Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - sevastase

Pagini: 1 ... 35 36 37 38 [39]
571
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Raspuns: Bilderberg 2008
« : 28 Februarie 2008, 18:30:40 »
Sevastase, multumim de linkuri.

Dar te rog, foloseste functia de search cand vrei sa postezi ceva.
S-a mai postat link catre ENDGAME.

Linkul oficial si calitatea cea mai buna oferita pe net este:
http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261&q=endgame

Pentru cei ce afla de abia acum, pot gasi informatii referitor Bilderberg 2007 din Istanbul, Turcia in partea finala a documentarului, documentare la care am contribuit si eu cu materiale video si fotografii.

Dar, te rog, sa revenim la subiect... BILDERBERG 2008
Deci, de cate ori vreau sa postez un link cu ceva ce cred ca are legatura cu subiectul si e edificator sa dau mai intai search sa vad daca a mai existat ceva pe tema asta ?

573
Springmeier doar atrage atentia asupra legaturii dintre occult si politica, economie etc. Nu am de gand sa argumentez in nici un fel in fata scepticilor. Daca dupa ce citesti cele 3 sute de pagini nu ti-a picat fisa sau nu devii si mai curios , ramai asa cum esti si nu incerca sa te schimbi. Pt cei ce au ochi sa vada si urechi sa auda, adevarul este la indemana ta...trebuie sa stii doar la ce si cum sa te uiti.

574
Iti voi da nume specifice care au in spate cateva mii de ani ca genealogii. Pt. argumentarea detailata am un document dar e in engleza si are 300 de pagini.

http://hashemsfilms.com/component/option,com_docman/task,cat_view/gid,29/Itemid,49/

O data ajuns pe pagina, click pe " Fritz Springmeier-Bloodlines of the illuminati 2 "


Deci : Astor, Collins, Du Ponts, Rotschield, Rockefeller, Russell, Van Duyn, Li, Onassis, Freeman, Kennedy, Reynolds, MacDonalds, Krupps, Disney and Merovingian .

575
dar pentru cine nu intelege bine dar pricepe ceva ,ce ne oferiti?
am o tona de materiale interesante dar ar trebui traduse. Pt ca terminologia,limbajul folosit si referintele sunt foarte specifice . As vrea sa traduc documentarul/ serialul " The Antichrist Dajjal will be a Reptillian Shapeshifter" pt audienta romana insa e destul de mult de munca.

576
Intotdeauna m-a amuzat aceasta teorie/dorinta/intrebare....raspunsul la intrebarea daca au facut contact cu noi sau nu suntem noi insine.....ADN-UL nostru mai precis ... copacul vietii cu ramurile in " ceruri " si radacinile in" pamant"....copacul cu 22 de ramuri din kabballa , etc....noi insine suntem hibrizi mai mult sau mai putinpuri care au suferit o " lobotomizare " la inceptie. 30-50.000 de ani mai tarziu ne intrebam daca exista extraterestri... :?

577
2012 / Michael Tsarion
« : 17 Februarie 2008, 20:56:43 »
Pt o mai buna intelegere a adevaratei istorii si legaturile noastre spirituale cu trecutul recomand celor ce inteleg limba englkeza bine sa caute pe google Michael Tsarion si sa citeasca tot ce a scris . Dintre autorii recenti el reuseste in opinia mea sa sintetizeze cel mai bine ce s-a / se / se va intamplat/intampla/intampla

Pagini: 1 ... 35 36 37 38 [39]