Poate am intrat prea abrupt in ''cestiune'' si s-au creat confuzii

Mea culpa. Revin deci cu explicatii in slow motion .
,poate ca nu ar strica sa (re)citesti topicul acesta: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,722.0.html Sunt multe chestii acolo care merita..
Da, sunt multe chestii care merita gandite .
1. ce s-a intamplat pana la urma cu proiectul
Millennium fiindca am inteles ca singura eroare din articolul EZ a fost doar anul asocierii .
Cei de la grupul Romanian UFOnetwork, care conduc si proiectul Millenium...
Citiţi mai mult: Vinatorii de OZN-uri > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vinatorii-de-ozn-uri-523808.html#ixzz2pd8svRIZ
EVZ.ro 2. ce s-a intamplat cu ..... nici nu are rost sa mai sap prin istorie.
Ideea de baza ar fi asta: ce ma determina pe mine, icsulescu , sa fac ceva pentru Rufon?
Istoricul realizarilor , nu? pentru ca nu este de azi , de ieri. Bun, istoric de realizari nu prea este ; atunci hai sa incerc sa propun o oarecare actiune .
Exista oare disponibilitatea , energia si entuziasmul necesar unui efort conjugat pentru a realiza ceva? Asta zic eu ca este intrebarea.
Sau totul se reduce la batai amicale pe umeri - virtuali, evident

?
Forumul nu e totuna cu organizatia, clar .
Acesta este un FORUM dragii mei, si nu uitati de asta... fiecare vorbeste cat vrea, in ciuda faptului ca sunt unii care se cred mai despeti sau mai cu mot sau cu mai multa experienta. Chiar si eu vorbesc in nume propriu si nu reprezint vocea RUFOn. Ce am de declarat oficial, declar pe site. Aici oricine isi exprima liber opinia. Observ cum unii isi impun ideile, ironizand pe ceilalti, si nu lasa loc celor nou veniti sa isi exprime parerea sau intrebarile si se rezuma doar la a citi mesajele.
...
Observ o tentativa de a rupe teoriile conspirationiste de fenomenul OZN... ma scuzati domnilor, dar OZN nu este pana la urma o teorie a conspiratiei? Sau incercam sa ne prefacem ca nu. Asa cum am zis unora, eu nu sunt avid dupa teoriile conspirationiste... din contra, merg pe lucruri certe, demostrabile....
.... cine vrea, nu are decat sa se intalneasca in privat, asta nu inseamna ca trebuie sa ne limitam doar la acele intalniri private... trebuie sa avem si oarece finalitate, dar RUFOn se vrea a fi o organizatie transparenta, in care nu e reprezentat doar de o singura persoane (adica eu), si este un efort comun a mai multor persoane, si o sa incerc pe aceasta cale sa indemn la o implicare mai mare a voastra... celor ce va considerati parte a acestui grup...
Din pacate nu am timp sa fac tot ce vreau pe lumea aceasta, sau daca am timp poate nu am resursele necesare... si imi sacrific mult timp pentru acestea si cu toate acestea sunt unii care cer si nu se intreaba... dar eu cu ce pot sa ajut? Totusi, in ultimul timp, unii membri au inceput sa se implice mai activ si le multumesc si ii apreciez. In calitate de coordonator, nu va asteptati sa trag de fiecare imparte... nu imi place... dar voi puteti trage de mine. Imi stiti numarul de telefon, adresa de email si id-ul de messenger, puteti vorbi cu mine si o sa incerc sa acord fiecaruia atentia cuvenita.
...ca sa ma fac mai clar... RUFOn nu va impune o opinie exacta asupra unui subiect, iar membrii pot avea opinii mai mult sau mai putin contrare. Asta e si scopul in definitiv, sa fim cat mai multe opinii si fiecare pana la urma decide pentru el.
Forumul il consider o antecamera cu potential pentru ca organizatia sa faca ceva. Asta e parerea mea. Daca vine cineva cu o idee , e pentru ca nu o poate duce singur pana la capat din diverse motive, inclusiv financiare sau de timp disponibil.
Si ar fi bine ca impulsul initial de a arunca cu chiatra

sa fie cenzurat si de urmat calea de a intreba : cum pot/putem face ca ideea aia
cretina sa prinda contur si finalitate.
Iarasi e doar parerea mea si as putea (re)veni cu o propunere de aici
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4521.msg87167/topicseen.html#msg87167 realizabila in 12 luni.
Iar pentru alta propunere , mai accesibila financiar , s-ar putea aduce chiar si participare straina care sa-si plateasca singura biletul
Atat prima propunere cat si asta de a doua - pe care o sa o comunic mai tarziu , daca va mai fi cazul - pot si trebuie facute a fi rentabile pentru Rufon , atat ca imagistica cat si financiar.
Ca sa nu mai zic de ideea conferintei din toamna, cea mai accesibila ! S-a mai progresat cu ceva pe directia asta ? daca se poate spune .
Parerile mele subiective