Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - iniventor

Pagini: [1] 2 3
1
Fenomene conexe si paranormale / informare
« : 14 Mai 2014, 16:39:04 »
din ce am scris ufologic nu am dovezi concludente(ma refer la trecut). Mentionez ca este seit ufologic pana la urma. Nu este nimic oficial din ce am scris pe seit sunt simple idei in trecut. Mesajul este unul ufologic. Nu este nimic concludent si nu am dovezi. In alta ordine de idei muncesc la lucruri dovedibile si concludente.

2
se numste ``raslungila`` si va aduc aminte de folclor: ochila, sfarma piatra, stramba lemne (xmenii nostrii)

sunshine

3
Toata planeta a fost pregatita. 2012 si schimbarea are o stransa legatura cu pregatirea unei invazii sau a unor dezastre. Sa nu uitati ca toti am crezut de la 1 la 100 anumite procente ca ceva s-ar schimba sau se va intampla. Cu respect am fost in mijlocul unei pregatiri generale vreme de cat s-a intins povestea .

cu drag mi-ar place sa nu dispara nimic din cele scrise despre 2012 pe seit. Tin de pregatirea rufonistilor si va fi util intr-un caz real si scriu la acest raspuns la acest topic dintr-un anumit motiv.

    Va multumesc.
iniventor

4
Tehnologii vechi și noi / Re: Lumea - O GIGANTICÃ HOLOGRAMÃ
« : 15 Decembrie 2012, 15:12:02 »
Am un PS la ceea ce am scris:

  Este mai putin oxigen datorita miliardului de fumatori sau doua miliarde de fumatori , al rachetelor moderne, al avionelor chiar al aragazelor unui numar de miliarde de oameni si al altor sisteme ale unor fabrici care ard oxigenul. In privinta ozonului toata lumea eco stie adevarul.

iniventor

5
Tehnologii vechi și noi / Re: Lumea - O GIGANTICÃ HOLOGRAMÃ
« : 15 Decembrie 2012, 14:21:56 »
cred ca biologia umana , robotica si tehnicul fizic, chimic ect pot explica multitudinea de puncte de vedere inclusiv sistemul de valori diferit. Computerizarea asta ma duce cu gandul la Univers , giganticul spatiu in care sunt desfasurate doua valori : pozitiv si negativ , bine si rau, plus si minus ect (33 de denumiri) in care 1 si 0 sunt intr-o coordonata bi si noi traim intr-o coordonata tri, ori poate mai multe. Ma intreb timpul , spatiu , viteza si masa plus acceleratia ca la asta ne raportam intr-o masura relativa si in alta masura coordonati si de atractia gravitationala in care putem sa facem surf pe hartie , pe pagina unui laptop sau computer cu diferitele ecuatii in care misterul este o opinie diferita sau comuna. Altii ar spune ca exista capacitatea de a face orice aproape cu teoriile , misterle ect in care mentionez un singur lucru vis a vis de topic: suntem o mixtura un amestec de adn proveniti  din adn-uri universale cu care ne descurcam la nivelul care suntem prin meditatie si gandire ori/ si imaginatie.
    Imi place sa cred ca un hubble romanesc cu microfoane unidirectionale prin care sa traducem ceea ce se vede si se aude din spatiu este mai vital decat o holograma imaginativa ca exercitiu cu ajutorul caruia putem sa vedem ce inseamna multitudinea de adn de pe alte planete. Nu avem exercitiu nici macar ce am vorbi cu un extraterestru daca l-am intalni nici sistemul defensiv sau un sistem prin care sa fim in punctul de a negocia ceva. Este un simplu exercitiu imaginativ pe care il mai si uitam si traim pe o planeta bolnava (poluata) unde resursele sunt tot mai putine si oamenii tot mai multi, pana si oxigenul este tot mai vital prin care nu este nimic de facut doar o apasare de buton prin care holograma poate fi modificata. Nu ! Acest lucru mai mult incurca deoarece o astfel de teorie ar putea da nastere , genera , unele controverse cu privire la viitor , trecut prin care omul nu este perfect si nu da nastere la nimic perfect din ceea ce face , gandeste ect iar in acest caz  inseamna ca greseala da nastere la evolutie.

