Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Evenimente Legate

 • La multi ani!: 28 August 2008

Autor Subiect: Comentarii libere  (Citit de 2999823 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,095
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar dar usor sa minti
 • Liked: 734
 • Likes Given: 1742
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5625 : 05 Aprilie 2020, 00:56:23 »
emisiunea de pe RAI 3 din 16-11-2015 despre faptul că cercetătorii chinezi crează un supervirus pulmonar de la lilieci şi şoricei

 https://www.youtube.com/watch?v=r3Gnttn-ZW4

min. 1.17 un organism modificat prin transplantul unei proteine de suprafaţă a unui coronavirus de la lilieci pe un virus SARS ce provoacă pneumonia acută la şoareci

SHCO14= căutare google

Eu cred ca interpretez prost faptul ca dumneata sugerezi ca virusul a fost realizat in laborator, sper ca dumneata nu crezi asta. Bun, sa zicem ca orice este posibil, dar sa pleci la drum cu ipoteza asta din cauza faptului ca cercetatorii din toata lumea analizeaza diverse scenarii pentru a fi mai bine pregatiti imi pare foarte gresit - asta e munca lor, si se intampla in toate tarile din lume care au posibilitatea de a analiza aceste scenarii - atat in universitati cat si in laboratoare stiintifice. In domeniul software se analizeaza corner-cases, sau scenarii izolate ca sa zic asa, tocmai pentru a preintampina anumite probleme. China si alte tari din Asia au facut astfel de teste datorita faptului ca acele tari au fost lovite PRIMELE de epidemii de mai multe ori decat alte tari, de-aia au si avut mai multe masti si costume pe stoc, e simplu. Clipul asta care tot circula pe net, ca nu stiu ce post din Italia acuza alt stat ca a cercetat anumite scenarii e jenant.
Mai e de luat in seama si faptul ca in fiecare an, institutiile de renume fac scenarii de raspandire a unor virusuri, si e normal, este vorba despre a intelege si de a analiza.

PS: facusem acum ceva vreme un document asupra unui aspect care nu a fost adus in atentie suficient de mult: reactia oamenilor. Evident ca e imposibil sa acopar toate reactiile, asta a fost facut cand in Romania erau doar 200 de cazuri. Acum as mai adauga multe altele, in principal la sectiunea "Conspiratie".

https://docs.google.com/document/d/1YPq3Buqgpg70m2wiLU5ZhAN80IgHxtO-QUCsQKeZq3I/edit?usp=sharing
« Ultima Modificare: 05 Aprilie 2020, 01:03:29 de xperyens »

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 919
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 637
 • Likes Given: 3065
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5626 : 05 Aprilie 2020, 11:26:35 »
Coronavirusurile au fost descoperite în anii 60 și nu au fost cosiderate un pericol pentru om deoarece  nu treceau bariera de specie de la animale la om. 
Dar -  în 2003 un coronavirus  produce epidemia etichetată SARS -1 (10% mortalitate) apărut în China, a făcut passingul prin șobolani sau pisicile zibeta de la lilieci (rezervorul natural)  căpătând prin mutații potențial de infecție a omului.
În 2012 din sursa naturală  - lilieci și pasajul  natural cămilă a apărut în Arabia Saudită epidemia MERS       ( 37 % mortalitate)
Epidemia SARS-CoV-2 (Covid-19) - Rezervor natural liliecii pasaj prin șarpe sau pangolin, primele 27 de cazuri de pneumonie au fost declarate către Organizația Mondială a Sănătății pe 31 decembrie 2019, acestea provenind din orașul Wuhan. Coronavirusul a fost identificat drept agent etiologic pe data de 7 ianuarie 2020.
 
Acestea de mai sus sunt informații oficiale!

Acum vreau să facem niște fandări logice:

Un coronavirus care apare prin combinația naturală dintre  liliac/șarpe/pangolin, în trei luni de la apariție se răspândește pe absolut toată planeta , și produce îmbolnăviri din Groenlanda până în Polinezia Franceză sau în țări africane care nu dețin nici măcar un aeroport (Rwanda)
Virusologii și epidemiologii atrag atenția că acest coronavirus se răspândește și rezistă foarte bine la temperaturi cuprinse între 3 și 15 grade C. Dar acest lucru nu la împiedicat să se răspândească planetar indiferent de anotimp în zonele temperate sau în zonele tropicale sau ecuatoriale. Țările Europene și SUA se aflau în lunile Februarie-Martie în această  marjă de temperaturi favorabile răspândirii coronavirusului  dar Spania ar fi trebuit să, aibă temperaturi de peste 22 grade C, însă în această perioadă – ce s-a întâmplat în Spania , au fost în toată luna martie temperaturi de sub 10 grade în cea mai mare parte a zilei însoțite de lapoviță și chiar ninsori în zone unde nu a nins niciodată.

