Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#3495
O noua dezvaluire "naucitoare" ... destinata a penetra golul din capul "prostimi" ... manipulare de 2 bani ... sa pregateasca ... fiinta furajata ...

http://www.realitatea.net/aten-ionare-infrico-atoare-facuta-de-dalai-lama_1351097.html


"Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeasi oameni. Poate putini diferiti ca forma, dar in principiu la fel. Aceleasi fiinte simtitoare. Trebuie sa intelegem ca extraterestrii sunt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.", este de parere Dalai Lama.




http://mufonromania.wordpress.com/2014/01/05/vin-extraterestrii-forma-fizica-a-acestor-fiinte-inteligente-poate-fi-una-traumatizanta/

L.E. Acum a vazut ca ... mai este postata informatia ...
Citat din: uforever din  05 Ianuarie 2014, 14:54:26
Cum asa dom'le? :? :lol: Intrebarea ar fi: Dalai Lama spera sa traiasca suficient pentru a prinde "momentul zero"?

Liderul spiritual a avut ocazia sa le spuna studentilor si nu numai, ca momentul marii intalniri cu o civilizatie extraterestra nu este deloc departe.


http://www.realitatea.net/atentionare-infrico-atoare-facuta-de-dalai-lama_1351097.html?utm_source=Libertatea&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

http://ro.omg.yahoo.com/%C3%AEntrebare-despre-iad--%C3%AEntr-un-examen--r%C4%83spunsul-genial-al-unui-student-102157614.html

"Aşadar, avem două posibilităţi:

1. Dacă Iadul se extinde cu o rată inferioară celei de intrare a sufletelor în el, atunci temperatura şi presiunea din Iad vor creşte până când întreg Iadul se va dezlănţui.

2. Dacă Iadul se extinde cu o rată superioară celei de intrare a sufletelor în el, atunci temperatura şi presiunea vor scădea până când Iadul va îngheţa.

Aşadar, care este varianta corectă?

Dacă acceptăm postulatul oferit mie de Teresa, în primul meu an la universitate, "Voi face dragoste cu tine atunci când va îngheţa Iadul" şi dacă luăm în considerare şi amănuntul că am făcut dragoste cu ea azi-noapte, atunci varianta doi este cea corectă, astfel încât sunt sigur că Iadul este exotermic şi a îngheţat deja. Corolarul acestei teorii este că, având în vedere că Iadul a îngheţat, nu mai primeşte noi suflete şi, în aceste condiţii, cei dispăruţi nu pot ajunge decât în Rai, dovedind existenţa divinităţii. Ceea ce explică de ce, azi noapte, Teresa ţipa întruna "Oo, Doamne!".
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#3497
Doua comentarii - cam rautacioase, :evil: recunosc:
1. Auzind din nou truismele naive emise de... infantilul Dalai Lama (poate-i doar parerea mea - raportat la rangul lui zic, ca altfel e baiat simpatic), i-as propune sa-si schimbe numele in Davai Lama (sa-mi tai venele daca-l mai aud). :lol:

2. No hard feelings, colega Arhanghel (cu postari f. informative-n general) da' cred ca asta-i a 5-a postare cu - reusita de altfel - parabola/anecdota cu Iadu'. :evil:

Si-un pic ontopic acum, o stire tot pe linie satanica -si ea de fapt ar putea sa fi fost deja postata cindva :-D: RT sustine ca Pentagonul nu poate justifica 8,5 trilioane USD (adica 8.500 miliarde) "evaporate" spre Black Projects doar in ultimele doua decenii.
Black Budget: US govt clueless about missing Pentagon $trillions
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Lasa ca le recupereaza (miliardele) din Romania anul acesta  :evil:

Ganditorul

#3499
Vremurile interesante au inceput... chiar mai devreme decat ne asteptam :


Gyorgy Frunda, consilier al premierului Ponta: România nu e colonie. SUA arată o superioritate a Unchiului Sam


Gyorgy Frunda, consilierul premierului Victor Ponta pe probleme juridice, de minorități și relații internaționale, a declarat pentru Ziare.com că România nu este o colonie și că simte o anumită superioritate din partea Statelor Unite, făcând refefire la vizita pe care secretarul de stat adjunct american, Victoria Nuland, o va face în România.

