Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Unde sunt extraterestrii?  (Citit de 20521 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

 • Vizitator
Unde sunt extraterestrii?
« : 17 Ianuarie 2006, 17:52:25 »
In revistele de specialitate sunt evocate suficiente dovezi care ATESTA existenta fiintelor rationale si in afara Terrei. De ce articolele cu extraterestrii trebuie sa fie senzationale? Ele evoca cazuri reale mai putin studiate de cercetatorii terestrii care sunt fascinati de ideea de a exista aceste adevaruri... Teoretic trebuie ca ei sa existe nu pentru NOI ci pentru EI. Existenta extraterestrilor nu depinde de INCREDEREA pe care le-o ACORDAM noi.
Ne intrebam de ce aceste fiinte ciudate (PENTRU NOI) venite din spatiu nu incearca sa ia legatura cu NOI.La aceasta intrebare exista mai multe ipoteze care tin loc de raspuns:


Extraterestrii nu vor sa comunicee cu noi din motive strategice si de securitate.Ei fiind mai evoluati decat noi pe plan TEHNOLOGIC SI NU NUMAI , cel putin unele civilizatii, nu accepta sa le cunoastem tehnologiile; ne lasa in pace sa muncim singuri ca sa ajungem la nivelul lor de civilizatie.Scopul lor e sa ne cunoasca mai bine nivelul de inteligenta,viteza de reactie,atitudinea luata in fata fenomenelor paranormale,nivelul de dezvoltare tehnologica,compozitia chimica microscopica a organismului nostru,structura macroscopica a speciei umane,bogatiile subsolului,posibilitatile de supravietuire,nivelul de activitate al materiei din jurul sistemului solar,si din jurul singurei planete locuibile Terra,structura biosferei planetei si multe altele.

--- neconcordanta dintre sistemele de masurrare a timpului; ei fiind departe de planetele lor de origine,au ALTE METODE de masurare a timpului,iar daca au de gand sa ia legatura cu noi o vor face peste cateva “ZILE” sau “SAPTAMANI” in sistemul LOR de masurare a timpului ,ceea ce pentru noi ar putea insemna PESTE CATEVA ZECI SAU SUTE DE ANI.

--- ei au putere de manevrare a timpului ,timpul fizic a devenit o unealta pe care o manipuleaza cum vor ei astfel incat pentru noi trebuie sa treaca cateva decenii sau chiar secole pentru a putea EVOLUA si pentru a ne pregati a lua contact INTELIGIBIL cu ei.Nu vor sa ne sperie si nu vor ca sa-i acceptam ca elemente supranaturale cu puteri superioare.

--- exista mai multe planete locuibile in galaxie (si in Univers ) astfel incat fiecare planeta isi trimite cativa reprezentanti pentru a ne CERCETA,dar datorita unor posibile neintelegeri politice intre civilizatii ei isi amana clipa cand se vor face cunoscuti noua pamantenilor si celorlalte civilizatii aflate la nivelul nostru de dezvoltare sau inferior noua.

--- ei asteapta ca noi sa ajungem la maturiitate pentru a le intelege nivelul lor de gandire si pentru A FACE FATA noilor tehnologii avansate, NECUNOSCUTE acum noua.

--- discrepanta prea mare dintre sistemele noastre si sistemele lor de comunicare (este echivalentul comunicarii dintre un animal inferior si omul rational, sau dintre doua animale din increngaturi diferite).

--- ei asteapta sa luam noi legatura cu ei atunci cand reusim sa ajungem la nivelul lor de civilizatie.

--- unele specii extraterestre care au ca scop cercetarea tuturor civilizatiilor neevoluate, ne neglijeaza pentru moment, deoarece sunt ALTE CIVILIZATII mai interesante decat noi, poate mai evoluate....NU NOI SUNTEM BURICUL UNIVERSULUI

...SI BINEINTELES LISTA POATE CONTINUA SI CU AJUTORUL VOSTRU.

draculasblood

 • Vizitator
Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #1 : 19 Ianuarie 2006, 16:58:51 »
cred ca daca reusim sa intelegam toate articolele de pe site-ul asta reusim sa ajungem cu gandirea MAI AVANSATA si decat EI …
dar cum ramane cu « Ei sunt sub piciorele noastre »  … ???
ma intreb oare : de cand asteapta EI sa evoluam NOI ???