Trec peste ce se întâmplă cu economia mondială și doresc să atrag atenția asupra altui aspect:

Există  ,,Bioterorism Natural,,?

-   The Johns Hopkins Center for Health Security  - Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății SUA  - efectuiază cercetări și analize asupra problemelor majore de securitate sanitară interne și internațională.

Atrag atenția asupra sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor acestui centru atașînd două foto dar și spicuiesc printre ei : The Rokefeller Fundation, Bill & Melinda Gates Fundation , CDC ( Centers for Disease Control Federal Agency) ,  US Department of Defense, US Departmen of State ..etc

Acest Orgasnism Plasează dacă sunteți atenți coronavirusurile în acelați raft  cu amenințările chimico/bioteroriste printre care: Bacillus anthracis (Anthrax) Botulinum Toxin (Botulism) Pulmonary or Choking Agents Virus Variola (variola) Cianură Yersinia Pestis (ciuma) Virusuri cu febră hemoragică (VFV) Toxina Ricin

http://www.centerforhealthsecurity.org/resources/fact-sheets/

Prieteni, tot ce publică departamentele citit printre rânduri este interesant dar mie mi-a atras atenția din fișa SARS/MERS/COVID 19 următorul paragraf pe care vă rog să-l procesați cu atenție:

Contra-măsuri medicale
În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor coronavirus În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor infecții cu coronavirus

DECI- din 2003 respectiv din 2012  anii de când au apărut infecțiile cu acești coronaviruși și până astăzi, nici un Laborator, nicio Universitate nicio BIG Pharma și nici un Guvern nu a reușit să pună la punct nici un vaccin sau nici un  tratament împotriva  coronavirus .
Mai credeți acum pe cei care declară că sunt foarte  aproape de producerea unui vaccin sau tratament că spun adevărul?

  Mă întorc la retorica în care anticorpii umnai nu găsesc în memoria imunitară informație prin care să atace un coronavirus .
Este identic cu problema compușilor din plastic molecular ajunși în organism prin alimentele de rahat din ziua de azi pe care organismul uman nu știe nici să-i  metebolizeze , nici să-i elimine din organism.
Una e să cercetezi și să descoperi Creatorul şi Creaţia lui şi alta e să o modifici.
 Prin clonări, modificări/mutaţii  genetice se pot produce dezastre iremediabile.
Acel ,, Să nu umbalați în via Mea,, ….
…. îl pot traduce și adapta  - ,, Dacă o să modificați  creația mea o să vă ia dracu’ !,,
« Ultima Modificare: 05 Aprilie 2020, 11:41:53 de SLEAH19 »
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline BaDa

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 23
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 9
 • Likes Given: 15
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5627 : 05 Aprilie 2020, 12:24:00 »
Cred că este esenţială întărirea sistemului imunitar. Alimentaţia are un rol major în aceasta. Utile sunt lactatele şi vegetalele cât mai puţin prelucrate. Fermentarea lor poate fi utilă. Consumate zilnic.
Fără conservanţi, aditivi, alcool, tutun şi orice alte substanţe care atacă flora intestinală.

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,095
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar dar usor sa minti
 • Liked: 734
 • Likes Given: 1742
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5628 : 05 Aprilie 2020, 22:48:49 »

Acum vreau să facem niște fandări logice:
...
Virusologii și epidemiologii atrag atenția că acest coronavirus se răspândește și rezistă foarte bine la temperaturi cuprinse între 3 și 15 grade C. Dar acest lucru nu la împiedicat să se răspândească planetar indiferent de anotimp în zonele temperate sau în zonele tropicale sau ecuatoriale. Țările Europene și SUA se aflau în lunile Februarie-Martie în această  marjă de temperaturi favorabile răspândirii coronavirusului  dar Spania ar fi trebuit să, aibă temperaturi de peste 22 grade C, însă în această perioadă – ce s-a întâmplat în Spania , au fost în toată luna martie temperaturi de sub 10 grade în cea mai mare parte a zilei însoțite de lapoviță și chiar ninsori în zone unde nu a nins niciodată.
...
Una e să cercetezi și să descoperi Creatorul şi Creaţia lui şi alta e să o modifici.
 Prin clonări, modificări/mutaţii  genetice se pot produce dezastre iremediabile.
Acel ,, Să nu umbalați în via Mea,, ….
…. îl pot traduce și adapta  - ,, Dacă o să modificați  creația mea o să vă ia dracu’ !,,

Eu nu inteleg foarte clar ce doriti sa transmiteti. Insa va intreb punctual:

Virusul a fost creeat in laborator?
Clima a fost modificata de oculta mondiala ca sa faca virusul sa se propage mai usor? Sau clima a fost modificata de Dumnezeu?
Este un complot intre oculta mondiala si Dumnezeu impotriva noastra?
Dumnezeu de fapt face sa ne ia dracu din cauza ca virusul ar fi fost creeat in laborator si ne pedepseste?
Virusul a ajuns in diferite puncte geografice prin malevolenta si prin distribuire voita? Daca da, cum, prin spraiere din avion, prin bio-teroristi, sau chiar Dumnezeu l-a distribuit?
« Ultima Modificare: 05 Aprilie 2020, 22:51:24 de xperyens »