"Mi se pare puțin cu un aer de superioritate, ca și cum ar vorbi dirigintele cu elevii. E normal, trăim într-o lume globalizată, facem parte din sisteme strategice de apărare, dar ce ar fi dacă spunem că am merge noi în SUA să verificăm situația condamnărilor la moarte, care contravine tuturor convențiilor internaționale sau că mergem să verificăm decizia Parlamentului  din Colorado, de la 1 ianuarie, de a admite marijuana. (...) Nu e aroganță, dar arată o anumită superioritate a Unchiului Sam. Uncle Sam, who is the best and the strongest, Big Uncle Sam (Unchiul Sam, care e cel mai bun si mai puternic - nred) ", a răspuns Frunda, întrebat dacă i se pare supărătoare formularea.

"Vizita nu e asa intempestiva cum a fost prezentata de presa din tara noastra. Aceste vizite sunt planuite, se poarta dialoguri intre ministerele de Externe, se stabileste un program, se stabilesc niste scopuri, se negociaza si pe urma se vine aici. Nu e Romania o colonie si refuz aceasta idee, ca vine sa inspecteze in Romania nivelul sau stadiul drepturilor omului, statului de drept si a democratiei. Exista niste discutii, SUA au aratat nu niste ingrijorari, cum gresit au formulat ziarele, ci niste nelinisti, niste semne de intrebare in legatura cu niste decizii. Suntem si noi si Statele Unite membre NATO, suntem legati prin Deveselu, care e foarte important, si de aceea aceste dialoguri sunt benefice, cu conditia sa fie facute aproape pe picior de egalitate, ca sa nu spun chiar pe picior de egalitate", a mai comentat fostul senator.

"Există niște principii ale diplomației. O deontologie diplomatică internațională. Când ai de obiectat, ca o mare putere,  în comportamentul unui Guvern acest lucru nu se face public, se face pe căi diplomatice. De asta există ambasadori și Ministere de Externe. Acest lucru de a comunica prin ziar, de a pune la punct (prin ziar, n.a.) mi se pare puțin nelalocul lui, puțin umilitor", a declarat consilierul.

Sursa http://www.b1.ro/stiri/politica/gyorgy-frunda-consilier-al-premierului-ponta-romania-nu-e-colonie-sua-arata-o-superioritate-a-unchiului-sam-73182.html

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ganditorul

Generalul de patru stele Michael V. Hayden a deţinut cel mai ridicat rang în rândul ofiţerilor de informaţii din cadrul forţelor armate ale Statelor Unite ale Americii. După ce a condus toate serviciile americane de informaţii, a devenit, în 2006, director al puternicei Agenţii Centrale de Informaţii (CIA), iar una dintre principalele sale reuşite este coordonarea operaţiunilor astfel încât toate agenţiile să lucreze împreună, ca o singură unitate.


Hayden va veni la Bucureşti pe 22 ianuarie 2014 la invitaţia Thiess Holding şi va susţine un discurs la Banca Naţională a României pe tema securităţii cibernetice şi a colectării de informaţii în acest mediu.    Pe rând, Hayden a condus CIA, NSA, Agenţia Naţională de Informaţii Geospaţiale şi Biroul Naţional pentru Operaţiuni de Recunoaştere, iar între 2005 şi 2006 a fost primul director-adjunct al National Intelligence, comunitatea care reuneşte toate agenţiile de informaţii din SUA

SURSA : http://adevarul.ro/news/eveniment/michael-hayden-cia-sua-bucuresti-1_528c9e14c7b855ff561859eb/index.html

socrate

Citat din: Nox din  09 Ianuarie 2014, 23:02:33
Un articol semnat de Dan Farcaș, Ufologie și clarificări Teologice.

