Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - iniventor

Pagini: 1 2 [3]
31
OZN - generalități / Fenomenul UFO corelat cu Youtube
« : 24 Aprilie 2011, 17:13:45 »
  Incerc sa propun un topic daca imi este permis despre imaginile de amator de pe youtube . Pasiunea mea despre ufo inainte sa intru ca membru pe acest seit incercam sa o satisfac si prin Youtube , prin imaginile de amator surprinse sau nu de diverse persoane . Azi am incercat ufo april 23 2011 pe motorul de cautare youtube si ufo april 24 2011 . Sunt cativa ani de cand fac acest lucru : practic verific 3 date calendaristice pentru fusul orar si pentru alte persoane care posteaza : de exemplu sa zicem azi este 24 si verific datele : 23, 24, 22 .Uneori verific si 25 ;asta ca exemplu.

Motivul? sunt foarte multe persoane care au o camera la indemana in ziua de azi si/sau un aparat foto .

  Opinia mea in legatura cu fenomenul de pe Youtube inca nu este formata si poate cu ingaduinta dvs si ajutorul dvs sper sa fie o opinie a celor care ne reprezinta pe acest seit si astfel sa ma alatur si eu cu observatiile facute pana acum ca parte din ceea ce cautati .

  Cu mult respect si consideratiune ,

Iniventor

32
Diverse / Raspuns: video extraterestru mort gasit in siberia?
« : 22 Aprilie 2011, 22:53:31 »
fake! suta la suta fake! toata lumea sta linistita , se filmeaza dupa ce a fost presupus gasit in zapada . Eu daca l-as fi gasit sau oricine altcineva chemam vecinul care sta cu mainile in buzunar si dupa ce l-am dezgopat stau si il filmez si la rusi intamplarea , ca sa il pun pe Youtube fara sa tin seama de consecinte sau altceva . Nici o grija nimic ...practic filmuletul este cu o papsa ceva !

  cu stima,

Iniventor

33
Evenimente OZN în lume / youtube despre ufo
« : 06 Aprilie 2011, 01:20:43 »
sunt multe materiale pe youtube despre ufologie...ce putem crede ? eu am copiat un link :
http://www.youtube.com/watch?v=ye5ntpqWR0Q

Dragos Corneliu Georgescu

34
unde e zgomot e comunicare printre altele sau se poate folosi cu acest scop . Corect ar fi sa se determine lungimile de unda care provoaca zgomotul si fructificate in folosul stiintei . In alti termeni Probabil ca dintr-o problema poate fi generat ceva de succes !

Pagini: 1 2 [3]