Offline horia2008

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 903
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 300
 • Likes Given: 5183
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5629 : 06 Aprilie 2020, 11:51:34 »


Eu nu inteleg ...

pe bune?

daca vrei sa faci pe inteligentul si subtilul vezi ca ti-ai gresit clientul...

daca vrei sa faci pe prostul... poti sa spulberi orice urma de indoiala...Forum RUFOn

Re: Comentarii libere
« Răspuns #5629 : 06 Aprilie 2020, 11:51:34 »

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 919
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 637
 • Likes Given: 3065
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5630 : 06 Aprilie 2020, 16:29:15 »
Eu nu inteleg foarte clar...

@xperyens – cu naivitatea asta dezarmantă mai întrebat și altădată despre Dumnezeu,  dacă cu adevărat te interesează ceva în legătură cu Dumnezeu , cel mai bine este să cauți singur, nu te lua după mine. Orice, adăugat la cuvântul Lui naște o religie nouă.

 Din fandare logică ai transformat-o în fractură fără logică, eu nu dețin dovezi nici în ce privește apariția virusului nici în ce privește rapiditatea cu care el s-a răspândit pe planetă ca să le arunc pe masă și să spun – Ăsta e adevărul!  Așa ceva nu o să găsești aici pe Rufon, aici aducem informații și speculăm – de ex. La revoluția din decembrie 1989 în România au fost înregistrate pentru vreo 2 săptămâni temperatuti de 25 grade în perioada Crăciunului, foarte propice pentru ca revoluționarii să iasă din casă în număr mare. În Spania au fost în martie temperaturi foarte propice pentru difuzarea virusului , putem specula că cineva cu tehnologie climaterică ar putea determina asemenea temperaturi , generalii cunoscători spun că armele climaterice sunt funcționale și  în dotarea guvernelor din anii 60 .

De la pervertirea omului , din clipa în care omul prin liber arbitru a ales calea fără Dumnezeu, de atunci omul este capabil să facă de unul singur mult rău.
 Creatorul a spus doar ,, Să nu umblați în via mea!,, nu a spus în mod direct nimic despre consecințe,  partea cu ... ,, pentru că o să vă ia dracu’ !,, îmi aparține mie.

 Este suficient ca Dumnezeu să se uite în altă parte ca răul să se întâmple , în Apocalipsă stă scris cum vor veni nenorocirile pe pământ - ,, Dumnezeu se va feri din calea răului !,,

Forțarea asta a ta de al lega pe Creator de răul care se întâmplă e suficient petru mine în a-mi arăta că nu ești naiv ci ești altceva.

Toți deștepții lumii, toți cercetătorii,  toți filosofii care se cred dumnezei, deși ei nu au creat cu știința lor nici măcar un fir de iarbă,  ..toți  lucrează variațiuni pe aceeași temă,  dar cu materialul Creatorului, dar toți și în orice domeniu nu fac altceva decât Să-l descopere pe Dumnezeu.

Dacă cineva vrea să creeze ceva ce nu a mai fost creat până acum, trebuie să-și creeze mai întâi propriul Univers! ( și maxima asta am emis-o acum și îmi aparține )
« Ultima Modificare: 06 Aprilie 2020, 16:35:53 de SLEAH19 »
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,095
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar dar usor sa minti
 • Liked: 734
 • Likes Given: 1742
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5631 : 06 Aprilie 2020, 16:55:13 »
@xperyens – cu naivitatea asta dezarmantă mai întrebat și altădată despre Dumnezeu...

...Așa ceva nu o să găsești aici pe Rufon, aici aducem informații și speculăm...

...

Forțarea asta a ta de al lega pe Creator de răul care se întâmplă e suficient petru mine în a-mi arăta că nu ești naiv ci ești altceva.

...


Eu am fortat asta? Sau dvs. prin mesaje asta lasati sa se inteleaga? In primul rand dvs. L-ati mentionat p Dumnezeu aici in contextul cu ceea ce se intampla... tocmai ca eu consider ca este mai mult decat absurd (ca sa nu zic pacat) sa spui asa ceva. De-asta m-a si deranjat mesajul dvs. pe langa faptul cu treaba cu virusul care NU are nicio baza de sustinere. Aaaa, sa vedem cai verzi pe pereti... nu stiam ca asta e scopul.

Nu stiu cat de crestineste este sa-l bagati pe Dumnezeu in speculatiile dvs!!! Nu era domnul meu o porunca, cu desertul? Nu vi se pare ca v-ati bagat picioarele in ea? Ca si crestin?

