Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - sevastase

Pagini: 1 [2] 3
17
Diverse / Sunt ceea ce mananc
« : 05 Mai 2008, 21:10:18 »
 Una dintre metodele de a ne curata sau purifica mental si fizic este prin alimentatie. Am sa expun in continuare parerea mea despre o alimentatie echilibrata, si rolul ei in viata noastra.

 Cateva reguli generale pentru o alimentatie sanatoasaMananca mai putin

-   suntem in general ingroziti de idea dea manca mai putin. E ok. Corpul se sustine cu o alta forma de energie. Rolul traditional al alimentelor si al apei este de a oferi materie prima pentru regenerare la nivel celular. Nu avem nevoie de multa mancare ci de minimul necesar. Corpul e format 90 la suta din apa. Apa se regenereaza/inlocuieste. La fel si corpulnostru sepoate regenera/inlocui.

-   orice incercare de curatire a organismului trebuie sa inceapa cu o detoxifiere. Detoxifierea poate fi facuta in mai multe feluri. Cu ajutorul anumitor combinatii alimentare, mecanic, prin curatarea interioara, exfoliere, etc, sau cel mai simplu si eficient prin post negru.

-   cel mai rapid mijloc si mai eficient mijloc de detoxifiere si curatare este postul negru. Bineinteles, ma refer la minimum de timp, cca 24 de ore. Acest post negru scurt de 24 de ore este ideal pentru o curatare totala. Intre 24 si 36 de ore, devine mai dificil. Peste 2-3 zile trebuie antrenament mai intai. Atunci cand persoana care doreste sa se detoxifice, sa se curete de impuritati atat fizic cat si spiritual, se afla sub medicatie, recomand postul scurt si monitorizare atenta.

-   cantitatea  de mancare totala necesara este probabil 1/3 din ceea ce se considera general acceptat ca ar fi necesar.

-   dupa detoxifiere, se poate incepe un program alimentar mai echilibrat si mai bine construit.

Apa, o necesitate


-   apa este necesara unei bune functionari a corpului avand in vedere ca suntem in mare parte apa. Apa in primul rand trebuie sa provina dintr-o sursa naturala, de aceea recomand cel mai apropiat izvor.
-   Apa de izvor este ideala. Ca alternative avem apa imbuteliata plata sau de la robinet. Nu recomand nici una dintre acestea deoarece cred ca sunt voit contaminate cu fluorid de sodiu, agent pe care il consider un pericol pentru sanatate.

-   cantitatea totala de apa zilnica pentru un adult normal trebuie sa fie de cel putin 2-3 litri in medie, cantitatea totala fiind direct proportionala cu activitatea zilnica si natura ei.
 
-   cand ne trezim dimineata, primul lucru pe care il facem este sa bem cca 300 ml de apa la temperatura camerei, aceasta permitandu-ne sa ne rehidratam si sa filtram sistemul renal.

-   recomand ca bautul apei sa se faca cu inghitituri mici, sorbita daca doriti.

Carbohidratii, ca surse de energie


-   foarte multe din trairile si emotiile care insotesc activitatea zilnica sunt direct legate de nivelul de glucoza in sange aka glicemia

-   creierul functioneaza deasemenea cu glucoza ca sursa de energie . Creierul reprezinta 2 % din masa corporala dar consuma 25% din necesarul zilnic de glucoza. De aceea atunci cand ne scade nivelul de glucoza in sange, ni se altereaza starea emotionala, cateodata ne comportam irrational, devenim mai irascibili.

-   mese mici si dese rezolva problema unei glicemii relative constante ca nivel in sange. Cat mai putin si cat mai des este cheia.

-   Nivelul de activitate zilnic determina necesarul de carbohidrati zilnic  pe care il poate converti corpul in glucoza .Carbohidratii variaza in functie de sursa si de felul in care sunt absorbiti in sistem ( mai repede sau mai incet ) . Unitatea de masura general acceptata este indexul glicemic. Carbohidratii au index glicemic, care variaza de la ridicat la redus.

-   corpul transforma carbohidratii in glucoza, si de asemenea in glicogen. Glicogenul este combustibilul folosit de muschi, si e stocat parte in muschi, parte in ficat.

