Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Nu tot ce zboara se mananca...si uneori,ceea ce zboara poate fi OZN...macar pentru o vreme... ;D
http://www.realitatea.net/s-a-ciocnit-un-ozn-incident-aviatic-bizar-in-china_1202148.html
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."


Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Ganditorul

#3108
Ieri si azi toate televiziunile au muscat momeala si canalele media au subliniat intens o comemorare :

Astazi se implinesc 23 de ani de la mineriada din 13-15 iunie 1990

http://www.realitatea.net/mai-bine-mort-decat-comunist-astazi-se-implinesc-23-de-ani-de-la-mineriada-din-13-15-iunie-1990_1203411.html

Daca ar fi fost o comemorare la 12 ani si jumatate sau la 19 ani si 4 luni - in contextul revoltelor din Turcia, (dar si din Grecia & "Primavara Araba") - toata lumea ar fi banuit ca undeva, in NWO, cineva s-a gandit sa instige la "revolta democratica" si in Romania.
Dar asa, la semnificativa comemorare de 23 de ani ...nu poti sa te gandesti la asa ceva. 
Sau poti ...!!?? :evil:



roxaline

daca este adevarat ... hmm ... este interesant  :-D Nu ma pricep la chestiile juridice dar, daca am dedus bine, cazul merge spre tribunal.

http://www.orlytaitzesq.com/?p=425005

CitatOn April 15, 2010 Barack Obama posted his 2009 tax  returns online and originally  by his own stupidity did  not flatten the PDF file, so the full unredacted Social  Security number he used in his tax return became  available to thousands of us citizens who cared to open the file with adobe illustrator or similar. Obma realized  that he made  a mistake and removed the tax return from the website, redacted the file and repost it, however it was too late. the number became available to the public worldwide.  the number wich Obama used was the social security number of harrison j. Bounel 042-68-4425. [..] imigrant from  Russia, born in 1890, who would have been 123 years old today.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

jean

Urmatoarea sedinta ASFAN va avea loc joi, pe 20 iunie 2013, orele 18:00 la Observatorul Astronomic din Bucuresti. Intrarea libera pentru cei interesati. http://www.asfanufo.ro/
Adevarul este dincolo de noi

mr

De la prietenii nostri lovendali:
http://www.lovendal.net/wp52/secretul-vizitei-sefilor-serviciilor-de-informatii-din-sua-si-rusia-in-romania-la-noi-in-tara-s-ar-fi-descoperit-in-munti-un-uluitor-mecanism-de-origine-nepamanteana/

Dar totusi cum s-ar explica pelerinajul asta intens al sefilor de servicii secrete, "amicalul" Blair - Ponta, apoi primirea cu onoruri la Berlin a premierului roman, in conditiile in care oficial se spurcau pana mai ieri...?!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Arhanghelul

#3115
Citat din: mr din  18 Iunie 2013, 20:22:05

Dar totusi cum s-ar explica pelerinajul asta intens al sefilor de servicii secrete, "amicalul" Blair - Ponta, apoi primirea cu onoruri la Berlin a premierului roman, in conditiile in care oficial se spurcau pana mai ieri...?!

Da-mi voie sa fac o fictiune ... si daca bogatii (NOM)/khazii ... vor sa se mute in rroHmanica ...  :roll: :evil: :-o

De ce? K asa vrea Cezar ...

P.S. Cele de mai sus ... sunt "basme" .
http://www.gandul.info/magazin/harta-proprietatilor-printului-charles-in-romania-cat-ii-costa-pe-turisti-sa-fie-printi-pentru-o-noapte-10922558
http://www.eurosceptic.ro/index.php/2009/04/08/lacrimi-pentru-basarabia/

--------------------------------------------------------------------------------

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

acme

Prima demonstratie in afara Rusiei a avionului de lupta SU-35S la Paris Le Bourget Air Show 2013:
Sukhoi Su-35 Paris 2013
We're born alone, we live alone, we die alone.