Ok, deci eu par naiv, sau rau intentionat, cand comentariul dumitale are CLAR fracturi de logica. Eu doar le-am subliniat. Puteati sa raspundeti la ele fara sa atacati, ca mie unu tot nu mi-e clar cum se leaga in mintea dvs. acele idei - toate la gramada simultan. Teoriile astea expuse pe aici, de multe ori au aceste probleme, se bat cap in cap si devin hilare in cel mai bun sens. In sensul cel mai rau te fac cu adevarat sa-ti pui intrebari despre interlocutor.

V-am considerat candva o persoana, sa zic asa, cu care am crezut ca pot rezona, insa a fost mai mult o dorinta de-a mea sa va vad asa... Se vede ca m-am inselat si se vede din raspunsul dvs. de acum, ca ati dorit sa subliniati ca v-am mai intrebat odata ceva tot naiv. Se vede cat de intelept sunteti.

Intrebarile puse nu sunt deloc naive, asa va place sa le interpretati ca deranjeaza expozeului dvs.. Intrebarile au ca scop sa arate fix ceea ce ati spus ca doresc sa arate, asta inseamna ca nu sunt deloc naive, ci au punctat ceva clar.

Acestea fiind spuse, sanatate!
« Ultima Modificare: 06 Aprilie 2020, 17:06:55 de xperyens »

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 919
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 637
 • Likes Given: 3065
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5632 : 06 Aprilie 2020, 17:14:48 »

Clima a fost modificata de oculta mondiala ca sa faca virusul sa se propage mai usor? Sau clima a fost modificata de Dumnezeu?

Este un complot intre oculta mondiala si Dumnezeu impotriva noastra?

Dumnezeu de fapt face sa ne ia dracu din cauza ca virusul ar fi fost creeat in laborator si ne pedepseste?

Virusul a ajuns in diferite puncte geografice prin malevolenta si prin distribuire voita? Daca da, cum, prin spraiere din avion, prin bio-teroristi, sau chiar Dumnezeu l-a distribuit?


 De unde ai dedus tu astea ?

Stipulez eu undeva că Dumnezeu de răfuiește cu oculta mondială împotriva noastră ?

 De unde ai dedus tu, din postul meu că Dumnezeu distribuie viruși?

 Întrebările astea într-adevăr nu sunt naive, sunt de-a dreptul idioate.

Nu am ce să răspund la așa ceva, nu  mă interesează părerea ta despre mine și nu doresc să rezonez cu tine, am un mesaj privat din 2017 de la userul Godak care te cunoaște personal, mie suficient ce spune despre caracterul tău,  cât înțelegi, atâta înțelegi.

  Sănătate și imunitate!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,095
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar dar usor sa minti
 • Liked: 734
 • Likes Given: 1742
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5633 : 06 Aprilie 2020, 17:30:45 »
Daca stati sa recititi ceea ce ati afirmat o sa gasiti sursa acestor intrebari. Da, ele reies din ceea ce ati afirmat, ca intrebari, evident. Sunt intrebari la fel de idioate, cum spuneti, pe masura mesajului dvs. Evident ca sunt la fel de aberante ca si expozeul facut de dvs.
Ce legatura are acel mesaj de la Godak cu subiectul de fata? Ce legatura avea intrebarea naiva pe care v-am adresat-o acum nu stiu cati ani - pe care nu ati subliniat-o, nu stiu la care va referiti - cu subiectul de fata?

Cand nu aveti argumente va place sa atacati omul? Crestineasca atitudine, iarasi.
« Ultima Modificare: 06 Aprilie 2020, 17:34:03 de xperyens »

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 919
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 637
 • Likes Given: 3065
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5634 : 06 Aprilie 2020, 17:49:33 »
 Pune în paralel tot ce am postat eu on topic pe subiectul de față în ce privește apariția coronavirusului, posibilitatea ca el să fi apărut prin metode empirice sau posibilitatea ca el să fi apărut în urma cercetărilor umane și apoi  accidental sau voit a scăpat în lume și ce ai postat tu.

Tu cu ce ai contribuit la subiect în afară de trolling mascat   ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,095
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar dar usor sa minti
 • Liked: 734
 • Likes Given: 1742
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5635 : 06 Aprilie 2020, 18:10:08 »
Pune în paralel tot ce am postat eu on topic pe subiectul de față în ce privește apariția coronavirusului, posibilitatea ca el să fi apărut prin metode empirice sau posibilitatea ca el să fi apărut în urma cercetărilor umane și apoi  accidental sau voit a scăpat în lume și ce ai postat tu.

Tu cu ce ai contribuit la subiect în afară de trolling mascat   ?

Eu am preferat sa nu intervin pana la un punct pe subiect, deoarece ce am citit pe aici m-a facut sa stau deoparte. Am decis sa intervin la un moment dat, si nu trebuie sa va dau explicatii pentru asta, nu va priveste de ce.

