Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Document publicat de FBI atesta autenticitatea cazului Roswell 1947

Creat de Cautatorul, 10 Aprilie 2011, 14:41:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

La vremea aceea tinea figura cu radarele puse pe cele doua nave  care din aceasta cauza sau poate directionate s-au ciocnit in zbor, doua din cele 3 vazute cu o zi inainte prin zona.

Xanadron

Citat din: Aseneth din  01 Aprilie 2013, 15:46:14
Intrebarea mea este pe cine mai intereseaza Cazul Roswell.
Aceasta "desecretizare" pe mine ma cam lasa rece, e ca si cum ungurii ar desecretiza acum moartea lui Mihai Viteazu, pentru a distrage atentia de la metoda de incetatenire maghiara a romanilor din Ardeal, prin metoda ocolisului.
Nu neaparat "cazul Roswell" per se ramine interesant, cit mai ales anul 1947 ca data probabila a lansarii unei pseudo-Disclosure - gradate, sucite, invirtite, fragmentare, mascate, manipulate, ziceti-i cum vreti, dar cumva... Disclosure.
WW-II abia se terminase si "the foo-fighters" :ufo: trecusera cam neobservate, asa ca era nevoie de mediatizarea celebrei observatii farfuridice a lui Kenneth Arnold (tot 1947, nu uitati), ca si a "regiei" cu Roswellu'. 

P.S. Si mie-mi pare oricum logic ca, indiferent de versiunea privitoare la originea presupusilor ET morti/raniti p-acolo (sau nu chiar ET, :-) ci time-travellers din viitorul nostru) teoria cu radarul buimacitor :D nu prea tzine.
La fel, nici aia cu hibrizi (downieni) "fabricati" de rusi, japonezi sau nazisti nu prea se pupa cu logica.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

HuNNaM

 Roswell ramane unul din cele mai importante cazuri ,desi au trecut 67 de ani de atunci ,ramane "punctul" de plecare de pe harta,cu privire la genul acesta de incidente .. Iar faptul ca SUA ,RUSIA si CHINA au avut "privilegiul" de a se intalni cu acesti vizitatori nu este ceva ce ar trebui sa ne faca sa ne gandim ..de ce ei!? Simplu! Chiar daca recunoastem sau nu ,sunt singurele mari puteri ale acestei planete , care au efectuat "deplasari" in spatiul extraterestru cu mult inaintea altor tari care si acum se chinuie sa trimita un amarit de satelit pe orbita Pamantului ,singurii care au transmis semnale "Hey!Suntem si noi pe aici!" .. Sunt singurele tari care au fost curioase in exploatarea necunoscutului,dand exemple doar cateva dintre cunoscutele cazuri : Experimentul Philadelphia  , Unitatea 731 etc. Tot in acea perioada s-a format si asa zisul "guvern ascuns" care conducea din spate toate actiunile ,urmand ca mai apoi cand totul a luat amploare si nu mai puteau face fata ,deoarece riscau sa fie deconspirati ,au format Grupul Bilderberg, cu lideri puternici si influenti ai celor mai importante tari de pe planeta. Sunt multe de zis si multe au fost deja dezbatute aici.. pe scurt : Primul contact a fost la Roswell ,acolo unde au fost gasiti cei trei extraterestri ,doi dintre ei fiind morti ,iar unul grav ranit.. luati cu tot cu nava si trasportati in area 51 ,acolo unde l-au studiat pe cel care supravietuise prabusirii  si au incercat sa il "cunoasca " mai bine , facand experimente ,vivisectii si diverse experimente pe cei morti . Acesta din asa zisele stenograme date publicitatii a vrut ca in schimbul tehnologiei extraterestre pe care urma sa o dea americanilor , sa ia legatura cu semenii sai pentru recuperarea lui. Asa ne-au descoperit ei pe noi  :-D .. dupa au avut tot felul de intalniri in care s-au semnalat rapiri.
Don't believe the lies.

Ganditorul

CIA a făcut publice dosare secrete despre OZN-uri, cu fotografii și documente...

CIA a declasificat mai multe dosare pline de documente și fotografii cu OZN-uri a căror explicație rațională nu a fost încă găsită de agenții serviciului american.

Spre exemplu, conform documentelor eliberate, numai în anul 1952 au fost semnalate și verificate 100 fenomene OZN care nu au o explicație logică, ele fiind înregistrate în arhivele CIA cu titlul de fenomene inexplicabile: ,,Aproape 100 de mărturii credibile rămân inexplicabile în acest moment. Se recomandă ca monitorizarea CIA să continue. Se recomandă, totuși, ca rapoartele să nu ajungă la presă sau public,,, se notează în raport.



Potrivit purtătorului de cuvânt de la CIA, organizația crede că oamenii vor găsi informațiile publicate extrem de interesante, demne de episoade pentru agentul Fox Mulder: " Ne-am decis să dăm publicității câteva documente pe care atât scepticii cât și credincioșii fenomenului le vor găsi interesante. Veți găsi cinci documente care ar fi potrivite pentru agentul din Dosarele X Fox Mulder, dar și cinci documente potrivite pentru partenerul său sceptic, agentul Dana Scully,,

Adepții teoriei conspirației cred că decizia CIA de a elibera acum aceste documente nu coincide cu apariția noului serial Dosarele X, ci mai degrabă cu o încercare de pregătire a publicului pentru dezvăluiri ulterioare.

,,Se pare că CIA a folosit renașterea francizei X -Files pentru a reaminti oamenilor faptul că agenția are angajați care se ocupă de investigarea acestor cazuri", declară Stephen Bassett, Director executiv la Paradigm Research Group, organizație care militează în această perioadă la Casa Albă pentru ca guvernul Statelor Unite să admită faptul că extratereștrii există.

sursa: independent.co.uk  si    http://www.cunoastelumea.ro/cia-a-facut-publice-dosare-secrete-despre-ozn-uri-cu-fotografii-si-documente/