Ganditorul

#3117
In  legatura cu stirile marca "Lovendal" de mai sus ... cred ca mai degraba ar putea fi vb de un smmit de pace - am mai facut asa ceva la Bucuresti, a fost un succes, e o mare raspundere pt Romania dar si o mare onoare :

Putin şi Obama au stabilit un summit Rusia-SUA, în septembrie

Vladimir Putin a anunţat că Rusia şi SUA nu abandonează planul conferinţei de pace privind Siria. Acest lucru s-a hotărât în urma unei întrevederi între liderii celor două state, ce a avut loc luni. În timpul întâlnirii, Obama şi Putin au convenit de asemenea să organizeze un summit bilateral Rusia-SUA la 3 şi 4 septembrie, în Moscova.


http://ziare.re/putin-si-obama-au-stabilit-un-summit-rusia-sua-in-septembrie/

Un summit cu Obama la Moscova e mai putin probabil decat unul cu ambii reprezentanti la Bucuresti. Cat despre lucruri fff vechi gasite pe aici, pe la noi - e posibil, asa cum e posibil sa dispara fara urma cum au disparut si altele - scheletele de uriasi fiind doar ceea ce a "transpirat" pana la noi.
Parerea mea.

Xanadron

#3118
Citat din: mr din  18 Iunie 2013, 20:22:05

Dar totusi cum s-ar explica pelerinajul asta intens al sefilor de servicii secrete, "amicalul" Blair - Ponta, apoi primirea cu onoruri la Berlin a premierului roman, in conditiile in care oficial se spurcau pana mai ieri...?!
Iti spun eu cum: Obamache citise inca de la aparitie cartile lui Radu Cinamar, dar nu prea punea botu' la poveste pina nu i-a zis Putin sa citeasca si postarile noastre d-aici :-D (alea cu elicopterele israeliene CH-53, C-130-urile zburind la rasul copacilor, Vasile Rudan plutind intre piscuri etc).

La modul serios acum: ceva-cumva clar se coace... din nou prin zona noastra, dar asta nu inseamna ca va fi "la vedere" nici acum.

Cit despre aiuritoarele acrobatii ale asa-zis "primitivelor" fightere Suhoi-35BM (sau SU-37, dupa altii), ma gindeam de ce nu cumparam d-astea noi in loc de rable second-hand F-16 (mai scumpe oricum).
"Adversarii" chinezi ai rusilor le prefera in orice caz - nu mai intru acum in comentariul logic care conduce la concluzia ca orice adversitate intre "cei mari" e doar de forma si doar postez o alta stire, ca sa fiu ontopic:
http://www.defenseindustrydaily.com/russias-su-35-mystery-fighter-no-more-04969/

P.S. Cit despre summitul ruso-american pe tema Siriei, hai sa fim seriosi... de ce tocmai in septembrie? Ca sa mai moara 30-40.000 de oameni pina atunci? Daca s-ar fi vrut intr-adevar, comedia siriana ar fi fost demult oprita. Ori, mai precis, n-ar fi fost niciodata PORNITA.
Si asta-i doar umila mea parere, evident.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

CitatP.S. Cit despre summitul ruso-american pe tema Siriei, hai sa fim seriosi... de ce tocmai in septembrie? Ca sa mai moara 30-40.000 de oameni pina atunci? Daca s-ar fi vrut intr-adevar, comedia siriana ar fi fost demult oprita. Ori, mai precis, n-ar fi fost niciodata PORNITA.

Da, ai mare dreptate - dar tu gandesti normal.
Altii, care gandesc mai putin normal ar spune "Noi nu putem sa fim vazuti de multime ca "baieti buni" decat daca rezolvam o problema rea/grea. Nu exista o astfel de problema ..."no problem" - o creem imendiat"

P.S. Cica tanti Europa vrea sa coopereze cu tari din America de Sud - respectiv Brazilia. Numai ca si acolo, ca si la turci, au iesit cativa reprezentanti ai "cetatenilor" revoltati de nu stiu care banalitate locala. Asa ca Europa va ramane cu cooperarea in interiorul granitelor libere "permise". Acum si in  Brazilia sunt confruntari stradale intre cetateni si politie. O fi coincidenta sau "export de reteta democratica" ?
Nu mai ramane dacat sa apara "baietii buni" si sa rezolve cumva situatia asta molipsitoare.
Privind atent aceasta "molima democratica" incepi sa intelegi de ce in anumite capitale (Londra, Washinton, Moscova etc) nu se taie copaci, nu se plateste autobuzul, nu se impoziteaza flasnetarii - si toata lumea e  happy.