In lipsa de argumente iarasi apelati la alte aspecte care nu au legatura cu discutia noastra - cati km de text au fost scrisi aici. Ca nu este vorba si de valoarea sau calitatea textelor ci de cantitate asa cum mentionati. Poate simplul meu raspuns este mai pertinent si mai logic (in contextul mesajului dvs.) decat cele vehiculate de dvs. si ar fi trebuit poate sa va mai domoleasca putin. Arata bizarul expozeului la care m-am referit. Da, m-am legat de el si aici e focusul meu momentan. Va deranjeaza ca v-am pus la indoiala cele vehiculate de dvs.? Hilarul, bizarul, absurdul si deloc originalul comentariu al dvs. nu este cu nimic mai presus decat multimea de gura-casca (e plin netul in special pe anumite grupuri sau site-uri) care vin cu teorii din cele mai bizare.

Uneori stateam si citeam cele vehiculate pe aici, si imi dau cuvantul de onoare ca ma gandeam ca am ratat vreun anunt ca se ofera un premiu celei mai bizare teorii. Ma gandeam ca este un fel de emisiune, "Copiii spun lucruri traznite" dar pentru adulti. Adica ceva de genul: "Adultii spun lucruri trasnite".  :-D Numai ca nu e prea amuzanta situatia.  :|

Nu e niciun trolling mascat, este un raspuns pe masura mesajului dvs. - el de acolo a izvorat. Poate nu va place ce poate izvora din mesajul dvs. Dar asta e realitatea!
« Ultima Modificare: 06 Aprilie 2020, 18:23:49 de xperyens »

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 919
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 637
 • Likes Given: 3065
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5636 : 06 Aprilie 2020, 18:38:28 »
Coronavirusurile au fost descoperite în anii 60 și nu au fost cosiderate un pericol pentru om deoarece  nu treceau bariera de specie de la animale la om. 
Dar -  în 2003 un coronavirus  produce epidemia etichetată SARS -1 (10% mortalitate) apărut în China, a făcut passingul prin șobolani sau pisicile zibeta de la lilieci (rezervorul natural)  căpătând prin mutații potențial de infecție a omului.
În 2012 din sursa naturală  - lilieci și pasajul  natural cămilă a apărut în Arabia Saudită epidemia MERS       ( 37 % mortalitate)
Epidemia SARS-CoV-2 (Covid-19) - Rezervor natural liliecii pasaj prin șarpe sau pangolin, primele 27 de cazuri de pneumonie au fost declarate către Organizația Mondială a Sănătății pe 31 decembrie 2019, acestea provenind din orașul Wuhan. Coronavirusul a fost identificat drept agent etiologic pe data de 7 ianuarie 2020.
 
Acestea de mai sus sunt informații oficiale!

Acum vreau să facem niște fandări logice:

Un coronavirus care apare prin combinația naturală dintre  liliac/șarpe/pangolin, în trei luni de la apariție se răspândește pe absolut toată planeta , și produce îmbolnăviri din Groenlanda până în Polinezia Franceză sau în țări africane care nu dețin nici măcar un aeroport (Rwanda)
Virusologii și epidemiologii atrag atenția că acest coronavirus se răspândește și rezistă foarte bine la temperaturi cuprinse între 3 și 15 grade C. Dar acest lucru nu la împiedicat să se răspândească planetar indiferent de anotimp în zonele temperate sau în zonele tropicale sau ecuatoriale. Țările Europene și SUA se aflau în lunile Februarie-Martie în această  marjă de temperaturi favorabile răspândirii coronavirusului  dar Spania ar fi trebuit să, aibă temperaturi de peste 22 grade C, însă în această perioadă – ce s-a întâmplat în Spania , au fost în toată luna martie temperaturi de sub 10 grade în cea mai mare parte a zilei însoțite de lapoviță și chiar ninsori în zone unde nu a nins niciodată.

Trec peste ce se întâmplă cu economia mondială și doresc să atrag atenția asupra altui aspect:

Există  ,,Bioterorism Natural,,?

-   The Johns Hopkins Center for Health Security  - Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății SUA  - efectuiază cercetări și analize asupra problemelor majore de securitate sanitară interne și internațională.

