Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Obiect cilindric stationeaza in pozitie verticala - ochii sus pe cer

Creat de Guest, 08 Noiembrie 2013, 20:43:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Tot fiindca-i un forum liber cred ca like-ul dat lui alx e meritat - si nu-i oricum dat pentru subscrierea la ce-am zis mai sus, ci fiindca a (re)atins o tema care ar merita un topic separat.
Tema pe care o "ciupeam" un pic si eu acum citeva zile:

Citat din: Xanadron din  13 Noiembrie 2013, 12:10:33[...]
Nu mai dezvolt nici ideea că nişte observaţii realmente demne de "disecări" clarificatoare ar fi cele de tip f. apropiat, îndeosebi cele cu oarece interacţiuni - care ar permite şi unele răspunsuri la întrebări gen "Cine-s EI?" :-) sau mai ales "De ce ne-au vizitat... lăsîndu-se văzuţi?"

Fiindcă cine ştie... cunoaşte :lol: că majoritatea vizitelor vehiculelor LOR  :martiansmile: (cînd nu-s tot "ale noastre" - v. tema Breakaway Civilization) rămîn "discrete" - vizual vorbind.
N-ar fi deci rau daca ne-am da cu presupusul DE CE oare... la fel de presupusele nave/vehicule de origine ET (ori IT, UT etc) apar uneori "camuflate" - celebrele elicoptere negre silentioase fiind doar una din deghizarile mult prea frecvent raportate ca sa fie simple halucinatii (OK, de acord ca pot fi "iluzii induse", totusi... SINT).

...Dar si de ce (mult mai rar) aceleasi presupuse nave se arata in toata splendoarea lor? :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2013, 21:22:58
...Dar si de ce (mult mai rar) aceleasi presupuse nave se arata in toata splendoarea lor? ::)
Poate pentru ca si ei nu fac parte toti din aceeasi...turma? Cine stie,poate ca astia,vizibilii,sunt un fel de green peace cosmic?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Am vizionat si ultimul video. Este in opinia mea o manifestare a ceva clar neconventional. Merita continuate observatiile.
  Acum o saptamana am observat impreuna cu cineva in nordul capitalei o lumina stationara pe cer. Parea neobisnuita fiindca era mare cat venus insa de o culoare mai calda si luminozitate cumva redusa. Dupa un minut in care am privit-o si tot discutam daca e stea sau nu a pornit brusc spre sud.est apoi a inceput sa mearga serpuit in bucle largi micsorandu.se si disparand.
  Ce vreau sa spun in baza propriilor observatii este ca de multe ori sunt lumini care stationeaza si care dupa ce au atras atentia se comporta neobisnuit. Deduc ca fiind un numar relativ mare de asemenea cazuri obs. de catre mine, comportamentul respectiv este intentionat...altfel nu s.ar mai povesti :)

uforever

CitatAm vizionat si ultimul video. Este in opinia mea o manifestare a ceva clar neconventional. Merita continuate observatiile.

Eu chiar am glumit cand am spus ca merita sa continuam, sunt foarte curios pe ce te bazezi cand spui ca-i ceva neconventional, filmul e foarte intunecat, imaginea neclara(usor miscata), de aici si impresia ca avionul are o traiectorie dubioasa...etc. abiss cand ai timp poate detaliezi un pic, zau daca inteleg ce vrei sa spui si m-ai facut al naibii de curios. Guest, mi-a facut o invitatie in zona cu pricina, nu m-am dus pentru ca nu am timp in perioada asta, iar filmarile sale nu m-au convins inca cu nimic, atat cat pot fi eu convins la nivelul meu. Daca lasam la o parte ultimul material, sa zicem ca restul filmarilor lui  Guest, sunt ceva mai "clare", dar insuficient. Ultima nu cred ca poate fi "interpretata" ca fiind altceva decat un avion, asta fara sa fac eu pe "marele ufolog", departe de mine asa ceva.
p.s. tot n-am inteles unde-i forma de trabuc, mie imi pare a fi "pipa" :-D






abyss

Nu am zis sa continuam... Ci sa fie continuate cercetarile. Adica de catre el si cine o mai vrea. De ce nu?
Pe ce ma bazez? :) 
Discutam la o pălincă de 9 ani stinsă cu berule. Poate chiar la @alx...

prodcomb

Citat din: Guest din  28 Noiembrie 2013, 17:56:03
Am facut o reconstituire a ceea ce am observat cu acea lumina rosie conectata la plafonul de nori printr-un cordon de nori/gaz... Obiectul se deplasa incet spre stanga, cu acea coloana in fata. L-am observat aproximativ 10 secunde, si pregatindu-ma sa filmez am vazut cand am focalizat foarte clar acel obiect. Pana sa apuc sa inregistrez, a disparut usor.
A mai vazut cineva asa ceva?

