Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?  (Citit de 32654 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sirius13

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 853
 • Liked: 4
 • Likes Given: 12
NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« : 01 Martie 2009, 11:05:41 »
http://www.youtube.com/watch?v=lNatwv78tVI&eurl=

CROSSING THE EVENT HORIZON

TRAVERSÂND ORIZONTUL EVENIMENTULUI


Nassim Haramein s-a nãscut în Geneva, Elveția în 1962.

Încã de la 9 ani, Nassim deja punea bazele pentru teoria hiperdimensionalã unificatã a materiei și energiei, pe care într-un final el o va numi "Universul Holofractografic".

Nassim a petrecut majoritatea vieții lui cercetând geometria fundamentalã a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoreticã la cosmologie, de la mecanica cuanticã la biologie și chimie, de la antropologie la civilizații strãvechi. Combinând aceastã cunoaștere cu o profundã observare a comportamentului naturii, el a descoperit un sistem geometric specific pe care el l-a descoperit ca fiind fundamental pentru creație și deasemenea, acesta reprezintã fundamentul sãu pentru Teoria unificatã a Cîmpurilor.

Aceastã teorie unificatã, cunoscutã ca "Sitemul Metric Haramein-Rauscher", este o nouã soluție la ecuațiile de cîmp ale lui Einstein care încorporeazã și efectele de torsiune și Coriolis. Punând bazele a ceea ce ar putea fi o schimbare fundamentalã în concepțiile noastre actuale despre fizicã și conștiințã, aceastã teorie tulburãtoare este din ce în ce mai cunoscutã în comunitatea științificã.
Vorbind fluent atât englezã cât și francezã, Nassim a ținut conferințe și seminarii legate de teoria sa unificatã de peste 10 ani, în special în Canada și US.

În ultimii 20 de ani, Nassim a condus echipe de fizicieni, ingineri electricieni, matematicieni și alți oameni de științã. El a înființat o fundație non-profit, numitã "FUNDAȚIA PROIECTULUI REZONANȚEI" (Resonance Project Foundation), unde, ca Director al Cercetãrii el continuã explorarea principiilor unificatoare și aplicarea lor în lumea de azi. Fundația are un parc de cercetare în Hawai, unde știința, durabiliatea, tehnologiile verzi și cultura bio se împletesc.
Daca vi-a placut seria de documentare THE ELEGANT UNIVERSE si dacã lecția de fizica cuantica din documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's vi s-a parut coerenta si plina de semnificatii, atunci conferintele lui NASSIM HARAMEIN sunt cele care le leagã și merg la un nivel superior, unificator, înãlțãtor, spiritual în care conștiința este un factor cheie.

sursa : www.fymaaa.blogspot.com

« Ultima Modificare: 01 Martie 2009, 11:11:01 de Sirius13 »

Offline Kbal

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 379
 • Gen: Bărbat
 • Only the best is good enough ...
  • Forum BIOINGINERIE
 • Liked: 2
 • Likes Given: 1
Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #1 : 01 Martie 2009, 23:17:07 »
Tocmai am gasit o filmare ceva mai cuprinzatore,o conferinta a domnului Nassim, dureaza 8 ore in total dar merita vazut !

"Dacã nu sunteþi familiarizat cu lucrãrile minunate ale lui Nassim Haramein, pregãtiþi-vã pentru o extraordinarã odisee în hiperspaþiu ºi dincolo de el. Haramein, ce ºi-a petrecut întreaga viaþã cercetând în domeniile fizicii începând cu teoriile cuantice pânã la ecuaþiile relativiste ºi cosmologie, vã va conduce printr-o discuþie fascinantã dirijatã spre o înþelegere laicã a naturii fundamentale a Universului ºi a Creaþiei, ce include gãuri negre, forþe gravitaþionale, dimensiuni, ºi chiar structura spaþiului în sine – toate reprezentând pãrþile componente ale Teoriei unificate a câmpului acum terminatã. Prezentarea nu se terminã doar cu introducerea în teoria sa, ci include descrierea drumului sãu ce i-a determinat aceste perspective, ce se þes între textele ºi monumentele civilizaþiilor antice, biologie, chimie ºi rolul primordial al Conºtiinþei – toate contribuind la îmbogãþirea credibilitãþii teoriei sale. Conferinta este þinutã în vara anului 2004 la librãria de metafizicã din Rogue Valley, Oregon, SUA"

http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741
http://video.google.com/videoplay?docid=-307198015401224128&hl=en