-   atunci cand ingeram carbohidrati, pancreasul da drumul in sistem la insulina, care are rolul de a regla glicemia, de a o stabiliza. Atunci cand din diverse motive pancreasul isi pierde capacitatea de a produce insulina ( partial sau deloc ), apare o afectiune denumita diabet. Diabetul in opinia mea poate fi controlat si chiar invins, cu ajutorul unei alimentatii adecvate.

-   si grasimile pot fi folosite ca sursa de energie. Pentru a face asta trebuie sa existe niste insuficiente/deficiente in alimentatie. Adesea aceste deficiente sunt artificial create pentru a induce o “ slabire “ si poarta numele de “ diete de slabire “ . Le consider periculoase pentru sanatate, si ineficiente pe termen lung. Practic atunci cand persoana se intoarce la alimentatia ei obisnuita, greutatea este recastigata sau in unele cazuri chiar depasita.

-   corpul are nevoie de grasimi si le foloseste si ca sursa de energie. Exista grasimi sanatoase, de tipul acizilor grasi omega 3. Atentie : orice ulei sau grasime omega 3 isi pierde valoarea nutritiva daca este incalzit.

-   Indulcitorul natural este mierea. Si asta in cantitati mici.


Fibra vegetala


-   legumele fibroase sunt necesare unei alimentatii echilibrate si ar trebui sa alcatuiasca o mare parte din cantitatea de mancare zilnica. Fibrele din legume ajuta digestia, si actioneaza ca un detrartrant natural in timpul masticatiei.

-   inca o data : florura de sodiu din pasta de dinti e foarte nociva si totodata prin spalarea dintilor se distruge flora bacteriala din cavitatea bucala. Trebuie sa realizam importanta unui aport adecvat de fibra vegetala din legume in dieta zilnica care nu numai ajuta la digestie si absorbtie, darn e si curate cavitatea bucala actionand ca un puternic detrartrant natural prin procesul de masticatie.


Proteinele


-   corpul foloseste proteine pentru a obtine aminoacizi care sunt caramizile cu care se autoconstruieste, repara sau inlocuieste. El isi ia tot necesarul de aminoacizi din legume, proteinele animale nefiind absolute necesare. Daca tii neaparat sa mananci carne e ok, doar ca personal nu consider necesar aportul de carne sau produse de origine animala, din cauza ca ne reduce nivelul vibrational,. Deci proteinele vegetale sunt bune, cele animale nu le consider necesare, dar fiecare mananca ce doreste.

-   o mentiune speciala : soia. Soia nu este o sursa sanatoasa de proteine, ba chiar as indrazni sa spun ca e foarte toxica, eu pun soia in aceeasi categorie cu florura de sodiu si aspartamul ( indulcitoarele artificiale in general )       Extremele ca si gust la care incercam sa ducem in mod constant alimentele pe care le consumam sunt o reflectie directa a modului defectuos in care ne alimentam in general. Mai dulce, mai sarat, mai condimentat, mai etc,etc.

       Zaharul in general nu are ce cauta in alimentatia echilibrata. Orice contine zahar sub orice forma trebuie eliminate.

      Orice contine aspartam trebuie eliminate, aici intrand o mare parte din produsele asa zise “ light “ , “ diet “ sau  “ sugar free “ .

      Invatati sa cititi continutul alimentelor de pe ambalaj, si sa identificati continultul.

      Grasimile animale sunt daunatoare. Aici intra si lactatele si branzeturile. Suntem singurele finite care consumam laptele matern al altor animale. Ciudat am ales vaca. De ce ?  Pentru ca se CUMPARA si se poate produce in cantitati mari.. Nu am vazut pe nimeni sa vrea sa consume lapte de mama.

      Trebuie mereu sa tinem minte ca producatorii de alimente, in primul rand au interesul sa faca profit. Nimeni nu are grija de tine, tu trebuie sa inveti sa discerni ce e bun pentru tine si ce nu.

     Mananca mai putin                                                                       

     Mananca mai des si mai putin ( ar trebui sa poti tine in mana o masa cantitativ vorbind )
     

18
Traveler to the Inner Earth

Below is an incredible first-hand account from a US Air Force Colonel of what it is like inside our planet, courtesy abovetopsecret.com/onelight.com.

