Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Problemele forumului in viziunea mea  (Citit de 47490 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

 • Vizitator
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #30 : 22 Septembrie 2011, 14:24:01 »
Exact spooky, si taquisas filosofis mansis...dar oare cei care m-au interpelat au fost corecti? Nu-mi raspunde,tu stii mai bine Adevarul.

Ce pot raspunde draga Horia?
Mai nimic...poate doar :
PROTESTEZ CONTRA SANCTIUNII NEDREPTE.
NIMIC NU JUSTIFICA MODERAREA MEA.

________

Oricum esti fericit ca sint din nou legat burduf. Visu tau a devenit in sfirsit realitate!
Ma intreb cum iti mai iei laikuri incepind de acum...
Intrebare valabila pentru mai multi.

Ps> starduste....nu e nevoie sa iti scriu, iti trimit de aici de departe o simpla unda-gind energetica,sa ne spui maine-poimaine aca ti-a placut.

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,705
 • Liked: 1402
 • Likes Given: 4047
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #31 : 22 Septembrie 2011, 15:06:42 »
Calatorul...
Citat
De profesie sunt psiholog, am si o pregatire militara în domeniul stiintelor de Frontiera...

Doamnelor, domnilor, haideti sa calmam un pic discutia. Nici jignirile, nici amenintarile nu cred ca-si au rostul aici.
Privind prin prisma celor citate mai sus si a fotografiei pe care o consider reala (si cand spun asta ma refer la faptul ca nici un sistem militarizat nu da uniforma unui om neverificat dpdv al labilitatii si comportamentului psihic - cu atat mai putin nu cred ca se poate trece de protocolul care spune ca "uniforma", "institutia" nu trebuie implicata in discutii... sensibile - ori "calatorul" implica insistent uniforma lui... sau a altuia) cred, si subliniez, cred ca situatia e mult mai simpla.
 Amalgamul de idei din "stiintele de frontiera", prozelitismul religios, incitarile la destainuiri personale si haosul creeat pot avea ca si cauza actiunea unui user bine pregatit in acest sens. Iata ca am ajuns ne certam (repetat), ca discutam pe marginea unor subiecte aberante, ca suntem invitati sa ne declinam identitatea/functia/pregatirea profesionala (ca sa demonstram ca nu suntem "neica nimeni" ), ca suntem incitati sa atingem subiecte tabu (eventual sa prezentam dovezi concludente primind la schimb ... maculatura ieftina ), ca suntem incitati la discutii cu caracter politic (prin introducerea ca argument al unor personaje importante ale lumii noastre) etc. -  in concluzie forumul fiind scos din uz, de facto.
Putem privi, chiar si doar ca simpla ipoteza, ca haosul a fost creeat deliberat. Un psiholog poate face asta oricand disimulandu-si personalitatea. Ori in acest context suntem in dezavantaj si din pacate am ajuns unde dorea personajul.
De ce a facut-o, daca a facut-o voit sau accidental, daca asta a fost scopul final -  e treaba lui. Subliniez doar faptul ca in Romania, pe nici un forum de "stiinte de frontiera" nu se poate discuta fara interventia unor astfel de creatori de haos. De ce ? Nu stiu, e doar o constatare...
De aceea cred ca trebuie sa calmam discutia, sa o reintroducem intr-un registru civilizat, stiintific, profesional, dar mai ales cred ca trebuie sa renuntam la ezitari, la indulgente si acceptari ale unor discutii enorm distantate de spectrul de interes al forumului. Cred ca asta trebuie sa fie atitudinea reala a userilor. Iar mijloace exista ... exista acel buton de "raporteaza unui moderator" care poate intrerupe distributia haosului si mai ales prozelitismului religios din start. Totul e sa fim mai vigilenti, sa nu acceptam extinderea subiectelor aberante pe zeci de ore si de pagini si sa respectam acea dorinta a initiatorilor fenomenului cultural RUFON de a deschide o cale de informare a romanilor spre stiintele de frontiera.
                                                                                                                                     Neica Nimeni


