Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?  (Citit de 6984 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline StarDust

 • Moderator Global
 • MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 2,161
 • Gen: Bărbat
 • Archaean soul
 • Liked: 559
 • Likes Given: 1196
Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #15 : 30 Ianuarie 2014, 22:37:36 »
O simpla remarca apropo de "sonorul" OZN-urilor: responsabilul cu senzorii Curiosity-ului "martian" de la JPL-Caltech a insistat sa ca roverul 'merigan sa fie dotat SI cu microfoane. 8-)

...Ca sa inregistreze CE?!
...

Macar sunetul vantului (sau "diavolilor martieni") :) . Pentru mine ar fi fost mai mult decat suficient...

P.S. Scuze de off-topic... :)
« Ultima Modificare: 30 Ianuarie 2014, 22:38:51 de StarDust »
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
http://themillenniumreport.com/2016/03/the-flat-earthers-

Offline fepe

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 12
 • Liked: 2
 • Likes Given: 0
Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #16 : 31 Ianuarie 2014, 04:30:16 »
sunetul cere se aude mai diferit de pe la secunda 3 spre 4 din secmentul de 7 secunde, este produs inaintea aparitiei de acel...(ce nume sa aibe?) din fundul gauri, (ce nume are, "Animalitos" pentru ca este ceva similar cu Animalitos-uri-le Jose Escamilla)  rulati cu incetinitorul
http://youtu.be/fRmXHgw2Blo
nu am putut sa al urc aici, daca nici acum nu se urca o sa al pun tot in yahootube,
Nu vrea sa urce si incepe sa ma inerveze
sa vad cum al pun decit ca sunet , ca video este perforatura de 1,5m iar sunetul este inregistrare separata.

Offline fepe

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 12
 • Liked: 2
 • Likes Given: 0
Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #17 : 31 Ianuarie 2014, 05:54:01 »
Scuze am citit tirziu

O simpla remarca apropo de "sonorul" OZN-urilor: responsabilul cu senzorii Curiosity-ului "martian" de la JPL-Caltech a insistat sa ca roverul 'merigan sa fie dotat SI cu microfoane. 8-)

...Ca sa inregistreze CE?!
O sa revin oricum tangent la tema pe topicu' "Viatza pe Marte?" :martiansmile:

Dar ce mult conteaza sa sti si sunetele care se produc in jurul a ceva necunoscut
Dar... Nu se inregistreza bine prin microfoane. Microfoanele converteste vibratia in electro magnetic. in multe cazuri deformat inductie de alte campuri.
Discuti pe teme "inductile sa ramana cu treba lor" le aveam cu uni de la "MIT - Massachusetts" , in transmiterea de electricitate fara conductori electrici, ei sustineu "inductia" experimente facute de mine si de un prieten in 1983 in Craiova. Nu este eficienta si nici rentabila pentru ca se pierde mult in emisie in comparatie de ce se poate culege in receptie, iar la intalnirea unor obstacole efective de sticla isi pirde considerabil din intensitate.
Primeam in correo avalanse de informati de triumf-uri cum ca; Nemti au facut progres, cum ca o alta facultate du prin SUA aloca 4mil $, pentru cercetare, cum ca.., etc, etc-uri,
http://energy.gov/articles/announcing-4-million-wireless-ev-charging
 Dar toti priveau problema numai prin inductie. (Pana Pina)  a trebuit sa fac un video simplu in care sa prezint o tehnica cit se poate de simpla si accesibila constructiv pentru or ce electronist, pentru asi da seama ca pe inductie se bate campi la transmisia de electricitate fara conductori electrici.
en electrisidad sin cables obstacoles no ok
Si electrostatic este la fel (lucrari incepute nu pe mintea, si pe impresile "ca ar merge bine" pe care le avea in cap Nicolau Tesla), sa renuntat la bila aia construita nebuneste pentru ca alti mai destepti au constientizat ca; la prima ploaie se produce scantei si inplicit foc in jurul emisiei cat si la receptoarele de puteri mari.
en electrisidad sin cables agua y electrostatica no son amigos
Scuze m-am aprins, si am luato un pic razna
Cu bine

Offline fepe

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 12
 • Liked: 2
 • Likes Given: 0
Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #18 : 31 Ianuarie 2014, 20:04:26 »
sunetul referitor la problema, se aude bine prin casti cu impredanta de 40 de ohmi, mai sus de 40 de ohmi nu am probat.
http://youtu.be/mEj4fuR8PRc
Cu bine

Offline dargali

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 8
 • Liked: 0
 • Likes Given: 0
Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #19 : 21 Martie 2014, 13:54:08 »
Chiar cautam un astfel de topic. Sunt convinsa ca sunt problematice sau controversate aceste lucruri, insa ar fi interesant sa se stie cum se aud.

