Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Medicina Cuantica

Creat de baaron, 25 Martie 2006, 13:19:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

Fizica cuantica demonstreaza ca totul in univers este energie. Fizicienii sustin ca in esenta totul e lumina,dar mai mult sau mai putin incatusata in energie gravitationala si incetinita astfel la frecvente foarte mici-de lumina pura, pina la materie densa, la roci palpabile fizic.
Putem defini medicina cuantica ca fiind o noua abordare medicala bazata pe sinteza achizitiilor fizicii cuantice, combinata cu ultimele cunostiinte asupra naturii profunde a fiintelor vii si experienta milenara a medicinii orientale, adica pe realitatea energetica a fiintelor vii.
Medicina cuantica se bazeaza pe utilizarea cuantelor de energie, adica pe doze infime de radiatie electromagnetica, destinate diagnosticarii preveniri si regenerarii sanatatii individului, folosindu-se pentru aceasta factori de actiune electromagnetici cit mai apropiati de cei naturali. Folosirea radiatiilor biologic si ecologic pure duc la restabilirea campului electromagnetic si informational perturbat de patologie. Pentru aceasta emisiile elctromagnetice folosite vor trebui sa fie la unison cu procesele informativ-energetice ale organismului viu, cu alte cuvinte vor trebu sa fie in rezonata cu acestea.
Sanatatea consta in armonia relatiilor energetic-infomationale dintre individ si natura. Aceasta armonie se exprima prin optimizarea mecanismelor de autoreglare, autoaparare si autovindecare a organismului viu. O dinamica activa a sanatatii interseaza organismul ca intreg, pe plan fizic, mental si spiritual. (Dr.Youri Kheffits).

     Elementul structural de baza al organismului uman este celula, formata dintr-o combinatie de proteine, apa, DNA, ARN, etc.Prin descompunerea materiei pana la nivel atomic, caracteristicile materiale dispar.Atomii sunt elementele principale materiale.Fizica atomica a secolului XX a cautat sa rezolve structura atomului.Modelul planetar al atomului cu un nucleu si electroni ce orbiteaza in jurul sau a dat raspunsuri solide care sa explice caracteristicile variate ale particulelor chimice. In anii '20 totusi, oamenii de stiinta au inceput sa devina sceptici privind modelul planetar, existind fapte experimentale care nu puteau fi explicate. Acesta a fost inceputul revolutiei cuantice.Fizica moderna considera ca cea mai mica unitate de materie este cuanta si nu atomul. O particula cuantica nu poate fi divizata sau fixata. Ea se afla intr-o continua miscare ondulatorie in spatiu. Max Planck si Albert Einstein au facut aceste desoperiri punind bazele teoriei Relativitatii. Max Planck a descoperit ca energia nu este emisa continuu ci in asa numite "pachete", cuante de energie. La nivel subatomic materia nu mai exista. Exista mai mult tendinta de a exista!.
        Cercetari recente (1998) efectuate la Universitatea Warwick de catre fizicianul Dr. Gerard Hyland privind radiatiile emise de catre organismul uman, au aratat ca acesta genereaza si emite radiatii extrem de scazute sub forma de fotoni, emisie care insa nu este dispersata ci denota coerenta (similara cu lumina generata de lasere).
Conform teorii cuantice, realitatea este alcatuita dintr-un numar infinit de universuri care coexista simultan....
Orientarea noua catre o medicina energetica este o cale inteligenta si cuprinzatoare de a privi sanatatea si de a corecta dereglarile aparute, pe baza fizicii cuantice. In conceptul de medicina energetica, sanatatea depinde de campurile informationale la nivel energetic sau cuantic.Aceste campuri informationale sunt foarte active si creative, legate intim de existenta starii de sanatate. Cand examinam un organism din punct de vedere energetic suntem in masura sa stabilim campul informational care mentine starea de sanatate, precum si acele campuri care produc perturbari.