Traveler to the Interior of the Hollow Earth

onelight.com...

This information was gathered and written down with permission, from a recording taken on the phone January 10, 2002 (Greg Gavin/Onelight.com):

Part 1

My name is Colonel Billie Faye Woodard of the United States Air Force.

Arrival and Indoctrination

I was first stationed at Area 51, Nevada, Jan.28,1971 through 1982. In that period of service I visited the Hollow Interior of the Earth six times, 800 miles deep. Upon my arrival to Area 51 I was indoctrinated to the existence of tunnels beneath Area 51, and soon after I met several of the Underground Shuttle Operators that have a stature of 13 to 14 feet in height. These tunnels, that transverse the world, are built by a species of beings who have existed here before we, a very long time.

Immediately on my arrival to Area 51, I was made aware of the tunnels and all the workings of the facility itself. They told me that the first 15 levels of the Area 51 facility were man made; that Levels 16-27 were already there. Nobody from our government made them. We were just facilitating them.

My father had been stationed at Roswell. As part of my induction into the military he requested that I be stationed along with him at the Pentagon. There they said "we have a new duty station for you which will be Area 51 facility, Nevada". Commonly referred to as S-4.

When I went into the Pentagon I was a second lieutenant. When I came to the Pentagon they gave me the field commission as first lieutenant. After 3 weeks of being there they handed me my full colonel rank, saying "you have to be a full colonel to be stationed at this next facility".

There were 150,000 personnel in this facility, approx. 85% military personnel and 15% civilian. Following my arrival I was taken underground and did not see the light of day for 11.5 years.

The Tunnels and Shuttles

The Walls of the Tunnels are very smooth. If you were to pull a hollow tube through a ball of clay you can get an idea of how smooth. The walls have what is likened to a marble finish, which are made of a metal substance, impenetrable; the surface of the walls can not be penetrated even by a diamond drill nor will a laser penetrate the surface.

Remember there was a time when we used to see troop movements from point A to B on the Earth's surface, continually. It was not that long ago. Now, you rarely see this. Now they use tunnels to move all these troops at long distances. The tunnels are wide enough to drive 2, 18 foot wheelers side by side.

Stemming from Area 51, one shuttle goes out to the Pacific Ocean - 350 miles due west of Monterey - where there is a pyramid; another shuttle goes to the Cheyenne Mountain facility (inform. on this facility can be found at www.spacecom.af.mil... ).

The length of a large shuttle machine is approx 1/4 mile long. Interior inhabitants make use of these machines - a huge vessel for moving large numbers of people/beings/whatever quickly. The smaller shuttle is 50-60 feet in length, this was the kind I was in. The speed of the shuttles is faster than the speed of sound, they can travel from Area 51 to the main interior of the Earth in less than 10 earth minutes. In 5-6 minutes you are there.

The material used to make the shuttles is the same substance that made up the skin of the spacecraft at Roswell. The shuttles run on electromagnetic power using the Earth's grid line. The operators who I mentioned earlier who are of a stature of 13-14 ft. in height, look like us in their appearance but much more highly evolved, and speak through telepathy.
The men have beards or not, and the women's skin is flawless, indeed having a perfect clear complexion. Their expression for humans is one of concern for Us - as they see where we humans are headed.
There are seven civilizations residing in the Inner Earth - which are governed by the principles of harmony. They understand and they speak all languages of the earth. Their understanding of medical knowledge is phenomenal.
(recorded 1.10.2002 and part one written down 1.14.2002, G. Gavin, Onelight.com)


20
Cafenea / O barfa ...
« : 26 Aprilie 2008, 22:52:15 »
..caut cea mai elocventa si mai semnificativa sursa pentru o descriere a ceeace s-a gasit sub Bucegi..... astept indicii.

21
Diverse / Atentie...
« : 26 Aprilie 2008, 22:48:45 »
... Iranul va deveni un punct foarte fierbinte.... nu e ceva ce am luat de la stiri. Foarte curand.Foarte.

