Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Alt tip de extraterestrii

Creat de wlady, 21 Ianuarie 2006, 15:11:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nemo


Skywalker

SIRIUSIENII


Membrii ai Confederatiei Umanoizilor.

Sunt o rasa de vis, care este legata de mediul acvatic si sunt o versiune evoluata a delfinilor sau balenelor sau ceva in acest gen. Se spune ca traiesc in constiinta christica si sunt dintr-un sistem solar legat cu al nostru pe o cale psihica. Joaca deasemenea un rol important in ajutorarea Pamantului, dar o fac intr-un mod mult mai subtil, dupa cum o fac cetaceele in oceanele marile noastre.

Vezi: Istoria pamanului si extraterestrii - Istoria Pamantului, Creatorii nostri, Thoth


****************************************

SOLARIENII


Locuitori ai Soarelui, aflati intr-o dimensiune subtila. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. Fiintele din soare sunt entitatile cele mai evoluate spiritual din sistemul nostru solar.


****************************************
SATURNIENII


Locuitori ai planetei Saturn, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii planetei Saturn ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.

Vezi: Personalitati - George Adamski
Extraterestrii celebri - Ramu

*************************************************

ZOVII


Locuitori ai planetei Zov, cu corpuri luminoase in forma de stea. Sunt de marimea lunii vazuta de pe Pamant cu ochii fizici. Entitatile sunt de un alb-argintiu, iar vazduhul pe planeta Zov este de un albastru asemanator cerului de pe Pamant. Nu au case sau realizari materiale. Rostul acestor entitati este de a emite Lumina in Univers. Lumina si energie pura. Candva, cu milioane de ani in urma, aceste entitati au fost fiinte pamantene, dar prin evolutie spirituala, pe parcursul mai multor reincarnari au ajuns pe Zov. Ele ii ajuta pe cei ce vor sa evolueze prin transmiterea razelor de Lumina Pura. aceasta este misiunea vietii lor! Pe planeta lor nu este cald, frig, este doar fericire, implinire ca urmare a drumului spiritual parcurs de aceste entitati. Planeta pe care locuiesc pare a fi dintr-o dimensiune subtila, astrala si nu dintr-una fizica, ca a noastra.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta ZOV
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)

*********************************************************

XERII


Locuitori dintr-o dimensiune subtila ai planetei Xer din constelatia Orion. Se aseamana foarte mult cu copacii din padurile de pe Pamant. Sunt de culoare galben-aurii, si au inaltime de 3-4 m. Sunt fiinte vii, rationale, iar durata lor de viata este e aproximativ 200 de ani terestrii.

Se inmultesc foarte ciudat. Un xer adult se indoaie de la mijlocpe langa jumatateea inferioara a trupului sau si se uneste cu cealalta jumatate pana cand devine o sfera. Dupa ce moleculele lui sau aranjat in asa fel incat a devenit o sfera, incepe sa se rostogoleasca pana intalneste alte sfere asemanatoare si vor forma impreuna o masa de aemenea corpuri, aflate pe orizontala, pe sol. Din mijlocul aceste mase, pe suprafata ei exterioara este expulzata o excrescenta sferica, viitoarea progenitura.

Vezi: Lumi extraterestre - Planeta XER
Personalitati - Melfior Ra (medium de contact)


****************************************

XPOTZ


Se pronunta xpotaz. Sunt oameni si mai ales copii care afirma ca au vazut sau ca au avut vise in sau care erau luati in locuri indepartate de catre elfi... oameni micuti cu urechi ascutite, ochii ca doua margele si piele zbarcita. Cei care au fost vizitati de catre xpotz au implanturi de tip cristalin de aproximativ 9 cm in zona spatelui sau a gatului si sufera de dureri de cap.

****************************************

NEONATII


Este o specie extraterestra cu o inteligenta extrema. Au aproximativ 1,20 m inaltime, au o fata asemanatoare cu cea a unui fetus si un craniu foarte mare. Sunt subtiri si au muschi slabi dezvoltati. Pielea este gri inchis sau deschis. Au cinci degete la fiecare mana si poseda abilitati telepatice. Neonatii sunt adesea confundati cu griii (cenusiii). Spre deosebire de acestia, neonatii au au ochi cu pupile si retina. Ochii cenusiilor sunt de asemenea largi, dar sunt in intregime negri si nu prezinta pupila si retina. Cenusiii au doar patru degete spre deosebire de neonati care au cinci degete. Se presupune ca neonatii s-au prabusit la Roswell, New Mexico, in 1947.