Multumesc,

Este lumină coerentă emisă de un mediu stimulat!  :wink:
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

alx

Citat din: Guest din  29 Noiembrie 2013, 00:17:28
Salutare,

Iti multumesc pentru parere, dar nu stiu daca am inteles foarte bine ceea ce ai spus.  Deci crezi ca mediul este stimulat/manipulat (acea coloana de nor) de anumite corpuri/lumini inteligente, care au fost vizibile in anumite momente? Eu nu am mai vazut asa ceva niciodata, am cautat si pe net dar nu am gasit articole relevante.
N-ai cautat unde trebuie...fara sa afirm ca sunt de acord cu prodcomb,ceea ce a vrut el sa spuna gasesti aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Laser 
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

skycleaner

Aseara conduceam spre casa cand am vazut un obiect stralucitor daplasandu-se cu viteza mare de la nord la sud. Nu era meteorit pentru ca nu lasa dara in urma. Era exact ca obiectele alea filmate in spatiu in jurul Pamantului( este pe undeva pe yt). Foarte tare faza pe care am savurat-o avand o imagine foarte buna asupra lui. Nu am avut timp sa schitez vreun gest sau sa filmez. A trecut rapid dincolo de un lant muntos. Toata treaba a fost in zona Comanesti-Bacau!

Nox

Citat din: Guest din  03 Decembrie 2013, 18:52:36
Revin cu cateva detalii despre cele observate pe 29 Noiembrie 2013.

[...]

Nimeni nu a mai vazut/auzit/citit nimic despre aceasta intamplare?

Cu bine,

Rugăminte: deschideți câte un subiect nou pentru orice nouă observație și dați un titlul sugestiv gen tip fenomen, dată și locație. Așa va fi mult mai rapid identificată de potențialii observatori.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

aswotim

Formele diferite apar totdeauna la un aparat aflat in mana, fotografiind pe intuneric. Probabil nu a fost folosit trepied la fotografiere, iar distanta mare nu face ca aceste fotografii sa fie edificatoare, din pacate. Cazul are o stranietate redusa, nemai fiind alte observatii din alt unghi de vedere. E posibil totusi, sa fie un balon, cu toata impresia stranie lasata asupra observatorului.
Un cercetator curios ar fi cautat sa descopere obiectul la locul in care parea sa fi aterizat. Dar asta intra in zona "ce ar fi fost daca..."

jean

Nu ai putea sa pui aici o harta cu locul aproximativ unde crezi ca apar luminile si directia de deplasare? Sa vedem ce obiective ar fi prin jur si sa incercam sa gasim cauza luminilor. Cred ca ar fi de ajutor in incercarea de a elucida fenomenul.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Este cineva profesionist sau mai priceput pe aici sa ne poata explica si noua cum pot aparea diferentele de culoare la lumina din pozele de mai sus?......In afara cazului cand lumina chiar isi schimba culoarea.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Din punctul meu de vedere acum sunt mult mai convins ca este vorba de avioane. M-am folosit de harta ta pentru a trasa traiectoria anumitor avioane care pleaca de pe Baneasa si se indreapta spre vest. In sectorul 2 vei vedea un punct verde cu o cruce rosie. Acolo este locatia aproximativa din care privesc eu.  sageata verde este directia de observatie, iar cea rosie traectoria pe care zboara avionul pt. a se indrepta spre vest. Am facut des astfel de observatii si este sigur.
Pai daca avioanele zboara in acest fel, de ce cele observate de tine nu ar zbura pe o traiectorie marcata pe harta cu sageata albasta? De fapt, chiar zboara asa. Eu lucrez in Bucurestii Noi langa statia metrou 1Mai, vezi harta. Din acel loc vad zilnic mai multe avioane ce se ridica de pe Baneasa se deplaseaza undeva mai la nord de locul observatiei si se indreapta spre nord-vest. Daca vrei pot sa fac si poze.
Asta este tot. Vezi harta, o seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

jean

De mai mult timp (cred ca se poate verifica) de pe aeroprtul Baneasa nu mai decoleaza si aterizeaza decat avioane de mici dimensiuni, asata ca sa nu deranjeze smecherii care si-au constuit viloae in apropierea aeroportului. Acolo cared ca mai este si o pista pentru utilitatre. Daca asa stau lucrurile nu vad de ce nu ar fi posibila decolarea si aterizarea in ambele sensuri. Dupa observatiile mele din parcul Herastrau, chiar se intampla acest lucuru. Am vazut avioane decoland si aterizand la ambele capete ale pistei. Poti verifica si tu daca te plimbi un timp prin parc.
Adevarul este dincolo de noi

AlanusRex

Lampioanele chinezesti pe care le-am vazut pân' acum nu se comporta asa. Zboara in sus, nicidecum de sus in jos, nu vireaza, nu-si modifica intensitatea luminoasa, etc. Asa, si ala din Baciu a fotografiat tot un lampion chinezesc fara lumânarea aprinsa.