Atrag atenția asupra sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor acestui centru atașînd două foto dar și spicuiesc printre ei : The Rokefeller Fundation, Bill & Melinda Gates Fundation , CDC ( Centers for Disease Control Federal Agency) ,  US Department of Defense, US Departmen of State ..etc

Acest Orgasnism Plasează dacă sunteți atenți coronavirusurile în acelați raft  cu amenințările chimico/bioteroriste printre care: Bacillus anthracis (Anthrax) Botulinum Toxin (Botulism) Pulmonary or Choking Agents Virus Variola (variola) Cianură Yersinia Pestis (ciuma) Virusuri cu febră hemoragică (VFV) Toxina Ricin

http://www.centerforhealthsecurity.org/resources/fact-sheets/

Prieteni, tot ce publică departamentele citit printre rânduri este interesant dar mie mi-a atras atenția din fișa SARS/MERS/COVID 19 următorul paragraf pe care vă rog să-l procesați cu atenție:

Contra-măsuri medicale
În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor coronavirus În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor infecții cu coronavirus

DECI- din 2003 respectiv din 2012  anii de când au apărut infecțiile cu acești coronaviruși și până astăzi, nici un Laborator, nicio Universitate nicio BIG Pharma și nici un Guvern nu a reușit să pună la punct nici un vaccin sau nici un  tratament împotriva  coronavirus .
Mai credeți acum pe cei care declară că sunt foarte  aproape de producerea unui vaccin sau tratament că spun adevărul?

  Mă întorc la retorica în care anticorpii umani nu găsesc în memoria imunitară informație prin care să atace un coronavirus .
Este identic cu problema compușilor din plastic molecular ajunși în organism prin alimentele de rahat din ziua de azi pe care organismul uman nu știe nici să-i  metebolizeze , nici să-i elimine din organism.

...........

 Acesta este ,,expozeul,,  meu pe care îl blamezi ca fiind bizar și cu ,,lucruri trăsnite,,   , am pus puncte/puncte peste trei rânduri unde am făcut aluzia deranjantă , că Omul se joacă în via lui Dumnezeu fără să se gândească la consecințe.

Recitește-l și subliniază cu argumente unde spune lucruri trăsnite  cu privire la coronavirus și adu argumentele tale la subiect.

Răspunde apoi la întrebare --Cu ce ai contribuit tu la subiect în general? În afară de te a erija în consumator nemulțumit de ce ți se pune dinainte.

Dacă nu sunt de nivelul așteptat de tine, vino cu argumentele tale sau  du-te la Academie !

« Ultima Modificare: 06 Aprilie 2020, 18:39:30 de SLEAH19 »
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,095
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar dar usor sa minti
 • Liked: 734
 • Likes Given: 1742
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5637 : 06 Aprilie 2020, 19:59:54 »
...
Acum vreau să facem niște fandări logice:

Un coronavirus care apare prin combinația naturală dintre  liliac/șarpe/pangolin, în trei luni de la apariție se răspândește pe absolut toată planeta , și produce îmbolnăviri din Groenlanda până în Polinezia Franceză sau în țări africane care nu dețin nici măcar un aeroport (Rwanda)
Virusologii și epidemiologii atrag atenția că acest coronavirus se răspândește și rezistă foarte bine la temperaturi cuprinse între 3 și 15 grade C. Dar acest lucru nu la împiedicat să se răspândească planetar indiferent de anotimp în zonele temperate sau în zonele tropicale sau ecuatoriale. Țările Europene și SUA se aflau în lunile Februarie-Martie în această  marjă de temperaturi favorabile răspândirii coronavirusului  dar Spania ar fi trebuit să, aibă temperaturi de peste 22 grade C, însă în această perioadă – ce s-a întâmplat în Spania , au fost în toată luna martie temperaturi de sub 10 grade în cea mai mare parte a zilei însoțite de lapoviță și chiar ninsori în zone unde nu a nins niciodată.

Trec peste ce se întâmplă cu economia mondială și doresc să atrag atenția asupra altui aspect:

Există  ,,Bioterorism Natural,,?

-   The Johns Hopkins Center for Health Security  - Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății SUA  - efectuiază cercetări și analize asupra problemelor majore de securitate sanitară interne și internațională.

Atrag atenția asupra sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor acestui centru atașînd două foto dar și spicuiesc printre ei : The Rokefeller Fundation, Bill & Melinda Gates Fundation , CDC ( Centers for Disease Control Federal Agency) ,  US Department of Defense, US Departmen of State ..etc

Acest Orgasnism Plasează dacă sunteți atenți coronavirusurile în acelați raft  cu amenințările chimico/bioteroriste printre care: Bacillus anthracis (Anthrax) Botulinum Toxin (Botulism) Pulmonary or Choking Agents Virus Variola (variola) Cianură Yersinia Pestis (ciuma) Virusuri cu febră hemoragică (VFV) Toxina Ricin
...
Contra-măsuri medicale
În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. ...

DECI- din 2003 respectiv din 2012  anii de când au apărut infecțiile cu acești coronaviruși și până astăzi, nici un Laborator, nicio Universitate nicio BIG Pharma și nici un Guvern nu a reușit să pună la punct nici un vaccin sau nici un  tratament împotriva  coronavirus .
Mai credeți acum pe cei care declară că sunt foarte  aproape de producerea unui vaccin sau tratament că spun adevărul?

  Mă întorc la retorica în care anticorpii umnai nu găsesc în memoria imunitară informație prin care să atace un coronavirus .
Este identic cu problema compușilor din plastic molecular ajunși în organism prin alimentele de rahat din ziua de azi pe care organismul uman nu știe nici să-i  metebolizeze , nici să-i elimine din organism.