   cu respect as dori sa mentionez ca noi oamenii suntem sortiti sa evoluam catre un destin in care trebuie sa ne descurcam cu greselile la toti si exista si indreptar atunci cand il realizam exista orice pentru a minimiza greselile. Asa a ajuns omenirea la acest prag prin care mai intai se deseneaza ceva ..de multe ori nou si pe urma corectura. Evolutia este si in interiorul omului, si prin ceea ce creaza iar o holograma gingant nu ar face altceva decat sa schimbe viitorul ceea ce este imposibil. Toata lumea realizeaza ca istoria nu se repeta de fapt: nu au mai aparut dinozauri nu se mai trage cu bombe nucleare , nu mai exista anumite boli ce au decimat populatia, razboiul este stiut pe dinafara si nu se mai fac aceleasi greseli, tacticile au ajuns intr-un punct fulminant, ect Uneltele au fost inlocuite cu altele mai performante. toate astea denota un sistem facut din greseli nu din atingerea unei perfectiuni a unei holograme perfecte .

mentionez un aspect la final: suntem pe un drum cu ajutorul Caii Lactee si cu o gaura neagra in centru si cum noi stam la marginea patului pe acest fundal  avem de facut un singur lucru sa invatam  o multitudine de aspecte si asta din greseli.. Unde vom fi peste ceva timp prin adn-ul copiilor sau ce se va intampla , necesita un aspect: anumite greseli in timp asta daca am prevedea ceva. Toate astea vor fi benefice inclusiv holograma o sa apara intr-un film sau cineva va dori sa scrie demonstratia teoriei si pe urma traducerea tehnica dar important este ca noi cu mana noastra dorim sa facem ceea ce ne dicteaza sistemul de valori universal si individual. Unde sunt oamenii care scriu la tehnica?
  Dintr-o idee se duce la un document scris, pe urma la teorie, la traducerea prin formule la traducerea amortizarii chiar si economic chiar si chimic ect.Va dau o idee sa vad ce veti face cu ea:

    De unde atata praf stelar sa umple Universul cu planete la big bang si de unde atatea legi fizice dictate de atata matematica , fizica, chimie ect? si va rog sa imi spuneti doar ce a creat acest lucru big bangul in care mentionez doar atat un sistem de crearea a materiei , legilor fizice si celorlalte legi. si mentionez ca istoria se repeta ca asa scrie la carte si eu nu cred. sa va vad holograma inexistenta din cauza acestui lucru.


     iniventor
PS: si as intreba si alte fiinte inteligente de ce ne trebuiesc toate astea? ma refer de ce ne trebuiesc atatea raspunsuri in toate domeniile . Ce facem cu ele de fapt?

6
Astronomie / viata pe alte Planete
« : 04 Decembrie 2012, 18:16:06 »
http://news.yahoo.com/nasa-probe-reveals-organics-ice-mercury-212636116.html

pe google chrome

iniventor

privitor la opinii viata organica inseamna viata extraterestra

Subiect alipit la "Astronomie - stiri"  :roll:  StarDust.

7
ne gandim la oameni sau plante si animale si putem sa aflam ce prin analogie ce simturi pot avea vizitatorii intr-un timp si spatiu in care orice se potriveste la noi ceva similar ar fi la acei ebe. Ingineria inversata ar putea fi redesenata cu ajutorul unor tehnici optice de citire a unor fragmente de nava pe un plan al unui computer fara risc.
fiecare vietate , tot ceea ce este viu coexista intr-un sistem multifunctional deoarece nu este singur respectiv singura. Acest lucru alaturi de inteligenta poate duce la un element surpriza numit dorinta de a avea sau de fi mai puternic : stapanirea cu inrobire sau alte tipuri de astfel de lucruri pot genera elemente primordiale cum este modestia ect asta inseamna ca putem sa ii descifram si sa-i aflam doar cu cateva date. Si au si ei ierarhiilelor .

Georgescu Dragos Corneliu
ro
Ploiesti
PS: Putem sa ii momim oricind daca ar veni cu multe lucruri.
Ideile se poate adapta la nevoi.

