Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - toma

Pagini: [1]
1
2012 / Re: 2012 o farsa uriasa
« : 22 Decembrie 2012, 16:50:39 »
Imi cer scuze, nu le-am vazut.
Oricum, initial cerusem serios socoteala proorocilor de pe forum, cei care ma contraziceau la singe si pe care ii invitasem, inca de atunci, pentru ziua de azi, la un suc ...virtual. Asteptam, si astept inca,  ceva explicatii din partea lor, asa cum este normal.
Ca sa vaduceti aminte, citeva mo(n)stre de prostie:
- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
 Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fid us la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
 Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace
- Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un govern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!
- 2012 - Timpul terestru nu va mai exista
- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom intra in Dimensiunea 5;
- Pe toate planetele sistemului solar se observa schimbari inclusiv la Soare si habar nu avem ce inseamna asta pentru ca observam de prea putin timp .
- ca aici, pe Terra, sint in derulare si conflicte - ocultate sau uneori evidente - intre diverse factiuni ET.
- Ei bine, in 2012 e posibil sa ne bucuram de 2 sori pentru cateva saptamani:
- Cei care zambesc sa retina faptul ca toate profetiile biblice, ABSOLUT TOATE, s-au implinit. (Ha! Care toate???. Imi permit o paranteza: Biblia, in insasi natura ei NU face profetii, este o istorie a poporului evreu. A nu se confunda cu textele apocrife, adaptate sa arate indeplinirea...profetiilor!)
Sunt doar citeva, luate asa la repezeala.

Partea a doua mi-a venit mai tirziu in minte, ma gindeam ca nu-i frumos sa-i las pe baieti sa someze.
Oricum, astept din partea proorocilor niste raspunsuri, dar atentie, fara dialectica! Asta daca nu sunt ocupati cu nazbitiile si prostiile savante ale noului  sfirsit de lume!
2
2012 / Re: 2012 o farsa uriasa
« : 22 Decembrie 2012, 13:09:08 »
Un parinte preot zicea, referiror la proorocirile legate de calendarul mayas (citat aproximativ): "Lumea a fost ceata de Dumnezeu, nu de mayasi, ce treaba au mayasii cu Dumnezeu??? Lumea nu se termina cind vor nayasii, ci cind vrea Dumnezeu, in el trebuie sa credem" . De ce nu credti ce spune Biblia Crestina?"
Iaca, calendarul mayas s-a terminat, suntem in 22.12.2012 si nici urma de sfirsitul lumii si alte bazaconii dezbatute, cu pretentii savante, pe forum. Tot aici, la aceasta rubrica, prin 2010 sau 2011, am scris ca pe 22.12.2012 dau intilnire celor care credeau orbeste in sfirsitul lumii, daca platesc ei sucul, ca bere nu beau! Ei bine, unde sunteti domnilor???? Ceva comentarii? Ati batut  darabana cu tot felul de bazaconii gasite pe inetrnet, ineptii ridicate la nivelul de savantlicuri, fara sa va ginditi citusi de putin la cercetari reale sau la ce zic oamenii cu scaun la cap! Unde sunt centurile fotonice, dilatarea sau contractia timpului, schimbarae polilor magnetici, "planeta" venita de nicaieri, pe sestache, sa se loveasca cu Pamintul sau alte bazaconii debitate pe forum????  Nu va este,asa, putin, rusinica????
A, nu ma luati cu dialectica, ca nu tine. In fiecare ora, saptamina, an, secol sau mileniu, se sfirseste o EPOCA si incepa alta. In fiecare an, pe 31 decembrie sfirsim un an, mai bun sau mai rau, cu realizari sau esecuri, si incepem un alt an, cu sperante de mai bine. Nu este tot inceputul unei epoci, a unei noi perioade in "evolutia" omului???
Deci, domnilor prooroci, astept raspunsuri, nu bilbiite, nu bijbiite si fara apel la dialectica!
Si, ca sa nu somati in ale proorocirilor, va propun, pentru la anul, un nou sfirsit al lumii pe data 31.02.2013, ora 15:23:33:05, fix. Conform datelor strinse de NASA, Luna Neagra se asociaza cu Venus retrogard in casa Ianus, iar Soarele se va alinia cu centrul Galaxiei si in urma oscilatiilor infrasonice obtinute prin interferenta cosmica va sari peste centura fotonica. Din aceasta cauza, Io, va aluneca de pe orbita lui Jupiter, va lovi Pluto care, la rindul lui,  va ricosa spre Nebuloasa Calului. Aici, cu ajutorul energiei negre, va produce o decelerare gafimetrica apocaliptica, lucru ce va activa gaura neagra din centrul Pamintului. Aceasta, prin dezintegrari repetate, va reorienta centurile Van Allen si polii magnetici. Apelind la ecuatia de stare Schwarzschild, centura fotonica se va transforma in centura protonica, cu vectori spinali orientati spre limita Tolman–Oppenheimer–Volkoff. Ei bine, rezultatul va consta in mutarea Soarelui pe orbita Casiopeii, lucru ce va duce la o racire globala, brusca si instantanee, dintr-o data la data aminita mai sus.