« Ultima Modificare: 22 Septembrie 2011, 15:09:07 de Ganditorul »

Offline Siberia

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,296
 • Gen: Femeie
 • The same old Song...
 • Liked: 94
 • Likes Given: 2009
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #32 : 22 Septembrie 2011, 15:20:32 »
   Am o mica observatie care se doreste in acelasi timp a fi si o rugaminte catre toti userii acestui forum:
- adresati-va unii altora folosind userele pe care le aveti (sau in cazuri exceptionale cu numele real al userilor daca acestia sunt de acord).
   In acest fel, se elimina folosirea caracterizarilor de genul : babatie / babusca / baba casnica, tzata de la tzara si nea Neica Nimeni din Rascracanatii din Deal, etc. Nu numai ca nu mai pot fi lezati anumiti useri, dar vom reusi sa ne mentinem atentia asupra subiectelor si asupra userilor fara a fi manipulati de genul acesta de caracterizari si de induceri in eroare cu privire la persoanele in cauza.
   In alta ordine de idei, informatiile si cuvintele schimbate la Intalnirile Rufonistice (cum au fost denumite) ar trebui sa ramana strict intre persoanele care au participat. Cine nu participa, n-are de ce sa fie curios si sa ceara informatii despre alti useri pentru ca mai apoi sa le foloseasca in alte scopuri.
   Cat despre democratie, cred ca ar putea fi inlocuita cu succes cu unele reguli de bun simt care sa fie respectate. In cazul nerespectarii lor, sa se ia masuri cat mai rapid si in mod echitabil - odata instaurata si mentinuta ordinea pe forum, probabil ca va atrage mai putini "doritori de amuzament gratuit"
   Totodata, stiind ca acest forum este un loc public de intalnire a unor tipologii umane diferite, e bine sa nu fie lasate tehnicile de manipulare subversive sa se dezvolte in aceasta zona, ci ar trebui sa fie tinute sub control strict.

- p.s. - @calator astral, babatia casnica te invarte pe degete la orice ora si nici nu-ti dai seama.
Dealtfel, la un moment dat, dadeai semne sa fi revenit printre oamenii cu bun simt si cu ceva umor... pacat ca te-ai lasat manipulat cu prima ocazie in care ti s-a zgandarit orgoliul. Eu sper sa revii la sentimente mai bune si la o oarecare logica - nu de alta, dar armata ta are nevoie de un om cu tarie de caracter, verticalitate, onoare si mult, mult bun simt, pentru a fi condusa in lupta impotriva ignorantilor, nu ?

   Astea fiind zise, sper sa ne revenim cu totii la o oarecare "normalitate" pentru a nu lasa forumul sa moara din cauza de mult prea mult "amuzament".
"Parerea mea" :)
 
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Offline horia2008

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 903
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 300
 • Likes Given: 5183
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #33 : 22 Septembrie 2011, 15:51:18 »

Ce pot raspunde draga Horia?
Mai nimic...poate doar :
PROTESTEZ CONTRA SANCTIUNII NEDREPTE.
NIMIC NU JUSTIFICA MODERAREA MEA.

________

Oricum esti fericit ca sint din nou legat burduf. Visu tau a devenit in sfirsit realitate!
Ma intreb cum iti mai iei laikuri incepind de acum...
Intrebare valabila pentru mai multi.

Ps> starduste....nu e nevoie sa iti scriu, iti trimit de aici de departe o simpla unda-gind energetica,sa ne spui maine-poimaine aca ti-a placut.