22
Cafenea / Scepticul
« : 19 Aprilie 2008, 15:42:06 »
Scepticismul a ajuns la grad de arta. Refuzul de a da piept unei realitati tulburatoare pentru unii ingrozitoare pentru altii, a dat nastere unor explicatii si justificari ce frizeaza limita penibilului. Este de inteles de ce exista aceasta teama de necunoscut, accentuata uneori de nesiguranta si instabilitatea generata de realitatea de a fi mintit si deceptionat de-a lungul vietii de cei ce ar fi trebuit sa te ocroteasca si sa te protejeze.

23
Diverse / Inainte sa invatam sa ne purtam unii cu altii...
« : 17 Aprilie 2008, 09:39:48 »
...trebuie sa invatam sa tratam animalele ( sau sa le lasam pur si simplu in pace)

<a href="http://www.youtube.com/v/GhxKnys7Ryw" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/GhxKnys7Ryw</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/7sRiH_Owq9U" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/7sRiH_Owq9U</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/N8U9dw-9U4E" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/N8U9dw-9U4E</a>

24
OZN - generalități / Obiecte enorme parcate pe orbita
« : 16 Aprilie 2008, 11:44:49 »
 Cateva obiecte absolut gigantice parcate pe orbita pamanteana...


statia spatiala ISS arata asa:atunci ce e ASTA ???


IMAGINI din filmuletul facut de John Lenard Walson


<a href="http://www.youtube.com/v/zWzS_Yn22xI" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/zWzS_Yn22xI</a>


....dupa ce a postat filmul pe net , a inceput sa primeasca vizite de la necunoscuti ...Iata link-ul detailat ( e in engleza )

http://www.rense.com/general79/wdx1.htm

25
Sunt sigur ca majoritatea impatimitilor ozn de pe acest forum sunt familiari cu faptul ca primii care au avut acces la tehnologie antigravitationala si in general tehnologie avansata au fost nemtii in 33, in urma unor activitati oculte si a unui pact semnat cu o specie de gri.


According to experimentation by Tesla, ether is made rigid with high voltage, high frequency electrical energy (9). The convex shape of the upper half of the saucer projects the electrical attractive force, generated by a specific electronic component,in an ever expanding arch over the saucer. Ether is made rigid and anchors the saucer. This is possible since the total mass ofthe ether caught in the electric field is far greater than the mass of the saucer. Near the surface of the saucer, the "rigified" ether is pulled into the saucer in what Mr. Lyne calls "tubes of force". These tubes of force would be pulled right through the opposite side of the saucer and out if it were not for the blocking force of a second apparatus which nullifies the tubes of force and prevents this from happening. This imbalance is the reason the saucer is able to move (10).

The electrical components necessary for this to take place are,according to Mr. Lyne, a Tesla turbine to supply electrical power and two types of Tesla pancake coils (11).

The Tesla turbine is a wheel-like device which is described in Mr. Lyne's book (12) and elsewhere (13). Mr. Lyne orients this turbine vertically in his drawings but oriented with its flat spinning surface horizontally, this might, perhaps, account for the spinning disc witnessed on some saucers.

The Tesla pancake coils are also described in both sources cited.Mr. Lyne goes further and gives instructions as to their manufacture. One type of pancake coil insures forth a negative discharge of DC energy, tuned to a one-fourth wave length, and is oriented in the desired direction of flight (14). The other type of pancake coil is mounted exactly opposite the first and emits a positive AC discharge which is used to dissolve the ether flow or tubes of force.
    

 

Time Travel Research Center © 2005 Cetin BAL - GSM:+90  05366063183 - Turkey/Denizli

- Hitler's Flying Saucers -
A Guide to German Flying Discs
of the Second World War   1. The flying disc
   2. A tank made entirely of one piece of metal
   3. The sound wave weapon
   4. A laser beam weapon
   5. A flaming artificial cloud
   6. A robot bomb
   7. A charged cloud weapon
   8. An armor piercing projectile
   9. The electromagnetic KM-2 rocket
  10. A paralyzing ray
  11. Electronic ball lighting
  12. The flying bottle, tube, sphere, etc.

T
                   

                         

Haunebu 2 Test Flight
 
 

161

Hybrid Saucer Design
 

Chemical/Field Propulsion Saucer (N. Juergen-Ratthofer).