Materialele acestui om merita toata atentia, va sfatuiesc si chiar insist si eu sa nu le ignorati.
Sirius poate ca de talia lui Einstein nu e dar cu siguranta pe Carl Sagan il depaseste  :-D .
« Ultima Modificare: 28 Martie 2009, 00:46:38 de Kbal »
Only the best is good enough ...

Offline Fr0styan

 • ǝʇɐʇıuɹǝʇǝ uı ɐʇɐ1ıxǝ ǝɹɐoɹǝ o ǝʇsǝ 1nɹɐʌǝpɐ
 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 278
 • Gen: Bărbat
 • Can I axe you a question?
 • Liked: 17
 • Likes Given: 76
Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #2 : 10 Martie 2009, 23:04:19 »
StarDust ... el cand vorbeste de "gauri negre" nu se refera la acelasi lucru pe care il intelegem si noi, ci mai degraba se refera la fenomenul de "singularitate", acele zone in care se face transferul de la un nivel fractal la altul, si nu e neaparat sa coincida fiecare "singularitate" ca si geometrie cu restul. Eu te sfatui sa ii mai acorzi odata atentie lui Nassim dar de data asta de la inceput si pana la sfarsit  :wink: .
Adica de aici "http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741".
Serios acum, nu insist aiurea, eu mi-am pierdut 8 ore din timp ca sa il urmaresc si am ajuns la o concluzie sigura, si anume ca : omul asta stie ce spune ! , dar ca sa il intelegi trebuie sa-l studiezi mai amanuntit. Adica degeaba ai observat tu ca Nassim a ajuns la cateva concluziii extreme si care par a fi false daca nu analizezi si cauza care la determinat sa ajunga la "unele" concluzii .

si eu sunt de aceeasi parere cu Kbal..adica eu eram constient de o parte din lucrurile pe care le-a prezentat  Nassim insa acum totul este mai evident..8 ore din viata mea petrecute cu o foarte mare placere..

Offline Kbal

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 379
 • Gen: Bărbat
 • Only the best is good enough ...
  • Forum BIOINGINERIE
 • Liked: 2
 • Likes Given: 1
Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #3 : 11 Martie 2009, 00:04:08 »
Fr0styan  8-) .. felicitari ! nu ma asteptam sa mai revina cineva asupra subiectului prea curand, si mai mult, nu ma asteptam sa isi dedice cineva 8 ore din viata pentru o cauza cu adevarat nobila . Lumea a devenit putin cam comoda in ziua de azi, cei drept multi nau nici timpul necesar, si nimeni nu le garanteaza daca merita sau nu, insa in cazul lui Nassim e suficient sa acorzi doar cateva minute de la inceputul documentarului ca sa te convingi singur.Te-as fi invitat pe topicul "NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?" "http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2350.msg40791.html#msg40791" dedicat lui Nassim si deschis de Sirius, insa acesta a fost blocat din motive incerte iar posturile utilizatorului "contemplatorul" din topicul respectiv, au fost sterse (pacat pentru ca sa comis si o eroare, raspunsurile mele la posturile dansului acum nu mai au logica,trebuiau sterse si acestea), inclusiv contul dansului, tot din motive incerte.
Nu stiu cine a cauzat blocarea topicului insa rog sa se remedieze problema, intrucat il consider de o mare importanta .

