Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Sirius13

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 57
31
Extraterestri / Re: Cum arată extratereştrii
« : 01 August 2011, 21:34:25 »
Rusine domnule Xanadron ca nu aveti talent la desen, imi cer scuze, nu m-am putut abtine din a scrie asta.

Se poate sterge.

32
Calatorule, asa si SEX poate sa vina codat de la SIX (SIX SIX SIX) desi sexul facut cu iubire e experienta divina, din urma careia ne nastem. Asa si oneness, namaste (salut divinitatea din tine) , sunt niste termeni mai presus de cuvinte.

33
Extraterestri / Re: Cum arată extratereştrii
« : 01 August 2011, 19:12:36 »
@Siberia
Scopul acestui topic este de a dezvălui un adevăr care până acum a rămas destul de ocultat şi anume cum arată de fapt aceşti ET, să le zicem buni. Deci ce vedeţi în desen este tipul de ET paşnici, asta ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi. Sunt EXCLUSIV hominizi, nu sunt insecte, nu sunt alte animale.
Nu deţin astfel de informaţii cu privire la civilizaţia lor, dacă le deţineam nu cred că era o problemă să le postez. Nu suntem noi în postura de a fi o ameninţare la adresa lor, nici vorbă.
Cum am ajuns la acea întrunire? Fiecare cu talentul şi posibilităţile lui, poate că am şi eu nişte merite.
Mesaje? Păi atâta îmi trebuie, nu vedeţi că postând un desen mai mult decât acceptabil, într-un mod care frizează ridicolul unii au ajuns să îmi impute faptul că nu ştiu să desenez?! Dacă aţi avea dvs un mesaj, nu aţi aştepta până toată lumea ar face linişte şi v-ar asculta? Aţi risca încercând să transmiteţi mesajul urlând, încercând să acoperiţi zgomotul sălii? Nu, nu există nici un mesaj. Nu acum şi deocamdată nu aici.

Informaţiile nu vin subit toate odată ci vin treptat, vin pe rând, se înfăţişează ca un puzzle pe care îl tot completezi cu piese care până acum erau lipsă. Nu merge aşa să curgă şuvoiul de informaţii, să deschidem vana. Părerea mea este să vă obişnuiţi cu această realitate, a lucrului obţinut, câştigat prin efort, pas cu pas. Azi am mai aflat ceva, mâine vom afla altceva, treptat. Răbdarea e o calitate.

Eu astept poze cu ET-ii astia la bowling, ca tot sunt de-ai nostrii. Frumos ca mi-ai ignorat mesajul, in felul asta demonstrezi cat de ingusta ti-e capacitatea de a tolera opinii diferite.

Esti tu sigura ca sunt buni si ca nu ai papat vreo gogoasa iar ? sigura ca trebuie sa te credem pe cuvant si ca astia sunt de-ai nostrii caci tu ne arati o poza ? urmeaza sa ne arati pe aia rai, treptat oare si planeta unde trebuie sa ne indreptam ca sa fim ok ?  :lol:

P.S. : Daca nu seamana ii lasam si pe colegi sa isi dea cu parerea oare ?

Eu vad asemanari izbitoare la : nas, ochi, sprancene, barbie, forma fetei.

34
Extraterestri / Re: Cum arată extratereştrii
« : 01 August 2011, 18:09:40 »
@rayden
Bine te-am regăsit rayden, optimistul incorigibil.
Cred că supraevaluaţi cunoştiinţele mele despre aceste fiinţe. Sper să realizaţi că informaţiile pe care le-am obţinut le-am obţinut destul de greu şi cu ţârâita ca să zic aşa, a fost aproape un noroc chior şi nu sunt nici pe departe de a deveni un purtător de cuvânt al acestor ET. Aceptaţi informaţia, atât cât s-a putut obţine, asta e i-am văzut, am memorat, i-am desenat  cât am putut de bine  şi am venit să împărtăşesc cu voi această informaţie, aşa cum e ea.