Putem spune ca orice boala sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare aparuta initial la nivelul energiei informationale.Sanatatea poate fi restaurata prin corectarea acestor dereglari, permitind organismului sa-si urmeze calea sa proprie catre autovindecare si restabilirea homeostaziei. Corectarea include frecvente biorezonante care influenteaza sistemul, si alte influente care modifica proprietatile bioelectrice si in final energetice ale corpului.
Medicina energetica sau bioenergetica se refera la terapiile complementare care folosesc camp energetic: electric, magnetic, sonic, acustic, microunde, infrarosii, pentru a scana sau trata un organism folosind detectia si corectia dezechilibrelor energetice.Cele mai multe dispozitive se bazeaza pe sistmul meridianelor de acupunctura.
Existenta legaturilor dintre punctele de acupunctura aflate pe meridiane cu organele interne au fost demonstrate de multi cercetatori printre care Voll in Germania si Nakatami in Japonia. Acesta din urma a constatat ca exista la nivelul dermului anumite linii in care punctele masurate au o conductibilitate mai mare decit zona inconjuratoare. Aceste linii se suprapun in general peste traseele cunoscute ale meridianelor energetice de acupuncura.

Nakatani a confirmat esenta teoriilor medicinii traditionale chineze care afrma ca la originea unor tulburari sau boli se afla modificarile conductibilitatii bioelectrice ale meridianelor.
Adresindu-se modificarilor energetice, functionale, medicina energetica are un rol primordial in prevenirea imbolnavirilor. In vestul Europei unde domeniul este mai avansat, medicina energetica mai este cunoscuta si ca medicina regulatoare, medicina virtuala sau medicna vibrationala si nu are de loc nici o legatura cu medicina alopata care este bazata pe fizica Newtoniana si modificarile biochimisului organismului. Medicna energetica se bazeaza pe biofizica umana si complementeaza medicina alopata corectind problemele la nivel informational ceece conduce la accelerarea procesului de vindecare. Fiind o metoda neinvaziva, ecologica, poate lucra mana in mana cu medicina moderna pentru a redirectiona fortele de aparare catre vindecare.Elementul de baza este acela de a furniza prin diferite metode, stimuli energetici care sa restaureze o dereglare aparuta in cadrul sistemului energetic al organismului.
Desi medicina energetica a inceput sa evolueze inca din anii "30, dovezile stiintifice au inceput sa apara numai la inceputul anilor '70. Exista astazi dovezi stiintifice ale existentei aurei energetice, cercetarile fiind in curs in multe universitati din lume.

Cercetari recente au indicat ca medicina energetica are cea mai rapida rata de crestere in domeniul sanatatii si motivul nu poate fi altul decat ca aceasta lucreaza, este eficienta si cautata de pacienti. Tehnicile cuantice, sunt noi metode aplicate in domeniul medicinii energetice. Pe termen lung raportul cost-eficienta este mult mai favorabil decit folsirea altor tehnici care nu se adreseaza cauzelor energetice ale imbolnavirilor.
Dr George Crile, fondator al renumitei Cleveland Clinic din Ohio, adresandu-se in 1933 la un Congres al chirurgilor, a prezis ca in viitor va fi posibil ca prin electrodiagnostic sa fie detectata prezenta unei boli inainte ca aceasta sa se manifeste clinic.

Laureatul premiului Nobel, Carlo Rubbia a demonstrat ca materia reprezinta a bilionimea parte din univers, restul reprezinta fenomene pure de interactiune energetica, campuri informationale si rezonanta.
Alexandre Gurevich a descoperit (1920) ca in anumite conditii un corp poate emite catre un alt corp "raze energetice" pe care el le-a numit raze mitogenetice. Ultimele concepte fizice si biologice sustin aceasta teorie a comunicarii intercelulare prin intermediul semnalelor electromagnetice care de altfel a fost si demonstrata de doi oameni de stiinta americani, Gilman si Rodbell. Pentru aceste cercetari au fost rasplatiti cu premiul Nobel in 1994.