Prin teoria lui Nassim se pot explica/intelege o sumedenie de fenomene inclusiv energia Orgonica.
Momentan fac cateva studii asupra fenomenului de "energie orgonica" am sa revin in curand cu amanunte .

P.S. Si StarD. pana la urma mi-a promis ca intr-un fnal il va studia pe Nassim, asa ca is in standby, astept...  8-) sper ca acest subiect sa ia amploare intr-un viitor apropiat pentru ca este cat se poate de real, iar tu daca doresti sa mai gasesti materiale cu Nassim, iti recomand sa cauti pe google, un torrent cu "Corssing the Event Horizon" este un set de seminare de aprox 3 gb. Eu debea am inceput acest nou capitol, probabil ca imi va lua vre-o saptamana sa urmaresc meterialele noi (in conditiile in care nu imi pot permite mai mult de 1,5-2 ore pe zi) dar stiu ca merita ! .
« Ultima Modificare: 11 Martie 2009, 00:14:38 de Kbal »
Only the best is good enough ...

Offline Fr0styan

 • ǝʇɐʇıuɹǝʇǝ uı ɐʇɐ1ıxǝ ǝɹɐoɹǝ o ǝʇsǝ 1nɹɐʌǝpɐ
 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 278
 • Gen: Bărbat
 • Can I axe you a question?
 • Liked: 17
 • Likes Given: 76
Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #4 : 12 Martie 2009, 08:57:59 »
eu sunt de parere ca Nassim mai are foarte multe de spus..in legatura cu petele solare ii dau foarte mare dreptate..iar in legatura cu uraganele de ce nu dezvoltat oare subiectul..oare uraganele nu sunt tot un fel de "pete" ale pamantului daca sti ce zic kbal?

uita-te atent la structura diamantului


concluzia mea este ca oricat de mult ai slefui conglomeratul de tetraedre pentru a-i da o "forma" aceea fashion care formeaza asa zisul diamant intotdeauna suprafata lui va fi "aspra" in sensul ca vor ramane varfuri de tetraedre in "relief"..deci in concluzie CUBUL este doar un concept imaginar si nu exista nicaieri ca legatura dintre elemente..uite asa ajungi la nivelul sa intelegi dimensiunea a patra si a cincea de la 3D la 4D, 5D, and so on si ajungi iara la punctul de unde ai plecat.

si acum dupa ce ati vizionat tot documentarul (fie ca acceptati sau nu ceea ce a zis d-ul Nassim) cititi 1 minut ceea ce au scris domnii de pe acest forum(o sa editez si o sa pun doar posturile lor daca nu este ok sa pun link catre alt forum)
Hint: Tetraedru este forma geometrica cu volumul cel mai mic posibil

CLICK HERE

« Ultima Modificare: 12 Martie 2009, 09:10:57 de Fr0styan »

Forum RUFOn

Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #4 : 12 Martie 2009, 08:57:59 »

Offline Fr0styan

 • ǝʇɐʇıuɹǝʇǝ uı ɐʇɐ1ıxǝ ǝɹɐoɹǝ o ǝʇsǝ 1nɹɐʌǝpɐ
 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 278
 • Gen: Bărbat
 • Can I axe you a question?
 • Liked: 17
 • Likes Given: 76
Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #5 : 12 Martie 2009, 09:28:20 »
dupa ce m-am uitat la documentar am inceput sa ma reuit peste tot ce am invatat la scoala..
de exemplu: ce este temperatura? ce este apa? http://www.geocities.com/bio_kore/structurastari.htm
si am avut numai sclipiri..acum nu mi se mai pare asa o anomalie pe pamant substanta numita Apa

am intrat in revizie in mintea mea.
acum ma gandeam la intrebarea: ce se intampla daca arunci un diamant la suprafata soarelui?