Dacă Paul Dorneanu a avut această iniţiativă a unui forum în care să dezbatem subiectul ET, eu respect  asta. Omul ăsta s-a dus şi colo şi colo şi şi-a dat intersul să  obţină personal informaţii chiar de pe alte continente şi nu cred că stă pe un munte de bani şi îi învârte cu lopata. Ca să fie clar, eu înţeleg să ajut , în măsura în care pot, astfel de iniţiative şi un astfel de interes dovedit, postând şi eu pe acest forum şi contribuind cu  informaţii la care am avut acces. Că vin alţi români cu lopata de noroi şi bălegar  să o arunce, că aşa e obiceiul locului, e problema RUFON nu a mea. Sper ca dl.Dorneanu şi alţii, cei care sunt cu adevărat fanii OZN şi ai ET paşnici să vizualizeze acest desen şi să-şi zică măcar este o variantă posibilă. Atâta tot, nu mă interesează publicitatea. Că este adevărat, se va dovedii în timp, TESTUL TIMPULUI îmi va da dreptate, aşa cum s-a întâmplat neaşteptat de repede şi în cazul lui bin Laden!

Tu inca mai papi gogosile cu Ben La Den si ne spui noua ca ai avut dreptate ? testul timpului ti-a demonstrat ca iti consumi timpul degeaba pe chestii fumate de mult, Benutza nu a existat niciodata sau pur si simplu a fost o papusa, un fals, o frauda. Credeam ca nu mai e cazul sa iti explice colegii, cauta tim osman pe google :)

Spui ca ai venit cu informatii incredibile si ne arati o poza. Eu cred ca e o gluma, o poza e o informatie incredibila ? o poza care seamana cu sute de alte poze de pe google ? ai facut un thread inutil si ne tratezi cu superioritate tipica celor ce vin si predica pe aici prin zona.

Crezi ca vine Paul sa iti dea dreptate de tot il invoci ? sa te apere pentru ca ce ? pentru ca ai dreptate si poza e un ET ?

google is your friend again : http://img.skitch.com/20101123-dcded56rrbcdmafrwt91f2g44f.gif

35
UNIMII e cuvintul ala,draga Sirius. Imi permit sa precizez pentru profani ca acest concept (oneness) e referinta luciferienilor (satanistilor) care ambitioneaza la reintegrarea ingerilor cazuti in comunitatea angelica anterioara izgonirii lui Satan,pazitorul Tronului lui Dumnezeu,cel mai inteligent, iubit si respectat dintre ingeri pina la excluderea din Rai.
Acest concept al Unimii este alta capcana subtila deschisa in calea spre Implinire Umana.
Deci in engleza "watch your step!".
Siberia> si francezii utilizeaza acest percutant anglicism ( le clash) si italienii (il clash) si spaniolii (el clash) si nemtii (die clash). Afirmi citez ca "noi oamenii nu sintem mai presus decit reptilienii in spiritualitate" ,ce stii tu deci despre "spiritualitatea reptilienilor"? Ei n-au sentimente,decit nervi si pretentii sa conduca ("fa asa si asa sau ala esti,te eliminam instantaneu!"). Daca vrei sa cunosti cu adevarat "spiritualitatea" lor, cauta "Biblia Reptiliana" si vei intelege "oglinda" negativa din care provin.

E, uite aici nu sunt deacord cu tine. Oneness... in umila mea parere, inseamna intregul divin ce suntem, iubire, constiinta. Probabil in anumite cercuri mai mult religioase se vehiculeaza cum toata miscarea ''new age'' e luciferica si foaaaarte periculoasa  :-D no comments.

