Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 123
1
Astronomie / Re: La frontierele cunoaşterii
« : 22 Mai 2018, 02:24:33 »
Da.... deci ce a fost revizuit în TDV mai pe limba celor muritori? Întreb si eu ca ultimul profan din junglă....destul de smerit si retoric. Ar fi interesant de stiut fiindca e clar ca de 2 ani încoace dl profesor a tot mesterit la această teorie.
   Apoi ar fi niste întrebări de rostit la adresa teoriei, le tot port de ...2 ani. Una din ele era in legatura cu infinitul pomenit in TDV si posibilitatea ca el să fie o iluzie data de faptul ca timpul ar putea fi o "alungire" a spațiului, provocată de un anumit tip de curgere si structurare a informatiei. De exemplu, se cunoaste faptul ca daca luăm doua ceasuri identice si unul e transportat pe orbita iar altul ramane pe pământ,  ele arată timpul diferit, Atunci e posibil ca si distanța fizică dintre ele sa fie cumva afectată? Dacă in urma calculelor rezultă ca da atunci ar fi posibil ca ceea ce percepem noi ca distanțe intergalactice si expansiune , sa fie o iluzie sau un anumit tip de fenomen care privit dintr un unghi de referință sa confirme alungirea/deformarea spatiului insa din altul sa rezulte ca distanța este neschimbata?
  In fine ,e o ora prea târzie pentru o intrebare politicoasă .

2
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 21 Mai 2018, 16:24:32 »
NU cred așadar că ... alunecosul Vril ar fi o formă de energie asimilabilă așa-zisei energii vitale de *bază* ZPE, Orgon, Qi, Prana etc. -, ci cu totul altceva. Presupuneam mai demult c-ar fi un CEVA separat, dar influențîndu-le pe alilalte similar biților comandînd direcționarea energiei unei mașinării cu comandă numerică (repet, exemplu ales cam simplist-didactic fiindcă și biții de informație, și energia mașinii CNC folosesc același substrat purtător, adică cur. electric.) :lol:

Indubitabil însă că toate energiile astea au aceeași Sursă, :star: care totuși rămîne (încă) inaccesibilă unor analize în profunzime, oricît i-am scrijeli speculativ suprafața noi ăștia *normalos*.

Ba da, cred ca alunecosul Vril ar fi o formă de energie asimilabilă așa-zisei energii vitale de *bază* ZPE, Orgon, Qi, Prana etc. Si nu e ''ceva'' separat, un ''altceva'', si desi toate energiile astea au avut candva aceeasi Sursa ceea ce conteaza pe moment este CINE/CE le capteaza, condenseaza si emite pe moment. Fiindca in functie de CINE/CE... se pot prezenta ca efecte diferite roluri , printre care numarandu-se si cel morfogenetic. Cur.electric este asa fiindca vrilul este captat de catre magneti in maniera rotativa , rasucit si impins in fire. Corpul uman poate capta vrilul tot in maniera rotativa dar mai specializat.

Desigur aceasta e viziunea mea. In vizuina altcuiva vrilul poate fi denumirea unui anumit fenomen care apare in anumite conditii in functie de CINEVA/CEVA producand astfel efectul de undă / informație structurantă.

Si sa nu uitam ca desi ...''Stranie rău așadar *simularea* în care ființăm pe planeta asta''... toate simularile astea de la materie pana la nimic si iarasi inapoi ... sunt doar energie/informatie.

3
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 17 Mai 2018, 23:24:06 »
    Chestia cu qi-ul blocat in cap am patit-o de la yoga-conga  :-D nu de la arte martiale. Dar asta e alta poveste.
Despre Gong eu unul habar nu am in afara ca e un instrument muzical, mai auzisem ca e o practica nu stiu cum dar cam atat. Pe calea asta nu am umblat. Asa ca nu stiu cum e cu gongul maestrului ar fi util de conturat o idee pe aici. Nici despre qi ca ar fi greu sau usor, in fine cred ca e vorba de scoli diferite, profesori diferiti, elemente de limbaj diferite. Chestiunile astea se tineau la mare secret... dar existau conexiuni la scoala noastra cel putin pe expiratia din timpul loviturii ,in legatura cu energia , ea nevenind din centrul abdominal ci din zona larigelui care producea un sunet mai mult șuierat ce activa ''al 3 lea ochi'' si deschidea centrul din crestetul capului. Exista o senzatie (cultivata) de curent ascendent , iar in momentul deschiderii/racordarii zonei superioare - energia (din lovitura) venea de ''sus'' coborand pe ''curentul ascendent'' intrand in corp si plecand pe lovitura. Era total exploziva treaba (full contact evident). Acea energie era alba.
    Concomitent din hara pleca in jos o energie trecand prin centri conectandu-se la centrul pamantului. O data stabilita legatura, energia ce urca din pamant pe curentul descendent era folosita pentru a crea ''scutul'' luptatorului.
    Poate ca astea erau doar bazaconii ce ni le serveau in acea vreme a anilor 1986, dar rezultate au fost. Reale. Si nu erau instructori de cartier cum sunt acum peste tot. Repet, poate ca erau doar povesti. Acum lucrurile sunt stiute de toata lumea, exista carti . maestri etc.
    Dar e foarte bine ca discutam, imi mai lamuresc cativa neuroni  :lol: si ma trezesc putin la realitate.