 :-o :-o :-o :-o :-o :? :? :? :? :?
Atat poti
Clar esti patologic

Citat
starduste....nu e nevoie sa iti scriu, iti trimit de aici de departe o simpla unda-gind energetica,sa ne spui maine-poimaine aca ti-a placut.
mai bine trimite-l pe Rahan sa ne bata, e mai sigur...

si draga esti cu echipa ta de shock :|
Am zis
Si am pus punct
La revedere placuta


« Ultima Modificare: 22 Septembrie 2011, 16:06:00 de horia2008 »

Offline alx

 • Administrator
 • MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 2,166
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar...
 • Liked: 557
 • Likes Given: 667
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #34 : 22 Septembrie 2011, 23:24:02 »
Am regasit dialogul meu cu regretatul SHADOWMAN, retroactiv regret tonul rece si distant utilizat atunci...dar daca m-ar fi ascultat si nu ar fi abordat subiectul delicat "BUCEGI & TURBOMECANICA S. A. ar fi fost sigur si acum in viata,printre noi...
Il reproduc si il rog,de acolo,de unde ne urmareste,sa ma ierte....

bai șapcă,tu NU AI NICI UN DREPT SA VORBESTI DESPRE SHADOWMAN! si daca el te-a iertat,eu nu te iert!
așa că...F*** *** calatorule!PS   
Dar mortii cu mortii si viii cu viii...evenimente majore vor urma foarte curind,eu continui selectia mea discreta,deocamdata sintem OPT rufonisti in echipa mea de shock.
Si da, ne intilnim si comunicam. Ridem impreuna de ineptiile unora.
Fara babaciuni casnice,doar oameni de teren,gata de actiune,sceptici tematori de Fortele Oculte care lucreaza subtil (si) pe acest interesant forum.
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA...DE DATA ASTA,RAD SI EU DE INEPTIILE TALE...
« Ultima Modificare: 22 Septembrie 2011, 23:31:43 de StarDust »
”O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit.”

Forum RUFOn

Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #34 : 22 Septembrie 2011, 23:24:02 »

Offline Arhanghelul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,971
 • Gen: Bărbat
 • η τελευταία σταματάει το φως
 • Liked: 925
 • Likes Given: 5453
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #35 : 22 Septembrie 2011, 23:32:43 »
@alx
Un mesaj privat ... trebuie sa ramana "privat" ... nu sa-l ... afle tot "cartierul" ...
 :martiansad:

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Offline StarDust

 • Moderator Global
 • MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 2,161
 • Gen: Bărbat
 • Archaean soul
 • Liked: 559
 • Likes Given: 1196
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #36 : 22 Septembrie 2011, 23:52:57 »

PROTESTEZ CONTRA SANCTIUNII NEDREPTE.
NIMIC NU JUSTIFICA MODERAREA MEA.
...

Ps> starduste....nu e nevoie sa iti scriu, iti trimit de aici de departe o simpla unda-gind energetica,sa ne spui maine-poimaine aca ti-a placut.

"Binenteles" ca sanctiunea e nedreapta, asa se intampla cand scrii chestii taaare interpretabile la adresa unor colegi de forum... Stai linistit, moderarea trece, daca te comporti civilizat.
Ai mare griza cu undele gand energetice, probabil te-ai mai jucat cu asa ceva si uite ce patesti... deja se vad efectele asupra ta... Poate nu stiai ca daca tinta are scut bun o patesti pe pielea ta inzecit  :lol: Ma mir ca trebuie eu sa spun asta unui calator astral :wink: Deja simteam eu ceva mancarimi prin aura, si banuiam cauza...
Da' sa ne intoarcem acum la "problemele" forumului...
« Ultima Modificare: 22 Septembrie 2011, 23:54:16 de StarDust »
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
http://themillenniumreport.com/2016/03/the-flat-earthers-

Offline Siberia

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,296
 • Gen: Femeie
 • The same old Song...
 • Liked: 94
 • Likes Given: 2009
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #37 : 23 Septembrie 2011, 21:03:14 »
Intrebare:

Exista o modalitate de tinere sub control a clonelor de pe forumul asta ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,705
 • Liked: 1402
 • Likes Given: 4047
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #38 : 23 Septembrie 2011, 21:51:49 »
Siberia...
Citat
Exista o modalitate de tinere sub control a clonelor de pe forumul asta ?