Offline Fr0styan

 • ǝʇɐʇıuɹǝʇǝ uı ɐʇɐ1ıxǝ ǝɹɐoɹǝ o ǝʇsǝ 1nɹɐʌǝpɐ
 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 278
 • Gen: Bărbat
 • Can I axe you a question?
 • Liked: 17
 • Likes Given: 76
Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #6 : 12 Martie 2009, 09:52:22 »
Daca am lua ca reper ceea ce 2 oameni studiaza, unul studiaza planeta si celalalt studiaza o celula oarecare, care este sansa ca amandoi sa ajunga sa inteleaga universul ?

Raspuns: Singura sansa de a intelege universul ar fi atunci cand unul dintre ei si-ar da seama ca celalalt este inaintea lui dar si in urma lui in acelasi timp in orice directie s-ar uita, iar apoi ar putea sa ii explice si celuilalt.
« Ultima Modificare: 12 Martie 2009, 09:53:25 de Fr0styan »

Offline Kbal

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 379
 • Gen: Bărbat
 • Only the best is good enough ...
  • Forum BIOINGINERIE
 • Liked: 2
 • Likes Given: 1
Raspuns: Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« Răspuns #7 : 12 Martie 2009, 20:41:48 »


Inca o chestiune interesanta, Nassim impreuna cu Michael Hyson si A. Rauscher au realizat un grafic ce reprezinta pozitionarea unor dimensiuni materiale (atom,celula,sist. solar, galaxie etc.) in functie de raportul frecventa/raza. Ghici ce a rezultat ? Progresie lineara ! Se poate vedea in imaginea atasata . Iar pe o scara ce reprezinta diferentele intre aceste marimi, celula este la mijloc ! Voi realizati ce inseamna asta ?

Pentru mai multe detalii :
http://www.theresonanceproject.org/pdf/scalinglaw_paper.pdf

P.S. Mopeka sa stii ca si acesti pasi sunt necesari pentru o intelegere mai buna asupra energiei Orgonice , nu poti vorbi strict de energie fara sa stapanesti notiunile fizico-chimice cu referire la subiectul in cauza. Se pare ca universul are o structura fractalica, iar vidul fiind o proiectie mai mica asupra nivelului fractalic in care noi ne incadram . Se pare ca aceasta energie orgonica provine din "vid" in care teoretic exista o cantitate infinit de mica (la o scara mai mica) de materie si energie.

Ca sa intelegem acest mecanism (piramida) ce poate furniza energie orgonica, trebuie mai intai sa intelegem in ce consta aceasta energie si de unde provine !
« Ultima Modificare: 12 Martie 2009, 20:49:30 de Kbal »
Only the best is good enough ...

Offline Kbal

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 379
 • Gen: Bărbat
 • Only the best is good enough ...
  • Forum BIOINGINERIE
 • Liked: 2
 • Likes Given: 1
Raspuns: Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« Răspuns #8 : 12 Martie 2009, 21:25:10 »
http://www.youtube.com/watch?v=lNatwv78tVI&eurl=


"Poate ca in loc sa cautam o particula elementara,
ar trebui sa incepem sa cautam,
un principiu fundamental al DIVIZIUNII !

Ar trebui sa incepem sa cautam un sablon universal al creatiei,
pentru ca daca intelegem tiparul,
intelegem principiul din spatele "unicitatii" ,
astfel avem CHEIA CREATIEI ,
CHEIA FORTELOR UNIVERSALE !
...
Am descoperit in cele din urma ca solutia era GEOMETRIA ..."
(Nassim Haramein)

In clipul de mai sus se poate observa si graficul expus de mine mai sus, incepand cu minutul 3:30 .
Only the best is good enough ...