4
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 15 Mai 2018, 20:46:35 »
Tin minte ca , si cred ca am mai povestit, in cadrul artelor martiale sunt niste demonstratii in care practicantii sparg cu pumnul sau cantul palmei caramizi, lemne uneori rupand chiar sîrme. Ceea ce nu stiu multi este latura nevazută a demonstratiei. Si anume folosirea controlata si directionata a fortei vitale/vril/qi/etc in zona corpului cu care se aplică lovitura. Esecul putand fi de doua feluri: ori nu se intampla nimic ori se rupe osul respectiv , sau intr-o varianta mai usoară nefericitul ramane cu o contuzie urata.

Controlul energiei ca tehnica din artele martiale, captarea ei sub forma de vortex, condensarea ei sub forma de plasmoid rotativ/sfera , culoarea energiei...ca e si asta important... toate aceste chestiuni seamana foarte bine cu ce descrie "rețeta" doctorului Sagan. Pana si acea tehnica a laringelui... respiratia, etc.

Si acesta e doar un exemplu. Altul ar fi auto protectia, in care energia joaca rol de scut. Si aici avem demonstratii in care practicantul suporta/incaseaza lovituri serioase asupra anumitor zone ale corpului cu diferite obiecte din lemn, metal etc.

Si, desigur nivele superioare de folosire a energiei in care practicantul demonstreaza ca poate anticipa/simti/vedea , ca si cum ar privi in viitor anumite miscari/curgeri a energiei oponentului său.

Alte exemple ar putea include vindecari, etc.

5
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 15 Mai 2018, 01:35:28 »
Sunt convins ca pentru unii ideea unor energii curgătoare prin corp care stapanite produc efecte formidabile e foarte greu de acceptat macar in prima faza. Probabil informațiile sunt prea directe si la o adică apar ca  total nefolositoare in lumea actuală in care trăim... fapt si mai incredibil pe de altă parte.
  Am sa va relatez postarea viitoare cum am ajuns eu să dau peste aceasta chestiune acum 30 de ani, intr o vreme când asemenea notiuni erau si mai greu de inteles .
 

6
    Sunt nerabdator sa ajung a parcurge si cartea doctorului Sagan.biblioteca ireala !!

Am parcurs cam jumatate din lectura... si recunosc , e cea mai buna lucrare (dintre cele pe care le cunosc) pentru cei nefamiliarizati cu aceasta ''zonă'' a instrumentelor energetice. Doar atat am citit fiindca nu m-am putut retine sa nu experimentez aspectele descrise acolo. Ma declar surprins si captivat.

Cel putin in aceasta faza incipienta mi-am lamurit (si in alti termeni) anumite fenomene la care am fost martor sau subiect. Poate discutia pe tema dosctorului Sagan isi avea locul intr-un alt topic mai dedicat (al 3 lea ochi) dar... avand in vedere ca abordarea pleaca de la Vril/energia care sta la baza acestor fenomene cred ca e mai bine sa continuam aici.

Candva dupa parcurgerea intregului topic, cineva va intelege mai bine poate , de ce vrilul este cea mai buna explicatie a lumii in care ne aflam, cum functioneaza el, cum potenteaza organismele vii, cum poate fi manipulat astfel incat sa devina un instrument/aparat invizibil dar real si la indemana oricui , cum poate oferi el energie gratuita s.a.m.d.


A mai citit cineva materialul?

9
Cum ar fi?
În oricare dintre variantele de mai sus vei afla adevărul.
Întrebarea ar fi daca cineva dorește să îl afle cu adevărat sau doar să si-l imagineze .

11
Prin urmare placerea furnizata de actul sexual bate...General Grammar, Aristotelian Logic, and Classical Rhetoric.
Pam-pam!