1. Plexiglass pilot's cabin.
2. Crew rooms.
3. Intake air slots (hermetically sealed in space).
4. Vacuum ring retainers with high-performance vacuum pumps.
5. Lifting and steering jets connected to the Walter turbine system.
6. Walter turbines andelectric generators with connected machine maintenance rooms.
7.Disc rotor wheel, rotating clockwise.
8. Electromagnet outer ringrotating counter-clockwise.
9. Disc wheel, inner part of theelectromagnet outer ring.
10. Segmented disc-rotor and wing screwwith adjustable flight blades.
11. Axis of saucer with(a) twoelectric motors to drive the counter rotating disc motors:electro-gravitation plant, (b) various electrical connections,(c) fuel and water tanks. 12. Connection shaft between pilot'scabin and machine room.
26
Diverse / Pamantul este gol pe dinauntru si viu
« : 14 Aprilie 2008, 16:56:05 »

1. De ce e pamantul aplatizat la poli ?

2. De ce nimeni nu a ajuns niciodata la poli ? 

3. De ce este soarele invizibil pe o durata atat de lunga iarna langa cele mai nordice sau sudice regiuni ?

4. Care este sursa aurorelor boreale ?

5. Unde se formeaza aisbergurile si cum anume ?

6. Ce produce valurile imense in Arctica ?

7. De ce cad meteoritii mai ales la poli si de unde provin ?

8. Care este sursa imensei presiuni a calotei polare in regiunea arctica chiar si atunci cand vremea e frumoasa si e flux ?

9. De ce exista zapada colorata in regiunile polare ?

10. De ce e mai cald langa poli decat la 1000 pana la 1600 km de ei ?

11. De ce gheata din oceanul arctic este adesea plina de pietris, nisip, etc ?

12. De ce nu functioneaza compasul in apropierea polilor ?

27
Arheologie - Astronautica Antica / Portrete in piatra ?
« : 14 Aprilie 2008, 15:43:54 »
ALIEN BODY NUMBER 1: This ancient artifact of a entrapment alien lifeform in ancient stone millions of years ago..This is a one of a kind and the only one i know of anywhere.This sent shivers down our spines, because it was the first glimpse we had of the oldest-known evidence of an extraterrestrial fossilize mummy with 3D skin encased in ancient stone. (Fox News inquired about this alien artifact)ALIEN BODY NUMBER 2: EXTRATERRESTRIAL FOSSILIZED MUMMY... This petrified alien artifact is like no other fossil i have ever seen, the look, feel, weight, and texture are not of this world. I have no other explanation except this was a alien reptilian walking on the earth before the dinosaur. Here you see its perfectly preserved skin and face as it looked before its sudden death as the complete body bones was crushed around the skull.LOOK INTO THE EYES OF A REAL ALIEN..NUMBER 4: Petrified extraterrestrial skull 300 million year old artifact found here in kentucky USA just like the infamous martian ET rock, but this one has perfectly petrified alien eyes, the mouth may be a bit awry, but the veins are clear to see in the forehead and face...He has been out of state for awhile (Dayton Ohio the home of project bluebook) but now has been return back to Kentucky on Alien Grave Drive.


28
Cafenea / Unde dispar copiii nostri ?
« : 13 Aprilie 2008, 12:27:50 »
Fenomenul copiilor cu sau fara mama care dispar anual a atins cote cu adevarat alarmante. Daca luam SUA ca prim exemplu, statisticile arata ca : cca 1.2 milioane decopii dispar anual, cca 350 de mii numai in California .

Australia are o istorie alarmanta a fenomenului de disparitie si abuz al minorilor foarte concluziv documentata :


29
General UFO Discussions / Well.....
« : 08 Aprilie 2008, 18:18:23 »
...I'd like to write a piece on the types of aliens existing in our realm :

On the inner face of the earth

Inside the crust

On the surface

extradimentional

30
General UFO Discussions / Trance Formation of America
« : 08 Aprilie 2008, 18:13:41 »

CHAPTER 8 - CIA’S WAR ON DRUGS OPERATION: ELIMINATING COMPETITION

I no longer had any mind of my own. I was absolutely void of free will and was now totally robotic. So was Kelly, We wore our Charm School smile at all times, and did exactly what we were told to do. The only characteristic noticeably out of place was Kelly’s age-inappropriate programmed vocabulary and mannerisms.