Semnalele care provin de la nivel molecular sunt compuse din unde de joasa frecventa (mai putin de 20 KHz) conform cercetarilor experimentale ale Dr. J.Benveniste (Franta) si induc functia si modul de interactiune celulara.Celulele vii pot rezona numai cu frecventele joase intrucat timp de milioane de ani de evolutie a vietii pe pamant celulele si-au dezvoltat metabolismul fiind expuse campului geomagnetic natural al pamantului, caracterizat printr-un spectru de frecvente oscilatorii joase in domeniul 0,5-15 Hz. Celulele vii reactioneaza la valori de frecvente intre 0,3-13 Hz, dupa cum creerul uman prezinta unde Delta, Teta si Alfa in domeniul 0.3-30 Hz.
Fritz Albert Popp cercetator la Centru de Radiologie din Merburg, a evidentiat faptul ca energia este transmisa printr-o emisie ultra slaba de fotoni pe care el a numit-o "chimioluminiscenta sumbra" si a enuntat principiul conform caruia informatia primita de un corp se transmite in interior din celula in celula influentand in final intregul organism.
Lucrarile lui Popp au aratat existenta razelor laser la nivelul ADN in fiecare celula a organismului .Datoita incarcaturii electrice si radierii laser a ADN-ului sau, celula este atit receptor cit si emitator de unde electromagnetice, iar limbajul intercelular sub forma de unde electrice permite organismului sa se mentina intr-un echilibru si astfel, intr-o stare bune de sanatate. "Dirijorul" acestui limbaj intercelular este creerul. Acesta actioneaza printr-un cod electromagnetic si prin eliberare de substante chimice (hormoni si neuromediatori). Mai recent, s-a aratat ca microtubulii cito-scheletici actioneaza ca ghid pentru undele electromagnetice milimetrice, asigurind rezonanta si coerenta pentru toate entitatile biologice la frecvente de 1013 Hz si armonicile lor .....
Vail Kazantcheyev din Novosibirsk a pus in evidenta, dupa peste 1500 de experiente riguroase, posibilitatea de a transmite informatii de la celule bolnave la celule sanatoase situate la distanta de cativa metri.Constatarea poate fi privita in ambele sensuri.Daca informatia transmisa la distanta poate imbolnavi celulele, atunci si informatiile de vindecare le pot influenta.
Tsiang Kan Zheng care traeste si lucreaza ca cercetator in Rusia a formulat o ipoteza dupa care moleculele si atomii organismelor vii sunt legate intre ele de campuri bio-electromagnetice constituind suportul material al energiei informationale. Descoperirile sale au demonstrat posibilitatea de transfer direct al informatiei genetice, biologice si psihice gratie unei "raze" bioelectromagnetice de ultrainalta frecventa. Tsiang Kan Zheng pleaca de la principiul ca ADN-ul nu este decat o matrice care inregistreaza informatia si ca semnalele bio-electromagnetice reprezinta suportul acestor informatii.

Medicina cuantica este bazata pe utilizarea cuantelor de energie adica pe doze infime de radiatie electromagnetica destinate diagnosticului, prevenirii si rgenerari sanatatii individului.
Pentra a atinge acest scop, se folosesc factori de actiune electromagnetica apropriati de cei existaenti in mod natural, care sunt destinati sa influenteze pozitiv functionarea celulelor, tesuturilor si organelor, apoi a sistemelor si a organismului ca intreg.
Tratamentele cuantice folosesc toate tipurile de radiatii biologic si ecologic pure, pentru a restabili cimpul electromagnetic si starea informationala alterata de factori patologici, aducind acest camp la o stare stabila.Pentru a se obtine acest rezultat,emisiile electromagnetice folosite sunt la unison cu procesele informational-energetice ale organismului viu, altfel spus, ele sunt in rezonanta cu aceste procese.

Shadowman

 Ce mai vind conationalii :Aparat de terapie cu cimpuri electromagnetice
in pulsuri de joasa frecventa (simulator de unde cerebrale) tip spiridus...
"SPIRIDUS - TERAPIA ELF !!!
  Informatii suplimentare si comenzi : http://www.qme1995.ro/
  Sa vezi si sa nu crezi !!! Adio exercitii de yoga,Qi-qong,Reiki ! :-o
  Si uite asa contracaram cipurile ,implanturile si pe "666"...
  Romanu' e inventiv !Nici n-am fost bine implantati cu cipuri,ca noi am si inventat ceva !
  Astept parerile voastre...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