Specialistii din toata tara au reusit sa invete si alte fiinte superioare primatelor sa imite comportamentul uman civilizat.
Atentie, urmeaza un video interzis sub 18 ani! limbaj licentiat!
https://www.youtube.com/watch?v=dAFDvcWbNTY

chiar ca iti vine sa fugi naibii din matrix.

12
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 18 Ianuarie 2018, 23:25:57 »
  Toata lumea e supusa greselii, @abyss. Inclusiv eu.  :lol: si fiecare are chestii pe care le digera usor iar pe altele deloc, functie de experienta, convingeri, credinte.
  De aceea incerc sa folosesc logica in masura in care o cunosc.

  Daca acele poze ar fi aparut pe forumul acesta care ar fi fost primele intrebari ? ceva de genul: ce aparat de fotografiat, timp de expunere, ora, etc. Adica majoritatea datelor ce se gasesc in metadata. Si ghici ce? La pozele zise originale, cele 6 atasate pe exopolitica, proprietatile lipsesc cu desavarsire. Parerea mea e ca au fost sterse. Iar asta deja ridica un semn de intrebare asupra credibilitatii si originalitatii pozelor.
  Repet, daca pozele ar fi fost puse aici pe forum , cum ar fi fost analizate?

  Tot dupa parerea mea, mi se pare un pic dubioasa aventura colaborarii lui JP cu exopolitica , anul de inceput fiind 2008 cu o chestie braziliana. In privinta contactului telepat, cu mesaje primite prin intermediul unei voci auzite in cap, ce sa mai zic ? Eu personal sunt mai critic fata de asa ceva din cauza ca receptorii umani pot fi foarte usor pacaliti iar perceptia asupra unui fenomen poate fi usor fabricata in absolut orice mod. Tehnica este analoaga cu cei care aud o voce ce le spune sa omoare oameni, pun maina pe arma si intra in magazin sau scoala si trag la intamplare. Astfel de cazuri se banuieste ca au un suport tehnic, nu?

 
  Bune concluzii, nu mai am ce comenta .

 Da, @Ganditorul, are si ,, fotosopatu',, limitele lui functie de indemanare. La una din extreme se aranjeaza "pic-sel cu pic-sel"  :-D


:-) Tu poate ai citit in diagonala articolul ori/si pe cele conexe. Faptul ca lansezi a la prima o parere bazata pe o facatura din "65 toamna crosetata apoi cu niste concluzii alternative care cam neaga orice fapt important, evitand o discutie despre problema in sine si a evenimentelor implicate, raţionand invers sau utilizând o logică deductivă care neagă orice fapt real important mergand pe linia unui interes pierdut ....and so on...and so on...  :wink:

Mai pe simplu zis , cam tot ce iti pica tie legat de subiectul UFO e o enigma fara solutie completa, si ce digeri greu e bine de pus sub negatie, ori de plasat in zona manipularii psihopupu tehnologice.  :roll:

Toate cazurile UFO si conexe, pentru tine corespund unor concluzii alternative. Iar daca lipsesc dovezi sau detalii , inseamna ca acel caz nu exista şi deci nici o problemă care sa fie abordata.  :-D

Treaba nu e asa de simpla.  8-)
 Poate tie nu iti pica bine la digestie fara un colebil  :mrgreen: , ceva. Cred ca noua tuturor nu ne pica usor. In special acelora care am vazut si experimentat trairi precum cele relatate de JP care poate sa fie fictiv, activ sau cum vrei.  :fullmoon:

13
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
« : 15 Ianuarie 2018, 01:10:36 »
Fiecare cu parerea lui.

On September 14, 2017, JP supplied photos of a cigar shaped craft flying near MacDill Air Force base...
M.  Salla e de parerea ca sursa acestor imagini ar fi.de încredere, il cunoaste pe individ.de 9 ani.
http://exopolitics.org/cylindrical-ufo-near-macdill-afb-points-to-usaf-nordic-et-alliance/


http://exopolitics.org/more-triangle-ufo-sightings-macdill-afb-evacuated-irma/

14
Video [legaturi] / Unacknowledged 2017 - Steven Greer
« : 10 Ianuarie 2018, 23:20:49 »
Unacknowledged 2017 online subtitrat in romanahttp://magazinweb.net/film-neconfirmat-unacknowledged-2017.html15
Ireale...pe bune! / Re: ⚡⚡ Vril
« : 27 Decembrie 2017, 12:13:12 »
Vril forever!

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 123