 

Outsiders attributed this to her traveling within the country music industry. My public image was a programmed personality that always smiled, looked and talked like the proverbial "air-head" blonde that kept outsiders away by socializing only within my controlled environment. This lifestyle appeared quite normal for my role as Houston’s much younger "wife" in the country music industry.

When we were not traveling, I began each day at 4:00 A.M. with a minimum of 2 hours aerobic exercise. Afterward, I tended farm animals and did other chores, then cooked Houston a large country breakfast which neither Kelly or I were permitted to share. Houston would then order me to work to exhaustion on his 100-acre farm while he watched.

 

These chores included hauling, stacking, and feeding out hundreds of bales of hay to our livestock each year; maintaining miles of electric fencing; cutting acres of grass with a push mower an average of twice weekly; busting concrete with a sledge hammer and mixing and pouring new cement; digging by hand and maintaining a two acre vegetable garden for canning; cutting, hauling, and slacking firewood for Houston, his neighbors, and friends; shoveling pick-up truck loads of creek gravel to fill in enormous potholes in the gravel road leading to 11 rural residences including Jack Greene’s; and anything else Houston could think of that would wear me down. Houston’s exhaustive, slave-driving work orders made my father’s seem benevolent in comparison. The "best" of days were rough.

I ate "like a bird (Byrd)," following Byrd’s orders of 300 calories per day-with no sugar or caffeine. My metabolism was low. I was trained to compute calories like a machine, eating more like a rabbit than a "bird", I had to count every calorie, from a simple taste of what I had to cook for Houston to semen.

 

Houston ensured that Kelly and I never got more than two consecutive hours of deep per night. He accomplished this through automatic mental "alarm clocks" that woke us up at two-hour intervals - Kelly with asthma, and me with panic. These tactics contributed to Kelly’s and my total inability to resist mind control. Traveling in the country music industry was no easier than existing on Houston’s farm in Tennessee. It certainly lacked the glamour that outsiders usually associate with entertainment industries. CIA covert drug operations had permeated the industry.

 

Entertainers were used to buy, sell, and distribute cocaine brought into this country by the U.S. government for the purpose of funding the Pentagon’s and CIA’s Black Budgets. Nashville’s local government, from my perspective, was totally corrupted by these criminal covert operations. Cover-up, murder, drugs, and white slavery prevailed. Entertainers usually made n big only when they participated in CIA operations and/or were slaves themselves. I know of numerous entertainers in need of rescue and deprogramming from their mind-controlled existence, because it was discovered that voices could be harmonically tuned through mind control to captivate audiences.

 

To quote my father, "Spies, like singers and actors, are made, not born". These entertainers have endured much of the same programming as I to permit them to carry out government operations in the course of their travels.

Norwegian Caribbean Lines (NCL) cruise ships depart regularly from Miami, Florida and travel throughout the Caribbean and Mexico. NCL provides pleasure cruises to the public complete with "entertainment" like that of Alex Houston while carrying out CIA operations. Sue Carper, former director of entertainment procurement for all NCL cruise ships, would ensure that government covert activities staging were properly orchestrated.

 

She rotated entertainers like Houston from ship to ship in order to avoid the scrutiny of clean U.S. Customs and Immigrations inspectors. I routinely took cruises with Houston, muling cocaine and/or heroin out of Haiti, the Bahamas, Mexico, the Virgin Islands, and Puerto Rico to fund covert operations. While I was robotically carrying out transactions as ordered, I was also prostituted to South and Central American drug lords and politicians, as well as filmed pornographically. Houston made sure I was in the right place at the right time and switched me into the proper mode for each activity I was forced to carry out.

 

In the early 1980s, this included passing messages to and from Senator Byrd, Baby Doc Duvalier, my Cuban contact, Puerto Rican drug lord Jose Busto, and others.

In keeping with NCL’s Caribbean operations, Byrd adjusted his use of programming themes to include the mirror-reversal, interdimensional, Air-Water mind-control theme used on me by NASA and the Jesuits. I often saw dolphins playing in the ocean while being transported from port to port via the Cruise ships, but the popular "whales and dolphins" mind-control theme was avoided in favor of a theme more suitable to my experience-that of the Sea-Bird-Robert C. (Sea) Byrd.