36
Extraterestri / Re: Cum arată extratereştrii
« : 01 August 2011, 14:53:49 »
Îi salut pe fanii fenomenului OZN şi ai extratereştrilor din România. Pseudonumele meu este Tintin, am mai activat o perioadă foarte scurtă pe RUFON când  am iniţiat un topic despre extratereştrii, topic care a fost blocat de un moderator noname şi ca şi consecinţă am decis la acel moment să mă autoexclud din această  comunitate. Motivul revenirii mele pe RUFON este dorinţa de a împărtăşii fanilor OZN din România unele informaţii interesante la care am avut acces. Ca să nu generez confuzii, fac de la început precizarea că aceste informaţii le-am obţinut prin intermediul spaţiului Astral.
Am revenit pe RUFON ca vizitator, chiar destul de des în ultimul timp şi am putut observa mai degrabă o lipsă a subiectelor despre OZN sau ET. Nu desconsider pe nimeni şi nu desconsider nici subiectele cele mai ciudate, care apar pe un forum care are totuşi temă fenomenul OZN. Ceea ce vreau să scot în evidenţă este gradul de dificultate sporit cu care se obţin informaţii pertinente despre subiectul OZN. Oare este chiar aşa de uşor să obţii chiar şi o mică informaţie corectă şi în plus originală despre aceste subiecte? Este chiar aşa de uşor?
Respectul meu se îndreaptă către cei care ştiu cât de dificil se obţin informaţiile originale, direct de la surse, pentru cei care depun sau au depus un efort personal şi care au făcut poate nişte sacrificii în acest sens.
Această postare de pe RUFON are ca subiect înfăţişarea fizică a extratereştrilor şi aici fac precizarea că este vorba despre o rasă de extratereştrii paşnică, să zicem că sunt extratereştrii cei buni. Desenul îmi aparţine şi este realizat din memorie, pe baza amintirilor din spaţiul Astral şi înfăţişează o persoană extraterestră de sex feminin. Ţin să mai spun că aceşti extratereştrii au un corp fizic absolut normal, nu sunt aschilambici, nici nu sunt deformaţi în vreun fel, persoanele de sex feminin prezentând ca să zic aşa siluetă. Ceea ce iese însă în evidenţă sunt ochii lor care sunt de-a dreptul oblici şi care le conferă o înfăţişare exotică, sofisticată. Privirea lor cumva neobişnuită, pătrunzătoare, te marchează pentru că în clipa când dai ochii cu ei te gândeşti că nimeni nu s-a mai uitat în felul ăsta la tine.

Pentru că vor apărea şi din aceia care mă vor contesta, fac precizarea că sunt singurul RV român sau poate chiar din lume, care am dat furnizat public indicii corecte despre locaţia lui bin Laden, care au fost postate pe un forum de intelligence românesc, forumul spyology, secţiunea hot intell, într-un topic dedicat,  mai înainte cu câteva luni ca bin Laden să fie găsit şi ucis.
În fapt primele mele desene reprezentând aceşti extratereştrii paşnici au fost postate anterior tot pe spyology:
 http://www.99poze.ro/p/c47be40433620933a760280949c255e2.jpg
Cum experienţa mea anterioară pe RUFON nu a fost una plăcută, rămânându-mi în memorie gestul urât al acelui moderator noname, precum şi puzderia de atacuri la persoană , off-topicuri şi miştouri gratuite permise cu mare îngăduinţă de moderatorii forumului, accept doar întrebări scurte, dacă sunt, căci în mod sigur aşa vor fi răspunsurile. Pentru cei care vor fi pe lângă subiect nu vor fi răspunsuri. Oricum nu am revenit pe RUFON pentru a intra în polemici, cu absolut nimeni.
Ne aflăm pe un forum despre OZN-uri şi extratereştrii şi acesta este aportul meu adus la elucidarea misterului legat de aceste subiecte. Aveţi în faţă desenul, este unul aproximativ, cam aşa arată un extraterestru din cei paşnici, acesta este adevărul. Eventualele reacţii sau chiar lipsa lor îmi vor demonstra dacă efortul pe care l-am depus a meritat sau nu. Mulţumesc.

Deja esti fail din start daca ne vorbesti de Bin Laden.

Altceva nu vreau sa comentez, nesimtit nu sunt, ci realist saturat de fantezisti cu tente obsesivitate fata de puteri supranaturale (de care avem parte la tot pasul).