Offline spooky

 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Mesaje postate: 1,197
 • Gen: Bărbat
 • The mind has no firewall.
  • InfoCon.ro
 • Liked: 30
 • Likes Given: 22
Raspuns: Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« Răspuns #9 : 13 Martie 2009, 12:50:18 »
Inca o imagine ajutatoare cu spectrul electromagnetic
Paul Dorneanu
Presedinte Romanian UFOnetwork
Tel: +40-722-643640
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

InfoCon.ro
Waze.ro

Offline Kbal

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 379
 • Gen: Bărbat
 • Only the best is good enough ...
  • Forum BIOINGINERIE
 • Liked: 2
 • Likes Given: 1
Raspuns: Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« Răspuns #10 : 13 Martie 2009, 13:10:17 »
Niciodata nu am putut intelege cum functioneaza un spectometru si cum se calculeaza lungimea de unda, e putin complicat,trebuie sa mai ma chinui sa inteleg :-D. Avand in vedere graficul de mai sus (raportat la lungimile de unda) se pare ca omul s-ar incadra undeva la coord. 1 (intre mingea de tenis si casa), ceea ce inseamna undeva la mijloc pe o scara ce cuprinde intr-o extremitate atomul iar in cealalta universul . Iar din graficul expus de mine mai sus se poate observa cam acelasi lucru numai ca raportat la Raza/Frecventa(lungimei de unda) .

Se pare ca noi chiar suntem "the Event Horizon"   8-) ...

De aici putem trage o concluzie logica, si anume ca : distanta de la dimensiunea (masurata in orice tip de masuratoare) celulei sau a omului pana la cea mai mica particula este egala cu distanta de la dimensiunea noastra pana la cea mai mare formatiune universala.

Pacat ca nu -au facut si alte calcule mai relative ex : volumul unui atom, a unei celule, si a unui sist solar, sau nr de atomi (cu aproximatie) ce formeaza o celula si nr de atomi ce formeaza un soare.Teoretic marimea intre atom->celula ar trebui sa fie  echivalenta cu marimea dintre celula-> sist. solar.

Si daca mai luam in calcul si teoriile cu privire la gaurile negre si nivele fractalice .... No Comment .
« Ultima Modificare: 13 Martie 2009, 13:22:14 de Kbal »
Only the best is good enough ...

Offline StarDust

 • Moderator Global
 • MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 2,161
 • Gen: Bărbat
 • Archaean soul
 • Liked: 559
 • Likes Given: 1196
Raspuns: Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« Răspuns #11 : 13 Martie 2009, 13:33:44 »
Kbal, iar trebuie sa te contrazic. Nassim nu face decat sa prezinte intr-un mod destul de "inflorit" lucruri binecunoscute. Normal ca totul se reduce la geometrie si evolutie fractala, incepand de la microcosmos pana la macrocosmos, asa evolueaza materia dupa legi pe care inca ne chinuim sa le aflam. Studiind geometria si fractalii vom afla cel mult legi despre evolutia MATERIEI! In nici un caz raspunsuri referitoare la "Event horizon" si ceea ce se intampla in vecinatatea gaurilor negre. Eu as zice sa il lasi putin pe Nassim si sa te documentezi putin si despre ultimele teorii a lui Stephen Hawking, eu unul de la un om ca el sper sa obtinem mai multe raspunsuri. Noi suntem "Event Horizon" asa cum sustine Nassim doar dintr-un singur punct de vedere, anume ca putem observa evolutia universului, putem constientiza existenta lui, si intr-o oarecare masura putem prevedea evolutia lui.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16.
http://themillenniumreport.com/2016/03/the-flat-earthers-

Offline spooky

 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Mesaje postate: 1,197
 • Gen: Bărbat
 • The mind has no firewall.
  • InfoCon.ro
 • Liked: 30
 • Likes Given: 22
Raspuns: Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« Răspuns #12 : 13 Martie 2009, 13:43:07 »
Cred ca sunt suficiente resurse pe net care explica relatia dintre marimea fizica (in metri/centimetri/etc)... de aici si lungimea de unda de aici si frecventa rezonanta... si cum se calculeaza aceste relatii...

Poti incepe cu antenele... orice materie fie ea celula, organism, sticla sau materie in general functioneaza ca o antena, are o frecventa de rezonanta...

