Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Piramidele

Creat de draculasblood, 22 Ianuarie 2006, 17:36:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

Corect.
Te rog mult StarDust sã ºtergi postarea mea de mai sus împreunã cu aceasta. M-a luat valul... Cred cã voi lua o pauzã.
Îþi mulþumesc.


adrian75

Ce anume i-a facut pe egipteni sa faca un mormat in forma de piramida? de ce nu l-au facut patrat? in starea lor originala piramidele erau acoperite cu blocuri de calcar alb slefuit care reflectau puternic lumina soarelui....se pare ( dupa unele calcule) ca erau vizibile din spatiu.... simple coincidente?

Quicksilver

Nu Adrian. Este dovedit faptul ca nu sunt morminte.

1. Nu s-au gasit mumii in piramide, hieroglife, obiecte apartinand faraonilor sau chestii de genul ...

2. Cum se face ca incredibilii egipteni au construit asemenea minuni si nu au notata asta nicaieri? Nu s-au semnat pe nicio piramida. Niciuna din hieroglifele din egipt nu ii infatiseaza pe egipteni ca ar fi construit piramide sau sfincsi. Apropo, stiai ca sfinxul avea initial cap de leu? Este un simbol care il regasesti in multe (MULTE) locatii pe Terra, unde probabil se afla si piramide. "Leul este pazitorul, iar sub labele lui puternice se afla comoara inestimabila".

Iti recomand sa vizionezi clipurile pe care le-am postat aici http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2800.0.html
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

adrian75

Quicksilver...daca piramidele nu sunt morminte...atunci ce sunt? Daca nu au fost construite de egipteni..atunci cine le-a construit si in ce scop? p.s. nu stiam ca initial Sfinxul avea cap de leu. p.p.s. cine a remodelat capul Sfinxului?  A sapat cineva sub labele Sfinxului sa vada ce este acolo?

lylyt_ice

Pai cum sa fie morminte...ai vazut tu, sa fie careva care a gasit vreun mortalau in PIRAMIDE? Ce naiba tii netul ala si-l platesti degeaba? Mai cauta si tu ca ...cine cauta gaseste!!! :lol: E numai o gluma!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

adrian75

Sa sti ca mai in gluma mai in serios...e buna intrebarea ta...la ce naiba tin eu netul? Hmmmm :-o

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

padme

In timp ce reciteam textul tablitelor de smarald, am dat peste urmatoarele versuri:

"Ridicat-am deasupra intrarii, o puternica piramida,
folosind puterea ce intrece forta Pamantului (gravitatia, n.tr.).
Adanc, foarte adanc am asezat casa-de-forta sau camera,
din care am sculptat o trecatoare circulara ce ajunge apropae de mareata adunare.

Acolo in varf, am asezat cristalul, ce trimite raze spre "Timp-Spatiu",
atragand forta din eter, si concentrand-o catre trecatoarea spre Amenti.
Construit-am si alte camere care par a fi goale,
totusi ascunse in ele se afla cheile spre Amenti.
Cel ce cu curaj va porni spre taramurile intunecate
sa se purifice mai intai prin post indelungat.
Sa se intinda in sarcofagul de piatra din camera mea."

"....Construit-am Marea Piramida,
dupa modelul piramidei fortei Pamantului,
arzand etern astfel ca, si ea,
sa ramana de-a lungul secolelor.
In interiorul ei, am asezat cunoasterea despre "Stiinta-Magiei""


calator astral

Foarte bun post,shadowman,am fost acolo în vara trecuta, dar recunoaste ca nu-s chiar piramide, par niste simple movile, tumuli de pamînt batatorit, "guruietii" (asa îi numesc localnicii)."Piramidele" astea din Sona sint prea putin mediatizate,cred ca e probabil sa fie niste morminte dacice ale unor sefi de trib, poate chiar vestigii ale unei misterioase societati matriarhale,se pare ca au niste legaturi subterane, niste tunele care ar merge pîna la sanctuarele dacilor, cum am auzit...oricum la fata locului nu poti fi decît dezamagit, eu nu am numarat decît 6, reportaju vorbeste de 8, doua sînt lipite între ele (sot-sotie?),mai nasol e drumu, foarte prost,fara vreo indicatie, si daca te apropii de destinatie,esti obligat sa treci prin satra de tigani, asta numai zice reporteru, nu înteleg cum de nu se poate valoriza acest patrimoniu istoric...Toata zona are astfel de movilite de pamînt, mai mult sau mai putin erodate (Halmeag are patru, Bunesti trei),nu s-a descoperit nimic p-acolo, doua cioburi care ar fi datate în epoca bronzului, dar nici un vestigiu care sa ateste ca ar fi fost opera dacilor, unii vorbesc de...turci, cica ei le-ar fi facut,altii îti povestesc unele legende transmise oral, despre niste...uriasi de peste trei metri, care ar fi trecut p-acolo. Se pare ca aici ar fi chiar Mormîntul lui DECEBAL, dar nici un arheolog nu sufla vreun cuvînt de asta.Sa fie aici mormintele Regilor Agathirsi (Agathîrºi) de care vorbeste Iorga? Se pare ca acesti giganti aveau paru blond, fata usor albastruie, iar aceste piramide ar fi fost chiar locuintele lor...
Agartha ar fi un imens oras subteran, cu milioane de entitati intra-terestre, unele intrari ar fi chiar aceste movile, initial era cea mai importanta baza extraterestra, aici fiind de fapt intrarea subterana spre subteranele din Carpatii Meridionali (si poate spre Apuseni chiar!) regiunea în care s-au construit laboratoarele si uzinele extraterestrilor(exclusiv pentru prelucrarea aurului,cica ar fi comori imense ascunse acolo) legate între ele prin tunele.