LupinThe3rd

Prima afirmatie:
CitatFizica cuantica demonstreaza ca totul in univers este energie.
Afirmatia 2:
CitatElementul structural de baza al organismului uman este celula, formata dintr-o combinatie de proteine, apa, DNA, ARN, etc.Prin descompunerea materiei pana la nivel atomic, caracteristicile materiale dispar.Atomii sunt elementele principale materiale
Ce facem cu prima? Nu de alta dar se cam pocnesc cap in cap si e posibil sa ametesca...
Apoi dupa cele stiute de mine: atomul se imparte in electroni, protoni, neutroni... samd
CitatFizicienii sustin ca in esenta totul e lumina,dar mai mult sau mai putin incatusata in energie gravitationala si incetinita astfel la frecvente foarte mici-de lumina pura, pina la materie densa, la roci palpabile fizic
Ai dat toata fizica peste cap. De la enrgie pana la lumina e o cale atat de lunga...Gravitatia poate curba lumina dar pana la o a incatusa mai e ceva...
CitatO particula cuantica nu poate fi divizata sau fixata. Ea se afla intr-o continua miscare ondulatorie in spatiu. Max Planck si Albert Einstein au facut aceste desoperiri punind bazele teoriei Relativitatii. Max Planck a descoperit ca energia nu este emisa continuu ci in asa numite "pachete", cuante de energie. La nivel subatomic materia nu mai exista. Exista mai mult tendinta de a exista!.
Aici le-ai facut tocanita curata:
http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_physics & http://www.mathpages.com/rr/rrtoc.htm
Dupa cate stiu la nivel quantic se vorbeste de dualism particula-unda si de faptul ca unei particule i se poate asocia o forma de unda: http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_mechanics & http://en.wikipedia.org/wiki/Wave-particle_duality
CitatConform teorii cuantice, realitatea este alcatuita dintr-un numar infinit de universuri care coexista simultan....
Unde ai gasit chestia asta, ca vreau si eu sursa articolului...
Citat, sanatatea depinde de campurile informationale la nivel energetic sau cuantic.Aceste campuri informationale sunt foarte active si creative, legate intim de existenta starii de sanatate. Cand examinam un organism din punct de vedere energetic suntem in masura sa stabilim campul informational care mentine starea de sanatate, precum si acele campuri care produc perturbari.
Putem spune ca orice boala sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare aparuta initial la nivelul energiei informationale
Unde ai gasit asta? Eu stiu ca teoria informatiei se refera la altceva. O buna descriere e la http://en.wikipedia.org/wiki/Information_theory. Eu pe asta am invata-o in facultate... Se pare ca tu te referi la alta... Ce se intelege prin camp informational? Care e legatura cu teoria campurilor din matematica? Sau e doar o notiune vaga?
CitatDr George Crile, fondator al renumitei Cleveland Clinic din Ohio, adresandu-se in 1933 la un Congres al chirurgilor, a prezis ca in viitor va fi posibil ca prin electrodiagnostic sa fie detectata prezenta unei boli inainte ca aceasta sa se manifeste clinic.
Laureatul premiului Nobel, Carlo Rubbia a demonstrat ca materia reprezinta a bilionimea parte din univers, restul reprezinta fenomene pure de interactiune energetica, campuri informationale si rezonanta.
Alexandre Gurevich a descoperit (1920) ca in anumite conditii un corp poate emite catre un alt corp "raze energetice" pe care el le-a numit raze mitogenetice. Ultimele concepte fizice si biologice sustin aceasta teorie a comunicarii intercelulare prin intermediul semnalelor electromagnetice care de altfel a fost si demonstrata de doi oameni de stiinta americani, Gilman si Rodbell. Pentru aceste cercetari au fost rasplatiti cu premiul Nobel in 1994.
Care e lantul logic care leaga afirmatiile?
Apropos de Gilman si Rodbell. http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_G._Gilman spune ca au primit premiul Nobel pentru descoperirea proteinei G. Dupa cate se scrie la http://en.wikipedia.org/wiki/G-protein asta e altceva devat comunicarea GSM dintre celule.
CitatMedicina cuantica este bazata pe utilizarea cuantelor de energie adica pe doze infime de radiatie electromagnetica destinate diagnosticului, prevenirii si rgenerari sanatatii individului.
Parca nu prea functioneaza cu teoria cuantica. Despre energia in cazul mecanici quantice:
http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_level_%28quantum_mechanics%29.
Uite inca niste link-uri utile de la wikipedia:
- mecanica quantica http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_Mechanics#Mathematical_formulation- dualitatea particula unda http://en.wikipedia.org/wiki/Wave-Particle_duality
Semnat,
Schrödinger's Cat
http://en.wikipedia.org/wiki/Schr%C3%B6dinger%27s_cat

spooky

Ti-as recomanda, daca ai gasi, sa citesti

Signs of Light - A Biophotonic approach to human (meta)physical fundamentals.
si
Terapia prin Lumina - Fundamente biofotonice ale medicinei complementare.

Articolul de mai sus nu il comentez... sursa articolului original din care a fost tradus nu este mentionata.