Vezi: cenusiii

****************************************

NEPTUNIENII


Locuitori ai planetei Neptun, aflati probabil in alta dimensiune. Multi mediumi incepand cu Emmanuel Swedemborg au afirmat ca in alte dimensini planetele sistemului nostru solar, inclusiv Soarele, sunt populate de entitati inteligente si rationale. Celebrul contactant George Adamski afirma in 1950 ca toate planetele sistemului nostru solar sunt locuite. El a descris locuitorii lor ca fiind asemanatori cu oamenii, dar mult mai frumosi si stilizati.

****************************************
   


Skywalker

continuare

DELFINOIZII


Sunt o rasa legata de mediul acvatic si reprezinta o versiune mai evoluata a delfinilor de pe Pamant. Se spune ca au un nivel spiritual deosebit. Numerosi mediumi sau contactati sau mediumi care au luat legatura cu ei spun ca acestia influenteaza in mod pozitiv, in mod subtil evolutia spirituala a pamantenilor.

Vezi: siriusienii

****************************************

DINOZAURIENII (DINOZOIZII)


Extraterestrii cu infatisare fizica asemanatoare dinozaurilor.


****************************************

DRACONII


Aparent entitati ,,fara suflet" care au fost asociate cu neo-saurienii sau cu linia genetica a reptilienilor. Se spune ca aceste fiinte vin din sistemul stelar Alpha Draconis.

*************************************

RASE FOARTE INALTE


Arata la fel ca noi, dar au 7-8 picioare inaltime. Sunt in legatura cu suedezii (nordicii, arienii).
***************************************

REFII


Locuitori ai planetei Ref. Refii arata ca niste scaieti. Sunt niste sfere mici, pline de un fel de tentacule pe toata suprafata lor. Pot sa-si regleze numarul de tentacule prin concentrarea moleculelor in anumite locuri. Folosesc aceste tentacule in loc de maini, picioare, organe auditive si organe pentru vaz. Sunt de circa 5 cm in diametru, plus tentaculele. Refii se hranesc cu ceea ce noi am numi PRANA. Viata lor se aseamana cu o imensa viermuiala. Se inmultesc asemanator cu xerii.
****************************************

ROBOTII


Extraterestri cu infatisare de roboti. In aceasta grupa sunt incluse si entitatile alien de tip robot create de catre alte rase de extraterestrii.
   Unii ufologi considera robotii ca fiind niste "cercetasi" trimisi de extraterestrii din niste nave aflate deasupra Pamantului, in explorare.

********************************************


Skywalker

#18
KLIENDCONTLARIENII (KLIDORIENII)


Planeta lor mama este Aiotip din galaxia Andromeda. Sunt umanoizi de 1 m inaltime, trei degete la maini si piele gri. In urma cu 30 de ani un dezastru ecologic i-a fortat sa caute alt loc. S-au indreptat catre planeta Arcturus din galaxia noastra unde s-au si asezat. Au construit o hiper-poarta pentru a scurta calatoria pana in Arcturus, care a durat numai 1 an.

In urma cu cinci ani, o alta rasa, morgolienii i-au invadat si le-au distrus poarta. Se asteapta ca morgolienii sa lanseze un masiv atac pe Arcturus in urmatorii doi ani. kliendcontlarienii se tem ca morgolienii ar putea invada Pamantul in urmatorii 50 de ani. Aceasta este istorisirea pe care extraterestrul Forth a expus-o lui Adrian Dvir, celebru medium care are o clinica in Israel unde vindeca cu ajutorul extraterestrilor aflati in alte dimensiuni. Forth si alti 600 de extraterestrii sunt acum la bordul unei mari nave spatiale de 12 km lungime si 1 km latime. nava contine multe laboratoare. Nu mai au multa energie si asteapta ca nava sa fie reincarcata. deocamdata cu se mai pot intoarce pe planeta lor mama si nici nu mai pot primi ajutor, deoarece poart a fost distrusa.

Au invins toate bolile si traiesc 350-400 de ani. Nu se hranesc cu animale, asa cum fac oamenii. Mancarea o obtin prin nano-tehnologie, folosind ca materie prima minerale din sol. Este ca si cum ai produce in fabrica zahar din carbon, sau ca si cum ai obtine apa. Pe langa aceasta mai mananca si vegetale.

Klidorienii nu au sistem monetar. Traiesc pe planeta Aiotip intr-o forma de organizare numita Utopia.

