Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - abyss

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 132
1
Ce anume i-o fi întârziat?...

Si ce mesaj poate fi o cagedrala in flacari? Si nu orice catedrala...

2
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Iepurasul de Paste
« : 18 Aprilie 2019, 18:37:40 »
         Nemtzotecii au/aveau tot soiul de activitati educative in aer liber, iar cu ocazia sarbatorilor aveau unele și mai și. Le puteai admira cu ani in urma prin ardeal. Originea acestora fiind veche, in special scolile catolice organizau asemenea chestii. Iepurasul ... venea  pt cei mici. Ascundea oua si cadouri prin gradina/parc/iarba verde. Si cautai nu gluma... cat de mic erai. Cineeee....gasea mai multe, oua , cadouri, bilete de tombola etc. era promovat, laudat, scos in fața tuturor la final. Purandeii dezorientati , grasunei si cam incetinei la mansarda erau de toata tristetea. O simteai efectiv cum musca din tine... si te umplea ambiția ca anul viitor sa fii pe fază nene... Erau dăștepți nemtzotecii aceia.

   Prin urmare dupa cum ai zis si tu, iepurasul a venit odata cu catolicii si presupun nemtii ...teutoni.

3
Iisus, nici el nu cred ca a vazut/intrat in vreo moschee... dar are  timp sa recupereze la final, mai stii?

4
Posibil... dar tot oarecum forțat poți observa in spatele catedralei ditamai cocoșu...galic. Stilizat evident.

5
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Iepurasul de Paste
« : 13 Aprilie 2019, 15:16:04 »
Chestia cu puii de găină la ortodocși nu o cunoșteam. Oare de unde vine? Or fi eclozat ouăle pe care a curs sângele  Mântuitorului? Zic si eu....

6
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 03 Martie 2019, 19:51:01 »
S-ar putea sa fie infra 3D. Sa scape sub sau supra simțurilor noastre dar sa ocupe acelasi spațiu in alt timp cumva, la o secunda ( eventual) distanță in plus sau in minus.... adica depinzand de unde privesti biciclistul...

7
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 02 Martie 2019, 13:46:20 »
Probabil ca ar fi posibilă o asemenea distorsiune... eu nu ma pot pronunta decat la un nivel profan deoarece imi lipsesc destule informații.
  Si cum ar putea fi percepute "unele inversiuni" ?  Ar pitea cineva strabatand o asemenea bucla sa strabata un spatiu fizic cunoscut dar in care sa lipseasca alte aspecte cunoscute? De exemplu fauna pe un drum in natura sau oamenii daca bucla e in oras?

8
Ireale...pe bune! / Re: Shambhalla - destinații interzise?
« : 02 Martie 2019, 11:06:51 »
Ce ar înseamna prezumtiv , o alterare spatiu timp. Ce ar însemna mai multe?
  Asiaticii folosesc din cate stiu,  foarte des termenul de vibrație/sunet. Alterarea respectivă ar putea fi o modificare de percepție in creier, alegerea unei alte frecvențe care sa asambleze in "grota" minții proiecția unei realități mai mult sau mai putin diferite. De exemplu in modul "thermal view" nu prea mai distingi realitatea dupa lumini și umbre ci dupa emisia de căldură, exemplele pot continua.
  Tot prezumtiv vorbind, odată cu modificarea frecvenței/vibrației ar putea fi posibil ca si corpul sa fie ajustat la acea "realitate", care nu e alta, e aceeasi doar ca nu avem in dotare setarea by default sa o accesam.
  Prin urmare nu vad o rasturnare de percepție,  ci o schimbare in ceea ce se alege a percepe, "alterarile" fiind doar un efect. In fapt e interesant de aflat vreodată cum s-ar putea percepe toate aceste posibilitati in mod simultan, aceea fiind in opinia mea realitatea adevărată. 

9
Granița e in perucă.... asta daca ai habar de ea! Vorba lu Zohan: the problem is inside zi bush, not zi bush....

Ce am vrut sa spun si cu asta închei pe tema Ghidel referitor la granița fina, e faptul ca la nivel individual, pentru cel care a trait pe propria persoană cateva asemenea fenomene, elucidarea/autentificarea lor e o călătorie de durată plina de autoverificari si confirmari in a stabili daca acele fenomene sunt autentice adica nu tin de o anumită patologie. Si daca sunt autentice ce anume le declanșează,  un factor intern ori unul extern. Acesta cum acționează,  prin inductie, influență  directa ori subtila, sau sunt momente favorizate de anumite conjuncturi, ori poate ca sunt elemente remanente din alte vieti , nu ai cum sti. Poate fenomenul tine de zona , de persoana, asa cum Xperyence bine a spus. Deci da, cam deplasat sa te apuci de scris rețete spirituale dupa asemenea trăiri delicate, sa le spunem. Una e sa relatezi, alta e sa dai sfaturi. Insa repet, vorbesc in necunoaștere la nivel foarte general, de aceea ma opresc aici.

