii si vortex atunci o sa cred ca Disclosure e la ușă.

9
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 21 Iulie 2018, 00:33:25 »
@Jean,
Ai dreptate, iti inteleg punctul de vedere insa in afara de moderare care e o acțiune simpla unde se urmărește aplicarea regulamentului (si o poate face oricare dintre noi) am si eu ca fiecare întrebări, curiozități pe subiect (ozn) si anumite pasiuni. Acestea nu sunt simple capricii ori fișe de post cum au unii la modul general vorbind... probabil, ci provin din experiențe reale si destul de neobișnuite ba xhiar dure as putea adăuga. De la simple observații ozn mergând pana la capăt... Nu sunt multe (slava Domnului) dar destul cat sa ma tina pe aici de 9 ani.
  Eu nici pana in prezent nu am primit/descoperit mai mult de 3% din raspuns. Ba chiar mai rau as putea spune, nu am cu cine sa le discut in afara de colegii de forum.
   Aceste împrejurări tulburătoare de-a dreptul nu le pot relata direct decat prin subiectele la care particip ca oricare membru al forumului.
  Dacă eu discut pe anumite subiecte asta nu înseamnă că un moderator impune ceva. Nu înseamnă nimic. Dacă subiectele de la sectiunea "Ireale" sunt considerate deviante pentru forum, va rog frumos votăm in cadrul echipei 0 si eu ma voi conforma. Dar , din punctul meu de vedere, de martor , consider că pe zona principiilor discutate acolo răspunsul pe care il astept se relevă treptat. Asta e valabil doar pentru cazul meu.
   Cei pasionați sigur că așteaptă discuții doar pe subiect. Însă dacă vei cerceta putin vei observa ca subiectul ozn e pe duca allover , adicătelea...peste tot prin lume.
De ce? Ei bine asta e un alt subiect...

10
Diverse / Re: Comentarii libere....
« : 20 Iulie 2018, 02:34:57 »
Dacă nimeni nu mai raportează nimic... desi comunicarea este neîngrădită, ce vrei să facem ?
  Discutam si noi acilica una alta dar tot in legatura cu subiectul ozn. Însă precaut si cu perdea. In fond OZN inseamna propulsii neconventionale, exotice, nu? Chestiuni sensibiloase destul...Dar in afara de propulsii nu crezi ca mai sunt si alte aspecte tangente , o grămadă chiar?
  Tu ce parere ai? Si daca bine faci ca punctezi cu "degetul"...de ce nu spui clar numele celor care au pus pe butuci acest forum.

11
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril & Tesla
« : 19 Iulie 2018, 10:34:55 »
E drept ca si Tesla a mărturisit că primea mesaje/informatii/inspiratie (la nivel de principii totuși) din univers direct in minte.
  Eu personal desi înclin sa cred ca nu ar fi imposibil asa ceva, totusi am sentimentul că ar putea fi vorba si de altceva. Cred că mintea se poate conecta prin interfața ei fizică, structura neuronală ori vreun element glandular combinat cu un instrument energetic (Tesla amintea de kalachakra ș.a.) la un angrenaj energetic vast, reprezentat de sisteme stelare, galactice si poate mai mult.... care sa poata in principiu să "randeze" in infinite posibilitati o informație/problema "injectata", oferind apoi emițătorului ecouri de tip răspuns. Să avem totusi in vedere ca substanța primară care umple cosmosul este la nivel subatomic conștientă cumva daca e sa ne raportam la Chimia Ocultă.

12
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 18 Iulie 2018, 12:08:15 »
Razboiul mondial a venit cred, ca o consecinta a imposibilității camuflarii unor descoperiri. Viata tuturor a fost dată peste cap si iata ca in prezent fuseram cu totii la un pas de inca unul pe fondul dezvoltării iminente a Artei Wireless. Probabil schimbarea polilor, energizarea excesivă combinată cu cine mai stie ce interventii "extra" ori întrupări ale unor mari spirite incomode Statului Subteran Mondial au oprit ori schimbat aparent cursul nefast.
   E posibil sa fi fost conturate intuitiv ideile tehnice prin channel-ing ori inducție. Poate șugubățul Teslea le-a transmis ori impregnat wireless in corzile campului magnetic ... astfel incat intr o zi mai energetică sa le putem "prinde din zbor". E posibil să fi fost "citite" in cronica akasha... ori direct pe anumite obiecte ori edificii orientale. Ideea de baza insa au avut-o obsesiv orientată pe Atlantida si ce informatii si artefacte (functionale?) au avut.
 
Seria Vril de la început seamănă mult prea mult cu anumite constructii din asia. Iar asemănarea nu se oprește doar la forma...

La Nicola Tesla imaginea navei ce ar fi folosit teoretic energie pe calea wireless (probabil doar acelea destinate spațiului aerian terstru) seamănă cu o insecta... fapt care mă duce cu gândul la Grebennicov si ale sale insecte "electrice". Alte imagini ale navelor sale nu stiu daca ii aparțin desi aduc cu o "sobă de bucătărie " asa cum el a declarat. Forma de tip "clopot" ori "farfurie" pare să fie , repet,  de sorginte estică acolo unde s-au trimis destule expediții.
  Poate ar trebui să facem o recapitulare a tehnicilor si principiilor folosite de societatea Vril . Si mie mi se pare mai important decat demonstrarea faptului daca aceasta organizație a existat ori nu, deocamdată.

13
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 17 Iulie 2018, 08:21:40 »
Asa pare sa fie.
Revenind la OTC-X1 sunt uimit cate informații au aparut in ultimii patru ani pe tarlaua internetului.

14
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 15 Iulie 2018, 15:06:44 »
Unii sunt de parere ca Tesla a fost ucis de catre conspirația Nazi-c!a.

http://www.human-resonance.org/veil.html

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 127