Cauta antene radio/tv... si acolo gasesti ce si cum se calculeaza.
http://www.bighairantennas.com/CBAntennas.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Citizens%27_band_radio#CB_Antennas
http://en.wikipedia.org/wiki/Antenna_%28radio%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Resonant_frequency
http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_wave#Electromagnetic_spectrum
etc

Prin alte cuvinte nu o sa poti receptiona mai nimic cu o antena GSM (900, 1800, 2000 MHz) sa zicem semnal radio de 30 MHz (CB - Citizen's Band)... Antenele CB au dimensiuni mari. Pentru 27-30 MHz lungimea optima e in jur de 3 metri, dar din cauza ca nu e practic se foloseste o lungime mai mica din aceasta lungime. Eu cel putin pe masina mea am o antena de 1.6 metri.
« Ultima Modificare: 13 Martie 2009, 13:48:08 de spooky »
Paul Dorneanu
Presedinte Romanian UFOnetwork
Tel: +40-722-643640
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

InfoCon.ro
Waze.ro

Offline Kbal

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 379
 • Gen: Bărbat
 • Only the best is good enough ...
  • Forum BIOINGINERIE
 • Liked: 2
 • Likes Given: 1
Raspuns: Energia orgonica libera sau Wilhelm REICH
« Răspuns #13 : 13 Martie 2009, 13:48:39 »
Si apropo, de aici rezulta ca distanta/diferenta in marime, de la un atom la ceea ce noi consideram a fi cea mai mare dimensiune (universul) ar trebui sa fie echivalenta cu distanta de la un nivel fractalic la altul. Am facut si un grafic pentru a se intelege mai bine ce vreau sa spun .

Only the best is good enough ...

Offline Kbal

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 379
 • Gen: Bărbat
 • Only the best is good enough ...
  • Forum BIOINGINERIE
 • Liked: 2
 • Likes Given: 1
Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #14 : 13 Martie 2009, 13:59:11 »
Star D. Nassim a fost dat afara de la o conferinta cand a afirmat si a prezis faptul ca in centrul fiecarei galaxii se afla cate o gaura neagra/singularitate, ca ulterior cei de la NASA sai dea dreptate intr-un mod mai indirect. Faptul ca in conceptia/teoria lui Nassim precum ca fiecare gaura neagra/singularitate este punctul de reuniune intre 2 nivele fractalice nu cred ca a inflorit cu nimic teoria altora, din contra ii apartine 100% si a avut multe necauzuri din acest motiv. In fine ... iar la treaba cu "even horizon" el se refera din pct de vedere a dimensiunii, cred ca e suficient . chiar el spune foarte frumos intr-un discurs " Instead of seeing youreself as a small little tiny dot, you start to see youreself as the center of creation" (sorry pt reproductia proasta dar cam asa suna) . In fine, pun pariu ca tot nu l-ai urmarit de la inceput si pana la sfarsit ;) .

Ok, spooky, mersi pentru recomandari, le tin in vedere pt. saptamana viitoare, pt ca e multa informatie si momentan nu stiu daca am timp, in genere, obisnuiesc, ca daca ma apuc de o chestie sa o si termin.

In mare am inteles ca lungimea de unda reprezinta distanta parcursa intr-un interval de o oscilatie.Am inteles mai mult mecanic ca sa spun asa pentru ca inca nu stiu cum se produce o osciliatie, in ce consta ea si multe alte necunoscute, asa ca trebuie sa-mi rezerv ceva timp mai consistent sa studiez serios fenomenul pentru ca vad ca a devenit din ce in ce mai uzual .
« Ultima Modificare: 05 Mai 2009, 16:16:08 de Kbal »
Only the best is good enough ...

Forum RUFOn

Raspuns: NASSIM HARAMEIN - Noul Einstein?
« Răspuns #14 : 13 Martie 2009, 13:59:11 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...