... :-D Cunosc eu un tip "destept" care are solutia pentru astfel de probleme. In viziunea "desteptului" nostru se inchide/desfiintaza forumul si se ia totul de la capat, "pe curat".
Apoi accesul pe forum se face numai cu buletinul in mana, CNP-ul si fotografia proprie ( asa cum vrea si "calatorul" pe care tocmai l-ati "moderat" pt propunerea asta).
Sa-ti fac cunostinta cu "desteptul"  ??!! :martiansad:
« Ultima Modificare: 23 Septembrie 2011, 21:59:46 de Ganditorul »

Offline Siberia

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,296
 • Gen: Femeie
 • The same old Song...
 • Liked: 94
 • Likes Given: 2009
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #39 : 23 Septembrie 2011, 22:54:14 »
@universis, 2 intrebari pentru tine:

1. - la momentul actual putem considera ca 1=3 ?
2. - parafrazand o fraza celebra: da papagalul, papagalul cat costa ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Offline universis

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 64
 • Liked: 2
 • Likes Given: 86
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #40 : 23 Septembrie 2011, 23:03:07 »
@universis, 2 intrebari pentru tine:

1. - la momentul actual putem considera ca 1=3 ?
2. - parafrazand o fraza celebra: da papagalul, papagalul cat costa ?

Draga siberia, nu ti-a placut dedicatia mea?  :-(
Cred ca iti poti raspunde singura... :ufo:
"Atunci cand va apropriati, lasati un spatiu intre voi.. lasati vanturile celeste sa danseze printre voi.Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant:transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor voastre"

Offline Siberia

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,296
 • Gen: Femeie
 • The same old Song...
 • Liked: 94
 • Likes Given: 2009
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #41 : 23 Septembrie 2011, 23:09:15 »
Draga siberia, nu ti-a placut dedicatia mea?  :-(
Cred ca iti poti raspunde singura... :ufo:

Daca crezi cumva ca m-am infricosat, cutremurat sau "induiosat" din cauza dedicatiei tale, te inseli.
Cat despre raspunsuri, le aveam inainte de-ati pune intrebarile.

Amuza-te in continuare !

@Ganditorul, cred ca incepem sa cunoastem cu totii persoana despre care vorbesti  :wink:
« Ultima Modificare: 23 Septembrie 2011, 23:11:02 de Siberia »
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Offline universis

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 64
 • Liked: 2
 • Likes Given: 86
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #42 : 23 Septembrie 2011, 23:18:46 »
Daca crezi cumva ca m-am infricosat, cutremurat sau "induiosat" din cauza dedicatiei tale, te inseli.
Cat despre raspunsuri, le aveam inainte de-ati pune intrebarile.

Amuza-te in continuare !

@Ganditorul, cred ca incepem sa cunoastem cu totii persoana despre care vorbesti  :wink:

hai mai draga siberia, chiar asa de dramatic vezi tu? ma amuz si eu precum un copil pe aici, dar tu?

Ps : "M-ai încuiat ,universis , nu ştiu ce să-ţi răspund.

Poate ştiu moderatorii. E treaba lor , cum se răspunde la troli ."


Da, treaba noastra..treaba lor, cine stie?...cu ce te-am inchuiat? si cum?
"Atunci cand va apropriati, lasati un spatiu intre voi.. lasati vanturile celeste sa danseze printre voi.Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant:transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor voastre"

Offline Arhanghelul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,971
 • Gen: Bărbat
 • η τελευταία σταματάει το φως
 • Liked: 925
 • Likes Given: 5453
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #43 : 23 Septembrie 2011, 23:21:21 »
De cateva saptamani incoace parca sa varsat caruta ... cu "bunatati"  ...

