Ok, am prins mingea si o trimit inapoi cu reverul
Si totusi, conform celor de la Heliofant, fetita blonda se numeste Lily ! si nu Alice 
Tot conform lor, micul grey este de fapt un copil albastru sau cum este numit in mod frecvent, copil indigo.
Abureli, nu conteaza numele pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, nu? Ar trebui sa se numeasca mai degraba Aryana .
Deci tu vezi un Christ material... atunci e de inteles de ce vedem lucrurile diferit 
Posibil sa fie cum zici insa regula de baza in acest clip este reprezentarea materiala prin simboluri acceptate de-a lungul istoriei , simboluri avand o anume incarcatura energetica . Deci, in clip baga baietii un
christ material flower-power balanganindu-se intr-o barca egipteana a mortii , avand ca si acoperamant corporal un vesmant tot egiptean , pe cap cu o sarma ghimpata - tehnologie relativ moderna - avand 11
scai - cel putin asa apare in anumite cadre- ca sa nu zic frame-uri

.
Acest personaj nu e constient si o sa spui ca lucreaza inima constient si asta e cauza balanganelilor sale . Acele pendulari le vad ca un ritm oriental de indus o anumita stare . Asta este regula clipului , sa vad un christ material sau o iluzie de christ . Si toti il vad intr-o prima faza asa din cauza look-ului

La valoarea clipului, daca baietii voiau sa vedem ideea de Christ sau conceptul de Christ puneau altceva vizual . Evident, strict parerea mea. Iar personajul din clip care are elemente vizuale ce te duc direct la ancora de Christ din mintea fiecaruia nu il consider a fi nici Anti-christul . Cauza principala este aceeasi stare de leguma caracteristica . Consider a fi doar o alta papusa-marioneta nascuta din abisurile intunecate ale creierului primitiv ce-l mostenim cu totii

Si degeaba ii dispare coroana de ghimpi
sarmulitici 
si deschide pleoapele dind iluzia constientei , eu zic ca tot nu e treaz si nici adormit .
Daca te uiti bine la calatoria cu barca, o sa vezi ca la un moment dat intra in ceea ce poate parea o pestera, construita cumva in ADN.
M-am uita nu bine, ci cadru cu cadru tot clipul

O sa atasez doua poze din calatoria cu barca , una normala , luata direct din clip si a doua fiind prima insa rasturnata pentru a iesi mai bine in evidenta faptul ca reflexia din apa este alta decat ceea ce trebuie . Nu este primul caz de acest fel, a mai existat un asemenea tip de reflexie - parca tot aici pe forum l-am vazut - numai @Xanadron cred ma poate scoate din impas ! : omul din barca era reflectat in apa ca fiind un grey . Aici in clip e putin diferit si las pe fiecare sa vada singur ceea ce vede. Si pestera, asa cum ai remarcat nu e pestera de fapt.
Crezi ca Christul din tine are iris ? Eu una recunosc, nu stiu nici macar ce ochi are 
Nu, nu are iris insa daca mi se prezinta ca si imagine , da , ma astept sa aiba iris daca are haine, pleoape, plete, sprancene, degete , etc.
Mai zic odata, daca nu s-a inteles: conform simbolurilor utilizate si criptografiei, lucrarea poarta amprenta Rosicrucienilor (cativa veritabili care or mai fi ramas) si a Teosofilor - care le-au insusit cunoasterea.
p.s. - nu mai intreb cine este Dirijorul spectacolului de la minutul 5.18: am descifrat!
Ca treaba sa fie si mai incurcata putin, eu spun ca autorii sunt din tabara adversa taberei la care ne duce in mod normal gandul , vizionand acest clip .

@mr , incearca te rog sa revezi clipul fara sa faci legaturi automate cu ancorele personale. incearca sa-l privesti fara sentiment , goleste-ti mintea si las-o sa se umple vizionand clipul , mentinand deoparte orice sentiment, traire , amintire sau idee personala . Uite , considera ca nu esti de pe planeta asta , nu ai nici o legatura cu mitologiile de aici, nu ai sentimente terestre . Sper ca am reusit sa ma fac inteles
... faza cu marul despicat, sub care silaba stranie "LC" se transforma in "LO" (London Olympics?). 
Nu prea seamana cu ''LC'' zic eu . Cred ca trebuie privit din punctul de vedere al personajului care sta in picioare si zic asta observand cum au fost trasate cu pensula acele simboluri ce pot fi asemuite si cu literele ''LC'' - vezi poza atasata . Daca e sa dezvoltam putin , marul se despica in doua jumatati , una din ele se aseaza pe zisul ''C'' si alta alaturi ceea ce poate simboliza 00 ( zero-zero) iar faptul ca cele doua cercuri se unesc - la nivel tridimensional - am putea sa le asemuim cu simbolul infinitului ?
In final , un mic exemplu : vrei sa inveti-arati unui novice ca urmeaza sa invete despre integralele de ordin intai si ii prezinti un clip ce ii pune in fatza : elemente de aritmetica , tensori, algebra liniara, analiza matematica , limbajul binar si cel hexazecimal, derivate partiale, serii de numere, derivate totale , calcularea cu
quipu, cu degetele , sirul lui Fibonacci , codul lui Hammurabi si scrierea in oglinda a lui DaVinci . Cam asa e acest clip , prea multa informatie pusa la iveala sau partial ascunsa - cum ar fi labirintul cu care sunt zugraviti peretii interioarelor . Iar iesirea este in vazul tuturor si mai si scrie EXIT pe ea.
Mai jos este un quipu :

Doar parerea mea.. nu neaparat corecta .