37
Din pacate pentru noi in primul rand ca romanshi ce suntem , limba noastra prea iubita e ''invinsa''si se 'clasuieshte'' cu alte limbi (engleza) din ce in ce mai mult din cauza unora care SUFERA de ENGLEZISME ca in ziua de azi 'ashea e frumo' '' sa vorbesti 20 de cuvinte in 'rumanos' si doua  in 'englezeshte' ca altfel nu  'iestem jmekeri' si culmea nu m-as mira ca peste 15-20 de ani sa nu mai existe limba romana si mai avem pretentii ca de ce e tara noastra in halul in care o stim cu totii , in primul rand pentru ca nu ne mandrim cu ce e al nostru si copiem, imprumutam si ii pupam pe altii in c.. In al doilea rand de 'reptilieni' sau cum vrei sa le zici suntem invinsi in fiecare zi chiar daca ei ''se dezvolta NUMAI pe planul orizontal al cunoasterii prin ratiune si tehnologie'' iar noi ca oameni nu suntem mai presus ca spiritualiate sau cum vrei tu, la fel , uita te in jurul tau, lacomia de avutie si material TRONEAZA deci ZERO spre minus infinit evolutie (cu exceptii desigur).NU suntem manipulati, expresia corecta e VREM SI NE PLACE  sa fim manipulati si nu vb neaparat de nu stiu ce oculti initiati si alte mizerii despre pacatele omenirii, suntem chiar aici in ROmanik manipulati , prostiti si NIMENI nu face nimic pentru ca asa suntem noi, ne multumim cu viata de r....  pe care o avem. parerea mea   :-) :-)

Ai o viziune prea pesimista asupra poporului pe care chiar il placi. Totusi, eu nu ma mandresc cu nimic ca sunt roman. Ignoranti si spalati pe creier exista peste tot (vezi Germania, UK, USA) Ma mandresc de faptul ca sunt om. Tarile mi se par inutile sau chiar daunatoare spiritualitatii de care vorbim, mai exact oneness. Si cum vrei sa ii spun in romana monser ? Uninanitatii ? come on, avem prea putini termeni pentru o lume atat de mare, suntem saraci in tot ca popor (separat).

38
Cafenea / Re: Despre Nervozitate
« : 30 Iulie 2011, 15:12:03 »
Fan Dbz calatorule ?   :-D

DBZ vegeta not afraid

39
Ar fi interesant ca tipul sa fie putin cam.... ne-uman. Prea multe put in povestea asta, mai ales chestia cu predatul.    :lol:

40
Deci parerea generala din partea rufon (spooky) este ca domnul E. S. are halucinatii, adica este bolnav. Interesant.  :-D

41
Cred ca discutia asta e inutila, ca sunt buni sau rai.

Buni oricum pentru noi nu sunt din moment ce suntem incet incet condusi catre exterminare si spalati pe creier catre robotizare totala, punct. Sa fie grey, reptilieni sau alpha draconieni, nu prea conteaza. In rest, mare lucru nu putem afla decat din gura unor ''abductee'' sau whistle bloweri de teapa lui Strainu, etc. Interesant este ca mereu subiectul reptilieni este pronuntat din partea mai multor surse, ceea ce ma face sa cred ca exista totusi un sambure de adevar.

Solutia nu are cum sa vina din exterior, din moment ce invartim rotile sistemului de care depindem si suntem inrobiti de catre religie. Singura solutie pentru eliberarea de conducatorii ''intunecati'' e posibila de aici, din interior.

@ Siberia : Rusine sa iti fie pentru atitudinea asta de om de la coltul strazii.

@ Calator Astral : te bucuri ca ai participat in razboiul lor ?