Altex - Nebunii - cat e halatu'
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Offline roxaline

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 199
 • Gen: Femeie
 • Liked: 44
 • Likes Given: 867
Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #44 : 23 Septembrie 2011, 23:23:28 »
Forumul nu are nicio problemă. În principal userii sunt de vină și mai ales ce anume se postează (calitatea conținutului, calitatea documentării, relevanța la tematica forumului, seriozitatea cu care postează). Calitatea forumului e strict legată deci de calitatea celor care postează. În al doilea rând avem și noi o vină și anume că nu dăm mai multe avertismente, mai multe ban-uri, mai multe mesaje șterse. Cât despre sfaturi cum să îmi fac treaba sunt sătul.

P.S. Promit că o să mă revanșez. Deci dacă vă treziți cu mesaje sau subiecte întregi șterse să nu vă puneți ștreangul de gât, e doar începutul.  :evil:

Corect, Nox! Moderarea ar trebui sa fie mult mai stricta.

Nu-mi aduc aminte sa fi platit ceva cand m-am inregistrat pe forum si nici domeniul "rufon" nu-mi apartine. So .. sunt intr-o casa a altcuiva, deschisa cu bunavointa, sa stam la taifas sau sa dezbatem chestiuni mai usoare sau mai serioase, fiecare dupa cat cunoaste sau cat vrea sa afle. Esentialul este ca am fost primita in aceasta casa si nu imi apartine. Asa ca, la fel ca atunci cand ma duc in vizita la prieteni, respect "regulile casei". cam asta ar trebui sa ne amintim toti cei ce comentam, cu mai multa sau mai putina inspiratie , aici pe forum. Daca mergem in vizita la prieteni nu ne apucam sa ne incaieram cu ceilalti oaspeti. Sau nu ar trebui sa o facem  :-D

Daca regulile vor fi aplicate milimetric, cei ce pot trai in pace vor ramane, cei ce nu pot trai fara razboi o sa plece. Atunci cand tolerezi "razboinicii" pierzi userii care chiar vor sa discute calm si in pace. Orice studiu din ultimii 10 ani ( ref comunitatile din mediul virtual) arata ca userii razboinici sunt cu mult mai putini decat pasnicii; dar sunt mai reactivi si "sparg" rapid comunitatile constituite in jurul unui interes comun. Raman doar ei si "pasnicii" fie nu mai scriu dar citesc ce mai apare interesant cat de cat fie abandoneaza complet comunitatea respectiva. Depinde strict de curajul administratorilor si moderatorilor.

Nu am inteles ofuscarea unor utilizatori legata de existenta / crearea unui forum privat pentru o anumita echipa. Este normal si strict la latitudinea proprietarilor forumului crearea unui spatiu cu anumite reguli si acces restrictionat pentru protejarea cursivitatii discutiilor. Sincer .. ma mir ca un astfel de spatiu nu a fost infiintat mai demult. Este o practica normala si fireasca, in masura in care obiectivul este dezbaterea unor idei de catre oameni ce pot ramane obiectivi si doresc sa se protejeze de pierderea de timp cauzata de postarile celor care doar "se razboiesc continuu" cu diversi si se considera detinatorii adevarului absolut. Inca nu am intalnit forum matur care sa nu aiba astfel de sectiuni.

Am inceput sa citesc forumul cu vreo 3 ani inainte sa ma inscriu; intotdeauna am apreciat munca si documentarea celor care scriau despre fenomene - stiri ce mie imi erau necunoscute sau mi se pareau stranii. Multe postari m-au facut sa citesc mai mult despre subiectele respective. Poate ca nu am ajuns la aceleasi concluzii ca cei care au scris acele postari dar tot le multumesc pentru impulsul pe care l-au dat celor cativa neuroni de garda din creierul meu.

Deci ... de ce atata cearta si plangeri? Suntem in "casa" Rufon si aici sunt "regulile casei". De respectat nu doar de citit optional.

 
“Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business.” ― Tom Robbins

Forum RUFOn

Re: Problemele forumului in viziunea mea
« Răspuns #44 : 23 Septembrie 2011, 23:23:28 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...