Autor Subiect: Ian Lungold - sinteza  (Citit de 20765 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline DamChrist169

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 46
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
 • Desteptul este iertat in continuare de imaginatie
  • Vezi Profilul
Ian Lungold - sinteza
« : 17 August 2007, 03:15:59 »
Ian Lungold

-   Cand esti echilibrat si detasat vezi lucrurile mai in ansamblu
-   Accelerarea evolutiei prin deschiderea posibilitatilor
-   Nu esti mintea ta mai mult decat esti corpul tau
-   Integritatea este constructiva, nu critica
-   Constiinta terestra este pe Internet
-   Constiinta alege din ce prezinta mintea
-   Facand constant alegeri despre viitoarele actiuni, esti exact in prezent creand constient. Daca in prezent, in acea stare, creezi viitorul? Daca repeti, fiind constient, ajungi usor la intuitie contienta.
-   Mintea are tot felul de idei despre ce nu este posibil. Ea exista doar in trecut sau viitor, nu in prezent. Cand ai decis ceva, nu mai analizezi, ci doar existi in prezent cu decizia ta
-   Exista o constanta accelerare a evenimentelor si pare ca timpul e mai rapid dar de fapt creatia este mai rapida dand doar iluzia mentala ca timpul se accelereaza.
-   O accelerare a evolutieie constiintei spre puctul in care vom putea manifesta propria realitate instantaneu.
-   Se va petrece din ce in ce mai mult in din ce in ce mai putin timp, cu mai multe posibilitati.
-   Se tranziteaza spre o mai evidenta intalnire dintre integritatea individuala si cea colectiva.
-   Constiinta devenind mai sensibila, mai subtila, nu va mai permite acte vulgare, neetice, negative.
-   Trecerea poate fi lina sau cu „hopuri”. Depinde de propria integritate personala sau lipsa ei cum iti va fi trecerea.
-   Traim o schimbare in constiinta, ceea ce ne ofera limbajul(instrumentele) vizavi de integritate pentru a trata istoria si mai ales intelegerea caderii imperiilor d.p.d.v al extinderii constiintei personale(Isus-diviniatea in fiecare). La nivel global, astazi, guvernele bazate pe corporatii sunt pe final, ele nemaiavand integritate. Majoritatea guvernelor si institutiilor in tarile dezvoltate economic nu prea mai sunt ascultate, ci sunt disconsiderate. La nivel individual, constiinta se extinde.
-   Constiinta incepe sa se bazeze mai mult pe etica, integritate, armonie. Opusul acestora incep sa nu mai fie sustinute de Creatie, fiind in dezacord.
-   Devii constient de ceea ce esti atent, diferenta este ca vei fi mai constient mult mai rapid. Vei manifesta mult mai rapid ceea ce vrei cu adevarat, ceea ce decizi ca vrei. Dar, nu intodeauna ceea ce vrem este si ceea ce e bine pentru noi…
-   Atentia(constienta) poate fi manifestata (si)prin dorinta sau teama. Ce iti doresti sau de ceea ce te temi pot fi la fel de reale
-   Trebuie sa invatam sa ne manifestam vietile asa cum vrem ele sa fie
-   Trebuie sa ne apropiem de integritatea profunda interioara, s-o manifestam la nivel constient
-   Evolutia mentalului presupune mult mai multe posibilitati de a alege spre a iesi sau a nu fi dominat de o stare sau alta. De aici rezulta o anume verticalitate mentala.
-    Alege constient (fara critici, panica si complicatii) a fi intr-o situatie si posibilitatile de rezolvare vor aparea.
-   D.p.d.v al Calendarului Maya suntem in perioada de nerabdare, reactiune la exterior, asteptarea „luminii verzi”(de semafor).
-   Evolutie prin intelegere si nu prin asa-zisa sansa
-   Oamenii mai flexibili descopera noi elemente in constiinta lor si vor evolua prin selectie naturala, dar prin decizia lor, constienti.
-   Este vorba de discernamantul a ceea ce este necesar si ce nu, relatiile si prieteniile intampinand dificultati de adaptare, de acceptare a altor puncte de vedere. Prieteniile se bazeaza pe atractii fizice, emotionale si mentale(rezonarile). Cele cu o baza mentala vor evoulua , iar celelalte doua tipuri se vor desconspira in a fi puerile si greu de sustinut. Doar oamenii care au o intentie, un sens in spirit(impreuna) mai inalt decat fiecare in parte, se vor bucura de prietenie.
-   8 iunie 2004 Venus s-a aflat intra Pamant si Soare. Venus este ca Isus pentru mayasi. De fiecare data cand s-a interpus astfel a rezultat un salt urias in comunicarea intre oameni : navigarea prin lume, telefonul transatlantic, radio, Tv, Internet. O logica continuare ar duce spre telepatie.
-   Sistemul solar se roteste in jurul Pleiadelor facand o rotatie completa la 250 milioane de ani, deci astazi, ne aflam deja intr-un camp nou de posibilitati. Informatia nu este pentru oricine pentru ca nu toti sunt interesati, dar efectele vor fi pentru toti.
-   Intodeauna in a 3-a „noapte” mayasa sistemele corupte se prabusesc pana la elementele de baza. Mijlocul celei de-a 3-a nopti a fost pe 6 iunie 2004. In istorie, de fiecare data de-alungul noptilor au existat colapsari economice. Astazi economia este bazata de fapt pe credit nu pe productie. Doar 2 insule mici de pe Coasta Angliei au fluxul monetar bazat pe aur si argint.
-   A 4-a zi (4 dec 2004) a tinut mai ales de delimitarile mai clare intre oameni legat de ce e posibil si ce pare imposibil, de dinamica si letargie
-   La nivel social va urma o preluare civica a guvernelor si corporatiilor prin dizolvarea agendelor acestora.
-   Dificultatile oamenilor legate de onorarea creditelor le vor deschide mintea spre independenta.