Phoenix, un alt extraterestru din aceasi rasa spune ca muzica pe care o asculta ei este folosita doar pentru relaxare si nu pentru distractie. Nu au instrumente muzicale. Muzica este generata computerizat. Au showuri si filme, dar actorii sunt alesi la intamplare din randul populatiei si nu devin celebri. Filmele si spectacolele ii influenteaza emotiv. Surprinzator este faptul ca ele contin multa violenta.

Nu exista libertate in ceea ce priveste credinta intr-un Dumnezeu sau in lucruri metafizice, cum ar fi reincarnarea. Exista un cult clandestin klidorian care se inchina unui Dumnezeu. Acestia sunt vanati si executati. Aceasta secta este numita Corda si are 500.000.000 de adepti.

Forth a descris Utopia ca fiind un paradis perfect. Insa nimeni nu isi alege o meserie propie si educatia este implantata prin proceduri chirurgicale. Sistemul medical este bazat pe reconstructie moleculara (nano-tehnogie, organe intregi sau membre pot fi reconstruite prin aceasta tehnologie), dar are si scapari, uneori nano-tehnologia poate provoca cancer.

Adrian Dvir ajunge la concluzia ca au creierele spalate de o ideologie comuna. Nu au dreptul la o opinie care vine in contradictie cu legea. Ei cred ca supravietuirea civilizatiei este mult mai importanta decat viata individuala.

Materiale preluate de pe http://www.civilizatii.extraterestre.go.ro/rase/rase_de_extraterestri_k.htm
http://www.aliens.monstrous.com/

Skywalker

LUNARIENII


Locuitori ai lunii din alte dimensiuni. Exista mediumi care au afirmat ca luna este populata in alta dimensiune de fiinte rationale si inteligente.



LYRIENII


Rasa foarte veche din care descende toate rasele umanoide, incluzand toate tipurile de nordici, orionii si chiar si cenusiii. Au fost razboinici la inceputul civilizatiei lor, apoi treptat s-a imbunatatit si au ajuns acum tehnologic si spiritual, cam la acelasi nivel cu pleidienii.

Au legatura cu dalii. Sunt membri ai Confederatiei Umanoizilor.

assiris

Si aici trebuie mare atentie. Nu orice fiinta chiar si mutanta ce apare printre noi, este un extraterestru. Spun atentie mare, sa nu aratam cu degetul pe cineva nevinovat. Ati vazut citi "teroristi" au aparut la revolutie.
Assiris

ryn

Citat din: assiris din  24 Aprilie 2006, 21:33:50
Si aici trebuie mare atentie. Nu orice fiinta chiar si mutanta ce apare printre noi, este un extraterestru. Spun atentie mare, sa nu aratam cu degetul pe cineva nevinovat. Ati vazut citi "teroristi" au aparut la revolutie.
Assiris
Foarte adevarat!

assiris

Am vazut mai multe reviste si carti cu materiale in care descriau fel de fel de "extraterestri" care s-ar afla printre noi. Sa stiti ca, gindacii de bucatarie nu sunt extraterestri. Nici termitele chiar daca sunt organizate in colonii bine puse la punct.

Skywalker

Nu ma refeream la gandaci sau termite. Si nici la mutanti. Ei fac parte din alta categorie.

assiris

Dar cei pe care ii descrii cu atita acuratete pe unde or fi, caci pina acum nu am vazut niciunul.

maya

22/08/06 pravda .ru
   Un craniu pietrificat al unui ET a fost gasit in micul sat rusesc Nivenskoe. O batrana pe nume Tatiana Murachinskaya este cea care a gasit craniul. Craniul are 2 ochi "absorbiti" (infindati in orbite) si doua gauri un locul unde ar trebui sa fie urechile. Craniul are o forma rombica.   
Petrified scull of an alien
Pravda.ru a publicat deja cateva articole despre ET, UFO-s si alte fenomenii stranii. De ex. cercetarea "hainelor" cu care ET Aleshenka (gasit in regiunea  Ural ) era invelit, a revelat faptul ca aceasta creatura nu avea nimic in comun cu specia umana, era de natura ET, a afirmat expertul Moscovit  UFOs Vadim Chernobrov intr-un interviu pentru Chelyabinsk media.
Aceast senzational ne intoarce in 1996 in satul Kaolinovy langa orasul provincial Kyshtym in Chelyabinsk region. Alte info http://english.pravda.ru/society/anomal/18-02-2004/4883-alien-0(Read the full text of the article "Extraterrestrial visitor in Russian province")