3
2012 / Re: Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?
« : 20 Decembrie 2012, 18:36:47 »
Pai am ajuns!

4
Pina una alta, calendarul mayas a dat gres! A venit 21 decembrie, dar sfairsitul lumii n-a venit!
Citat
Eu as fi curioasa ce explicatie ar da maine capii de secte/profeti/etc. si care i-au convins pe diversi sa-i urmeze in cate o pestera...
Lasa, dialectica sa traiasca!

5
2012 / Re: Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?
« : 12 Ianuarie 2012, 17:13:15 »
...

6
Cum bine zicea si Xanadron, cum drac de nimeni, dar nimeni altcineva (si aici ma gindesc la cei de la baraj) din zona, sa nu fi vazut diamai nava! Ca nu era, de colea, un bolovan aruncat de cineva in sus!

7
Citat
Cupola avionului s-a spart ºi s-a desprins fuselajul
. Mda, interesanta precizare! Daca s-a desprins fuselajul (si cam de pe unde????) aripile le tinea pilotul???
Deanna, daca revista Cancan a devenit sursa credibila de informare....ma abtin!
Citat
nu a fost o pasare, ci cu totul altceva...
Corect, a fost un OZN, adica un obiect (zburator) neidentificat ce putea fi orice, nu neaparat o nava spatiala! :lol:
Citat
ce credeti acum despre declaratia pilotului?
Ca e un om cu scaun la cap! Spune ca l-a lovit un obiect neidentificat!, ceea ce este, trebuie sa recunoastem, perfect adevarat!
Lylyt_ice, de unde ai tras concluzia ca cineva vrea sa musamalizeze totul? Da, cupola pur si simplu s-a "dezintegrat", adica s-a facut farime, unele ajungind in capina si in casca pilotului, altele au lovit profundorul. Ba, un ciob a ramas prins in rama cupolei. De ce te gindesti neaparat la sensul folosit in filmele SF cu buget redus?
Nu ne intereseaza ca a aparut in alte interviuri, gura lumii sloboda, pilotul spune ca a fost vorba de un obiect! Si logica spune ca nu puteau fi mai multe
Pasari care zboara la 6000 de metri sunt (o specie de rata, care misuna si pe la noi!), ba mai mult ajung chiar la peste 9000 m, dar in acest caz nu a fost vorba de asa ceva. Nu s-a vorbit nicaieri de un semnal pe radar al obiectului (poate in "revista" cancan!). Ma intreb ce rezolutie au radarele (fac abstractie de potrivirea dimensiunilor cu lungimea de unda a radarului) daca pot discerne un obiect de foarte mici dimensiuni alaturi de imaginea unui Mig?
Citat
Si ultima nedumerire ar fii; cum se face ca un pilot nu are contact cu centrul de comanda de la sol, e imposibil sa se afle intr-o astfel de situatie critica si sa nu aiba contact cu solul
Nu inteleg de unde ai dedus asta? Operatorul de la sol, adica nevasta-sa, la indrumat sa ajunga la sol!!!
Citat
O pasãre se vede destul de departe.
Esti sugur? La peste 800 km/h???????
http://www.youtube.com/watch?v=qzpz261mU2A
Citat
nici meteorit, eventual gheata sau vreo mica piesa pierduta de la alt avion, sau de la un balon/sonda meteorologic.
De ce elimini cele mai probabile cauze? Ca sa ramina nava extraterestra? Si cam cit de mare era nava aia de nu a vazut-o la timp???? Ori era una mica, mica, venita din Liliputania 2. Un micrometeorit, un rest de la o dezintegrare de satelit, o bucata de gheata, lovind la un unghi mic cupola a crapat-o, presiunea din cocpit facind restul. Bucati/bucata din cupola au lovit profundorul. Stii cum arata profilul unui Mig-21? Cum crezi ca o nava, evitind la mustata, loveste cupola, dar nu restul fuselajului si aripa, dar loveste profundorul peste bordul de atac????
Citat
Obiect Zburator neindentificat adica HABAR NU AVEM CE A FOST, CI DOAR PRESUPUNEM
.Absolut corect Jackie28t!
Citat
gheata care de fapt provenea de la ..ce aruncase de la 10.000 m altitudine un avion de pasageri din...buda..
:lol: :lol: :lol: :lol: Da ce tata, te crezi la chefere! Buda la avion se curata la sol! Crezi ca avioanele se ingreuneaza, asa de un pamplezir, cu un sas special care sa permita evacuarea rahatului in conditii de siguranta, avind in vedere diferenta de presiune din avion fata de cea de afara????? :lol: :lol:
Citat
Restul e cancan
Kymosabe, totul e cancan!
Alx, la Mig-21 parbrizul, deci partea frontala, este blindat, restul cupolei este din plastic de 10 mm grosime, e drept destul de rezistent.
Alex30, vezi ce usor este sa vezi ceva cind vrei sa vezi ceva!
Ca tot e la moda plansa desenata  fac si eu, nepriceputeanu, o ºchiþa cu traseul posibil al obectului
Daca venea din fata, traiectul 1, sansele erau mari ca obiectul/obiectele, ce o fi fost el, sa fie vazut de camera destul de bine, dar ar fi trebuit sa izbeasca parbrizul blindat, unde ar fi lasat urme. Izbituira a fi putu duce la deschiderea si despinderea cupolei, care, in zborul ei, poate ar fi lovit pe pilotul. Resturi ale cupolei au sanse mari sa loveasca stabilizatorul.
Daca venea pe traiectul 2, obiectul avea sanse mici sa fie vazut de camera, dar lovea doar cupola de plastic, undeva in lateral, si nu parbrizul. Obiectul/obiectele ar trebui sa fie in cocpit, infipte bine undeva, mai ales ca erau, dupa unele "surse" trei, daca ne gindim ca viteza era in jurul a 800 km/h si ca o bucata de plexi nu opune o rezistenta prea mare. Decompresia brusca (uff, la National Tv, un specialist militar, trecut si prin zona 51 :wink:, declara sus si tare ca Mig-ul nu are cabina presurizata! In acel moment am schimbat canalul!)  arunca resturile cupolei, posibil de lovit stabilizatorul.
Daca venea pe traiectul 3, obiectul nu ar fi vazut de camera, ar fi penetrat cupola si s-ar fi oprit in ...capul pilotului, unde mai pui ca e posibil sa fi fost ...trei!. Restul nu mai conteaza.
Inclin sa cred la un impact cu un micrometeorit (undeva la citeva grame) sau cu o bucata de gheata/grindina. Asta ar explica lipsa urmelor si faptul ca pilotul, desi lovit la cap, a aparut, intreg si nevatamat, la TV.
Un micrometeorit, cit un bon de mazare, nu prea apuci sa-l vezi, dar nici bine nu-ti e daca te paleste. Pe Pamint cad zilnic tone de astfel de micrometeoriti! Apoi, resturile cupolei nu s-au gasit, inca, pentru a vedea daca urma lasata e arsa sau nu!
Urmaresc, la National Geografic, cu mare interes seria despre dezatrele aeriene. Oameni priceputi, cu scaun la cap, intorc pe toate fetele resturile avionului sau datele din cutia neagra pentru a gasi surubelul, aparatul, sirmulita sau manevra gresita ce a dus la dezastru. Ce simplu ar fi sa dea vina pe omuletii verzi!
Tot la NG, am urmarit un serial despre programul SETI. Alti oameni, superpriceputi, cu scaun la cap dar entuziasti peste poate, cauta de mai bine de 40 de ani un semnal venit din Univers. Pina acum nimic! Pai nene, sa se duca la Bargautii din Deal, acolo misuna nevele extraterestre mai ceva ca caprele lui Gheorghe pe tarlaua satului!

8
OZN - generalități / Raspuns: "AMINTIRI DIN UFOLOGIE"
« : 16 Octombrie 2006, 14:35:03 »
Aswotim, ai perfecta dreptate. Aici mai intervine inca un lucru, nu stiu cum sa-l exprim clar, e ceva leat de dorinta de a vedea un OZN. de a vedea sau simti ceva neobisnuit.
A fost o discuie legata de un elicopter negru. Martorul emotiov implicat in observatie l-a vazut negru (e adevarat, asa si era), fara insemne si silentios, dar cei din jur, ne implicati emotiv , au vazut pur si simplu un elicopter!
Zilele trecute, cu o ureche la aparatul de radio si cu un ochi la calculator, aud o stire nelinistitoare: cutremur de gradul 5 cu epicentrul in zona Vrancea, soldat cu alunecari de teren, morti si raniti (din pacate nu mai stiu orasul, e undeva in moldova). Atrag atentia colegilor asupra stirii. O colega imi confirma ca l-a simtit. Eu incerc sa ma gindesc ce facea la acea ora, daca a fost vre-un semn pe care nu l-am bagat in seama. Dar...stirea contiua si aflu ca a fost vorba de un ...exercitiu! No (alte) comment! 

Pagini: [1]