Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - sorinede

Pagini: [1]
2
Se stiu exact cati pasageri au fost la bord ?..parca rusii au spus de 125, iar polonezii 96.
Sa spus  daca au gasit toate cadavrele? ..si cate?
Daca la bord a fost un terorist (sau mai multi ca cei 11.9.2001 ) ce ia obligat sa aterizeze in modul in care sa intamplat si apoi aceasta sa se dea in mod oficial ca fiind concluzia anchetei si astfel sa se accelereze cipuirea????  si alte consecinte (masuri) in viitorul apropiat.....

3
Extraterestri / Raspuns: De ce ne rapesc extraterestrii ?
« : 06 Octombrie 2009, 21:53:49 »
Buna seara, iata ca revin cu noi info despre  misteriosul A.D.N. (sau as putea zice D-NUL A.D.N. )..De ce ??..Pai dau un link mai in continuare : http://www.descopera.ro/dnews/4953969-adn-ul-are-abilitati-telepatice
Pai daca ce scrie acolo  este adevarat pai cred ca pot spune ca el  (A.D.N. ul) are un pic de personalitate si atentie poate modifica chiar si starea de sanatate (in general daca imi permiteti o mica exagerare ) a corpului din care face parte ,atentie dupa
personalitatea ( insist eu  :-D ) altei persoane sau corp cum vreti sa ziceti indiferent de distanta..
FOARTE INTERESANT  nu-i asa??
In continuare recomand cititorilor acestui subiect sa citeasca mai intai link-urile puse de mine  si apoi sa posteze ca sa avem o discutie mai constructiva  si nu timp pierdut si va propun chiar sa lasam imaginatia sa se reverse libera ptr. cine stie vom descoperi multe  :-D.
Si ptr. ca mi-am adus aminte ca am pe un cd un filmulet tot despre A.D.N. (sa-l caut ) cu titlul daca nu ma insel  SCOPUL A.D.N. -ului propun cititorilor atrasi de acest subiect (si poate vor fi unii chiar specialisti in domeniu  ) sa posteze orice informatie legata de sus numitul cu PERSONALITATE  :-D astfel incat sa facem un fel de fisa de studiu (sau gasiti alt nume ),fiindca ma repet poate gasim ceva interesant (cel putin asa mi se pare mie ).
Ca sa inchei si sa va provoc mai mult cred ca unii din dv. ati vazut pe net acolo unde este reprezentat ADAM si EVA langa pomul cunoasterii (in fine sau alt nume ) este si un sarpe  dar apare o idee, cand in locul sarpelui este atentie SPIRALA A.D.N.
Inchei cu speranta ca nu voi fi singur pe acest topic si sa pot incarca pe acest site CD-ul promis..pe curand.

4
Extraterestri / Raspuns: De ce ne rapesc extraterestrii ?
« : 24 Septembrie 2009, 21:47:28 »
Cineva cu vreo idee??
Daca inteleg bine din traducerea textului de la link-ul atasat in care se spuna ca oamenii de stiinta americani au codificat cuvintele cantecului "este o lume mica" sub forma unei bucati de ADN pe care au incorporat-o in ADN-ul unei bacterii.
Acesta va duce acesta noua informatie pentru un timp lung ,mai departe.
Hai sa dezvoltam ideea asta..si pun urmatoarea intrebare:pai daca conform unor teorii spuse pe net si-n acest forum,noi suntem urmasii celor care au fost conceputi de "ZEI" , oare acestia ne au scris niste informatii importante in ADN-ul nostru ??.
Daca da se pare ca se pote citii prin metodele savantiilor americani din experimentul de mai sus.
Sau numai anumite persoane au aceste informatii in ADN-ul lor (prin mostenirea genetica din arborele genealogic al familiei lor.
Poate chestia asta se stie si serviciile speciale(CIA FBI etc..) urmaresc aceste persoane pentru recuperarea informatiilor din ADN-ul lor.Informatiile pot fi vitale poate chiar pentru omenire..de ce nu!!
In sprijinul ideilor mele mai dau 2 situatii reale importante:

1 PROIECTUL GENOGRAPHIC   aici  https://genographic.nationalgeographic.com/genographic/index.html
prin care orice persoana isi poate afla originea sa din timpuri stravechi dand  probabil din corpul sau par ,piele etc..
Chestia asta ar ajuta pe cei interesati sa gaseasca ce cauta..

2.CROP CIRCLE :anumite desene seamana cu spirala ADN si de aici cred eu ca ni se spune ( de catre extraterestri ??  sau altii??)
ce trebuie sa cautam..

3 Persoane disparute (fie de pamanteni fie de alieni) si care nu au mai fost gasite niciodata.....vezi cazul  ELODIA  . :-D  (e ok daca radeti  si eu rad)

Oricum ideile din link-ul ce l-am postat prima data sunt geniale (poate le am mostenit "genetic" si acum ies afara pentru ca asa au fost programate  si aici nu ma refer la mine ci la savantii americani)  si este mult de sapat aici dar astept sa fiu ajutat si de voi membri si cititorii acestui site.
Astept idei noi si constructive cat mai curand (eu mai am si altele)

5
Diverse / Forta a 5-a sau schimbarea destinului
« : 22 August 2009, 20:46:03 »
Cum se poate schimba destinul meu, al tau, al tarii, poate al Terrei.........Este ceva de neimaginat dar se pare ca se poate , si totodata ne poate da raspunsul la evenimentele  care au trecut si pe care le traim; mai jos este un link extrem de interesant
http://alberteinstein.ro/index.php/Albert-Einstein-Forta-a-5-a/Introducere-in-forta-a-5-a.html

Pagini: [1]