Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legea Senatului American S510

Creat de Urban, 19 Noiembrie 2010, 10:07:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=s111-510
http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/z?c111:S.510:
http://www.theworldsprophecy.com/senate-bill-s510-makes-it-illegal-to-grow-share-trade-or-sell-homegrown-food/
http://www.formula-as.ro/2008/824/spectator-38/dr-biolog-silvia-strajeru-o-comoara-salvata-semintele-taranesti-9756

Trecerea Gradinaritului sub Ilegalitate?

Azi, senatul SUA va vota trecerea legii 510, bine cunoscutul deja "Act al Modernizarii Sigurantei Alimentelor" (S510).
Daca S510 este trecuta, controlul individual asupra gradinaritului personal va fi restrictionat in mod sever, iar pastrarea semintelor pentru anul viitor, va fi trecuta in ilegalitate, aceasta insemnand teoretic pregatirea pentru un complet monopol al firmei Monsanto si agendei sale de proliferare a OMG-urilor (Organismele Modificate Genetic).
Pe scurt, ii va oferi guvernului Statelor Unite o noua autoritate asupra drepturilor populatiei de a cultiva, comercializa si transporta orice fel de alimente.
Productia de alimente de orice fel, va fi esentialmente sub autoritatea Departamentului de Siguranta Nationala si oricine va fi prins cultivand alimente fara permisiune, chiar si in gradina casei sale, va putea fi acuzat de ofensa criminala. Ia actiune acum impotriva Legii Senatului S510.

Daca Legea senatului 510 va trece, Statele Unite vor fi cu un pas mai aproape de situatia Europei unde Uniunea Europeana a acceptat o directiva care va fi aplicata in forta maxima din Aprilie 2011.
Toate plantele medicinale si suplimentele minerale vor fi interzise, toate invataturile si metodele de vindecare ale medicinei alternative vor fi interzise iar toate colegiile si scolile de homeopatie vor fi dizolvate.
Incepand cu aceasta vara, este interzisa vanzarea de carti pe tema vindecarii prin folosirea plantelor si a mineralelor.

angellla29

Ce face??? Cine ma obliga PE MINE IN CURTEA MEA SA IMI PUN ROSII SAU CASTRAVETI SAU PLANTE MEDICINALE ???? Daca in Romania se intampla asa ceva jur ca imi iau mitraliera  si trag in oricine intra la mine in curte sa imi interzica asa ceva....AM ZIS!!!!!

darksid3

Multe lucruri nefiresti candva, se intampla acum peste tot, inclusiv Romania. Stat Totalitarist, asta ne asteapta.
11.11

angellla29

Scuze, dar nici Ceausescu sau Stalin nu ne impunea asa ceva

Xanadron

#4
Majoritatea semintelor de OMG livrate de Monsanto & Co nu permit oricum recoltarea de semintze viabile de la plantele mature rezultate din ele (stiu asta de la un expert agronom, dar se poate afla si de pe net), asa ca "baietii care ne vor binele"  :x mizeaza si pe o disparitie graduala, cumva "naturala" a gradinaritului.

In Romania, primitiva - dar naturala - agricultura "de subzistentza" ar fi probabil ultima reduta care va rezista cumva asaltului masurilor cuprinse si-n sinistrul Codex Alimentarius aprobat de curind la nivel UE.  :|

Si totusi, ramin la opinia ca nu mai e timp nici macar de masurile disperate de Total Control ale celor din umbra.  8-)

@angelllla29: Hmmm... afla ca Stalin a ucis (prin infometare ca... represalii) multe milioane de ucrainieni in anii '30. Ori Mao Tze Dong citeva zeci de milioane de chinezi, in anii '70 ai asa-zisei Revolutii Culturale.
Si ei, si Nea Nicu puteau impune adica absolut orice oricui, doar ca n-aveau "targeturile" actualei cabale din umbra - mai perverse cumva decit comunismul prin ipocrita simulare a democratiei..
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban



Food Inc (documentarul are subtitrare in lb. romana)

Download
http://dl.transfer.ro/FOOD_INCORPORATED-transfer_RO-19nov-696a14.rar

"Food, Inc.", in regia lui Robert Kenner, este un "documentar-soc" despre fabricarea alimentelor, in care publicul descopera cat de departe de realitate sunt imaginile cu ferme pline de verdeata de pe ambalajele produselor, a fost prezentat la Festivalul de Film de la Berlin, relateaza AFP.
Metodele de obtinere a alimentelor din ziua de astazi ne duc cu gandul la explozia industriei fast-foodului din anii 50 .
Productia de alimente, in intregul ei, s-a schimbat drastic de atunci, asa cum nu s-a schimbat niciodata in mii de ani.
Controlata de o mana de corporatii multinationale, politicile de productie si prelucrare a alimentelor urmaresc, scoaterea pe piata a unor cantitati imense de produse, cu costuri de productie reduse (putem zice minime) care dupa cate stim nu sunt in mare parte sanatoase. Rezultatul este, bineinteles, un profit urias care la randul lui, permite colosilor din industrie sa controleze direct aprovizionarea globala cu produse alimentare.
Astfel ne putem gandi la alimente cantitativ mai multe dar calitativ nu prea.
Robert Kenner prezinta marea putere pe care o are industria agro-alimentara si pericolul pe care il reprezinta pentru sanatatea oamenilor.
"Food, Inc." arata ca in spatele imaginilor idilice de pe ambalajele produselor alimentare din magazine, procesul de fabricare a alimentelor este mai degraba dezgustator.