Intersanta "stirea" din ograda papala,numai ca...monsignorul,dupa cele enuntate...mai mult ca sigur  :wink: este un rufon-ist consacrat care se ascunde sub pseudonimul "Balducci" :-D
...interesant este si faptul, ca pana mai ieri, alalta-ieri aceste idei/conceptii "rufon-iste" erau catalogate de "istitutia patern-o/papala" ca erezii iar autori eretici.
In consecinta Balducci,ar fi avut parte de "laboratoarele inchizitionale" unde se facea "proba practica" a milei,indurarii,iertarii etc...stipulate in "cartea mantuiri" de rautate si astfel de cruzime,sadism etc...,probabil din lipsa de "timp", monsiborul a trecut cu vederea explicarea anularii"consecintelor" prevazute in doctrina/dogma-paterna pe care o reprezinta.
Desigur...o sa fie colegi care o sa spuna ca,preponderent,parte de "laboratore inchizitionale" aveau doar "eretici" care refuzau cu indarjire sa abandoneze  Cultura Domniei Dreptatii  si astfel sa  treaca la "cultura" domniei legii.....posibil....dar tot atat de posibil ca,EXTRATERESTRI sa fi fost candva TERESTRI...astfel "stirile" conform carora o avangarda creationista pleaca cat de curand pe Marte in vederea "colonizarii"(fortate s-au benevol?) iar alte creaturi sapa de zor buncare, in timp ce un alt emisar patern,dalai lama(asta cred ca pseudonimul sub care se face cunoscut,ca si avatarul de altfel) anunta,iminenta aparitie a EXTRATERESTRILOR....par sa aiba o legatura  :wink:
Evident....doar simple opinii "socratice"...rezultate in urma "accesarii" Ratiunii/Suficiente.... :-D....
Astept opinii in temeiul Ratiunii Indestulatoare a colegilor care vreau sa dezbata putin aceasta stire despre Ufologie si "clarificari Teologice" postata prin amabilitatea d-lui Nox o monstra de dorinta sincera a Forumului in truda sa de "largire a orizontului cunoasterii"... :wink:

Ganditorul

CitatUn articol semnat de Dan Farcaș, Ufologie și clarificări Teologice.

Foarte interesant articolul propus. Din el razbate, peste ani, o idee sintetica :

Daca nu se mai poate ascunde adevarul prin bici, schingiuire sau rug  se incearca ascunderea lui printr-o recunoastere partiala a evenimentelor si implicit a rolului religiilor in "gestionarea" acestor informatii.
Pleaca ai nostrii, vin ai nostrii, noi ramanem tot ...

Ma opresc asupra unui singur paragraf :
" Lucrarea sa (Balducci...) este prima luare de atitudine detaliata, a unui important teolog romano-catolic, asupra fenomenului OZN. Mai mult decat atat, ea demonstreaza gradul de deschidere al Bisericii Romano-Catolice in aceasta chestiune si poate fi considerata prima declaratie complexa si pozitiva facuta vreodata in ceea ce priveste realitatea fenomenului OZN/extraterestri, din partea unui reprezentant important al unei religii majore din lume."

Pai si atunci toate marile incifrari ale textelor, toate marile picturi care ilustreaza aspecte OZN prin toate religiile lumii ce sunt ? Nu tot o "prima recunoastere" a contactului cu civilizatii extratereste ? Eu zic ca da...
S-a mai lungit un pic lantul care ne da voie sa ne apropiem de adevar, s-a mai ridicat un pic cortina si s-a renuntat la ciomagul care te lovea atunci cand intrazneai sa arunci o privire "dincolo" de datele oficiale. Acum nu mai e nevoie de constrangere violenta - avem la dispozitie media  :rainbow:

classic

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Nox

Deși am dat like, cred că cele afirmate mai sus trebuie luate cu sare și piper....
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Fara prea multe comentarii - o contributie a (altfel stimabilului) Dan Farcas pe tarlaua presei tabloide:

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/taticul-extraterestrilor-vorbeste-despre-omuletii-verzi-din-romania-exista-ozn-uri-am-gasit-si-noi-obiecte.html

Nu pot sa ma abtin totusi: decit "popularizare" in CanCan, :| mai bine deloc - zic eu.
Clar ca pot fi contrazis (pina la urma, cinic vb., si publicitatea negativa are rolul ei), dar cred in continuare ca anumite limite nu trebuie depasite.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Citat din articol:
CitatDosarele X in Romania! Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas
Sublinierea de mai sus nu este adevarata......Domnul Farcas nu sustine ca suntem invadati de extraterestrii si nici nu se considera un specialist in domeniul OZN. Poate doar un cercetator mai bine documentat al fenomenului. Este o persoana care scoate in evidenta existenta fenomenului, nu sustine ca, fenomenul este neaaparat de natura extraterestra desi nu este exclusa nici aceasta ipoteza.
Am participat la sedintele ASFAN si cunosc, cred eu, foarte bine pozitia domnului Farcas fata de acest fenomen.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

#3508
Citat din: jean din  13 Ianuarie 2014, 14:42:12
Citat din articol:Sublinierea de mai sus nu este adevarata......Domnul Farcas nu sustine ca suntem invadati de extraterestrii si nici nu se considera un specialist in domeniul OZN. Poate doar un cercetator mai bine documentat al fenomenului. Este o persoana care scoate in evidenta existenta fenomenului, nu sustine ca, fenomenul este neaaparat de natura extraterestra desi nu este exclusa nici aceasta ipoteza.
Am participat la sedintele ASFAN si cunosc, cred eu, foarte bine pozitia domnului Farcas fata de acest fenomen.
Q.E.D. - iar riscul deformarii serioase a opiniilor personale "prelucrate" in fitzuici senzationaliste e doar unul din multe altele...

P.S., ceva mai ontopic:
Unele voci (nu dau totusi linkuri, sa nu le fac reclama mizeriilor de pe hotnews - la fel de... mizerabile de fapt ca ale alorlalti) afirma ca vizita d-nei Victoria Nuland  :evil: (hmmm, ma asteptam sa aflu de la cineva d-aici ca pe tac'su-l chema de fapt Nudelman :-D) a fost de fapt motivata de necesitatea transmiterii unor solii militare - "clasificate", evident - si nu de aburelile fade aparute allover.

...Sa aiba deci cinamarezi corutzieni macar un pic dreptate cu aparentele lor elucubratii ET-tuneliforme care-ar fi baza interesului purtat de 'merigani/NATO Romaniei?! 8-)
Posibil, la fel de bine ca si apropierea unui dead-line presant - pentru o noua mangleala/prosteala planetara gen Blue-Beam :star: in care noi - adica Deveselienii - :lol: sa fie pregatiti pentru un rol precis.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#3509
Scuze pt. dubla postare din eroare de greseala. :-D

Daca tot am comis-o insa, adaug o a treia ipoteza celor doua precedente:
Posibil ca SUA sa fie presate si de cererile insitente ale Germaniei de a-i fi returnate cele peste 1.500 tone AUR :-o "date la pastrare" Fed-ului de catre nemti.
Lingouri/bare care, evident, au fost demult fie topite, fie vindute, fie "gajate" in nenumarate combinatii bancare murdare (scuze din nou pentru pleonasm - fiindca "bancar-murdar" asta e.) :lol:

Ultima stire veridica spunea ca USA au cerut un termen de 7 ani (?!) pt. returnare - probabil ca atit au calculat ei c-ar fi nevoie ca sa rada ieftin filoanele din Rosia Montana?! 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/