"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

LupinThe3rd

Eu sunt de acord cu medicina alternativa si stiu cateva cazuri care medicina clasica nu le-a putut rezolva dar cea alternativa da...
Singurul lucru cu care nu sunt de acord e tot felul balmajeli care fac varza si amesteca totul... Si eu am intrebat de sursa articolului

LupinThe3rd

Si apropos de tot felul de balmajeli: http://www.savelivesinmay.com/ e un link despre cometa care de a dracului ce a fost nu a lovit Pamantul desi unii zic ca da...
Asta e treaba nasoala cand amesteci stiinta cu profetii si altele chestii de genul asta...
Tipul de la Save Lives in May imi aduce aminte de MISA care s-au concentrat sa devieze cometa ca sa nu loveasca Pamantul... Cometa nu a lovit deci au reusit... in concentrarea lor:))).  :-D

xennon_2000

si voi credeti ca MISA a deviat cometa?mascaricii aia! :x.....si depravati!cometa nu a avut traiectoria sa loveasca terra, si chiar dak venea spre pamant este sistemeul de sateliti care au lasere de mare putere si pot sa o distruga!

LupinThe3rd

Xennon_2000 ,
discutia despre MISA e offtopic, era doar un exemplu.
Nu stiu cum ii vezi tu pe cei din MISA dar eu am o oarecare simpatie pentru ei. Eu ii vad ca o varianta romaneasca tarzie a cea ce se intampla in Occident la sfarsitul anilor 60. Miscarea hippy si toate cele: contestare, etc.
Din cauza asta am o doza de simpatie pentru ei... Nu de alta dar ascult Hendrix, Joplin, Dylan, etc desi sunt tuns scur, scurt de tot  :-o.
Idea de baza e ca primul post e o varza si cam atat

DepthOfField

Citatsi chiar dak venea spre pamant este sistemeul de sateliti care au lasere de mare putere si pot sa o distruga!
Asta e cam trasa de par din cate stiu. Daca ai repere informative serioase in acest sens, poti sa expui pe alt topic (de exemplu "cometa octombrie"), ca sa nu fim off-topic aici
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

xennon_2000

Mey Lupin......nush dc ii apreciez u pe misa asa mult.....dak ar face ceea ce spun ei ca fac si doar atat ar fi bine (devierea traiectoriei cometei)...dar nu ii cred.....mai degraba calugarii budisti!

LupinThe3rd

Xennon_2000 ,
Nu ii apreciez pe cei din MISA, am spus ca ii simpatizez si e o diferenta. Explicatie e mai sus.
CitatEu ii vad ca o varianta romaneasca tarzie a cea ce se intampla in Occident la sfarsitul anilor 60. Miscarea hippy si toate cele: contestare, etc.

xennon_2000

dc fratilor nu crede nimeni in aparaturile din sateliti ale americanilor?

LupinThe3rd

Pentru ca satelitii aia sunt destul de mici si ca daca nu cara un reactornuclear cu ei nu au de unde sa isi traga energia ca sa traga cu laserul in cometa...
Doar daca nu au cativa extraterestii mici inauntru pe care sa ii trimita cu o prastie cu luneta catre asteroid sau coemta pe cae sa o taie bucati mici un fierastrau de traforaj cu dinti de diamant
Cum energia este o problema de aia satelitii sunt echipati cu aparatura cu consum mic si de dimensiuni cat mai reduse...
Si tot din cauza acea transmisiile pe satelit au loc pe frecvente inalte (deoarece creste rata de transfer a informatiei) si nu pe frecvente foarte joase...(si risc din nou sa ajung la materialul ala cu cipul de pe nervul  optic care transmite la satelit pe unde foarte lungi uitand ca lungimea antenei este lambda \ 2 si ca in unde foarte lungi poti transmite cateva caractere pe minut)

xennon_2000

E.....Lupin "Sefule"..Macar accepta teoria cu rachetele nucleare trimise sa distruga meteoritul...ce prin deviere cu puterea mintii...mai avem!

adipop


Pentra a atinge acest scop, se folosesc factori de actiune electromagnetica apropriati de cei existaenti in mod natural, care sunt destinati sa influenteze pozitiv functionarea celulelor, tesuturilor si organelor, apoi a sistemelor si a organismului ca intreg.
Tratamentele cuantice folosesc toate tipurile de radiatii biologic si ecologic pure, pentru a restabili cimpul electromagnetic si starea informationala alterata de factori patologici, aducind acest camp la o stare stabila.Pentru a se obtine acest rezultat,emisiile electromagnetice folosite sunt la unison cu procesele informational-energetice ale organismului viu, altfel spus, ele sunt in rezonanta cu aceste procese

[/quote]

Este un subiect care trebuie avut in vedere si la care trebuie dezvoltate cercetarile.
Pe mine ma intereseaza studiile refacerii nervului optic.
adi