Linkuri
http://www.foodincmovie.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Food,_Inc.
http://www.imdb.com/title/tt1286537/

You'll never look at dinner the same way

adrian75

#6
Ei sunt o mana de oameni care incearca sa ne impuna o noua ordine mondiala...noi suntem cateva miliarde care atunci cand va veni timpul ai vom lua de piept si vom da cu ei de pamant.Sa nu credem cumva ca omenirea va dormi mereu...deocamdata omenirea in ansamblul ei nu intelege ceea ce i se pregateste,insa cand va intelege,va iesi sa lupte. Foarte posibil ca rivalitatea dintre popoare sa dispara (vb aceea:cand apare lupul,toti cainii se unesc),insa fie ca vom lasa deoparte nationalismul fie ca nu il vom lasa...toti vom iesi sa luptam. Foarte posibil sa se creeze o unitate la nivel mondial in fatza careia nici o dictatura nu va putea rezista.Noi oamenii suntem facuti sa traim liberi si asa vom trai mereu. Ordinea asta care e pe cale sa se instaureze nu va avea viata lunga (asta daca va putea fi instaurata). Deja sunt semnale din ce in ce mai puternice ca populatia Europei incepe sa se dezmorteasca,Uniunea asta Europeana le-a ajuns pana in gat.... Eu unul nu cred ca o noua ordine mondiala de felul celei discutate aici pe forum va putea rezista..e prea mare dorinta omului de a trai liber!

Urban

Citat din: Xanadron din  19 Noiembrie 2010, 11:48:04
Majoritatea semintelor de OMG livrate de Monsanto & Co nu permit oricum recoltarea de semintze viabile de la plantele mature rezultate din ele (stiu asta de la un expert agronom, dar se poate afla si de pe net), asa ca "baietii care ne vor binele"  mizeaza si pe o disparitie graduala, cumva "naturala" a gradinaritului.

Foarte adevarat...
Am si eu o sursa directa la Pioneer (companie multinationala afiliata Monsanto) si mi-a confirmat chestiunea cu semintele... recomand documentarul de mai sus, se explica foarte clar cat de departe au ajuns chestiile astea.

Cautatorul

Apropo de subiect si de compania "Monsanto":
Filmul subtitrat in romana "Viitorul alimentatiei" sau in engleza: "The future of food":

http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570#

klumea

1-Interzicerea usturoiului si al mentei
2-Interzicerea gradinaritului                                           
3-Interzicerea medicinei alternative
_________________________________
4.Interzicerea cresterii animalelor
5-Implementarea cipurilor biometrice (fara de care nu poti intra in magazine, nu poti cumpara, si deci mori de foame)
6-Folosirea cipurilor biometrice drept metoda de plata cu cardul (banii vor disparea)iti primesti banii pe cip, platesti cu cipul
Cine nu vrea , nici o problema, moare.
......................................
Noua ordine mondiala.......

Nox

Citat din: klumea din  23 Noiembrie 2010, 16:45:39

2-Interzicerea gradinaritului                                           



Când îți pui gazon și flori în curte, oare ãla se cheamã grãdinãrit?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Urban

Citat din: Nox din  23 Noiembrie 2010, 18:27:48
Când îți pui gazon și flori în curte, oare ãla se cheamã grãdinãrit?

GRÃDINÃRÍ, grãdinãresc, vb. IV. Intranz. (Rar) A se ocupa de cultivarea unei grãdini. – Din grãdinar.
A GRÃDINÃRÍ ~ésc intranz. rar A practica ocupatia de grãdinar; a fi grãdinar. /Din grãdinar
GRÃDINÃRÍT n. Cultivare a terenului grãdinii. /v. a grãdinãri

PLANTÁ, plantez, vb. I. Tranz. 1. A înfige în pãmânt puieti, rãsaduri etc. pentru a se dezvolta; a acoperi un teren cu puieti, rãsaduri etc.; a sãdi. 
PLANTÁ vb. I. tr. 1. A sãdi (pomi, plante). 2. A înfige în pãmânt (un stâlp, un par etc.)

CULTIVÁ, cultív, vb. I. 1. Tranz. A lucra pãmântul spre a-l face sã dea roade. ♦ A semãna plante; a îngriji si a recolta plante agricole. 2. Tranz. Fig. A se ocupa cu râvnã de ceva; a face sã creascã, sã se dezvolte.

A SEMÃNÁ,1 seámãn tranz. 1) (seminte de plante cultivate) A introduce în sol (pentru a încolti si a creste); a însãmânta. ~ grâu. 2) pop. (persoane) A presãra cu seminte de cereale dorind fericire în Noul An. 3) fig. A împrãstia uniform pe o suprafatã..