42
In primul rand "O NOUA ORDINE MONDIALA" este necesara. Nu stiu cum sa spun dar eu nu am nici un fel de obligatie fata de ala de colt de strada care se imbata de dimineata si pana seara sa il "iluminez" daca pot spune asa. Este problema fiecaruia sa isi dezolvte intelectul, intuitia samd. Sunt de acord ca suntem totusi prea multi pe aceasta planeta si cumva trebuie sa ajungem la o cifra de maxim 500 de milioane. Si desii calator_astral o sa arunce cu noroi in mine si o sa spuna ca sunt "reptilian" totusi nu sunt de acord cu ce se intampla acum in lume. Nu stiu daca exista tipul de extraterestru "GREY" stiu doar ca este o campanie desfasurata, exact ca si filmele care prezinta tot felul de invazii extraterestre. Nu stiu daca aceasta rasa de extraterestrii exista, stiu doar ca peste cateva sute, de ani cu siguranta  pe pamant va exista o noua rasa de oameni iar noi cei actuali vom fii doat exponate intr-un muzeu al unor "ZEI",

Nu esti reptilian, esti spalat pe creier cu propaganda lor. Suprapopularea nu exista.

Vrei sa fii un sclav, du-te si cere cip biometric in state.

43
Ca sa te lamuresc Sirius:

Am cunoscut un tip care student la religie fiind se ocupa cu asa ceva,  cazuse prada ispitei comunicarii cu entitatile, ma lamurea cum vorbeste el cu ele, cum il ajuta in afaceri, se ocupa si de imobiliare - a facut de altfel o carutza de bani, dupa o perioada ma intalnesc cu el, om tanar de altfel, tragea un picior si zice : dom'le am fost atacat energetic si sunt rupt in doua.
Pana nu s-a spovedit si nu s-a rugat si nu s-a lepadat de anse, de tot felul de samanisme si de invocarea entitatilor nu s-a vindecat. In final a inteles ca aceste entitati sunt chiar DRACU iar relationarea cu ele nu face decat sa-l distruga, sa-i deschida niste portite/canale in organism prin care energia negativa sa-l atace.

Si tu ai inteles gresit.

Din cauza faptului ca era student la religie, singura solutie pentru el a fost spovedirea. Astfel, acesti religiosi devin dependenti de niste chestii false, efectul a fost mai mult ca sigur placebo; blocajul si eliberarea de ''atacul energetic'' fiind facute pur si simplu prin credinta ca spovedania chiar are efect. Sunt convins ca daca era spovedit de cineva ce ii spunea ca bea vin normal si era chiar un popa imbracat in civil, omul tot rupt era.

In alte cuvinte, dumnezeu este spirit si este in noi, toti avem acces la el, putini sunt eliberati de gandurile ce blocheaza accesul si il limiteaza la popi pedofili sau alte ritualuri satanice gen paine si vin. (sangele domnului la care nu ai acces daca traiesti in jungla) ma lasi ?

44
Inainte sa fie o afacere religia este un sistem, filozofic as zice, chiar daca se bazeaza pe niste premize pe care le putem categorisi ca rigide sau prea putin flexibile. Oare crestinii care mureau in amfiteatrele romane in perioada persecutiilor o faceau fiindca religia lor era o afacere? Da-mi voie sa ma indoiesc.

Institutie <> afacere. Nu orice instituie este afacere si nu orice afacere poate fi deveni institutie.

Dumnezeul universal este iubire, aici sunt deacord cu tine, numai noi, datorita ignorantei si uneori prada unor sentimente prea lumesti, l-am fragmentat in mici dumnezei locali profetiti de alti profeti locali (Moise, Buda, Mahomed, Iisus).

Pai atunci de ce il trimiti pe nenea Vasile la o spovada Cre(s)tineasca, crezi ca il salveaza popa de vibratiile joase in care (teoretic) traieste ? e alegerea lui sa rezoneze cu draci sau cu iubire, asa cum toti suntem universul.

Nu ai inteles comparatia mea, religia si biserica sunt egale cand vorbim de manipulare. Una e menghina, alta manivela.

45
Nu m-am referit la biserica condusa de ecumenistul Daniel.
Nu se poate pune semn al egalitatii intre religie si biserica.
Imi pare rau daca am fost gresit inteles.

Nici eu nu ma refer la biserica lui Daniel. Ci la Biserica.
Ba se cam poate pune semn al egalitatii, biserica e o institutie, religia o afacere. Amandoua duc la acelasi lucifer (frica) si nu la dumnezeul universal care este iubire.

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 57