Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Problemele forumului in viziunea mea

Creat de Vlad6, 22 Noiembrie 2010, 23:01:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

de fatza nu.l prinde nimeni... poate doar prin somn ;)

uforever

Citat din: abyss din  19 Mai 2014, 01:14:56
de fatza nu.l prinde nimeni... poate doar prin somn ;)

Conform celor spuse de tine, "in spatele" lui Xanadron se ascunde "Mos Ene", asa o fi?  :lol:

Ganditorul

Citat din: uforever din  19 Mai 2014, 01:04:58
Ha, ha, ha.....dar ce ai fratioare cu astia gay? nu "ie" si ei tot oameni? :lol: Poate avem colegi gay, te-ai gandit la asta?  :lol:
.

...sau e un test de identificare  :rainbow: - cu-i nu-i plac inimioarele este "barbat", cu-i ii plac este "doamna" sau ...gay ! Evident glumesc.

Dar parca era mai bine cu ZEN - avem si noi niste repere morale si intelectuale.

Urban

#78
Inimioarele sunt adaugate in spiritul Eurovision.

Xanadron

Schimbarile sint, in principiu, bune-n orice domeniu - cu conditia sa nu se demoleze de-a valma si ce era OK pina atunci.
In cazul RUFOn nu cred ca se pot face reprosuri - si alte forumuri serioase (Project Avalon al lui Bill Ryan de ex.) avind un sistem identic de Likes primite/date (Thanks/Thanked le zice p-acolo). In plus, cu ocazia asta am aflat c-am dat cam multe Likes. :lol:
Si-i bine ca RUFOn nu-i (deocamdata) tzinta unor "atacuri informatice" (DDOS-flow etc) perverse de care altii n-au scapat - si nici victima unor manerve induse cu schepsis intru dezintegrare (v-am povestit cindva ce s-a-ntimplat cu OMF - Open Minds Forum).

P.S. As fi fost tentat sa bag la capitolul "probleme" usoara scadere a unor indicatori statistici medii in ultimii ani (nr. de postari sau vizualizari pagini), da' nu cred sa fie cazul - ba-i poate chiar mai bine c-a scazut "inflatia" de aberatii postate de unii ca_C.A. :-D ori elenu78.

Oricum, nu trebuie sa uitam si aspectul ludic al oricarui forum, asa ca n-ar trebui sa-l (si sa ne...) luam in serios la un mod prea extrem(ist).
Mie de ex. imi pare bine ca nu mai sint Zen - fiindca iegzista pericolu' ca sa-ncep sa cred ca... chiar as putea fi. :lol:


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

#80
Din punctul meu de vedere like-urile isi au rolul lor. Ne scutesc de multe mesaje de tip "chat". In loc sa scriu "@rufonescu(esca)  :lol:, sunt perfect de acord tine", sau "rezonez cu cele scrise" dau un like.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Arhanghelul

In loc de inima aia se poate pune un   :ufo:  ... este mai pe tematica forumului .
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

jean

Sa punem un creier, ca tot este organul cel mai compex al nostru  :-D Si poate ne vine mintea la cap sa nu mai vedem FAN pe cer si reptilieni in dormitor sau prin boscheti. Nu este bun creierul?......La partea de la ombilic in jos sa nici nu va ganditi.....
A fost o gluma si trebui tratata astfel. Am vrut sa destind putin atmosfera.
Adevarul este dincolo de noi

uforever

CitatAlta varianta care s-ar preta ar fi checkmark-ul.

Ai grija cu semnul pe care il face nenea ala, de pe Vegeta, vrei sa ne faca astia satanisti? :lol: E semnul 666, semnul bestiei...etc. Semnul asta e o alta scorneala gasita de unii, sunt discutii aprinse pe grupuri cu semnul ala, pe care evident il fac unii asa-zisi artisti.

daos

Citat din: Guest din  19 Mai 2014, 20:27:52
Nu stiu daca simbolul recomandat de Arhanghelul se potriveste in toate cazurile (forumul are multe topicuri si o parte din ele nu au legatura cu FAN) desi imi place ideea.
Sau ca alternativa a simbolului folosit de facebook, sper ca va amintiti, puteti folosi un alt simbol care cred ca s-ar preta. (cautati pe google images: ok symbol)



Alta varianta care s-ar preta ar fi checkmark-ul.
Ar trebui mai degraba varianta cu doi de OK, asta dupa o pipaiala pe dosu' palmei. Ca de ...  doar unul e de nivel prea jos. Asta asa ca sa fim in ton cu adunarea "fratilor" de-au fost zilele astea prin Bucuresti. :D

alx

Acum mai are forumul vreo problema? Ca la cat caz ati facut,am crezut c-a luat foc apa...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

terraflorin

În loc de ''Like'' era bun un plus şi minus cum e pe site-ul Adevărul.ro. Că aici dacă dăm Unlike se anulează Like-ul, nu se pune ca vot negativ. Zic şi eu dar poate s-a mai discutat deja.

alx

@terraflorin
  Cu + si - era karma...blamata la greu si aia...asa ca oricum o dam,tot nu-i bine...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

classic

Unde-i inimioara? V-o dau eu pe-a mea. Trebuie doar sa o asezati la locul cuvenit, pe forum, astfel:
-din CPanel urmati folderele forum/Themes/default/images/admin/ si o postati aici, in folderul admin.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Arhanghelul

#89
Citat din: classic din  22 Mai 2014, 02:59:19
Unde-i inimioara? V-o dau eu pe-a mea. Trebuie doar sa o asezati la locul cuvenit, pe forum, astfel:
-din CPanel urmati folderele forum/Themes/default/images/admin/ si o postati aici, in folderul admin.

Fara inimioare ... ca ... in viitor o vad coleg/a ... de forum pe androginul ... Wurst ...einstein ...   ... :evil:


Fara inimioare, fara inimiore ...  :ufo:,  :ufo:,  :ufo: ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05