10
Bun, deci acum ai inteles ca viata e un amestec fin de mici particule de alb si negru care dau iluzia de gri, gradientul fiind granița fină dintre alb si negru.
  Dar ce te faci cand nu ai un gradient, o graniță fina? Ce te faci când negrul reflecta albul si albul reflecta negrul.... ambele rezultand același griuri aparente? Cum stii unde e albul si unde e negrul ?

11
Video [legaturi] / Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
« : 26 Februarie 2019, 01:43:36 »
Mai era un comentariu haios: eteii au venit la pentagon sa analizeze putoarea de acolo...
  Dar @xperyens, chiar ai dreptate... cocoșul roș își dă cu ciubota in cap singur ca amerlocii sa incaseze miștocăreala iar Vrabia cu Botox beneficiile.
  Fiindca pana acum doar ea trage beneficii din acest clip. Adica atenție,  publicitate, bani multi... in fond e o femeie de afaceri nu?

12
Video [legaturi] / Re: OZN piramida deasupra Pentagonului
« : 25 Februarie 2019, 20:37:20 »
Desi Vrabia Rosie respectivă s-ar parea ca ar fi raspuns pe feisbuc la întrebarea dacă e falsa filmarea cu... "e interzisa detinerea si comentarea unor asemenea materiale", si majoritatea comentariilor de pe forumuri trag concluzia ca e o aranjare din 3 filmari diferite in scopuri de promovare si publicitate a companiei sale , am tras un ochi la ce mai spune Vrabia pe alte filmari. Am rămas dezamăgit,  promoveaza la nivel declarativ calatoriile si inhabitarea orbitala in prima faza insa ... ridica in slavi panourile solare de parca ar fi cea mai fascinanta descoperire a umanității,  menita sa salveze ... știți voi ce.
  Asta in timp ce sunt deja o sumedenie de tineri care cercetează campurile rotative magnetice pe ideea de obtinere a energiei prin implozie, reactoare de fuziune ( s-a mai discutat pe forum) si ce sa mai zic de anuntul oficial al marinei americane in care spuneau ca au trecut toată flota pe combustibil... H20 luat direct din mare si folosit ca atare, anunt facut prin 2016, dacă nu ma insel direct pe Reuters.

Deci... /?
 

13
Granița e "fină" fiindca realitatea nu e construită din alb si negru ci din nuanțe de gri. Cei care privesc lucrurile altfel sunt persoane ale extremelor.
  Tu spui ca un veritabil "judecător" de cazuri ufo e cineva care a avut la bază câteva trăiri... si care a analizat câteva cazuri. Nu stiu ce sa zic dar asemenea argumente nu țin. Poate doar in politică unde asemenea persoane pot ajunge in funcții mari de unde impart albul si negrul.
  Cine stie pe propria piele ce inseamna multiple trairi , contacte, răpiri, fenomene neelucidate etc. presupun ca are o atitudine mai rezervată in a imparti realitatea in alb si negru ... tocmai din cauza lucrurilor enumerate.
  Da, e minciună și manipulare insa are si ea un scop. Cert e insa faptul că subiectul ufo este unul destul de complicat.
  Din matrixul in care traim aici in romania foarte putine persoane au ieșit la lumina zilei sa povesteasca  trairi , experiențe. Si chiar si aia cativa au fost rastigniti aproape pe loc....

14
Nu cred ca fabuleaza total omul ... insa granița dintre imaginație si real pe linia asta de experiențe e foarte fină. Greutatea survine in a o descoperi individual, prin verificări profunde si permanente, prin intelegerea fenomenului care declanșează genul acela de experiențe.
  Omul pare un caleidoscop de lucruri, naiv si pozitiv,  insa.... cand am auzit-o pe tanti zicand ca acele carti trebuie citite si practicate.... mi s-au zburlit antenele. Ce sa practic? Adica ... sa ajung asemeni autorului? Nu zic ca omul e nebun sau fake, ci e asemenea unui copil ... cu tot ce deriva din asta.
Dar interesante relatarile, foarte bine ca le spune, mai departe fiecare trage propriile sale concluzii. Eu prefer cărțile de la secțiunea "ireale". Parerea mea, normal. 

15
Reveniți la subiect va rog.

Pe tema evadării din matrix ... am urmarit saptamanile trecute serialul Colony. Si chiar ma gandeam insistent la ipoteza colegului Xanadron, aceea in care traim intr un soi de lagăr de muncă cu stăpâni veniți "de mai sus"... Serialul a fost oprit dupa 3 sezoane... cam dubios. Cumva mi a  placut, ridica multe semne de întrebare.

Pagini: [1] 2 3 4 5 ... 132