Spuneam ceva mai demult ca, spre deosebire de unii sceptici ca
John Lear (care-i convins - cu unele argumente plauzibile - ca niciuna din misiunile Apollo n-au ajuns pe Luna) eu cred ca am ajuns totusi p-acolo si cu "primitivele" rachete Saturn-V pina la un punct, dar nu "de capul nostru", ci cu ajutorul unor aliati ET.
Fie si doar transcrierea oficiala (chiar asa, trunchiata cum e-n stenograme) a convorbirilor astronauti-baza NASA e relevanta in sensul asta, ba aduce chiar noutati incredibile apropo de ce-au vazut ei, astronautii, pe Luna.
Nu mai repet insa demonstratiile conform carora gravitatia Lunii e de fapt de cca. 0,6 din cea a Terrei (si implicit teoria insuficientzei combustibilului modulului lunar pentru o alunizare /decolare neajutata de colaboratorii din umbra

).
Ori subiectul trecerii discutabile prin centura de radiatii Van Allen, in module a caror tabla de aluminiu era groasa in unele zone de numai 3 mm.
Sau tema bazelor secrete lunare - nu doar americane, ci chiar naziste - in a caror existentza cred cu mult inainte de anuntarea filmului "Iron Sky".

Ori datele cartografice de o precizie extrema privind mineralogia Lunii, disponibile cu multi ani inainte de-a putea fi obtinute la modul oficial-credibil de cineva.
Sau tema stufoasa a exploatarii... curente a
Heliului-3 lunar.

Ori transporturile repetate de tip "Heavy Lift" decolate spre Luna

fara vreo publicitate inainte de 1969, de pe atolul Kwajalein si utilizind rachete construite (coincidentza, deh

) taman de firma apartinind lui
Buzz Aldrin.
Etc s.a.m.d.