 

He told me,

    "Atlantis1 has long been the epicenter of alien activity. The path is so well warn that there are holes in the fabric of time and space whereby airplanes and ships, even people, timelessly seemingly disappear, transformed into another dimension alien to this world. Likewise, we (aliens) came in, entering through the mirror reflection of the hole in the fabric of space, the deep blue sea. Some of us entered Earth’s plane as whales and dolphins. And when we emerged from the sea, some of us came flying out. Or is that in? At any rate, we are here. Watch for the flying fish when you are out to see/sea. When you see one, you will know it is kin to me. A flying fish by any other name is a C. Byrd. A sea bird. Robert C. Byrd."

The drug business was booming for the CIA, and the only "War on Drugs" I witnessed was that launched by the CIA against its competition. As quickly as I brought the NCL suitcases of drugs into the Port of Miami, they were usually transferred to Houston’s factory custom-built Holiday Rambler motor home. Concealed compartments were built into the walls for hiding the illegal drugs.

 

If I drove the drug-filled motor home on to Nashville rather than deposit the drugs en route at Warner-Robbins Air Force Base in Macon, Georgia, the bulk was stored in the Hendersonville Mormon "food storage" Bishop’s Warehouse. Some cocaine was delivered to a music distributor in Nashville, Tennessee, where it was carefully packaged in participating entertainers’ cassettes, for delivery along their carefully scheduled travel routes. Houston always kept a large amount of the cocaine for his own use and distribution.

 

Oftentimes he ordered that I deliver the drugs to specific entertainers at the Grand Ole Opry and/or at the local shopping mail when we were not traveling. Most often, however, the larger loads of drugs remained concealed in the motor home for distribution to CIA drug drops while we traveled the country music industry.

 

These CIA drug drops included an abandoned amusement park near Youngstown, Ohio; Diamond Caverns2 campground in Park City, Kentucky; and Swiss Villa Amphitheatre in Lampe, Missouri. I was aware that tons of drugs were being handled via our military, but the hundreds of pounds I muled were targeted for exclusive private distribution.

An example of a typical Caribbean drug operation centered around the NCL port of call. Key West, Florida. Houston took Kelly and me to a nearby tennis court under the guise of playing tennis. In reality, I was to meet with CIA Operative Jimmy Buffett, who devoted more time to the proliferation of CIA criminal covert activity than he did to his music career cover. Buffett was playing tennis. Referring to him as though he were to be my tennis instructor, Houston said,

    "There’s your instructor. As soon as he gathers the balls, he should be over here to meet you."

    Noticing us, Buffett strode over and shook hands with Houston. "Hi, Jimmy/ Houston said as though they were old buddies. "I, Alex and Elemer," Buffett responded, sarcastically using Houston’s stage name. "Oh," Houston said. Never one to know an insult when he heard it, he continued, "What do your friends call you?" "What does it matter to you?" Buffett asked. "Uncle calls me Jim. I take it you’re not the contact," Houston pointed to me, "She is". "That’s more like it," Buffett smiled. "A little Byrd told me I’d be meeting with a Diamond in the Rough."3

    "I prefer a Diamond in the Buff," he said, "I’ve got a studio across the street." As we walked toward his studio, I was oblivious to the meaning behind his conversation. with Houston and commented, "I understand you’re an instructor. I wish I had brought my racquet."

    "I’m not that kind of an instructor," Buffett explained, "I’m a point man for Uncle. And you’ve got an appointment with me. I have some instructions to give you." As we entered his studio, he said, "Welcome to paradise," and gestured me in.

We went into the small living quarters, which may have appeared even smaller due to the electronic equipment, acoustic guitars, and furniture that filled the room.

 

A black mirrored coffee table, atypical of cocaine users I’d known, was the clearest spot in the room, A gold razor blade, cocaine residue, an ashtray full of marijuana roaches, and a fanned deck of card with the queen of hearts on top lay on the table. Tropical plants further cluttered the room. Standing between a perched, stuffed parrot and a banana tree, Buffett was saying,

    "Key West is a key place to be. It’s the key to the Caribbean - Cuba, Panama - anyplace that means anything to Uncle these days, I hold the keys. I’m keeper of the keys and I hold a few of yours."