Skywalker

 • Vizitator
Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #2 : 22 Ianuarie 2006, 01:24:03 »
Mai este o problema, cu acei extraterestrii care mutileaza animale si extrag celule umane.
  Am mai scris pe aici ca exista o specie de reptilieni, care nu pot trai in conditiile de pe Terra si de aceea creeaza o rasa hibrida. Si... ma gandesc ca nu degeaba creeaza aceea rasa. Tot au nevoie de ceva de pe Pamant.
    Am mai citit despre ceva lupte interplanetare, in care Pamantul putea fi
foarte usor cucerit, insa se pare ca a fost bine aparat.

Offline xennon_2000

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 949
 • Gen: Bărbat
 • "universul este mai subtil decat pare"
 • Liked: 4
 • Likes Given: 0
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #3 : 22 Decembrie 2006, 10:02:04 »
dak ar fi sa credem aproape toata proza sf....ar fi ceva rase ET!dar nush de unde vin...doar putem anticipa (lumi paralele, alte dimensiuni, alte planete, din alte sisteme solare, sau chiar de aici de pe terra)...in ceea ce priveste fizicul lor.....haa...fiecare organism viu se adapteaza la mediul in care traieste...asa si ei

Offline jean

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,776
 • Gen: Bărbat
  • DFI Recreativ
 • Liked: 367
 • Likes Given: 211
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #4 : 12 Februarie 2009, 22:21:50 »
  Un articol interesant despre aceasta intrebare am gasit in revista Magazin. Articolul este semnat de Dan D. Farcas si se numeste
,,Unde sunt extraterestrii? Paradoxul lui Fermi"   http://www.revistamagazin.ro/content/view/6803/4/
Citat
Cu tehnologiile actuale, pamantenii ar putea cuceri Galaxia în cel mult cateva milioane de ani.
Nu cred acest lucru, Spatiul cosmic din afara sistemului solar, si chiar din interior ascunde multe necunoscute pt. noi oamenii. Sunt curenti de energii si campuri mortale pt. fiinta umana, iar tehnologiile actuale nu ne pot apara. Sa nu mai vorbim de viteza, timp, orientare in spatiu si psihicul uman.
Citat
În mod firesc, toate civilizatiile foarte vechi puteau sa faca acelasi lucru, cu milioane de ani înaintea noastra. Deci ei ar trebui sa fie aici, acum.
In mod sigur sunt aici,dar nu se manifesta direct si nici nu fac un contact la nivel de conducatori. Cred ca nu sunt interesati de grupuri de interese (conducatorii), sunt interesati de evolutia omenirii in ansamblu. Suntem supraveghiati fara a interveni. Contactele raportate se fac de regula cu anumiti indivizi. Asa cum facem noi cu animale, tranchilizam, cercetam, punem emitatoatre si le dam drumul. Ce au inteles ele dupa ce se trezesc?...Cam ce intelege un om dupa ce a fost rapit. Este confuz total, nu stie daca a visat sau este adevarat ce s-a intamplat. 
Adevarul este dincolo de noi

Forum RUFOn

Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #4 : 12 Februarie 2009, 22:21:50 »

Offline mm

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 616
 • Liked: 614
 • Likes Given: 294
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #5 : 13 Februarie 2009, 08:46:20 »
Citat
BINEINTELES LISTA POATE CONTINUA
---Lumea este impartita pe "domenii" ce apartin diverselor categorii de civilizatii evoluate, conform ierarhiei dintre ele. Nu pot exista zone "libere". Totul se intampla conform vointei stapanului domeniului care asigura conditii, armonia stelara, etc, si avand scopuri/interese indescifrabile noua.

---Tehnicile de invizibilitate, de modificare a formei/aparentei, relatate in Mahabharata si chiar in legendele noastre, le intra in "obisnuinta" explicand banal intrebarea din titlul topicului.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Shanti Nilaya

 • Vizitator
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #6 : 14 Februarie 2009, 15:08:13 »
Intrebarea corecta, din punctul meu de vedere, e alta...nu unde sunt, ci daca noi , civilizatia terra, am avea nivelul de constiinta necesar sa actionam benefic stiind unde sunt, ce sunt, la ce nivel...
Pe mine ma intriga faptul ca multa lume are asteptari puerile de la acesti extraterestri, fara a gandi ca ar putea  fi constituiti dintr-o alta forma de existenta a materiei decat cea cunoscuta noua, logic sa ne asteptam sa nici nu-i putem percepe cu simturile din dimensiunea noastra...In conditii de alti parametri ai gravitatiei, lipsa ei, lipsa unei atmosfere, prezenta unor gaze improprii vietii sub forma cunoscuta noua,etc, la ce ne asteptam sa gasim?E ca si cum am limita noi Creatorul la imaginatia noastra ...Ei sunt cum sunt, dar trebuie sa ne preocupam foarte mult de noi ca sa-i putem percepe...Deci, daca ai sti ca ei exista cu adevarat, i-ai putea vedea, ce ai face?ce ai crede despre scopul lor aici?ce ai fi dispus sa sacrifici  daca ne-ar cere sa ne schimbam mentalitatea, obiceiurile nocive?... ca am reusit sa infestam tot patrarul nostru de univers cu mizeriile noastre...Eu cred ca inca nu e timpul deoarece nu avem nivelul necesar, iar fara o interventie "divina"asupra rasei nu prea vad cand ajungem"mari"