Offline DepthOfField

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,135
 • Karma: 3
 • Gen: Bărbat
 • nume anterior: ciuciulete
  • Vezi Profilul
  • http://www.freewebs.com/depth0ffield
Raspuns: Ian Lungold - sinteza
« Răspuns #1 : 17 August 2007, 09:19:52 »
Suna misterios, e plin de invataminte si filozofie, dar sunt cateva mici chestii care nu-s prea clare.

Citat
8 iunie 2004 Venus s-a aflat intra Pamant si Soare. Venus este ca Isus pentru mayasi. De fiecare data cand s-a interpus astfel a rezultat un salt urias in comunicarea intre oameni : navigarea prin lume, telefonul transatlantic, radio, Tv, Internet. O logica continuare ar duce spre telepatie.
Asta e cam cusuta cu ata alba. Ce-a avut Venus cu noi, si de ce tocmai doar cand s-a aliniat exact cu Soarele (dar nu si cand trece la aproape fiecare 2 ani prin conjunctia inferioara, cand alinierea cu soarele e p-aporape, dar nu exacta), si de ce numai Venus, si nu si Mercur, care si el aliniaza..si iarasi...de unde pana unde legatura? Si ce "logica continuare" e cu telepatia?

Citat
Sistemul solar se roteste in jurul Pleiadelor facand o rotatie completa la 250 milioane de ani, deci astazi, ne aflam deja intr-un camp nou de posibilitati. Informatia nu este pentru oricine pentru ca nu toti sunt interesati, dar efectele vor fi pentru toti.
Se roteste in 250 milioane de ani? De ce s-ar roti sistemul nostru solar in jurul unui cluster oarecare din Galaxia noastra, de vreo 500 de stele si cu o masa totala de 800 mase solare? Ce are asa special acel cluster? E centrul a ceva? (un fel de buricul cuiva?) (raspuns: se vede frumos pe cer, si ne place sa ne cream scenarii legate de el)
Ca sa nu mai spun ca varsta estimata a acestui cluster este de vreo 100 milioane de ani, si va mai rezista cam vreo 250 milioane de ani, pana se va dispersa. Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Pleiades_%28star_cluster%29
Nu prea se pupa. Dar poate nu trebuie sa verificam spusele unuia sau altuia? (Ian Lungold)

« Ultima Modificare: 17 August 2007, 09:23:33 de ciuciulete »
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Offline LupinThe3rd

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 650
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
  • Blogul Din Sertar
Raspuns: Ian Lungold - sinteza
« Răspuns #2 : 17 August 2007, 13:36:26 »
DamChrist
Nu stiu ce varsta ai si ce meserie dar uite un comentariu pe materialul asta
http://bloguldinsertar.wordpress.com/.
Imi pare rau dar se pare ca la economie si logica ai cam tras chiulul :(...

Offline DamChrist169

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 46
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
 • Desteptul este iertat in continuare de imaginatie
  • Vezi Profilul
Raspuns: Ian Lungold - sinteza
« Răspuns #3 : 17 August 2007, 17:47:47 »
Am facut o simpla sinteza de pe o conferinta a lui Ian Lungold.
Restul e vanare de vant...
"Exista vreun motiv pentru care oamenii destepti sa spere?" (McKenna)
Varsta si meseria sunt doar atribute pe care le punem in fata ca sa ne preceada in ochii celorlalti. Am destula varsta si studii ca s-a realizez ca eu sunt AICI si ACUM. Restul ma cam priveste.

Succes in toate

Offline LupinThe3rd

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 650
 • Karma: 0
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
  • Blogul Din Sertar
Raspuns: Ian Lungold - sinteza
« Răspuns #4 : 18 August 2007, 00:24:44 »
Varsta si meseria sunt doar atribute pe care le punem in fata ca sa ne preceada in ochii celorlalti. Am destula varsta si studii ca s-a realizez ca eu sunt AICI si ACUM. Restul ma cam priveste.
Mda... Raspuns standard. Pacat ca nu am avut cu cine sa fac pariu pe pattern-ul asta :)
Cu stima