     

    Looking at his parrot, he continued, "The bird/Byrd says you respond to pair-o-dice, look deep into the parrot eyes. "I did as instructed, and Buffett popped out the bird’s ruby red eyes, which actually were dice, into his hand. "Roll your eyes high while I roll my pair-o-dice," he ordered as he rolled the dice across the table. Stopping at the deck of cards, he picked up the jack of diamonds.

     

    "I am a jack of all trades," he cryptically continued. "And I trade in whatever Uncle orders. An order has been placed. You must follow orders and go to that place. Go to the White House Inn at the pier. Carry your laundry bag (full of cash) with you, and see the man in black. (My Cuban contact almost always wore a conspicuous black trench coat.) There is a launder man on the dock itself.

     

    They do all my laundering for me, and will be expecting you. Watch for the sea-man with the duffel bag. When you see the military green duffel bag, approach the desk. When he says, "I need this laundered, but I do not have the time," you say, "Welcome to Paradise. I will make sure it is cleaned and delivered on time." Then give him your duffel bag of ’laundry’ and say, "This has been properly laundered for you". Take the duffel bag. It will be light as a feather. Return to the Inn and enjoy the buffet."

    Changing modes, Buffett unzipped his shorts as he asked, "Do you like a buffet? I have a Buffett buffet for you now. And if is Paradise!"

I carried out the drug transaction as ordered, the whole ordeal lasting a matter of minutes. A buffet was spread in the courtyard of the White House Inn at 4:00 PM just as Buffett said it would be. But due to the food and water deprivation necessary to maintaining my mind-controlled trance, Houston forbid me from carrying out this last part of Buffett’s instructions, Alex Houston Enterprises was another side business that Houston used to cover for his CIA criminal covert activities.

 

It included the re-labelling of G.E. capacitors for the "energy savings" companies, Queen Electric and Phase Liner, he shared with his former wife and first CIA mind-controlled slave. She was a Catholic processed Puerto Rican blonde beauty. These G.E. capacitor banks were sold internationally as energy saving devices, when in fact they provided one more means of transporting drugs from the U.S. around the world.

It was Houston’s G.E. capacitor scam that provided me insight into the elaborate Long Island docks drug network run by U.S. Congressman Gary Ackerman (D. NY).4 I first met Ackerman in 1981 when Houston was booked into the Woodberry Music Festival with known CIA mind-control victim Loretta Lynn.5

 

Loretta’s road manager, Neo-Nazi pedophile Ken Riley, who was also Alex Houston’s best friend, often assisted Houston in handling me. Riley in turn handed my Charm School programmed keys, codes, and triggers to Congressman Ackerman, who skillfully accessed my Alice In Wonderland mirror theme programming. After snorting a couple of lines of coke, he stepped into the center of a three way mirror where he positioned me and proceeded to sexually gratify himself in my throat.

 

Ken Riley, and other involved members of Loretta’s band, all laughed as Ackerman stumbled around the room while pulling his pants up from around his ankles and complaining that he "couldn’t stand for sex like that". The term "Ackerman syndrome" was coined after that in reference to sex that drained a man of his energy, and circulated among "those who know" for years.1 NCL cruise ships routinely pass through the so-called "Bermuda Triangle," and Byrd did not miss this opportunity to tap into old programming base installed by Senator L. Bennet Johnston.

2 When Mark and I turned in detailed information on this drug drop to law enforcement, our lives were endangered to the point that a foreign Intelligence officer intervened and subsequently saved our lives through a timely tip-off.

 

3 "Diamond in the Rough" was a term used to describe an MPD/DID slave actively engaged in programming via torture conditioning.

4 Congressman Ackerman’s Caribbean cocaine and Asian heroin operations have not hindered his position on the Congressional Post Office and Civil Service Committees, nor the Asian and Pacific Affairs Committee. It is important to note that, as a matter of Congressional record, Ackerman openly opposed compulsory drug tests for all federal employees.

5 Senator Byrd proudly claimed Loretta as his mind-controlled slave and told me, "I literally made Loretta what she is today, and she is maid to order". Loretta’s son and secondary mind-control handler, Ernest Ray, told me, "I know what the Byrd did to my mother. I can get away with murder... All I gotta do is call him and I’m free as a bird/Byrd."

 

Pagini: 1 [2] 3