Offline jean

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,776
 • Gen: Bărbat
  • DFI Recreativ
 • Liked: 367
 • Likes Given: 211
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #7 : 14 Februarie 2009, 21:26:30 »
Citat
civilizatia terra, am avea nivelul de constiinta necesar sa actionam benefic
Sigur nu avem acel nivel de constiinta. Suntem foarte individualisti si asta ne da mult inapoi. Cred ca alte inteligente extraterestre
sunt preocupate de grup nu fiecare pt. el ca noi.
Citat
ar putea  fi constituiti dintr-o alta forma de existenta a materiei decat cea cunoscuta noua, logic sa ne asteptam sa nici nu-i putem percepe cu simturile din dimensiunea noastra
Eu cred ca sunt si asemenea inteligente in univers. Poate si in sistemul solar, posibil si pe Pamant. Poate ca ei sunt cei care administeaza si au grija de tot ce se intampla aici pe Pamant. Nu vor lasa oamenii sa distruga pamantul fiind si al lor.
  Pe ce ma bazez cand spun aceste lucruri?...Au fost foarte multe cazuri cand au fost vazute fiinte ce nu sunt foarte materiale. Se pot materializa-dematerializa, transforma sau deveni invizibile. In prezenta lor gravitatia lucreaza altfel, spatiul si timpul sunt dupa alte legi. In acest caz ei, extrateresrtii, pot fi mult mai aproape de noi de cat credem.
Adevarul este dincolo de noi

Shanti Nilaya

 • Vizitator
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #8 : 15 Februarie 2009, 12:12:11 »
Eu am o prietena, profesoara la catedra de engleza, sotul lucreaza in televiziune aici la iasi, e si mare interpret de romante, oameni respectabili...Aceasta doamna, in ultimii ani ai comunismului a studiat medicina alternativa impreuna cu un grup format din oameni de stiinta, medici, chiar si matematicieni(Florin Munteanu,de exemplu,Traian Stanciulescu,etc).Studiau in cabinetul dr. Puscasu, o mare somitate in medicina si un mare cautator, avand si capacitati extrasenzoriale, ca urmare a gradului sau inalt de evolutie...La un moment dat , unii din acest grup au inceput sa se deschida in mod telepat, dupa ce plecau acasa incercau sa comunice la nivelul gandului si.. au reusit.Mentionez ca lucrau si diferite metode de terapii alternative:homeopatie, bioenergoterapie, tratamente cu pietre,acupunctura, presopunctura, etc...
Iata de ce v-am povestit cate ceva din viata acestei doamne:intr-o zi cand ma aflam la ea, am observat ca avea o stare mai speciala, privea cu foarte mare atentie in jur si mi-a spus ca daca am putea vedea cate pregatiri se fac acum in jurul nostru si cate nave spatiale sunt aici sa ne ajute, ne-am schimba...

Offline spooky

 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Mesaje postate: 1,197
 • Gen: Bărbat
 • The mind has no firewall.
  • InfoCon.ro
 • Liked: 30
 • Likes Given: 22
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #9 : 15 Februarie 2009, 13:57:28 »
interesant... multe persoane cu astfel de capacitati zic lucruri asemenatoare...
Paul Dorneanu
Presedinte Romanian UFOnetwork
Tel: +40-722-643640
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

InfoCon.ro
Waze.ro

Offline romulus

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,160
 • Gen: Bărbat
 • Adevarul este relativ...
 • Liked: 141
 • Likes Given: 142
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #10 : 15 Februarie 2009, 21:31:46 »
Citat
privea cu foarte mare atentie in jur si mi-a spus ca daca am putea vedea cate pregatiri se fac acum in jurul nostru si cate nave spatiale sunt aici sa ne ajute, ne-am schimba...

