Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 129
1
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 12 Noiembrie 2018, 22:52:26 »
Culorile erau mobile, aprinse/intense, nu in aura ci in corp.
Voi incerca sa dau o detaliere a experientei in zilele urmatoare.

2
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 11 Noiembrie 2018, 22:46:00 »
Ultima parte catalogată drept teoretică/utopică se apropie de zona "Ireală".... fapt care intră în sfera mea de interes.
Bun , am retinut ca vrilul aflat în curgere e de bine, cum se spune.
În cartea Dr.-lui Sagan am ajuns la acest capitol. Vizualizarea curgerii vrilului prin corp. Am reusit câteva secvențe de vizualizări, cu zona de interes color sau mai bine zis cu energii/fluxuri multicolore., chestiune/Vizualizare/imagine total nouă pentru mine. Am luat o pauza,  nu am citit sa vad ce va urma. Ma intereseaza însă acele culori.  Voi vedea daca în carte se vorbește despre ele. Ma intereseaza ce inseamna acele culori, ce reprezintă. Daca în carte nu se discuta despre asa ceva (Si voi verifica) intreb cumva prematur,  știe cineva daca exista asemenea descrieri în vreo lucrare?

3
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 10 Noiembrie 2018, 02:12:25 »
Cum poate fi stabilit "dozajul"? Cum se poate sti cand e multa energie si cand e putina?

4
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 07 Noiembrie 2018, 00:43:37 »
Unicul motiv pentru care am acceptat asemenea exercitii de-a lungul anilor nu a fost promisiunea unor puteri dubioase si teribile.
Singurul lucru pe care il vreau ... este sa imi amintesc. Ce? nici eu nu stiu. Dar ma bantuie teribil aceasta chestiune... :star:
Calatoria pana acolo insa... a fost si este incredibila.

5
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 05 Noiembrie 2018, 09:53:36 »
Aveți dreptate. Cu siguranță.
La întoarcere nu am mai simtit vibrațiile, nici senzația dintre sprâncene, care devenise cumva generalizată la nivelul întregului corp. Posibil să se fi atins un prag al sincronizării, după cum spuneți. Pare cel mai firesc răspuns. Creierul fiind un receptor cât și un distribuitor de energie poate fi "acordat" prin intermediul sunetelor.

6
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 05 Noiembrie 2018, 00:06:35 »
În timpul EEC am simtit si auzit în timpul deplasării un soi de foșnet sau fâlfâit de aripi. Sunetele uneori păreau auzite ca si cum eram sub apa alternând cu sunete limpezi, în funcție de plasarea atenției, pe deplasare ori pe mediu în staționare.
Mai studiez .
  Sunetele tibetane în înțelegerea mea au ca scop pe lângă centrarea minții un rol ajutator în înțelegerea unor procese interioare și relationarea lor cu exteriorul.

7
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 31 Octombrie 2018, 23:35:45 »
Din cate îmi amintesc nu le am mai dat atenția obisnuita. Dacă au existat deveniseră parte din fundalul experienței. Asa cum există momente cand încerci să meditezi si ignori anumite semnale senzoriale.
 Au existat in timpul experienței insa, după întâlnirea cu Dwellerul, fiindcă el nu a facut nici un gest stînd maiestos si nemișcat , micșorânsu-se.

8
Diverse / Re: Pagina Comica
« : 31 Octombrie 2018, 18:06:01 »
 :fullmoon:

9
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril & "Guardian of the Threshold"
« : 29 Octombrie 2018, 21:22:36 »
Ok, am dat o căutare si am găsit ceva despre Dweller . Spre surprinderea mea, ceea ce am numit eu ceva postări in urma Doppelgänger se referea la o dublura personala de alta natura... Insa se pare ca am dat fix peste primul Dweller/Guardian. conform linkului de mai jos, mai exista unul si mai mare. Interesant.
https://uncletaz.com/doppel.html

Întrucât am pus ieri o imagine cu paznicul timpului dintr-un renumit joc video, revin acum asupra ei, fiindcă acea imagine nu este ceea ce am vazut. Am făcut un desen care sa redea aproximativ imaginea cu personajul teribil care stătea de paza. Am zis ca ar fi interesant sa il vedeți si voi pe Dweller-ul meu, fiindcă se pare ca al fiecăruia arata diferit

10
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 28 Octombrie 2018, 00:36:38 »
Ce este pazitorul pragului? Am mai citit dar... pana la urma e o ființă sau ceva simbolic ? Fiindca am impresia ca am dat nas in nas cu însuși Dahaka...fix aseară.