AdiM

A vizitat cineva Corbii de Piatra? Este o manastire in judetul Arges, un pic mai sus de Curtea-de-Arges. Am fost acolo cu numai citeva luni urma. In stincile uriase de acolo (care se spune ca pastreaza vestigii din vremea dacilor) am vazut o forma de statuie neagra incrustata in piatra alba, uriasa (vreo 4-5 metri lungime), de forma unui om, iar in locul capului era o gaura mare. Femeia care avea curtea sub stinca statuii mi-a aratat si capul, un pietroi mare, oval, cazut din stinca respectiva, cu doua gauri acolo unde ar fi putut fi orbitele ochilor. Aduce a ET, destul de ciudat... iar asemenea statui nu am auzit sa fi avut dacii, mai degraba pare ceva pre-dacic. Legenda locala spune ca numele localitatii vine de la "corbii mari ai cerului, care si-au sapat salas cu ciocul si ghearele in stinca"

paleoastronaut

#27
AdiM..O fotografie ai cumva?sau daca ai talent la desen..o schita macar....

AdiM

OK, am descoperit cum se pot posta poze aici pe forum.
Iata citeva poze de la Corbii de Piatra, jud.Arges - manastirea are si un site de web la www.corbiidepiatra.ro iar aceste poze sunt facute pe acelasi perete de stinca in care e sapata manastirea, doar la vreo 2-3 sute de metri mai spre dreapta, in curtea unei case care are stinca respectiva ca gard pe o latura.

Intr-o poza se vede corpul umanoid incrustat in stinca, mai inchis decit restul stincii, din care se distinge cel mai bine un picior, iar la capatul opus al corpului e o gaura mare in stinca, din care localnicii ne-au spus ca ar fi cazut capul, vazut pe pamint in cealalta poza. Straturile geologice ale stincii sunt azi verticale, ceea ce sugereaza ca statuia respectiva a fost initial in picioare, apoi a fost acoperita de materie si s-a format stinca, si mai tirziu aceasta s-a rasturnat la 90 de grade, deci e vorba de ceva foarte vechi.

Pozele mele nu sunt foarte clare, fiindca am avut o camera mai slaba calitativ, dar cine vrea sa vada mai bine ar putea sa faca o excursie la fata locului, impresia e mult mai puternica asa. Stinca e deschisa la culoare, dar aceasta forma e foarte inchisa si distincta in stinca. Statuia este incrustata in stinca la citiva metri (4-5) deasupra pamintului.




Alethia_Spitz

Skywalker a scris:
   Scriitorul Brad Steiger enumera "caracteristicile portretului robot al oamenilor cerului:

   -parintii nu se asteptau la venirea lor pe lume.
   -au in copilarie prieteni invizibili
   -au un deosebit farmec personal si ochi minunati
   -sunt placuti de copii si animale
   -au o temperatura a corpului mai scazuta decat cea normala
   -sunt hipersensibili la electromagneti
   -au hipotensiune
   -nu le trebuie mult somn
   -se grabesc mereu, ca si cum ar trebui sa indeplineasca o misiune speciala
   -infatiseaza mediile extraterestre prin intermediul viselor, al fanteziei si al operelor artistice
   -Le este foarte dor de caminul lor adevarat dincolo de stele.

E posibil sa fie chiar printre noi niste copii din stele.

Cateva din caracteristicile de mai sus mi se potrivesc. Si voi spune care.
   -au un deosebit farmec personal si ochi minunati
   -sunt placuti de copii si animale. (in special de animale) Cu toate ca cateodata se apropie de mine si chiar ma inconjoara cate o haita de maidanezi nu m-a muscat niciunul si nici macar nu a marait la mine. Ei stau sa-i mangai. Chiar daca sunt pentru prima data pe teritoriul lor accepta sa pun mana pe ei.
   -au o temperatura a corpului mai scazuta decat cea normala. Temperatura corpului meu e de 36 grade C Deci cu 0,5 grade mai mica.
-nu le trebuie mult somn
Eu dorm cam 5-6 ore pe noapte. In unele nopti chiar nu dorm deloc.
-Le este foarte dor de caminul lor adevarat dincolo de stele.
Sunt foarte pasionata de Astronomie. Si imi place foarte mult sa urmaresc fenomenele astronomice.
-sunt hipersensibili la electromagneti (Nu am facut inca experimentul)
-au hipotensiune (nu stiu)