8
2012 / Re: Sã ne pregãtim pentru 2012
« : 29 Noiembrie 2012, 12:31:03 »
cred ca putem afla!
uitati: daca ar veni o nava si s-ar prezenta intr-un fel prin mesaje un film.. am putea afla ca folosesc radio pt ca printre stele noi emitem minciuni spatiale si cred ca viteza radio ar putea fi masurata intr-un fel prin care nava a calatorit cu o anumita viteza si se poate afla distanta de la care vine. Pentru foametea spatiala sunt multe ecuatii in care noi pamantenii prezentam retete la tv si minciuni. sa nu uitati ca pot folosi fungusi (`54 Roswell) si stim ca folosesc ingineria genetica. Mai stim ca sunt telepati si multe alte lucruri simple: de exemplu ca se dadeau cu caruta spatiala cand noi dabia daca stiam sa facem sabii. Sunt cateva ecuatii in care putem sa sapam razboiul si sa scoatem pacea la lumina cu ajutorul unor lucruri simple cum sunt ``children of the gods`` in care vechii civilizatori au mancat au dormit cu pamntencele s-au imbatat si copiii lor nu doresc sa moara. Un alt exemplu ar putea constitui comertul si aflarea necesitatilor : foamea ! . Sau de exemplu sa mergem pe necesitatile lor care il constituie un alt lucru important xenolingvistica deoarece cred ca au discutat si cu alte civilizatii si cred ca pacea alaturi de comert este veche de mii de ani in xenolingvistica cu ajutorul creirului lui ebe 1 sau cat o fi pentru in creier sunt multe ecuatii din care daca traieste vre-un ebe am putea afla si de ce au capacitati extraordinare si nu isi fac si un trup de luptator ect.
ideile se pot adapta la nevoi.

cu respect,
Georgescu Dragos Corneliu
ro
ploiesti

9
Astronomie / o noua planeta
« : 20 Noiembrie 2012, 10:28:12 »
http://lightyears.blogs.cnn.com/2012/11/19/super-jupiter-spotted-170-light-years-away/?hpt=hp_c3

eu utilizez google chrome
si este un link cu ceva nou

cu drag,
iniventor

Mutat la "Astronomie-stiri", mai multe lamuriri pe PM. StarDust

10
Cred ca din tehnicile de supravietuire pot mentiona ca exista oameni pe forum inscrisi care au servit in Armata si va pot spune multe.

11
OZN - generalități / Re: Arhiva OZN
« : 19 Noiembrie 2012, 18:24:04 »
Ce sandrama zburatoare ca pe aripa este semnul aviatiei USA. si mai mentionez un lucru despre alte sandramale zburatoare: sunt OZN-uri din antichitate mentionate si in Biblie si in India , Germania sau la rusii ori in USA .Astfel de ufo rotunde se stiu cam tot ce se poate stie..ma intreb ca cine le piloteaza transmite datele diferit: ORION, Taurus sau unde pe cerul instelat? Asta privitor la transmisii sau sistem de transmisie de pe ``sandrama``. Credeti-ma pe aripa stanga din poza este semnul aviatiei USA iar chestia cu Sandrama este tare ca s-a prabusit.

12
Laborator / Re: Asta am pozat
« : 19 Noiembrie 2012, 10:56:48 »
reflexia luminii in aer , nor , sau pe camera... eu am auzit si de curcubeu si de  polii nord si sud ai pammantului cu aurora boareala si efecte sunt multe ...am avut si eu astfel de poze si cand aerul este mai dens sau mai rarefiat din cauza presiunii sau al poluarii se intampla multe.

iniventor

13
Cafenea / vreau sa gasesc ceva
« : 16 Noiembrie 2012, 16:06:39 »
am o informatie intr-un fel in care am citit sau am vazut undeva un lucru important:
un car egiptean descoperit pe teritoriu trac sau geto-dac. ar insemna foarte multe dar nu stiu unde sa gasesc articolul..scuzi

iniventor

14
OZN - generalități / Re: Cu ce pot fi confundate OZN-urile
« : 08 Octombrie 2011, 19:55:57 »
un asteroid poate avea forme bizare. Dar daca in arata ca o stanca in forma de fruct si in interiorul fructului sunt semintele adica adevaratele ozn-uri.

O calatorie intertelara trebuie sa iti asigure protectie de metori de radiatii ect si de aceea un astfel de camuflaj ar fi ok. de ce sa il faci metalic cu forme geometrice cand piatra nu  o baga nimeni in seama.

Mi-am amintit de Nazca ca aveau structuri de piatra in care nu patrundea nici un fir de par intre asa zisele caramizi.

 

15
OZN - generalități / Re: Cu ce pot fi confundate OZN-urile
« : 23 Septembrie 2011, 22:33:05 »
e de ajuns sa vedem un obiect sau lumina pe cer , mai ales daca este in miscare !

  oamenii in general gandesc prin eliminare (multi dintre noi ) : acel lucru nu e sau acel lucru e!

  cum pot fi camuflate ozn-urile as fi scris eu !

la asta as fi curios sa se raspunda intr-o zi deoarece mai devreme sau mai tarziu o sa ne dam seama ca nu stim de fapt cum arata un ozn!

 cam atat!

Pagini: [1] 2 3