Oare ? Ne-am schimba ?
Destul de dificil de crezut si rumegat ... Dar nimic nu este imposibil pe lumea asta !
Ar fi util - cel putin pentru unul ca mine care nu "vede" nimic de genul acela in jur, sa-i mai ceri amanunte (daca stadiul/natura  relatiei iti permite ) sa-ti dea si alte repere/detalii , daca ea percepe ceva deosebit .
Indeamn-o sa vorbeasca , poate /sigur  vor fi foarte multi  receptivi !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Offline mm

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 616
 • Liked: 614
 • Likes Given: 294
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #11 : 17 Februarie 2009, 17:00:19 »
Citat
ce ai fi dispus sa sacrifici  daca ne-ar cere sa ne schimbam mentalitatea, obiceiurile nocive?... ca am reusit sa infestam tot patrarul nostru de univers cu mizeriile noastre..
E o idee. Daca e adevarat ca totul in lume e vibratie si daca a-i "vedea" pe extraterestri inseamna interactiune = armonizarea frecventelor, atunci s-ar putea ca ei sa nu doreasca sa se armonizeze cu "mizeria noastra" de frecventa. Poate in asta consta raspunsul la intrebarea din topic.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Offline Sirius13

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 853
 • Liked: 4
 • Likes Given: 12
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #12 : 17 Februarie 2009, 17:17:44 »
unde sa fie ?

pe planetele lor,iar la noi au decis sa se arate numai sub forma de ufos.

nici nu vreau sa ma gandesc cum ar reactiona plebea pamanteasca indoctrinata cu religie si filme SF la o aparitie in zilele de astazi.

cand vom fi pregatiti se vor arata in mod direct.
« Ultima Modificare: 17 Februarie 2009, 17:19:40 de Sirius13 »

Offline romulus

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,160
 • Gen: Bărbat
 • Adevarul este relativ...
 • Liked: 141
 • Likes Given: 142
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #13 : 17 Februarie 2009, 18:38:21 »
Citat
cand vom fi pregatiti se vor arata in mod direct.

1. Si cam cand crezi ca vom fi " pregatiti"?
2. Si cine sa aprecieze/masoare nivelul de "pregatire" la care am ajuns si sa le de-a lor startul??
3. Si cum sa le semnleze acel cineva catre  E.T. " Hei, noi suntem pregatiti" ??
4. Ori vad chiar ei ca suntem gata ?
Complicat nu ?
Eu par igzamplu as cam fi "pregatit", ca ii astept, vorba aia , cam de cand asteptau taranistii si liberalii sa vina americanii sa-i "salveze " de comunisti ...... :-D
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Offline Sirius13

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 853
 • Liked: 4
 • Likes Given: 12
Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #14 : 17 Februarie 2009, 20:25:52 »
1. Si cam cand crezi ca vom fi " pregatiti"?
2. Si cine sa aprecieze/masoare nivelul de "pregatire" la care am ajuns si sa le de-a lor startul??
3. Si cum sa le semnleze acel cineva catre  E.T. " Hei, noi suntem pregatiti" ??
4. Ori vad chiar ei ca suntem gata ?
Complicat nu ?
Eu par igzamplu as cam fi "pregatit", ca ii astept, vorba aia , cam de cand asteptau taranistii si liberalii sa vina americanii sa-i "salveze " de comunisti ...... :-D
Am zis !

Un contact direct cu omenirea zilelor de astazi va reprezenta un esec total pentru ambele civilizatii.

Contactul in sine va rezulta in informarea de tip blitz (massmedia) a intregii planete ,rezultand astfel intr-o stare de panica generala iminenta din partea maselor ;urmarile vor fi scenarii de domeniul filmelor SF; religiosii sau marea majoritate a populatiei vor interpreta evenimentul  drept apocalipsa / un eveniment mesianic sau mai rau, coborarea lui satan/antihrist pe pamant;in asemenea situatii logica si ratiunea umana vor fi cu siguranta excluse.

Vom fi pregatiti ca rasa atunci cand vom putea sa intelegem conceptul de spiritualitate,atunci cand doctrinele religioase nu vor mai reprezenta un motiv pentru ''credincios'' sa ucida sau sa se teama;este nevoie de mult curaj pe toate planurile din partea tuturor ,curaj de a pune intrebarea de ce? ,si de a cauta raspunsuri in viata de zi cu zi,in interior.

Atunci cand mentalitatea de turma se va sparge ,cand religia si celelalte mijloace de manipulare in masa vor disparea ,iar principiile vietii se vor schimba de la mecanic la viu.

Cred ca ei sunt indeajuns de capabili sa inteleaga din exterior in ce stadiu ne aflam si cand sa intervina.

personal cred ca pana in 2011 vom reusi sa trecem peste aceste obstacole si ei se vor arata,treptat.

« Ultima Modificare: 17 Februarie 2009, 20:35:45 de Sirius13 »

Forum RUFOn

Raspuns: Unde sunt extraterestrii?
« Răspuns #14 : 17 Februarie 2009, 20:25:52 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...