Forum RUFOn

Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #19 : 21 Martie 2014, 13:54:08 »

Offline fepe

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 12
 • Liked: 2
 • Likes Given: 0
Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #20 : 16 Aprilie 2014, 17:29:13 »
Deasemeni si eu cautam un topic, un forum, o echipa, pe cineva cu cunostinte despre asa ceva cu care sa pot sa ma consult pentru a sti ce naiba am avut acolo. Acum 3 sau patru ani, am vizionat unele video-uri cu comentari si de-ale lui Nick Pope, si nu am dedus, decit ca, cei care au fonduri pentru obiective exo-politice in care intra si categoria OZN, aduna informati de peste tot si de oferit nu ofera nimic din informatile inportante, si ofera numai replay despre aceiasi cunoscuta istorie OZN.
La ceea ce spuneti
""ca sunt problematice sau controversate aceste lucruri, insa ar fi interesant sa se stie cum se aud.""
Da sint interesante si folositoare informatile despre cum sar putea auzi asa zisele OZN-uri, prezinta interes de studiul sunetele animalelor, dar al-lor asemenea de obiecte, Numai ca marilor instituti care sint procupate si cu studi in materie de asemenea obiecte le lipseste materialul didactic, dar sint obisnuiti decit sa stea la cules, monitorizind radiotelescoapele, si privind prin sateliti la OZN-uri cum se joaca cu miscarile la viteze uluitor de mari. Nu ofera colaborare cu informati sau ajutor deplin atunci cind cineva le cere, chiar daca apare cineva intro parte a lumi si altcineva in alta parte a lumi care a avut intuitia de a spune in ce punt sa inceapa sapaturile pe un teren de 1600 metri patrati, apoi intuitia momentului ca dupe nici un metru de sapaturi, sa trimeata fantanari de acolo in alta parte de exemplu la masa sa manince in jurul orei 10,30AM, si apoi sa prinda o imagine in cadru.
Ce sa mai unapeste alta realitatea este ca daca ai ajuns sa ai nevoe de informati pe care numai unele instituti din lume are experienta si tehnica necesara sa poata sa iti raspunda cit mai prcis, si daca nu ai nici o cunostinta sau un prieten acolo, trebuie sa te comporti cu ei ca cu buba coapta, (Sa nu cumva sa le zici ca, ""Sint cazuri in care anumite descoperiri Nu este numai pentru cine se pregateste cu tehnologie de dai pe spate, si este, si pentru cine se nimereste sa aibe instincul de a descoperi) probabil li sa urcat emanciparea la cap atit de mult in cit lea ajuns pina intr a colo, cum ca, "nu stam noi de vorba cu toti nimeni din lume daca nu au tehnica si diplome de rangul nostru si mai ales cu cei care nu stie sa se exprime elecvat" Atunci sa fie sanatosi si sa mai scarpine cu radiotelescoape-le ca au destul spectru pe fiecare canal, si canale la rindul lor au cu sacul, de exzemplu radiotelescopul din Harvard de Massachusetts capteaza pe 8 milioane de canale radio separate, si nu cred ca are mare brinza de informati inregistrate care sa vorbeasca despre o materie sau obiect neindentificat mai bine decit vorbeste sunetele din video al meu., m-asi bucura sa aibe cineva din lumea astronomiei sunete despre aceste obiecte si sa mi le ofere si mie sa pot sa fac si eu o camparatie intre ele pentru a sti cu ce naiba am avut de aface, sau nimeni nu este fraier sa dea asa ceva si numai eu am fost fraierul.
Din ce in ce mai mult a inceput sa imi pare rau ca, in anul 2008 si in ani urmatori, am trimes in mai multe locuri din lume, un video in jurul a 2 minute la uni dintre cei care are experienta in astronomie si tehnica adecvata de analiza, in video era o filmare facuta de mine in care se auzea si alt tip de sunete, tot din acelasi video am luat un secment de 15 secunde pe care lam avut urcat si prin yahootube, nimeni nu sa aratat intesat de asa ceva sa pot si eu confrunta cu alte sunete, si atunci normal ca nu mai avea rost sa bat campi si cu altceva pe teme de tipul acesta, voiam sa ma consult cu cineva, sa spun ce am simtit in spate in momentul in care a facut curba, (sint satul de experimente facute cu campuri electrostatice, fapt pentru care mi-am format o anumita sensibilitate in simturi si stiu sa diferentiez un suflu ionic - de o masa de aier tulburata electrostatic) iar la sunet sa mai auzit si altceva, in comparatie cu ce sa inregistrat in memoria camerei video care funtioneaza pe principile tecnici actuale, acuma chiar daca mai vreu sa mi le aduc aminte nu cerd ca mai cad eu asa exact pe amintiri, trebuia batut fierul cit a fost cald dar nu am avut cu cine, si sincer sa fiu nu mai am aceiasi sete de a colabora, Ma intereseaza sa imi stiu treaba mea, asa cum pe ei ai intereseaza decit sa isi stie treaba lor, zic bine ca nu am avut bani pentru a continua, fapt care ma obligat sa stau si sa astept raspunsuri, pentru ca la temperamentul meu de a nu ma lua somnul in pat pina nu ajung la un capat, sigur facem experiment dupe experiment ceea ce insemna video-uri dupe video-uri trimese la naluci.
Nu stiu cine sinteti "dargali" dar dupa parerea mea cam asa sta treaba in rindul sunetelor despre asemene obiecte.
Cu respect va salut pe toti.

Offline fepe

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 12
 • Liked: 2
 • Likes Given: 0
Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #21 : 10 Aprilie 2015, 10:39:57 »
Salut, chiar nimic integistrari cu sunete provenite de la ozn-uri nu sa-au gasit, poate ca sa uitat subiectul

Forum RUFOn

Re: Exista inregistrari cu sunete provenite de la ozn-uri?
« Răspuns #21 : 10 Aprilie 2015, 10:39:57 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...