Xanadron

#251
Citat din: pri3st3ss din  19 Iulie 2007, 23:35:52
ok, ms de atentionare..



pai da,ca daca luam in calcul faptul ca se zice ca intre sfinxul nostru si al lor exista legatura,atunci este de inteles...inse legenda mea era din egipt,nu din Romania...si era vorba despre un oras in adevaratul sens al cuvantului, cu rau,lac, etc....


:x
...Ba exista chiar un... Sfinx ("decapitat" - cind si de catre cine, nimeni nu stie) in M-tii Buzaului.
Mai precis, in zona numita Poiana Cozanei (sau Cozenei), la S-E de localitatea Gura Teghii si nu prea departe de Stalpii si Coltzii Tainitzei (alte structuri megalitice deloc studiate, din pacate). :x Si despre care mai nimeni nu vorbeste - in afara de citiva ametziti (ca mine :-D) pe cite-un forum relativ obscur.

La ora asta n-am timp sa dezvolt insa subiectul - care ar merita totusi un topic separat.
Macar fiindca cunosc destul de bine zona si ma bate gindul continuarii unor mai vechi cercetari proprii... cindva. :wink:
Nu doar fiindca Pavel Corutz pomeneste de "orasul subteran din Carpatzii de Curbura", strecurind sferturi de adevar printre tonele de maculatura cu bubuli care-o imbubulineaza... :-D
Iata "Sfinxul buzoian"  insa:


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

exista alti Sfincsi, xanadron. Structurile megalitice din Carpatii Meridionali sînt clasate "Secret de Stat".
Am colindat acesti munti ani de zile, încet încet mi-am facut o opinie personala despre aceasta asemanare stranie cu structurile în piatra ale Egiptului antic.
Ia uitati ce asemanare izbitoare cu Sfinxul egiptean aici : (Muntele TESLA cu piscurile vecine Turnul de jos si Turnul goliat - Ciucas)



Desi pentru mine nu este în apropierea legendarei Gura de Rai :

Dar mai clara e asemanarea Varfului OCOLIT cu Marea Piramida din Egipt:

aici e Coloana de Lumina care duce direct în Spatiu,aici se observa conurile de lumina si alte fenomene luminoase:


calator astral

Xanadron

#253
Nici vorba ca-s MAI MULTI sfincsi prin Carpati, calator-astral, dar eu am ales sa ma concentrez pe unul singur  - asta din Mtii Buzaului, unde nu doar asa-zisa Tzara a Luanei (zona Bozioru-Coltzi) e interesanta.

Am io teoria mea 8-) (nu neaparat legata de "expeditiile paranormal-pionieresti" din anii '70-'80 ale lui Vasile Rudan si studiile presupusului Departament Zero al Securitatii) apropo de Carpatii de Curbura - unde, mai mult ca sigur, Iason cauta Lina de Aur (colchii din Colchida traiau in zona Coltzi - parerea mea, evident  :-P). Ba chiar annunakii lui Io-Anu tot pe-acolo cred ca si-au facut veacul (si eventual experimentele de clonare-hibridare a rasei Homo Sapiens), inainte sa "emigreze" in Sumer. Surse care ma fac sa inclin spre ipoteza asta: multiple!!!

O sa le dezvolt insa intr-un viitor topic - pe care din pacate n-am acum timp sa-l fac/documentez, fiindca plec... chiar in M-tii Buzaului! :rocket: - zona Gura Teghii, o posibila "Gura de Rai" - si nu doar etimologic vorbind...  8-)
Multe de spus oricum pe temele astea, poate vreodata om face si vreo expeditie "serioasa" pe-acolo. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

îmi este îngaduit sa raspund,iubiti moderatori?
E o zona  demna  de maxima atentie,într'adevar, acum nu stiu daca mitologia se împleteste cu realitatea... :roll:
dar ideea unei expeditii este geniala si te anunt aici pe Rufon ca sînt Primul care semnez si te urmez, cred ca pentru a sesiza perfect ciudateniile acestei zone ar trebui sa aducem echipament infrarosu,camera termica si ma gîndesc sa punem mîna pe o bijuterie d'aia tehnologica (noile camere la 300 imagini / secunda,ecran tactil la distanta,ultra'ultra zoom).
Cine e dornic sa se alature ,msg pe privat aici pe rufon,confidential,întrebari/raspunsuri,contact.