Una e să cercetezi și să descoperi Creatorul şi Creaţia lui şi alta e să o modifici.
 Prin clonări, modificări/mutaţii  genetice se pot produce dezastre iremediabile.
Acel ,, Să nu umbalați în via Mea,, ….
…. îl pot traduce și adapta  - ,, Dacă o să modificați  creația mea o să vă ia dracu’ !,,


Culoarea violet, cu care am subliniat anumite afirmatii de-ale dvs. arata clar ce doriti sa sugerati. Din cauza ca virusul s-a raspandit peste tot in lume + din cauza ca acest virus este clasificat ca putand fi folosit in bioterorism, automat sugerati de fapt un act de bioterorism. Intrebare pe care v-am adresat-o din prima.
Tot aici specificati ca vreme a fost prielnica virusului, si evident implicati fie voia ocultei de a se juca cu vremea, fie voia lui Dumnezeu (asta sugerati in ultimul paragraf cand spuneti ca "Prin clonări, modificări/mutaţii  genetice se pot produce dezastre iremediabile.
Acel ,, Să nu umbalați în via Mea,, ….
…. îl pot traduce și adapta  - ,, Dacă o să modificați  creația mea o să vă ia dracu’ !,,"), nu sugerati ca modificarile climatice pot fi naturale, explicate de specialisti. Este evident ca sustineti ideea ca virusul rezulta din urma manipularii genetice de catre oameni si apoi implicarea lui Dumnezeu in aceasta problema. De aceea si intrebarile mele la obiect!

Deci culoarea violet sugereaza o intreaga conspiratie, fara nicio baza argumentativa. Este absolut logic ca orice virus, cu un factor mare de risc, care poate fi usor transmis pe carea aerului sa intre in zona de risc major (bioterorism) daca pica in mainile cui nu trebuie.
Evident ca tot aici ati facut referire la niste institutiii care incearca sa gaseasca solutii la problemele despre care discutam, institutii pe care grupuri intregi de conspirationisti le ataca in permanenta. Aici nu am inrosit ca nu mi-e clar daca ii suspectati ca ei sunt in spatele pandemiei, sau ii apreciati ca au introdus acest virus in acea categorie.

Ca intrebare de gandit, pai restul pandemiilor care au maturat globul, au fost tot modificari genetice facute de oameni? Natura nu a dat deja suficiente exemple ca poate produce epidemii sau pandemii chiar mult mai nocive decat cea prezenta?

Culoarea rosie, arata faptul ca dvs. spuneti ca nu exista vaccin autorizat pentru SARS si MERS si ca nu ar trebui sa credem ca se lucreaza in acest moment, si se va gasi, un vaccin pentru COVID-19. Dvs. nu doar insirati o teorie care oricum circula pe tot mapamondul, dar o si incurajati: "Mai credeți acum pe cei care declară că sunt foarte  aproape de producerea unui vaccin sau tratament că spun adevărul?" Haideti sa vedem ce parere au si specialistii:

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(19)30266-X/fulltext
Citat
The GLS-5300 MERS coronavirus vaccine was well tolerated with no vaccine-associated serious adverse events. Immune responses were dose-independent, detected in more than 85% of participants after two vaccinations, and durable through 1 year of follow-up. The data support further development of the GLS-5300 vaccine, including additional studies to test the efficacy of GLS-5300 in a region endemic for MERS coronavirus.

https://www.nytimes.com/2020/01/28/health/coronavirus-vaccine.html
Citat
After the SARS outbreak in 2003, it took researchers about 20 months from the release of the viral genome to get a vaccine ready for human trials.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3335060/
Citat
Finally, a successful study with a Th1-type adjuvant that did not exhibit the Th2 pathology after challenge would have confirmed a Th2 bias to immune responses as well as provide a potential safe vaccination approach for SARS.

Exista vaccinuri, insa a aparut dupa stingerea epidemiilor. Teste au fost facute si si-au aratat eficacitatea. De ce afirmati ca nimeni nu a fost in stare sa gaseasca un vaccin? Dupa cum vedeti, exista, insa dupa cum am afirmat epidemiile deja trecusera si nu le-au putut testa pe oameni. Teste si autorizari nu au fost puse in practica deoarece lipsea bolnavul. In mod sigur ca daca reapar versiunile de SARS si MERS vor aplica tratamente cu vaccinurile obtinute deja si vor autoriza in scurt timp pe cele care se dovedesc sigure la scala mare. Sa infectezi totusi un numar mare de oameni, deliberat, cu SARS sau MERS dupa ce epidemia a trecut ca sa testezi eficienta lor pe oameni imi pare si mie cam absurd.

Tot la culoarea rosie, sugerati ca aceste coronavirusuri sunt creeate artificial toate - aici dati exemplul cu metabolizarea plasticului.