11
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 27 Octombrie 2018, 23:24:58 »
Hmmm.... am recunoscut si eu tendința de apariție a acestor manifestări. In mare ar fi grupate in trei categorii generale, in privinta a ceea ce consider in acest moment.
Prima categorie , sunt manifestari/proiectii ale unor forme-gând personale , ce au prins viață în zona subconștientului candva... si tot mișună pe acolo pana la o ardere conștientă a zonei.
A doua categorie... Par a fi spirite reale. Unul a întins o mâna deasupra feței mele si apoi cu un gest rapid mi-a răsturnat o vaza cu levantica peste față... am zis că mor, eram in transa profundă, întins, iar mâna a iesit din perete. Dar s-a rezolvat treaba , ceva ani mai tarziu cand am fugarit stafia babei de s-a saturat de bancuri.
A treia categorie... aici e mai mult de pritocit. Încă nu sunt lămurit dar pare sa fie o intersecție atat temporală cat si a unor agende diferite.
De aceea mesteresc la al treilea ochean. Pare sa functioneze mai bine dacă te închizi intr o sfera/bulă de asa zisa energie. Astfel tot ce vine/intra/percepi vine printr un singur filtru mai usor de controlat... in teorie cel puțin.

12
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 27 Octombrie 2018, 19:39:14 »
Ce am observat experimental dpdv al "vibrațiilor" este ca ele au totusi un oarecare tipar. De exemplu unele sint legate de luna plina. Altele țin de gradul de epuizare din ziua respectiva, ori functie de anumite "descărcări"... toate acestea si altele , stabilesc un camp de manifestari complex insa cumva predictiv.
  Cu ce nu m-am  putut obisnui o vreme au fost niste troznituri puternice din mediul ambiant. Multa vreme îmi pocnea destul de tare o icoana veche si mare de pe perete. Am scos-o. Apoi în același loc o comodă. Am mesterit la ea si s-a potolit. Apoi televizorul a început in aceeasi zona sa trozneasca. Am zis ok.... Am continuat exercițiile in alte locuri si trozniturile continuau si acolo . Am învățat de curand să le ignor filtrand percepția prin "instrumentul optic".

13
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 21 Octombrie 2018, 22:42:19 »
Ein Doppelgänger... o "dublură. Asta e crearea a ceva cu totul aparte. Mai mult decât o simplă  proiecție astrală eterică. Castaneda a explicat cred eu mai bine procesul, sau mai pe gustul meu. Și e un lucru mult mai avansat decât amprenta prezenței energiei amplificate.
  Presupun deoarece nu am cum dovedi, ca vibrația desemnează o curgere/mișcare a energiei corpului prin sistemul nervos, coroborată cu o absorbție din mediul energetic în care suntem imersați. Probabil, și la nivelul aurei se petrece o mișcare rotativă incipientă , de aceea furnicaturile se simt la început în picioare și/sau la nivelul capului.

14
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 07 Octombrie 2018, 22:29:42 »
Depinde presupun si despre care stoc este vorba. Daca se utilizeaza cel personal... izolat intrucatva la inceput, da e posibil sa se consume, ducand la o epuizare fatala, eventual.

Eu inca mesteresc deocamdata la instrumentul energetic "optic"  :wink:

15
De acord. Felicitări.
Dar.... piesa seamănă insa nu e un ciocan ci un soi de dinte , dalta.
O cercetare completă demonstrează utilitatea designului. Ciocanele in patente par din lemn . Patentele nu sunt prezentate, nu sunt traduse. Doar poze. Aparent seamănă doar 60% dar .... de ce aluminiu? Aluminiul pare să fi fost cunoscut si pe vremea romanilor ipoteze putem lansa oricâte. Eu nu speculez nimic, dar strict pe ideea de piuă.... mai lipsesc informații tehnice. Nu poti ingropa asa de usor un obiect doar fiindca "seamănă" cu ceva.  Iar calcaiul merita atenție la toate detaliile.
Pana atunci toată siguranța asta ca e un ciocan de piuă pare o operatiune de musamalizare. Pare , pana la proba contrarie. 

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 129