Ca si concluzie... a crede ca niste indivizi cu multa imaginatie dar pe care uneori o confunda cu realitatea, ca pot sa desconspire ceea ce nu reuseste nicio institutie a lumii, fara sa aiba acces la informatii, bazandu-se pe niciun argument, doar prin potriviri de date, este o fandare de logica ilogica.

Da, nu ma deranjeaza ca aici pe forum se fac mentiuni la diverse teorii care mai de care mai bizara, dar dvs. nu ati facut asta, ci ati promovat aceste idei. Idei care de mine nu se prind si atunci am cerut informatii suplimentare.  :wink:
« Ultima Modificare: 06 Aprilie 2020, 20:07:29 de xperyens »

Offline horia2008

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 903
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 300
 • Likes Given: 5183
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5638 : 06 Aprilie 2020, 20:40:03 »
...

Manualul de propagandă....
Dle xperyens.... cum ar fisa ne lasati pe noi cu toate cele menționate mai sus si sa va canalizati eforturile in preocupările dvs de grup.

gogosica, tu te plictisesti rau pe-acasa si ai luat-o rau pe aratura si bati campii cu obraznicie...
stai crestine in casa, vezi ce au patit tzganii aia, faci si tu ca ei... si esti supravegheat...


Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 919
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 637
 • Likes Given: 3065
Re: Comentarii libere
« Răspuns #5639 : 06 Aprilie 2020, 21:29:18 »
 xperyens - Teoria conform căreia  Memoria Imunitară nu conține informație în ce privește coronavirusurile iar organismul uman în lipsa acestei informații NU ȘTIE cu ce forță să atace ARN-ul  străin de organism acționând disproporționat ca în cazul bolilor autoimune, aparține cercetătorilor Israelieni Caută și citește.
  Analogia cu moleculele de plastic am făcut-o eu dar poți citi niște referate și pe acest subiect. Caută.

NU EXISTĂ ÎN ACEST MOMENT NICI UN VACCIN AUTORIZAT PENTRU SARS ȘI MERS - Contra-măsuri medicale
În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor coronavirus În prezent, nu există vaccinuri autorizate sau agenți terapeutici (adică, antivirale și anticorpi monoclonali) indicați pentru prevenirea sau tratamentul coronavirusului. Cu toate acestea, cercetătorii lucrează la dezvoltarea unor măsuri medicale. Mai mulți candidați la vaccin atât pentru SARS cât și pentru coronavirusurile MERS se află în studiile clinice timpurii. Remdesivir, un antiviral cu spectru larg, a fost evaluat recent pe un model animal și poate fi eficient în tratarea MERS și a altor infecții cu coronavirus


Informația de mai sus este publicată de  Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății SUA cel care conlucrează cu  CDC ( Centers for Disease Control Federal Agency) ,  US Department of Defense, US Departmen of State

Eu cred această informație.

Manipulare de doi bani - ai adus la repezeală niște link-uri care să de potrivească cu nu știu ce vrei să demonstrezi - ÎN ACELE LINKURI SE SPECIFICĂ CĂ SE LUCREAZĂ PE ȘOARECI DAR NICI VORBĂ DE OAMENI - deci vaccin nu există!

Eu am evidențiat că în așa de mulți ani nu s-a găsit un vaccin pentru SARS și MERS am dreptul să cred că nici în cazul celui de-al treilea coronavirus nu putem fi gata cu vaccinul așa de repede - NU AM SPUS NICĂIERI CĂ AR TREBUI SĂ CREDEM CĂ NU SE LUCREAZĂ - manipulare.

Dacă nu crezi varianta oficială atunci poți fi ori de o parte ori de cealaltă a Teoriei Conspirației , eu așa fac și nu trebuie să-ți explic ție de cred asta, motto-ul meu era cândva ,, Nu sunt aici să am dreptate! ,, - sunt aici așteptând ca un lucru teribil să se întâmple și îmi mai dau și eu cu părerea, de ce te storfoci să îmi atribui pretenții pe care nu le am.

 Am intrat pe postările tale, am citit  primele vreo 50,  am obosit și nu am găsit nimic util în ce postezi pe acest forum , ești total inutil , în afară că te arunci ca o javră cu motive puerile la gâtul  tuturor userilor activi ești zero.

 Citește și tu istoricul postărilor tale, fă-ți singur un profil psihologic, vezi dacă stilul ăsta ți la-i impus singur cu vreun motiv, dacă nu ia măsurile care se impun.

În ce mă privește am terminat, nu te privește pe tine ceia ce scriu eu,nu mă interesează părerea ta și nu pot să-mi mai pierd vremea cu tine.

« Ultima Modificare: 06 Aprilie 2020, 21:31:55 de SLEAH19 »
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Forum RUFOn

Re: Comentarii libere
« Răspuns #5639 : 06 Aprilie 2020, 21:29:18 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...